GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.241
- Πόντοι
- 2.546
Που ειναι ρε παιδια η Σαμπινα?Δεν παει σε ξενοδοχεια?Βρισκω 2 αριθμους,εχω την εντυπωση οτι δεν ισχυουν,ξερετε κατι?
εχει πορνομανατζερ η κοπελα. Μια ντιβα του επιπεδου της δεν μπορει να κανθεται να κανονιζει η ιδια τα ραντεβού της...ελεος....αυτη βαζει την τέχνη της μονο.Ένας φίλος της χειρίζεται τα πάντα.
Αυτός απαντάει σε όλα γράφει στα διάφορα σάιτ , κ τσιμπάει ένα 20αρικο από κάθε ραντεβού.
Η ίδια κάνει λίγα πλέον ραντεβού κ καλά αποστειρωμενα στα 150. Δεν αξίζει με τόσες cg επιλογές στα ίδια λεφτά.
μην αγχώνεσαι καθόλου φίλε μου για την ηλικία ή το σώμα σου. τη στήνεις στα 4 ή και απο μπροστα νομιζω το προτιμαζει, απλωνεις την κοιλαρα σου πανω στο κωλαρακι η την κοιλίτσα της και καρφώνεις μεχρι το πουλάκι σου να κανει τσίου μέσα στο βελούδινο μουνί της. Τόσο απλά. Αυτή βεβαια πιθανον να γυρναει τη μούρη απο την αλλη κ να κλεινει τα ματια για να μη σιχαίνεται τον εαυτό της κ τοσο πολύ, αλλα στ αρχίδια μας κιόλας. μπαινεις, βγαινεις, χυνεις, φευγεις κυριος. στην αναμονή παιζεις κ λιγο με το σκυλακι της το οποίο ειναι πραγματικά γλυκύτατο, ερχεται κ γίνεται λιωμα στα ποδια σου, και είναι πολύ πιο χαδιάρικο από την ίδια.Από ότι ξέρω κάνει..
Μια μέρα νομίζω είχα πετύχει πιτσιρικάδες που δεν διαβάζουν και δεν την ξέρανε..
Βγήκε ένας στα μισά που τελείωσε στα πρώτα πέντε λεπτά.... και ήταν σοκαρισμένος από αυτό που έζησε..
Το έχω πει ότι η Σαμπίνα με πιτσιρικάδες κάνει καλύτερο γαμησι..
Δυστυχώς και για εμένα που είμαι μεγάλος...
Ε πώς να τό κάνουμε... ταιριάζουν και τα σώματα καλύτερα..
Εγώ την πάτησα αυτό το ΣΚ...δεν ήταν εδώ..
Και από ότι είδα στην βάρδια της ... είναι μονόδρομος..
Και μιλάω για κορμιά που έχει εκείνη την ώρα.
Όχι για υπηρεσίες..
Έχουμε και αυτούς που δεν θέλουν να γράφουμε καλά λόγια για αυτήν...
Ρε μην είστε δύο χρονών...αστεία το κάνει η κοπέλα, αν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα δεν θα κάπνιζε ούτε θα έπινε.
Τα ελεγα.Εκνευριστικα ψεμματα ολη την ωρα η φασηΈνας φίλος της χειρίζεται τα πάντα.
Αυτός απαντάει σε όλα γράφει στα διάφορα σάιτ , κ τσιμπάει ένα 20αρικο από κάθε ραντεβού.
Η ίδια κάνει λίγα πλέον ραντεβού κ καλά αποστειρωμενα στα 150. Δεν αξίζει με τόσες cg επιλογές στα ίδια λεφτά.
Στειλε μουΈχασα το τηλ της αν κάποιος φίλος θέλει να μου το δώσει θα το εκτιμούσα
ΣτειλεΥπάρχει κάπου τηλέφωνο για ραντεβού σε ξενοδοχείο;
Βεργας 7 παρε τηλ να μαθεις κ γραψε μας αλλιως εχω 2 τηλ τηςΠαίζει πουθενά αυτή τελικά; Έχει κανένας ιδέα ;
Έχω πάρει δε το σηκώνουνΒεργας 7 παρε τηλ να μαθεις κ γραψε μας αλλιως εχω 2 τηλ της
Διακοπες το πιθανοτερο,στο whatsapp "απαντα" εκτος αν δεν απαντησει τωρα που υποθετω ειναι σημαδι διακοπων.Δεν σου παν ποτε θα δουλεψει στο τηλ?Έχω πάρει δε το σηκώνουν
Έχω Πάει και δυο φορές και της δυο μου είπαν όχι σήμερα δουλειά επόμενος δε ξέρω την έχω και στο ιντα τη βλέπω τριγυρνάει από δω και από εκεί όποτε σκέφτηκα μήπως σταμάτησε ξέρω γω