Εγώ την πρώτη φορά που είχα πάει Βουκουρέστι, πρέπει να ήταν το 2002 (αν θυμάμαι καλά), το πρώτο βράδυ είχα πάει σε ένα κυριλέ στριπτιτζάδικο λίγο έξω από τη πόλη, ακολουθώντας τις συμβουλές του ταξιτζή. Το μέρος (δεν θυμάμαι πως το λένε) μόλις είχε ανοίξει, ήταν πολύ προσεγμένο μέσα, πολύ φιλικό το προσωπικό και πολύ όμορφες οι κοπέλες. Αφού τις είδα όλες να χορεύουν ζήτησα από τη γκαρσόνα να μου φέρει την πιο ωραία. Την λέγαν Dana. Ήταν πάρα πολύ όμορφη με τέλειο 4-5άρι στήθος στητό (ναι, μεγάλο και σκληρό στήθος) και κοντά αγορέ μαλιά. Ηα κοπέλα ήταν πολύ άνετη και πολύ φιλική. Η συζήτηση στα Αγγλικά ήταν πολύ ευχάριστη. Κάθε 20 λεπτά έπρεπε να παρεγέλνω καινούργια σαμπάνια για να την έχω δίπλα μου. Επειδή εγώ έπινα μόνο το ποτό μου, και επειδή ερχόταν η διευθύντρια και τη μάλονε ότι το μπουκάλι δεν τελειώνει η καημένη έπινα ολόκληρα ποτήρια μόνη της. Όταν μου εξήγησε γιατί το κάνει της ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο. Μου είπε ευχαρίστως και ότι είναι 100€ για μία ώρα.
Την πήρα και φύγαμε. Τότε έμενα στο Hotel Bukuresti το οποίο είναι το καλό ξενοδοχείο των Ρουμάνων, δεν είναι για τουρίστες, μου το είχε κλίσει το γραφείο. Η ασφάλεια δεν την άφηνε να περάσει. Η Dana ντρεπόταν πολύ που είχε γίνει θέμα και την έβλεπε ο κόσμος. Μου είπε συγνώμη και ότι δεν μπορεί να περάσει. Δεν μπήκα ούτε εγώ στο ξενοδοχείο μου. Είπε η ίδια στο ταξιτζή της να μας πάει σε ένα μικρό και πολύ φτηνό ξενοδοχείο για να το κάνουμε. Εγώ την ακολούθησα πολύ ευχαρίστως και πήγαμε σε ένα μικρό, και ξεπεσμένο ξενοδοχείο. Αυτή αισθανόταν πολύ περήφανα που την ακολούθησα και δεν την άφησα στο Hotel Bukuresti όπου της είχαν φερθεί άσχημα. Αισθανόταν λίγο άσχημα που θα πλήρωνα και ξενοδοχείο (το μικρό) επειδή δεν τη δέχτηκαν στο προηγούμενο.
Στο δομάτιο δεν είπαμε πολλά, είχαμε γνωριστεί αρκετά από τη κουβέντα στο κλάμπ αλλά και στο ταξί. Αυτή πήγε και έκανε ντους αμέσως. Μετά πήγα και εγώ. Όταν γύρισα στο δωμάτιο ήταν ολόγυμνη στο κρεβάτι. Άρχισα να την φιλάω και να της γλύφω όλο το κορμί. Ήταν πανέμορφη. Τέλεια βυζιά. Της έγλυψα πολύ ευχάριστα το μουνάκι. Είχε οργασμό. Μετά άρχισε αυτή τη πίπα. Όσο έγλυφε χάιδευα τα υπέροχα βυζιά της. Μετά τη γάμησα. Την είχα από κάτω, μετά στα τέσσερα. Της ζήτησα να της το βάλω στο κόλο. Μου είπε ότι δεν ήθελε, δεν επέμενα. Όταν μου ερχόταν να χύσω της είπα: «Can I come in your mouth and in your face?» Μου απάντησε: «Yes, of course!». Ήμουν στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και αυτή ξαπλωμένη με ανασηκωμένο το κεφάλι προς το πέος μου. Τον έπαιζα μπροστά στο πρόσωπό της. Είχε ανοιχτά τα μάτια και το στόμα. Μετά από λίγο είχα τελειώσει. Με είχε κάνει να νιώσω βασιλιάς.
Μετά πλυθήκαμε, γυρίσαμε στο ταξιτζή που μας περίμενε κάτω. Με πήγαν στο ξενοδοχείο μου και αυτή γύρισε στο κλαμπ.
Την επόμενη μέρα έφυγα από το ξενοδοχείο εκείνο κάνοντας παράπονα στη ρεσεψιόν. Πήγα στο Marriott. Εκεί όλα επιτρέπονται. Το βράδυ ξαναπήγα στο ίδιο κλαμπ. Μόλις μπήκα μέσα η Dana χαμογέλασε, ήρθε επάνω μου με αγκάλιασε και με φίλησε. Ανταλλάξαμε δυο λέξεις. Ήρθε και κάθισε αμέσως δίπλα μου. Της είπα: «Dana, I would like to try another girl tonight». Μου είπε: «Of course, I’m not your wife!» και μου χαμογέλασε γλυκά. Όλη τη νύχτα δεν με ξαναενόχλησε. Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε. Όταν ήρθε η σειρά της να χορέψει μου χαμογελούσε. Πολύ ξεχωριστή συμπεριφορά για επαγγελματία.
Μετά από 2 χρόνια ξαναβρέθηκα στο Βουκουρέστι. Ξανά σε κάποιο κλάμπ να συζητάω με μία στρίπερ και να διαπραγματεύομαι τιμή και υπηρεσίες. Της λέω στη συζήτηση για την εμπειρία μου με την Dana από εκείνο το κλαμπ. Μου είπε ότι την ήξερε, και ότι πλέον δε δούλευε. Είχε παντρευτεί.
Χάρηκα πραγματικά για τη Dana. Μερικές κοπέλες είναι αξιαγάπητες.