Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
καμια πληροφορια???????? για κανενα καινουργιο κολπο στο βουκουρεστι???????

vizolatris

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
την τριτη θα ειμαι ρουμανια !!! θα κανω ενημερωση :dancing:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σε ποιες πολεις θα πας vizolatri? αν πας Ιασιο η τιμισοαρα ριξε ενημερωση plz.
ευχαριστω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παιδες, 2 ερωτήσεις:
1. ξέρει κανείς σας τι παίζει Τίργκου Μούρες; Απάντηση εδώ ή σε πμ. Είμαι τώρα Τ.Μ. και θα είμαι και αύριο όλη μέρα οπότε ίσως είναι αυκαιρία.

2. Θα είμαι από τις 8 το πρωί στο Νουκουρέστι μέχρι τις 7 το απόγευμα (γαμημένες ανταποκρίσεις πτήσεων). Είανι κανείς εκεί να βρεθούμε να πιούμε κανα καφέ και μετά να κάνουμε καμιά μασαζότσαρκα μαζί; Πάλι με πμ αν βαριέται κανείς να γράφει εδώ.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Nearxe για πιο club μιλας?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Nearxe για πιο club μιλας?

Σε πολλά έχω πάει. Αυτό στο οποίο γνώρισα τη Dana σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πως το έλεγαν αλλά δε μου έρχεται.

Αν είσαι γνώστης του Βουκουρεστίου θα σου πω τα εξής. Πρέπει να είχε ανοίξει περίπου το 2000 με 2001 γιατί όταν πήγα μου έλεγαν ότι ήταν καινούργιο. Στην αρχή πρέπει να ήταν από τα καλά της πόλης δεδομένου ότι ο ταξιτζής μου είπε έτσι (μίζα παίρνουν από παντού, ίσως εκείνοι να πλήρωναν καλύτερα). Δεν είναι στο κέντρο της πόλης, αλλά κάπου περιφερειακά. Μόλις φτάνεις έχει ένα μικρό διάδρομο από την εξώπορτα μέχρι τη κεντρική είσοδο. Μέσα είναι διαρρυθμισμένο ως εξής: ένας χώρος άνετος με το που μπαίνεις, και ένας δεύτερος χώρος μπαίνοντας δεξιά. Εκεί, μπαίνοντας δεξιά, έχει μία μπάρα στο αριστερό σου χέρι και μπροστά ένα καναπέ για να απολαμβάνεις τη κοπέλα. Σε εκείνο το καναπέ καθόμουν πάντα.

Τις τελευταίες δύο φορές που πήγα Βουκουρέστι δεν ξαναπήγα σε εκείνο το κλαμπ διότι είχε τη φήμη του πολύ ακριβού και ασύμφορου, οπότε διάλεξα άλλα μέρη.

FOIVOS1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πως ανηγουν αυτα τα site που ειναι στα ρουμανικα
μολις το ανοιγω με βγαζει σε ενα γενικο.Τι παταω μετα ξερει κανεις?
βοηθεια παιδες γιατι παω ρουμανια 

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ποια σιτε??? τι ενοεις???

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι θα επέλθει νομισματική κρίση στη Ρουμανία δεδομένου ότι οι τιμές είναι φουσκωμένες, η ζωή υπερτιμημένη και το ίδιο και το Lei.
Η κρίση λένε θα κρατήσει 2-3 χρόνια, όπου το Lei θα υποτιμάτε συνεχώς.
Αν κάποιος ταξιδεύει προς τα ‘κει ας δώσει πληροφορίες με τιμές και αν αυξομειώνονται.

Άντε να πέσουν οι τιμές να γαμήσουμε κανά Ρουμανικό αγγελάκι πάλι.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
πάντως αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι πανάκριβα στο βουκουρέστι (και οι πουτάνες φυσικά...). για φτηνό και καλό πήδημα μόνο Βουλγαρία...
Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι θα επέλθει νομισματική κρίση στη Ρουμανία δεδομένου ότι οι τιμές είναι φουσκωμένες, η ζωή υπερτιμημένη και το ίδιο και το Lei.
Η κρίση λένε θα κρατήσει 2-3 χρόνια, όπου το Lei θα υποτιμάτε συνεχώς.
Αν κάποιος ταξιδεύει προς τα ‘κει ας δώσει πληροφορίες με τιμές και αν αυξομειώνονται.

Άντε να πέσουν οι τιμές να γαμήσουμε κανά Ρουμανικό αγγελάκι πάλι.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
παντως ειναι ποιο φτηνα απο ελλαδα και ποιο ποιοτηκα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
παντως ειναι ποιο φτηνα απο ελλαδα και ποιο ποιοτηκα

Η Ρουμανία εννοεί.
Και εγώ με αυτή την εντύπωση έχω μείνει παρόλα τα αρνητικά που λέγονται, και παρόλο που έχω να πάω πολύ καιρό. Μπορεί να μην είναι πιο φτηνά, αλλά είναι ποιοτικότερα πιστεύω.

Όταν μπορέσω και ξαναπάω θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Αν το Lei πέσει σημαντικά Θα πάω ταξιδάκι σε κανά χρόνο.

Leman

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχω update προσφατο (ολιγων ορών) για ρουμανια...
Αισχος παιδια!
Η ζωη ειναι πολυ ποιο ακριβη απο ελλαδα και οποιος σκεφτεται να παει εκει να μεινει για λιγο καιρο τα 1000ευρο δε του φτανουνε με την καμια.
Το ενοικιο σε residential area χωρις εγληματικοτητα αγγιζει τα 800 ευρο.
Στα κλαμπ το 80% των θαμωνων ειναι φτιαγμενοι με extasy και λοιπες ουσιες...οι μαλακες κανουνε καμακι προσφεροντας μαυρο κτλ :( Kαταντια σκετη.
Οι πουτανες οι καλες (μουναρες) πανω απο 300 ευρο την ωρα..μπορει και 400.
Υπαρχουν και τα φτωχο κοριτσακια που αμα της πας εξω για ενα γευμα με ενα ακριβο αμαξι της γαμας ανετα.

Ολα αυτα μου τα λεει κοπελα 25 ετων που ετοιμαζεται να την κανει απο ρουμανια για ελλαδα μονιμα το καλοκαιρι.
Οτι θελετε να ρωτησετε πειτε μου και θα της μεταφερω ερωτησεις.

Αυτα!

jimmis

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρουμανια συμφέρει... αλλα δεν αξίζει να σκάσεις λεφτά για πήδημα....
7 χρονια εκεί λόγο σπουδών με έμαθαν πως με ένα ποτάκι και ένα απλό πέσιμο σε οποια γυναικα και αν γουστάρεις σε 1-2 μέρες την έχεις πηδήξει, αν πάτε μην σκάσετε λεφτά κολλήστε τους και σίγουρα θα περάσετε καλά.

ps: υπάρχουν ποιο μικρές περιοχές από το βουκουρέστι όπως κλούζ-τιμισοάρα-ίαση που είναι ποιο καλά.

Leman

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρουμανια συμφέρει... αλλα δεν αξίζει να σκάσεις λεφτά για πήδημα....
7 χρονια εκεί λόγο σπουδών με έμαθαν πως με ένα ποτάκι και ένα απλό πέσιμο σε οποια γυναικα και αν γουστάρεις σε 1-2 μέρες την έχεις πηδήξει, αν πάτε μην σκάσετε λεφτά κολλήστε τους και σίγουρα θα περάσετε καλά.

ps: υπάρχουν ποιο μικρές περιοχές από το βουκουρέστι όπως κλούζ-τιμισοάρα-ίαση που είναι ποιο καλά.
Το θεμα ειναι οτι τα καλα μωρα στα κλαμπ...
1ον)Οι θα ειναι πουτανες και ο νταβας διπλα τους η εντος οπτικης ακτινας.
2ον)Αν δεν ειναι πουτανα αλλα νορμαλ κοπελα ετσι και πεταξεις μαλακια σε παιρνει το ψιλο και γελαει με της φιλες της.
Γιατι τι προτυπο να της πεις οταν της την εχουνε πεσει 20 αντρες σε μια νυχτα?
Πολλοι πανε εκει για sexoτουρισμο και οι ρουμανες μας εχουν παρει στο ψιλο παιδια..οχι μονο ελληνες αλλα και ξενους.

Αυτη η φιλη μου μου ειπε οτι στη πιατσα ακουγεται το εξης... "dont trust a greek guy"

jimmis

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
η φιλη σου , σου ειπε αλλα εγω ήμουν 7 χρονια εκεί οπότε....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλη ειναι η ερωτηση...αυτη πηδιέται;...αμα ειναι να μασ κανονισεισ κατασταση γιατι σε δθο εβδομαδες Βουκουρεστι θα ειμαι παλι

Leman

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλη ειναι η ερωτηση...αυτη πηδιέται;...αμα ειναι να μασ κανονισεισ κατασταση γιατι σε δθο εβδομαδες Βουκουρεστι θα ειμαι παλι
Oχι ρε καμια σχεση...χεσμενη στο ταλιρο ειναι αυτη.Σχεση ψαχνει αυτη η κοπελα εξαλλου.

Εμειναν λιγες που θελουνε σχεση και αγαπες στη ρουμανια πλεον.
Αλλα μη νομιζετε...
Και οι αντρες ειναι "πουτανες εκει"..
Παντρευονται μπαζα του κερατα για να τους βαλει ο μπαμπας της νυφης στην επιχειρηση μπας και δουνε μια ασπρη μερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom