Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Είναι μουναρος η άτιμη..Σαμπινα απο τα παλια
Ποτέ δεν έχω κάνει τόσες επαναλήψεις με άλλη τού χώρου.
Ελπίζω Παρασκευή που έρχομαι να δουλεύει..
Είναι μουναρος η άτιμη..Σαμπινα απο τα παλια
Και καλα κανεις και την επαναλαμβανεις αφου σου αρεσει..! Λογαριασμο θα δωσεις στον καθενα? ΖηστοΕίναι μουναρος η άτιμη..
Ποτέ δεν έχω κάνει τόσες επαναλήψεις με άλλη τού χώρου.
Ελπίζω Παρασκευή που έρχομαι να δουλεύει..
Παρομοιως κι εγω εχω ενα στανταρακι..εχω κανει επι σχεδον ενα χρονο πολλες επαναληψεις..δε μετανιωνω ουτε για ενα ευρω ομως! Οπως τη βρισκει και γουσταρει ο καθενας μας, αυτα θα μεινουν.Και καλα κανεις και την επαναλαμβανεις αφου σου αρεσει..! Λογαριασμο θα δωσεις στον καθενα? Ζηστο
αμα επαιρνε τετοιες πιπες το σαμπινοαλινακι, εστω το μισο, ακομα εκει θα ειμασταν.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΜΠΙΝΑ (AI ΒΙΝΤΕΟ)
Αδερφέ μπορείς να γράψεις το ινστα της. Ευχαριστώ πολύ
Σε μενα καλες επαιρνε..αλλα πιο πολυ μου αρεσαν τα στησιματα της! Ολα τα λεφτααμα επαιρνε τετοιες πιπες το σαμπινοαλινακι, εστω το μισο, ακομα εκει θα ειμασταν.
Αδερφέ μπορείς να γράψεις το ινστα της. Ευχαριστώ πολύ
marlinmoro392020Sabina - Page 3 - bourdela.com forum
Ξέρει κανείς από τις επισκέψεις σας αν η Sabina επέστρεψε από τις διακοπές?www.bourdela.com
Αδερφέ ποιο πρόγραμμα η σελίδα χρησιμοποίησες για το face swap;;ΣΑΜΠΙΝΑ (swap face 3 AI)
Swapface λεγεται το προγραμμα αλλα θελει δουλεια για το τελικο αποτελεσμαΑδερφέ ποιο πρόγραμμα η σελίδα χρησιμοποίησες για το face swap;;
Στο κινητό το κατεβάζεις η για pc;αν θες δώσε λινκ.μιλαμε για app καθεαυτό δλδ όχι σελιδαSwapface λεγεται το προγραμμα αλλα θελει δουλεια για το τελικο αποτελεσμα
σου εστειλα pmΣτο κινητό το κατεβάζεις η για pc;αν θες δώσε λινκ.μιλαμε για app καθεαυτό δλδ όχι σελιδα
εχω γράψει αναλυτικότατη κριτική και δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο επιπλέον, είναι όλα εκεί.Σε μενα καλες επαιρνε..αλλα πιο πολυ μου αρεσαν τα στησιματα της! Ολα τα λεφτα
Από ότι ξέρω κάνει..παρτουζεσ κανει η συγκεκριμενη λογω στησιματων ρωτω
περιμενε αυτο ειναι ΑΙ? τεχνητη νοημοσυνη?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΜΠΙΝΑ (AI ΒΙΝΤΕΟ)