alogafentis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 446
δεν εχω ιδεα. ας διαφωτίσει καποιος αν εχει παει.Στο εν λογω μπορούμε να βρούμε extraδάκια(?)
δεν εχω ιδεα. ας διαφωτίσει καποιος αν εχει παει.Στο εν λογω μπορούμε να βρούμε extraδάκια(?)
Η ίδια η Ροζίτα είχε πει όχι. Αλλά δεν δίνω και απόλυτη βάση στα λεγόμενα της!δεν εχω ιδεα. ας διαφωτίσει καποιος αν εχει παει.
Ας γράψω κι εγώ την εμπειρία μου με τη Ροζίτα.
Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα και έκλεισα μεσημεριανό ραντεβού για μασάζ μιας ώρας
Δεν αναφέρθηκα από τηλεφώνου σε κάτι άλλο.
Στις 15:00 πήγα στο πατάρι της Δροσοπούλου αφού πέρασα από το μικροσκοπικό ισόγειο όπου 2 Φιλιππινεζάκια έτρωγαν ρύζι και 2 μαυράκια κυνηγιόντουσαν με ένα σκουπόξυλο πάνω σε ένα ξεχαρβαλωμένο κρεββάτι.
Το παταράκι έχει μια ελαφρά διακόσμηση μασαζερί με μασαζοκρέββατο, λαδάκια, και πετσετούλες αλλά και μια καθόλου ελαφρά εσάνς φαγητού ομονοιακού ασιατικού εστιατορίου .
Γδύθηκα και περίμενα τη Ροζίτα να ταϊσει τα παιδιά. Μετά από 20 λεπτά με το που πήγε να ανέβει, ο μικρός ήθελε να χέσει. Τον έβαλε στο μπανάκι με το γκιογκιό και περιμέναμε όλοι υπομονετικά. Κατά τις 15:30 ανέβηκε ζητώντας συγγνώμη. Της είπα ότι 16:10 το αργότερο πρέπει να φύγω, οπότε μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ πλάτης-μέσης. Το μασάζ ήταν πολύ καλό και ανακουφιστικό αλλά κάθε τόσο διακοπτόταν, μία για να ρωτήσει την μικρή αν τρώει το ρύζι, μία για να βάλει χέρι στα μαυράκια που τα είχαν διαλύσει όλα, μία για να χαιρετήσει τη μάνα των μαυρακίων που τα είχε παρατήσει εκεί για παιδοφύλαξη. Αφού τελειώσαμε με την πλάτη με γύρισε μπρούμυτα και μου έκανε μασαζ στον αυχένα το κεφάλι και το στήθος και μετά με πάστωσε με ένα ωραίο αρωματικό λαδάκι που ενώθηκε με την οσμή τηγανιτού ρυζιού. Δεν επιχείρησα κίνηση και λόγω των παιδιών αλλά και λόγω του ότι έπρεπε να φύγω. Μου ζήτησε προς τιμήν της 15 ευρώ. Η φάση είναι εντελώς ερασιτεχνική, σουρεαλιστική, και το μόνο που έχω να μνημονεύσω είναι ότι είναι πολύ καλό το μασάζ αλλά δεν μπορείς να χαλαρώσεις εκεί μέσα. Μόνο για συλλέκτες εμπειριών.
ευγε !Ας γράψω κι εγώ την εμπειρία μου με τη Ροζίτα.
Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερα και έκλεισα μεσημεριανό ραντεβού για μασάζ μιας ώρας
Δεν αναφέρθηκα από τηλεφώνου σε κάτι άλλο.
Στις 15:00 πήγα στο πατάρι της Δροσοπούλου αφού πέρασα από το μικροσκοπικό ισόγειο όπου 2 Φιλιππινεζάκια έτρωγαν ρύζι και 2 μαυράκια κυνηγιόντουσαν με ένα σκουπόξυλο πάνω σε ένα ξεχαρβαλωμένο κρεββάτι.
Το παταράκι έχει μια ελαφρά διακόσμηση μασαζερί με μασαζοκρέββατο, λαδάκια, και πετσετούλες αλλά και μια καθόλου ελαφρά εσάνς φαγητού ομονοιακού ασιατικού εστιατορίου .
Γδύθηκα και περίμενα τη Ροζίτα να ταϊσει τα παιδιά. Μετά από 20 λεπτά με το που πήγε να ανέβει, ο μικρός ήθελε να χέσει. Τον έβαλε στο μπανάκι με το γκιογκιό και περιμέναμε όλοι υπομονετικά. Κατά τις 15:30 ανέβηκε ζητώντας συγγνώμη. Της είπα ότι 16:10 το αργότερο πρέπει να φύγω, οπότε μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ πλάτης-μέσης. Το μασάζ ήταν πολύ καλό και ανακουφιστικό αλλά κάθε τόσο διακοπτόταν, μία για να ρωτήσει την μικρή αν τρώει το ρύζι, μία για να βάλει χέρι στα μαυράκια που τα είχαν διαλύσει όλα, μία για να χαιρετήσει τη μάνα των μαυρακίων που τα είχε παρατήσει εκεί για παιδοφύλαξη. Αφού τελειώσαμε με την πλάτη με γύρισε μπρούμυτα και μου έκανε μασαζ στον αυχένα το κεφάλι και το στήθος και μετά με πάστωσε με ένα ωραίο αρωματικό λαδάκι που ενώθηκε με την οσμή τηγανιτού ρυζιού. Δεν επιχείρησα κίνηση και λόγω των παιδιών αλλά και λόγω του ότι έπρεπε να φύγω. Μου ζήτησε προς τιμήν της 15 ευρώ. Η φάση είναι εντελώς ερασιτεχνική, σουρεαλιστική, και το μόνο που έχω να μνημονεύσω είναι ότι είναι πολύ καλό το μασάζ αλλά δεν μπορείς να χαλαρώσεις εκεί μέσα. Μόνο για συλλέκτες εμπειριών.
Σκατά στην κυριολεξία!Μία ήθελε να χέσει αυτη,μία ο μικρός ,τελικά είναι πολύ σουρεαλ η φάση!
Αρκαδίας 4 de stress spa. Έχει δική του σελίδα. Δε νομίζω ότι είναι δικό της, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Εκεί κάνει μασάζ μια Ινδονησία από όσο γνωρίζω, νομίζω είναι 35Ε. Δεν έχω εμπειρία, οποίος το έχει επισκεφθεί ας δώσει τα φώτα του
γυμνός με πετσετα να φανταστω?μόνο μασάζ. 35€ .
αρκετά καλό .
καμία νύξη για ο,τιδήποτε παραπάνω.
σωστά.γυμνός με πετσετα να φανταστω?
Χαχαα Κυριακή είναι η μέρα του θεού για αυτόEίναι προφανές ,λόγω Κυριακής δεν κάνει κάτι παραπάνω!!!
Τρομερο! Καλά η γρια τελείως βλαμμένη...τι ειναι το μασαζοκρεβατο τουαλετα για να εχει ανδρικες και γυναικεις? κωλογρια..και δεν θα ειχε και εξτρα για φραπε χαχαχαχα ευτυχως πηρε τον πουλο.Διαβάζω σχόλια για σουρεάλ σκηνικά και τέτοια και λέω υπερβολές, μάλλον τα παιδιά τα γράφουν λίγο γραφικά. Που να ξερα...
Παραθέτω και γω την πρόσφατη εμπειρία μου.
Στέλνω μνμ το προηγούμενο για ραντεβού την επόμενη μέρα 6μιση το απόγευμα. Μου απαντάει ΟΚ.
Τη μέρα της συνάντησης, μου στέλνει κατα τις 2 μνμ για επιβεβαίωση. Απαντάω καταφατικά.
Φτάνω στο μαγαζί κατα τις 6κ20, βλέπω έναν άλλο συναγωνιστή να φεύγει, και μία θείτσα 65+ με μαλλί ξανθό κομμωτηρίου σε στυλ ''γρια το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία''.
Με βλέπει η Ροζίτα και μου λέει να περάσω στον πάνω χώρο. Η θείτσα άρχισε να τα χώνει στη Ροζίτα με έντονο ύφος και να της λέει πράγματα του στυλ ότι αυτή είχε κλείσει ραντεβού στις 6 και έπρεπε να κάνει σε αυτή πρώτα μασάζ.
Εγώ ανεβαίνω στον πάνω όροφο και γδύνομαι, ενώ η θείτσα συνεχίζει να φωνάζει ότι είναι απαράδεκτο να κάνουν στον ίδιο χώρο και άντρες και γυναίκες και ότι δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά αυτή να κλείνει έτσι κολλητά τα ραντεβού κλπ. Μετά από κανά λεπτό σηκώνεται και φεύγει και ανεβαίνει η Ροζίτα να μου κάνει μασάζ.
Σε αυτό το σημείο να πω ότι ο όροφος δεν είναι ακριβώς όροφος, αλλά κάτι σαν ένα εσωτερικό μπαλκονάκι που ανεβαίνεις από μια ξύλινη σκάλα και έχει πλήρη επαφή ακουστικά με τον υπόλοπο χώρο του μαγαζιού. Τουλάχιστον έχει κάτι πανιά και από κάτω δεν βλέπεις τι γίνεται πάνω.
Ξεκινάει λοιπόν το μασάζ ενώ παίζει μουσική μασατζίδικου από το κινητό της Ροζίτας, αλλά και ακούγοντας διάφορες μουσικές από το κινητό/τάμπλετ που είχαν τα παιδιά της ακριβώς από κάτω. Σε όλο αυτό προσθέστε και τον ήχο από κόρνες και αυτοκίνητα που περνούσαν απ έξω λόγω της χάλια ηχομόνωσης. Ιδανική ατμόσφαιρα για χαλαρωτικό μασάζ!
Στον αγώνα, η κοπέλα ξέρει κανονικό μασάζ και δεν χαιδευει απλά. Σημειώνεται βέβαια ότι το μασάζ διακοπτόταν ανά 5-10 λεπτά γιατί μία το παδί της δεν έβρισκε το φορτιστή απ το τάμπλετ, άλλη γιατί ήθελε κι άλλο φαι, αλλή γιατί έπρεπε να το μαλώσει η Ροζίτα για να διαβάσει και διάφορα τέτοια.
Περνάει μια ώρα μασάζ και μου λέει finish. Τι finish ?, της κάνω. What about this finish? , της λέω δείχνοντας με νόημα τον πούτσο μου.
Άρχισε να λέει κάτι περίεργα, μισά Αγγλικά μισά Ελληνικά με σπαστή προφορά, ψιθυριστά κίολας για να μην ακούνε τα παιδιά κάτω, δεν κατάλαβα και πολλά. Εν τέλει μου είπε ΟΚ.
Έρχεται δίπλα μου, κατεβάζει το παντελόνι της , βγάζει τη μπλούζα της και ξεκινάει το φραπέ. Ο φραπές ικανοποιητικός, ούτε τελείως μηχανικός ούτε ο καλύτερος εβερ.
Επίσης δέχεται χαιδεμα και δαχτύλιασμα στο μουνί της χωρίς διαμαρτυρία, και έχει και πολύ καλό, σφιχτό σώμα για την ηλικία της (κοντά 35).
Τελειώνω, σκουπίζομαι, ντύνομαι, δίνω το 50αρι, χαιρετώ και φεύγω.
Συμπέρασμα: η κοπέλα ξέρει καλό μασάζ, και άμα ήταν σε κανονικό μασατζίδικο θα ήταν τίμια επιλογή. Αλλά εκεί που είναι, με αυτή την κατάσταση που επικρατεί , είναι πραγματικά μόνο για σουρεάλ καταστάσεις, να μαζεύεις εμπειρίες για να λες ιστορίες.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.