WildLatin
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2021
- Like
- 154
- Πόντοι
- 0
Θέλουμε φοτο sexy santa Αποψε θα ντυθω σεξυ Αγιοβασιλητσα σας περιμενω ολους αποψε απο της 23.00 εως της 5.00 Οδος βεργας 7.
Θέλουμε φοτο sexy santa Αποψε θα ντυθω σεξυ Αγιοβασιλητσα σας περιμενω ολους αποψε απο της 23.00 εως της 5.00 Οδος βεργας 7.
Αχ και τι θα δινα να μπορούσα να έρθω απόψε!!! Θα είσαι η πιο σέξυ αγιοβασιλήτσα που έχει υπάρξει. Καλή δουλειά μωρό μου!!!Αποψε θα ντυθω σεξυ Αγιοβασιλητσα σας περιμενω ολους αποψε απο της 23.00 εως της 5.00 Οδος βεργας 7.
Πως πήγε η δουλίτσα;Καλο βραδυ μωρακια μου!!!!!
Γαμηθεικε στην δουλειαΠως πήγε η δουλίτσα;
Φραπέ...; η τσατσά της Αουρόρας είχε βήχα και συνάχι προ ολίγων ημερών. Δεν πας να ρίξεις μια ματιά μήπως χρειαστεί να κάνεις καμμια διπλοβάρδια και στο Αουροράδικο;Καλη πεμπτη να εχετε μωρακια μου αποψε το βραδυ σας περιμενω στο βεργας 7 να περασουμε πολυ ωραια θα ειμαι εκει απο της 23.00 εως της 5.00 το πρωι.
Μπορεί να είσαι οριακά φόλα όπως λένε και οι πρόσφατες κριτικές, αλλά το επιθετικό μάρκετινγκ έχει κάνει παπάδες.Αρκετος κοσμος και σημερα σας ευχαριστω για της ευχες σας και για τα καλα σας λογια μωρακια μου.
Μωρακια μου και Αυριο θα ειμαι στο Βεργας 7 σας περιμενω να περασουμε πολυ ωραια με θετικη ενεργεια και πνευμα σεξυ εορταστικο.Μνιαου Μνιαου!!!!!!
Δε νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να αναφέρεις τι έκανε και πώς..Φοβάμαι ότι είχε ανέβει παράνομα το instagram χωρίς τη συγκατάθεσή της,μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο.Ευελπιστώ οι μαλάκες που σε περίμεναν ξεροσταλιάζοντας μες στο ψωλόκρυο & την υγρασία να πείστηκαν τουλάχιστον απόψε ότι τις πίπες που διαβάζουν τις γράφει ένας ψυχωτικός που χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας...
* Εκτός κι αν εννοείς πως τους περίμενες στο μπουζουκτσίδικο με τον γκόμενο & την πεθερούλα με πνεύμα σέξι εορταστικό & θετική ενέργεια και απλά ξέχασες να ενημερώσεις οπότε πάω πάσο....
Εχουμε κανα νεωτερο;Δεν ξέρω αν ο λογαριασμός @sabinakitty είναι αληθινός. Έχω στείλει ένα pm...
Δούλευε χτες στο Βέργας 7. Πήγαμε εγώ και κάτι φίλοι μου να δούμε τι παίζει.Εχουμε κανα νεωτερο;
Κάποιους φαίνεται ότι μας έκανε follow..Παίδες,νομίζω πως επέστρεψε η Σαμπίνα στο bou.Αλλά μέχρι να εμφανιστεί εδώ,δεν θα αναφέρω πώς τη λένε εδώ.
Μάλλον επειδή εμείς συγκεκριμένα μιλάμε περισσότερο σε αυτό το νήμα.Κάποιους φαίνεται ότι μας έκανε follow..
Γιατι την λενε φραπε νες καφε ?Κάποιους φαίνεται ότι μας έκανε follow..
περιμένετε να στείλει μήνυμα εδώ.Γιατι την λενε φραπε νες καφε ?
Κάποιους φαίνεται ότι μας έκανε follow..
Καλύτερες δεν ξέρω, αλλά για ανεξάρτητη φαίνεται ότι πάει...Ισχύει, αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός.
Αν βγει ανεξάρτητη με καλύτερες υπηρεσίες, το συζητάμε ξανά.