xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ρουμανια δεν εχει δασμους για εισαγωμενα αυτοκινητα?
Ισχυει?
Ισχυει?
Ρουμανια δεν εχει δασμους για εισαγωμενα αυτοκινητα?
Ισχυει?
Παντως με τους δασμους στα εισαγωμενα αυτοκινητα στη Ελλαδα το εχουν παραγαμησει το θεμα...........έχει δασμούς απλά τα ακριβά αυτοκίνητα είναι αρκετά πιο φτηνά από την Ελλάδα (όπως ισχύει και στις άλλες χώρες της Ε.Ε.)
νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικος δεν λεω οι τιμες εχουν ανεβει αλλα αυτα που σου ερχοντε στην ελλαδα σπιτι cg με 100 ευρο και πανω εδω τα πηδας με 60-70 ευρω αν βαλεις μπατζετ 100-150 ευρο πηδας αλλη κλαση γκομενες στην ρουμανια κλαση ctΤα μασατζίδικα στo Βουκουρέστι είναι τρελή παλιατζούρα και δεν αξίζουν.
Οι καλές πουτάνες είναι πανάκριβες και έχουν τιμές λίγο φτηνότερες από city tours Αθήνας.
Γενικά δεν λέει το Βουκουρέστι για sex-tourism.
νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικος δεν λεω οι τιμες εχουν ανεβει αλλα αυτα που σου ερχοντε στην ελλαδα σπιτι cg με 100 ευρο και πανω εδω τα πηδας με 60-70 ευρω αν βαλεις μπατζετ 100-150 ευρο πηδας αλλη κλαση γκομενες στην ρουμανια κλαση ct
πχ σαν αυτη εδω δεν νομιζω αυτη η γκομενα στην ελλαδα να εκανε βιζιτα με 100 ευρο
ετσι ακριβος
και αλλο ενα καλο που εχω παρει ειναι αυτο εκατσε 2 ωρες με 600 ρον =180 ευρο
Τα μασατζίδικα στo Βουκουρέστι είναι τρελή παλιατζούρα και δεν αξίζουν.
Οι καλές πουτάνες είναι πανάκριβες και έχουν τιμές λίγο φτηνότερες από city tours Αθήνας.
Γενικά δεν λέει το Βουκουρέστι για sex-tourism.
θα περασεις πολυ καλα με αυτη την κοπελαμόλις πάω ξανά ρουμανία θα την πάρω και εγώ!
το δωρακι που της εδωσα ηταν 100ron παρε μαζι σου καποτες γιατι δεν εχουν εκει και καλα απαγορευετε το σεξειδα τις φωτο της κοπελας με το μεγαλο βυζι για δωσε πιο πολλες πληροφοριες λεω αυριο να περασω μια βολτα απο εκει.... αυτη η κοπελα τι δωρο θελει για σεξ???? ειπες πως εκανες μασαζ με ολλες οποτε περημενω απαντηση σου η στο θρεατ η με πμ
ευχαριστω προκαταβολικα
νεαρχε εαν εχεις ορεξη πες μας και για την αλλη.μπραβο σε εσενα για τις περιγραφες σου!τοσο κορυφαιες οσο ο κωσταςφ16 για ταυλανδη.και μπραβο στην dana.της αξιζε μια καλη τυχη!Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε. Όταν ήρθε η σειρά της να χορέψει μου χαμογελούσε. Πολύ ξεχωριστή συμπεριφορά για επαγγελματία.
Μετά από 2 χρόνια ξαναβρέθηκα στο Βουκουρέστι. Ξανά σε κάποιο κλάμπ να συζητάω με μία στρίπερ και να διαπραγματεύομαι τιμή και υπηρεσίες. Της λέω στη συζήτηση για την εμπειρία μου με την Dana από εκείνο το κλαμπ. Μου είπε ότι την ήξερε, και ότι πλέον δε δούλευε. Είχε παντρευτεί.
Χάρηκα πραγματικά για τη Dana. Μερικές κοπέλες είναι αξιαγάπητες.
…
Την επόμενη μέρα έφυγα από το ξενοδοχείο εκείνο κάνοντας παράπονα στη ρεσεψιόν. Πήγα στο Marriott. Εκεί όλα επιτρέπονται. Το βράδυ ξαναπήγα στο ίδιο κλαμπ. Μόλις μπήκα μέσα η Dana χαμογέλασε, ήρθε επάνω μου με αγκάλιασε και με φίλησε. Ανταλλάξαμε δυο λέξεις. Ήρθε και κάθισε αμέσως δίπλα μου. Της είπα: «Dana, I would like to try another girl tonight». Μου είπε: «Of course, I’m not your wife!» και μου χαμογέλασε γλυκά. Όλη τη νύχτα δεν με ξαναενόχλησε. Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε.
…
νεαρχε εαν εχεις ορεξη πες μας και για την αλλη.