Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Τυπε στη ίδια φάση με σένα.Καλησπέρα μύστες, πέρασα χθες τη βόλτα μ από την οδό βίτσας , μπαίνω στο 7 κ μ λέει η Τσατσα τώρα έρχεται το Σαμπινακι οκ , βγαίνω λιγο έξω γι να αποφύγω μυρωδιες του οίκου , και βλέπω να φέρνουν τη κοριτσαρα , το σκηνικό ήταν Σουρεάλ η Σαμπινα απ έξω με τη μεταφορική της κ δίπλα στη πόρτα καυλωμενοι μύστες ν κοιτάνε σαν όρνια στην άγρια Δύση , σίγουρα τους καυλωσε το σκηνικό να τη βλέπουν απ έξω ν κουβεντιάζει, λεω Νταξει μέχρι να μπει ν φρεσκαριστεί παω να πρω τσιγάρα ποσο ν έκανα πέντε λεπτά ;; Τεσπα επιστρέφω στον οίκο βγαίνει η καυλιαρα μολδαβεζαΑκόμη ντυμένη με τα ρουχαλάκια της και μου λέει έχω αγάπη τρία δωμάτια θες να περιμένεις, ε δεν περίμενα και έφυγα πάντως καυλιάρηδες έτσι γαμάτε πριν καν προλάβουν να φτάσουν
Την είδα με κάποιον μεταφορέα με μηχανάκι... μπήκε μέσα, μπήκα και γω , εμφανίζεται με τα πολιτικά..μια απλή νοστιμη κοπέλα που μεταμορφώνεται κυριολεκτικά όταν έρχεται στο δωμάτιο... περίμενα πολύ... βέβαια όπως έχω γράψει πέραν της ομορφιάς τίποτα το ιδιαίτερο, κλασικό θέατρο ιερόδουλης..