Για να είμαστε δίκαιοι και επειδή και εγώ τους υποστήριξα σε κάποιες περιπτώσεις άρα παίρνω το σχόλιο του ξενιτεμένου προσωπικά, αυτά είναι έξτρα, και με το σαφάρι είναι καλό να κάνεις μια επιβεβαίωση την ώρα του ραντεβού τι θέλεις ακριβώς. 150 ευρώ 45 λεπτά η ώρα 17:00 με cif owo για παράδειγμα, δεν θα σου κάνουν μαλακία.
Εγώ προσωπικά είχα 1-2 κακές εμπειρίες και 1-2 μέτριες, 80% των περιπτώσεων πέρασα τέλεια, δεν μπορώ να πω ότι μου έκαναν και πίπα όταν παραπονέθηκα αλλά όντως μου απολογήθηκαν και μου είπαν να βάλω κακό review. Η μια κοπέλα μάλιστα εξαφανίστηκε μετά από παράπονο που έκαμα.
Τώρα αν σου μίλησε άσχημα, μαλακία δεν το περίμενα αλλά αν ήσουν και εσύ αγενής λόγο του ότι έχουν τους πελάτες τους όπως βλέπεις και στο φόρουμ, δεν τους νοιάζει να έχουν προβλήματα για ένα πελάτη. Εγώ πάντως πήγαινα για 150 45λεπτο είχα 2-3 σταθερές που ήταν ποιότητα εμφάνισης/ υπηρεσίας που δύσκολα βρίσκεις στο bazaraki. Γουστάρω το 50-60άρι στο bazaraki σε καμιά sandra sofia belle ή άλλες προτάσεις που μας είχες κάνει φίλε ξενιτεμένε αλλά δεν συγκρίνετε σε καμία περίπτωση με Πολίνα Καμίλα κ.α. του σαφάρι, η διαφορά για μένα είναι απλή, οι κοπέλες που βρίσκω στο μπαζαράκι θα μπορούσα να της βρω έξω για γκόμενες, κάποιες (σίγουρα όχι όλες) από τις κοπέλες του σαφάρι δεν θα τις δω ούτε στα όνειρα μου αν δεν πληρώσω και θέλω αυτή την εμπειρία, μπορεί και μεγαλώνοντας παραπάνω και έχοντας παραπάνω εμπειρίες να έρθω στα λόγια σου.. Τέλος πάντων παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, πλέον σχεδόν όλες έγιναν 200 το 45λεπτο και με έχασαν και εμένα είπαμε αλλά όχι και τα διπλά... Ίσως πάρα πολύ σπάνια 1-2 κοπέλες..
Τέλος πάντων εγώ λέω την εμπειρία μου, τα δεδομένα όπως τα ξέρω, και την άποψη μου που αν δείτε και πιο παλιά μηνύματα μου μπορεί να άλλαξε σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα ντραπώ . Είναι καλό ο καθένας να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα από το τι λέμε, εγώ ας πούμε και κώλο δωρεάν να σου έδινε η εβελίνα δεν της έδινα 200-250 ευρώ που ζητά