Jimmy belarino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 281
- Πόντοι
- 280
Το ακύρωσα το προχθεσινό, γιατί ομολογουμένως θεώρησα το 150άρι πάρα πολύ για να της το δώσω και είπα να δοκιμάσω μια άλλη μέθοδο. Της έστειλα λοιπόν χθές μήνυμα για μασαζ μόνο. και πήγα σήμερα ....η όλη φάση μπορεί να χαρακτηριστεί σαν φιάσκο. Σκάω μύτη, και μάλλον είχε ξεχάσει το ραντεβού γιατί την πέτυχα να τρώει μέσα στο μαγαζί με τα 3 της παιδιά. Της λέω να φύγω και να ξαναπεράσω σε 15 λεπτά? Μου λέει δεν πειράζει και με αναβάζει στο πατάρι και ξανακατεβαίνει κάτω να μασαμπουκιάσει την υπόλοιπη σχολική μακαρονάδα με κιμά που είχαν καβατζώσει τα παιδιά της από το σχολείο. Σε όλο αυτό το διάστημα να φωνάζουν τα παιδιά και να κλαίνε καθότι είχαν χάσει το μάλλον μοναδικό πιρούνι που είχαν και δεν είχαν τρόπο να φάνε την μακαρονάδα. Μετά από 15 λεπτά αναμονής και ανοχής όλης αυτής της σουρεαλ κατάστασης, ανεβαίνει πάνω και μένουν κάτω τα παιδιά της να συνεχίζουν τη γκρίνια και τις φωνές. Πριν ξεκινήσουμε το μασαζ της κουνάω μπροστά στα μάτια της δύο 50άρικα και της λέω "for sex". Η πονηρή τα καβατζώνει και τα αφήνει πάνω σε ένα ράφι και μου λέει "pipa hanjob". Αμέσως τα παίρνω πίσω και της λέω "sex...otherwise only regular massage". Μου απαντάει "ok only massage". Ξαπλώνω μπρούμυτα και ξεκινάει το μασαζ εν μέσω φασαρίας που κάναν τα παιδιά της από κάτω, με συνεχείς διακοπές από τα τηλέφωνα που χτυπούσαν και σταματούσε το μασαζ κάθε τρεις και λίγο για να απαντήσει και με μερικά ρεψίματα πάνω από το αυτί μου καθότι μάλλον της έπεσε βαριά η μακαρονάδα. Εγω δεν μιλούσα καθόλου και απλά περίμενα να περάσει όλο αυτό το τραγελαφικό. Τότε αυτή συνειδητοποιεί μάλλον τις προθέσεις μου να μην της δώσω επουδενί κάτι παραπάνω από 25€ και αρχίζει να με τσιγκλάει με ερωτήσεις του τύπου αν έχω κοπέλα....κάθε πότε κάνω σεξ....ποιά ήταν η τελευταία φορά που έκανα σεξ...αν αρέσει στην κοπέλα μου το πρωκτικό σεξ...και γενικά οτιδήποτε γύρω από το σεξ. Εγω βέβαια δεν τσίμπησα καθόλου και οι απαντήσεις μου λακωνικές και μονολεκτικές. Ερχεται η στιγμή που μου λέει να γυρίσω ανάποδα και αρχίζει να βλέπει το καβλί μου που ήταν σε ημιστύση και να το πιάνει και να μου λεει αν θέλω να μου το πάρει στο στόμα. Της λέω ρητά και κατηγορηματικά οτι ή σεξ ή μόνο μασαζ....αλλά την έτρωγε από την άλλη το 50άρικο που είχα στην τσέπη μου και μου το ξαναπρότεινε να μου πάρει πίπα. Της ξαναλέω μόνο μασαζ, γιατί θα πάω σε ένα άλλο μασαζατζίδικο μετά από εσένα να κάνω σεξ με 60 € και το έληξα εκεί. Αρχισε να με ρωτάει αν υπάρχουν πολλά μασαζ που κάνεις σεξ και της απάντησα πολλάαααααα. Στο τέλος μου λέει και το επικό ...ότι σε 5 λεπτά θα τελείωσει το μασαζ γιατι πρέπει να πάει για χέσιμο. Το χειρότερο όμως απ'ολα είναι ότι ανέβηκε δυο φορές το κοριτσάκι της πάνω και με είδε ξαπλωμένο γυμνό και εκείνη ήταν απαθέστατη. Της λέω εκεί οτι αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν ξέρω ποια είναι η κουλτούρα σας σαν λαός άλλα για εμάς τους Ελληνες αυτό είναι κατακριτέο. Ομολογώ οτι τόσο σουρεαλισμό, πρώτη φορά έζησα στη ζωή μου. Εννοείται οτι ήταν η τελευταία φορά που πάω εκεί.@Jimmy belarino τι εκανες τελικα;; πηγες;; μπριζόλιασες;
Τελευταία τροποποίηση: