Νέα

Sabina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 998
  • Εμφανίσεις 245K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
821
Πόντοι
361
Εγώ πάντως πολύ ευχαρίστως να την συναντούσα,αλλα πίπα με καποτα στα λεφτά που ζητάει...μπα...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Εγώ πάντως πολύ ευχαρίστως να την συναντούσα,αλλα πίπα με καποτα στα λεφτά που ζητάει...μπα...
Ό,τι πρόγραμμα και να κάνουν σε αυτή την περιοχή 20 ευρώ ζητάνε όλες. :P

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Δεν είπα ότι δεν ήτανε μια χαρά, αλλά τόσο σαματά δεν έκανε τότε. Ήταν κάτω από το μέσο όρο της αλυσίδας.
μια χαρα εκανε και αυτη το σαματα της τοτε, μαζι με τις αλλες επισης εννοειται.
ωραια μουνακια σχεδον ολα btw.
απλα οι πυρφοροαγαπουληδες ειχαν αλλες προτιμησεις.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
μια χαρα εκανε και αυτη το σαματα της τοτε, μαζι με τις αλλες επισης εννοειται.
ωραια μουνακια σχεδον ολα btw.
απλα οι πυρφοροαγαπουληδες ειχαν αλλες προτιμησεις.
Οκ, εγώ θυμάμαι ότι δεν ήταν τόσο δημοφιλής τότε. Και σίγουρα όλη η Φυλής δεν έκλεισε εξαιτίας της, όπως έγραψε ο προλαλήσας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Οκ, εγώ θυμάμαι ότι δεν ήταν τόσο δημοφιλής τότε. Και σίγουρα όλη η Φυλής δεν έκλεισε εξαιτίας της, όπως έγραψε ο προλαλήσας.
ηταν αγουρη τοτε, οπως και η αλεξανδρα στο φυλης 54 οροφος.
τωρα το εχουν μαθει καλα το κολπο, μετα απο τοσα χρονια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ηταν αγουρη τοτε, οπως και η αλεξανδρα στο φυλης 54 οροφος.
τωρα το εχουν μαθει καλα το κολπο, μετα απο τοσα χρονια.
Ναι γιατί τώρα ωρίμασε και κάνει διαφορετικό πρόγραμμα. :P Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Δεν ήταν δημοφιλής γιατί είχε καμιά δεκαριά κορίτσια ένα επίπεδο πάνω απ' την γατούλα

• Like
Αντιδράσεις: vril

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Ναι γιατί τώρα ωρίμασε και κάνει διαφορετικό πρόγραμμα. :P Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
ναι διαφορετικο προγραμμα οντως, εμαθε πως να τα παιρνει καλυτερα :tooth:
καλα εδω ειδα οτι κανει και σχεδον ΠΙΠΑΡΕΣ :2funny::2funny::2funny::2funny: ...ναν'καλα οι εμπειροι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
285
Πόντοι
21
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε ορισμένοι τέτοια χολή και κακία σε ένα καλό και τίμιο κορίτσι που δεν πειράζει κανέναν, αντίθετα δέχεται καθημερινά τον κάθε βρωμιάρη και δεν λέει τίποτα γιατί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ. Μπράβο Σαμπινάκι μου, μην ακούς κανένα μαλάκα και κομπλεξικό, είσαι το καλύτερο παιδί και δεν έχεις λόγο να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν! Καλές Γιορτές κούκλα μου!!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε οργισμένοι τέτοια χολή και κακία σε ένα καλό και τίμιο κορίτσι που δεν πειράζει κανέναν, αντίθετα δέχεται καθημερινά τον κάθε βρωμιάρη και δεν λέει τίποτα γιατί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ. Μπράβο Σαμπινάκι μου, μην ακούς κανένα μαλάκα και κομπλεξικό, είσαι το καλύτερο παιδί και δεν έχεις λόγο να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν! Καλές Γιορτές κούκλα μου!!!
Είσαι τόσο αφελής, ώστε να πιστεύεις ότι γράφει εκείνη; Κι εσύ πού το ξέρεις ότι δεν τους θάβει, επειδή δεν τα γράφει εδώ στο ψεύτικο account της;

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε ορισμένοι τέτοια χολή και κακία σε ένα καλό και τίμιο κορίτσι που δεν πειράζει κανέναν, αντίθετα δέχεται καθημερινά τον κάθε βρωμιάρη και δεν λέει τίποτα γιατί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ. Μπράβο Σαμπινάκι μου, μην ακούς κανένα μαλάκα και κομπλεξικό, είσαι το καλύτερο παιδί και δεν έχεις λόγο να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν! Καλές Γιορτές κούκλα μου!!!
ρε νεσκαφέ ,για τον νεσκαφέ γίνεται το πανηγύρι

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
ρε νεσκαφέ ,για τον νεσκαφέ γίνεται το πανηγύρι
Εσύ που γράφεις στο νήμα για Κυριάκο Μητσοτάκη και μόνο εδώ να κραξεις την Σαμπίνα τι είσαι ο Λουμίδης Παπαγάλος.;

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Είσαι τόσο αφελής, ώστε να πιστεύεις ότι γράφει εκείνη; Κι εσύ πού το ξέρεις ότι δεν τους θάβει, επειδή δεν τα γράφει εδώ στο ψεύτικο account της;
Εντάξει δεν θέλεις να την πηδήξεις και να κάψεις ένα 20ευρο.
Γιατί θα ρωτουσες όπως εμείς καί θα έβλεπες ότι είναι αυτή πού γράφει.
Αλλά καί έτσι να μην είναι άσε μας να ζούμε στην ψευδαίσθηση και μήν μας το χαλάς.
Μπαίνουν εδώ όσοι νομίζουν ότι μιλάνε με Σαμπίνα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γιατί θα ρωτουσες όπως εμείς καί θα έβλεπες ότι είναι αυτή πού γράφει.
Έτσι από περιέργεια την έβαλες και να κάνει login μπροστά σου; Σου είπε που έμαθε τόσο καλή ορθογραφία;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.410
Πόντοι
17.885
Πραγματικά ΤΙ κερδίζετε με το να γράφετε για τον όποιο μαλάκα ή μη νεσκαφέ!?
Την έχουν ρωτήσει από δω μέσα άνθρωποι (όχι νούμερα, κλωνάρια κτλ) ΑΝ γράφει αυτή και είπε ΝΑΙ! Αντε και ΔΕΝ γράφει αυτή και είπε ψέμματα, τι θέλετε τώρα ΑΝ γράφει ΟΠΟΤΕ γράφει να το χει live streaming για να πειστείτε? Αντε καλοί μου άνθρωποι κάντε κάτι να ξεχαρμανιάσετε και αφήστε το χιούμορ δημοτικού!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.410
Πόντοι
17.885
Εχει γεμίσει το site με πουτάνες που μας φωλιάζουν, που άλλα λένε και άλλα κάνουν μέσα στο δωμάτιο, για τσατσάδες που βαράνε πόρτες στο πεντάλεπτο, για πουτάνες που μας αφήνουν ΑΧΥΣΤΟΥΣ και φεύγουν, και πραγματικά ΓΑΜΙΕΣΤΕ και κανιβαλίζετε την όποια ΣΑΜΠΙΝΑ που καλώς ή κακώς έχει καλές κριτικές, που έχει κόσμο το μαγαζί της, που το ΜΟΝΟ κατά τη γνώμη μου πάντα που έπρεπε να της ζητήσουμε είναι να βάλει κι άλλα στο μενού με το κατιτίς παραπάνω σε λεφτά και ΟΠΟΙΟΣ πιστός ας έβαζε και το χέρι στην τσέπη! Εστω και για εισπρακτικούς λόγους έκανε λογαριασμό και "ασχολείται" εδώ μέσα δίνοντάς μας την όποια προσοχή ενώ άλλες μας έχουν ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ κλασμένους! Εσείς συνεχίστε ν αυνανίζεστε με νεσκαφέ και να κανιβαλίζετε και να αυτοκανιβαλίζεστε! Απλά σταθείτε και αναρωτηθείτε 5 πράματα, ΔΕΝ είναι το fight club του σπορ φμ εδώ μέσα ούτε "παίρνετε τηλέφωνο" στον Τάκη Τσουκαλά

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Έτσι από περιέργεια την έβαλες και να κάνει login μπροστά σου; Σου είπε που έμαθε τόσο καλή ορθογραφία;
Κοίτα για εμένα η Σαμπίνα είναι ένα κορίτσι που μέχρι στιγμής περνάω καλά μαζί της.
Επειδή κάνω ταξίδι για να βρεθώ Αθήνα και δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε είναι εκεί.
Μου αρέσει να γράφει ποτέ δεν δουλεύει.
Εγώ ρώτησα την ίδια την τελευταία φορά και το έγραψα εδώ.
Η πήγαινε και ρώτα την η άσε μας να παίρνουμε ενημέρωση έστω και από ψεύτικο λογαριασμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom