Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρουμανια δεν εχει δασμους για εισαγωμενα αυτοκινητα?

Ισχυει?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
έχει δασμούς απλά τα ακριβά αυτοκίνητα είναι αρκετά πιο φτηνά από την Ελλάδα (όπως ισχύει και στις άλλες χώρες της Ε.Ε.)

Ρουμανια δεν εχει δασμους για εισαγωμενα αυτοκινητα?

Ισχυει?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
έχει δασμούς απλά τα ακριβά αυτοκίνητα είναι αρκετά πιο φτηνά από την Ελλάδα (όπως ισχύει και στις άλλες χώρες της Ε.Ε.)
Παντως με τους δασμους στα εισαγωμενα αυτοκινητα στη  Ελλαδα το εχουν παραγαμησει το θεμα...........
Αλλα στ'αρχιδια τους........
Αν βγαζουν δις ευρω θα τους πειραξει ενα προστιμακι.....μερικων εκατομμυριων..?
Παντως για Ρουμανια που ακουω ολο ακριβα αυτοκινητα το μυαλο μου  πηγε αμεσως στα εισαγωμενα........
Ισως εχουν πιο λογικο τελωνειο.........δεν ξερω........

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Τα μασατζίδικα στo Βουκουρέστι είναι τρελή παλιατζούρα και δεν αξίζουν.
Οι καλές πουτάνες είναι πανάκριβες και έχουν τιμές λίγο φτηνότερες από city tours Αθήνας.
Γενικά δεν λέει το Βουκουρέστι για sex-tourism.
νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικος  δεν λεω  οι τιμες εχουν ανεβει αλλα αυτα που σου ερχοντε στην ελλαδα  σπιτι cg με 100 ευρο και πανω εδω τα πηδας με 60-70 ευρω αν βαλεις μπατζετ 100-150 ευρο πηδας αλλη κλαση γκομενες στην ρουμανια κλαση ct
πχ  σαν αυτη εδω  δεν νομιζω αυτη η γκομενα στην ελλαδα να εκανε βιζιτα με 100 ευρο

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
την έχεις πάρει τη συγκεκριμένη?
νομιζω πως εισαι λιγο υπερβολικος  δεν λεω  οι τιμες εχουν ανεβει αλλα αυτα που σου ερχοντε στην ελλαδα  σπιτι cg με 100 ευρο και πανω εδω τα πηδας με 60-70 ευρω αν βαλεις μπατζετ 100-150 ευρο πηδας αλλη κλαση γκομενες στην ρουμανια κλαση ct
πχ  σαν αυτη εδω  δεν νομιζω αυτη η γκομενα στην ελλαδα να εκανε βιζιτα με 100 ευρο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eίσαι τρελός?Πες μου που είναι να πάω εγώ εκει.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
μόλις πάω ξανά ρουμανία θα την πάρω και εγώ!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
500€/day και τα μυαλά στα κάγκελα.

Για ΡουΜάΝεΣ ΜουΝάΡεΣ με γνώσεις γρμματειακής υποστήριξης, νύχτερινής ζωής κλπ κλπ κλπ.

soulg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα μασατζίδικα στo Βουκουρέστι είναι τρελή παλιατζούρα και δεν αξίζουν.
Οι καλές πουτάνες είναι πανάκριβες και έχουν τιμές λίγο φτηνότερες από city tours Αθήνας.
Γενικά δεν λέει το Βουκουρέστι για sex-tourism.

Εάν αφιερωθεί λίγο παραπάνω χρόνος στην έρευνα (κυρίως μέσω net) τοτε η ανταμοιβή θα είναι γενεόδωρη σε μασάζ και cg!
Οι συν-εταίροι μας δίνουν πλήρη ενημέρωση στο καταναλωτικό κοινό!  ;)
Αν ερευνήσετε θα δείτε ότι δεν θα πάει χαμένο ένα ταξιδάκι στο Βουκουρέστι!

Προσοχή! Ως γνωστό η Ρουμανία είναι η χώρα του Δράκουλα και κατά συνέπεια δαγκώνουν άσχημα....!  

vizolatris

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ειδα τις φωτο της κοπελας με το μεγαλο βυζι για δωσε πιο πολλες πληροφοριες λεω αυριο να περασω μια βολτα απο εκει.... αυτη η κοπελα τι δωρο θελει για  σεξ???? ειπες πως εκανες μασαζ με ολλες οποτε περημενω απαντηση σου  η στο θρεατ η με πμ 
ευχαριστω  προκαταβολικα
το δωρακι που της εδωσα ηταν  100ron  παρε μαζι σου καποτες  γιατι  δεν εχουν εκει και καλα απαγορευετε το σεξ :2funny: :2funny:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
πηγα το πρωι εχεις δικιο για τα προφυλακτικα οντως δεν ειχε πηρα αυτη με το μεγαλο στηθος το ονομα της ειναι ιοαννα
τεληκα μεχρι πιπα  με 20 ευρο μπουρπουαρ (για το λογο πως δεν ειχαμε προφυλακτικα) καλα ηταν δεν λεω  με εκανε μπανιο μασαζ  πιπα  και παλι μπανανακι  ,ειδα μια αλλη κοπελα ωραια !!!!!!!η οποια δεν ηταν στις φωτογραφιες του σιτε η ρεσεψιονιστ μου ειπε πως ειναι καινουργια και ειχε ηδη κλεισμενο ραντεβου την επομενη φορα θα δοκιμασω αυτη

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε. Όταν ήρθε η σειρά της να χορέψει μου χαμογελούσε. Πολύ ξεχωριστή συμπεριφορά για επαγγελματία.

Μετά από 2 χρόνια ξαναβρέθηκα στο Βουκουρέστι. Ξανά σε κάποιο κλάμπ να συζητάω με μία στρίπερ και να διαπραγματεύομαι τιμή και υπηρεσίες. Της λέω στη συζήτηση για την εμπειρία μου με την Dana από εκείνο το κλαμπ. Μου είπε ότι την ήξερε, και ότι πλέον δε δούλευε. Είχε παντρευτεί.

Χάρηκα πραγματικά για τη Dana.  Μερικές κοπέλες είναι αξιαγάπητες.
νεαρχε εαν εχεις ορεξη πες μας και για την αλλη.μπραβο σε εσενα για τις περιγραφες σου!τοσο κορυφαιες οσο ο κωσταςφ16 για ταυλανδη.και μπραβο στην dana.της αξιζε μια καλη τυχη!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Την επόμενη μέρα έφυγα από το ξενοδοχείο εκείνο κάνοντας παράπονα στη ρεσεψιόν. Πήγα στο Marriott. Εκεί όλα επιτρέπονται. Το βράδυ ξαναπήγα στο ίδιο κλαμπ. Μόλις μπήκα μέσα η Dana χαμογέλασε, ήρθε επάνω μου με αγκάλιασε και με φίλησε. Ανταλλάξαμε δυο λέξεις. Ήρθε και κάθισε αμέσως δίπλα μου. Της είπα: «Dana, I would like to try another girl tonight». Μου είπε: «Of course, I’m not your wife!» και μου χαμογέλασε γλυκά. Όλη τη νύχτα δεν με ξαναενόχλησε. Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε.

νεαρχε εαν εχεις ορεξη πες μας και για την αλλη.

Το δεύτερο βράδυ ήμουν πάλι στο ίδιο κλαμπ. Η Dana μόλις με είδε χαμογέλασε, ήρθε και  με φίλησε στο μάγουλο. Κάθισε αμέσως δίπλα μου. Της είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα ότι θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια καινούργια κοπέλα. Μου χαμογέλασε και πάλι και μου είπε: Of course, I’m not your wife! Δεν με ξαναενόχλησε. Εγώ ήξερα ήδη ποια ήθελα. Την είχα σταμπάρει από τη προηγούμενη βραδιά. Ήταν το νούμερο 2 σε ομορφιά μετά τη Dana. Ήρθε η ώρα να χορέψει. Μελαχρινή, μακρύ σπαστό μαλλί, 1.75 περίπου, στήθος 4, πολύ καλή στα κιλά και στις καμπύλες. Απόλαυσα το χορό της. Αμέσως μετά είπα στη γκαρσόνα να μου τη φέρει στο τραπέζι.

Τη λέγαν Petra. Ήταν αρκετά φιλική. Ίσως να της είχε μιλήσει η Dana θετικά για μένα. Είχε όμως κάτι το απόμακρο. Μελαγχολική. Όταν τη ρώτησα αν μπορεί να έρθει στο ξενοδοχείο μου είπε αμέσως ναι. Σα να το περίμενε. Είχα ήδη ξεψαρώσει από τη προηγούμενη βραδιά και άρχισα να ρωτάω τι κάνει. Μου είπε έτσι γενικά ότι θα κάνει ότι θέλω. Μου αρέσουν κάτι τέτοιες απαντήσεις. Μου αρέσει να είναι παραδομένο το θηλυκό.

Πήγαμε στο Marriott. Είχα αλλάξει ξενοδοχείο από το πρωί εκείνης της μέρας. Κανένα πρόβλημα να μπει μέσα. Στη ρεσεψιόν μόνο κατέγραψαν τα στοιχεία της. Μας φέρονταν όμως πολύ ευγενικά. Πολύ όμορφο κοριτσάκι η ρεσεψιονίστρια, όμορφη και η Petra. Ήταν λάγνα η ατμόσφαιρα. Ένιωθα τη ρεσεψιονίστρια να λέει από μέσα της: «ακόμα ένας ξένος θα γαμήσει μία από εμάς». Αυτή η αδικία του «ευκατάστατου» Δυτικού που θα γλεντήσει το όμορφο «φτωχό» κοριτσάκι με άναβε. Άσχετα αν αυτή έβγαζε πιο πολλά από μένα (πολύ πιθανό τότε).

Στο δωμάτιο τη ρώτησα αν θέλει κάτι. Ήπιε ένα χυμό από το μίνι μπαρ. Δε λέγαμε πολλά. Την πλήρωσα. Μετά από λίγο της είπα να σηκωθεί. Το έκανε. Της είπα να βγάλει τη μπλούζα της. Το έκανε. Έβγαλε και τη φούστα της. Ήρθε κοντά μου. Αυτή όρθια, εγώ καθιστός. Άρχισα να χουφτώνω τις βυζάρες της. Μου χάιδευε τα μαλλιά. Συνέχισα να τη χουφτώνω αρκετή ώρα. Της έβγαλα το σουτιέν, της χτυπούσα το κολαράκι. Σε κάποια φάση μου λέει να πάει στο μπάνιο. Την άφησα. Μετά έκανα ντους και εγώ.

Όταν βγήκα ήταν γυμνή στο κρεβάτι. Πήγα δίπλα της. Της είπα να πάρει πίπα κατευθείαν. Το έκανε. Μετά ανέβηκα από πάνω της. Στην αρχή ιεραποστολικά, μετά με τα μπούτια της στους όμως μου. Αναστέναζε μόνο. Σκεφτόμουν ότι κάθε βράδυ την έχει ένας διαφορετικός τουρίστας έτσι από κάτω και τη ξεσκίζει. Και αυτή δε φέρνει ποτέ αντίρρηση. Με καύλωνε πολύ η όλη σκέψη. Άρχισα να της μιλάω άσχημα. Στα αρχικά μου σχέδια ήταν να τη πάρω και από το κόλο. Όμως τελικά δεν της το ζήτησα. Εξελισσόταν πολύ ωραία και έτσι. Μετά από λίγο έπρεπε να χύσω. Αυτή ξαπλωμένη, εγώ από πάνω της να τον παίζω. Έχυσα στα βυζιά της, το λαιμό και το πρόσωπό της. Καθόμουν για λίγο έτσι από πάνω της. Αυτή καθόταν με τα χύσια. Μετά από 3-4 λεπτά μου ζήτησε να πάει στο μπάνιο να πλυθεί. Πήγε. Μόλις βγήκε άρχισε να ντύνεται. Η ώρα είχε περάσει. Εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και την έβλεπα.

Μόλις ντύθηκε με ρώτησε αν θα μπορούσα να τη συνοδέψω στη ρεσεψιόν ή αν προτιμούσα να κοιμηθώ. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Ποίος μαλάκας θα το άφηνε το κοριτσάκι χωρίς να το συνοδέψει για να κοιμηθεί; Ποιος θα προτιμούσε να την αφήσει μόνη της εκτεθειμένη στα βλέμματα των αδιάκριτων για να αποφύγει να τον δούνε με μία πόρνη; Ντύθηκα αμέσως και την συνόδεψα μέχρι τη έξοδο. Περιμέναμε μαζί το ταξιτζή της 5 λεπτά. Μετά χαμογέλασε, με φίλησε στο μάγουλο και έφυγε. 

Πολύ ωραία πέρασα με τη Petra. Δεν υπήρχε η χημεία που είχα με τη Dana αλλά ήταν εξίσου καλή εμπειρία. Την επόμενη βραδιά δε ξαναπήγα στο ίδιο στιπτητζάδικο. Πήγα σε μία ντίσκο όπου είχα ακούσει ότι έχει πολλά P2P κορίτσια. Ήρθαν και μου μιλούσαν 2-3. Μου φάνηκαν επιθετικές, δε μου άρεσε. Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός. Σηκώθηκα έφυγα. Πήγα σε ένα στριπτιτζάδικο. Η συνέχεια σε άλλο ποστ …

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
sexyland απο αυτο το στριπ τιζ  μπορεις να παρεις οποα γκομενα θες ξενοδοχειο αλλα απο εμαθα κοστιζει ακριβα  .......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom