Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vizolatris

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δυστηχος δεν πηγα καθολου σε στριπτιζ τα η γνωμη μου για αυτα τα μαγαζια δεν ειναι η καλητερη
πηγα σε αρκετα μασαζ  και  τιμησα κατι βυζητες που μου συστησε καποιος συνεργατης μου  ο οποιος ειναι  ρουμανια  8 χρονια

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Οι τιμές σε αυτές τις βύζιτες ποιές ήταν;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
vizalatri στο πάρκο Harastrau παίζει τίποτα όπως παλιά ή όχι;

Σε στριπτιτζάδικα που φορτώνεις κοπέλες για ξενοδοχείο πήγες καθόλου;
Για πες τιμές.
Εγώ στο παρελθόν είχα περάσει φανταστικά στα στριπτητζάδικα του Βουκουρεστίου, τώρα ακούω ότι οι τιμές έχουν εκτιναχτεί. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι συμβαίνει σε όλα αυτό, ίσως να υπάρχουν κάποια που έχουν γίνει "τουριστικά".
Τέλος πάντων, επειδή η Ρουμανία είναι αγαπημένος προορισμός, αν πας συχνά το τελευταίο καιρό δώσε έγκυρες πληροφορίες σε παρακαλώ.
φιλε Νεαρχε εσυ δεν παιζεσαι!!!!!ξερεις τα παντα!!!!!και εισαι παντου!!!!!οντως εχεις δικαιο στο Βουκουρεστι οι τιμες εχουν ειναι πια τρελλες!!!!!ελπιζω να ερθεις Αγια Πετρουπολη να σε δω και απο κοντα!!!!

vizolatris

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
με 500ρον =150ευρο  αλλα για 2ωρο απο εκει που μου συστησε ο φιλος μου ειχε αστερια γκομενες ,υπρχνουν και με 200ρον την ωρα  αλλα δεν ασχοληθηκα καθολου  , βιζιτες εχουμε και στην ελλαδα, αυτα τα ερωτικα μασαζ ομως δεν τα εχουμε εγω αυτα γουσταρα !!!!!!!(να μπενεις μεσα και να ειναι 6 γκομενε ντυμενες μς στολες........αλλη φαση να σε κανουν μπανιο μετα μασαζ μετα αναλογα με τις διαθεση σου  θες να γαμησης θες πιπα παλι μπανακι και μετα πας φρεσκος για δουλεια.....ειναι κοντα σο χερεστροου  ειναι πιατσα βικτοριε

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εγώ την πρώτη φορά που είχα πάει Βουκουρέστι, πρέπει να ήταν το 2002 (αν θυμάμαι καλά), το πρώτο βράδυ είχα πάει σε ένα κυριλέ στριπτιτζάδικο λίγο έξω από τη πόλη, ακολουθώντας τις συμβουλές του ταξιτζή. Το μέρος (δεν θυμάμαι πως το λένε) μόλις είχε ανοίξει, ήταν πολύ προσεγμένο μέσα, πολύ φιλικό το προσωπικό και πολύ όμορφες οι κοπέλες. Αφού τις είδα όλες να χορεύουν ζήτησα από τη γκαρσόνα να μου φέρει την πιο ωραία. Την λέγαν Dana. Ήταν πάρα πολύ όμορφη με τέλειο 4-5άρι στήθος στητό (ναι, μεγάλο και σκληρό στήθος) και κοντά αγορέ μαλιά. Ηα κοπέλα ήταν πολύ άνετη και πολύ φιλική. Η συζήτηση στα Αγγλικά ήταν πολύ ευχάριστη. Κάθε 20 λεπτά έπρεπε να παρεγέλνω καινούργια σαμπάνια για να την έχω δίπλα μου. Επειδή εγώ έπινα μόνο το ποτό μου, και επειδή ερχόταν η διευθύντρια και τη μάλονε ότι το μπουκάλι δεν τελειώνει η καημένη έπινα ολόκληρα ποτήρια μόνη της. Όταν μου εξήγησε γιατί το κάνει της ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο. Μου είπε ευχαρίστως και ότι είναι 100€ για μία ώρα.

Την πήρα και φύγαμε. Τότε έμενα στο Hotel Bukuresti το οποίο είναι το καλό ξενοδοχείο των Ρουμάνων, δεν είναι για τουρίστες, μου το είχε κλίσει το γραφείο. Η ασφάλεια δεν την άφηνε να περάσει. Η Dana ντρεπόταν πολύ που είχε γίνει θέμα και την έβλεπε ο κόσμος. Μου είπε συγνώμη και ότι δεν μπορεί να περάσει. Δεν μπήκα ούτε εγώ στο ξενοδοχείο μου. Είπε η ίδια στο ταξιτζή της να μας πάει σε ένα μικρό και πολύ φτηνό ξενοδοχείο για να το κάνουμε. Εγώ την ακολούθησα πολύ ευχαρίστως και πήγαμε σε ένα μικρό, και ξεπεσμένο ξενοδοχείο. Αυτή αισθανόταν πολύ περήφανα που την ακολούθησα και δεν την άφησα στο Hotel Bukuresti όπου της είχαν φερθεί άσχημα. Αισθανόταν λίγο άσχημα που θα πλήρωνα και ξενοδοχείο (το μικρό) επειδή δεν τη δέχτηκαν στο προηγούμενο.

Στο δομάτιο δεν είπαμε πολλά, είχαμε γνωριστεί αρκετά από τη κουβέντα στο κλάμπ αλλά και στο ταξί. Αυτή πήγε και έκανε ντους αμέσως. Μετά πήγα και εγώ. Όταν γύρισα στο δωμάτιο ήταν ολόγυμνη στο κρεβάτι. Άρχισα να την φιλάω και να της γλύφω όλο το κορμί. Ήταν πανέμορφη. Τέλεια βυζιά. Της έγλυψα πολύ ευχάριστα το μουνάκι. Είχε οργασμό. Μετά άρχισε αυτή τη πίπα. Όσο έγλυφε χάιδευα τα υπέροχα βυζιά της. Μετά τη γάμησα. Την είχα από κάτω, μετά στα τέσσερα. Της ζήτησα να της το βάλω στο κόλο. Μου είπε ότι δεν ήθελε, δεν επέμενα. Όταν μου ερχόταν να χύσω της είπα: «Can I come in your mouth and in your face?» Μου απάντησε: «Yes, of course!». Ήμουν στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και αυτή ξαπλωμένη με ανασηκωμένο το κεφάλι προς το πέος μου. Τον έπαιζα μπροστά στο πρόσωπό της. Είχε ανοιχτά τα μάτια και το στόμα. Μετά από λίγο είχα τελειώσει. Με είχε κάνει να νιώσω βασιλιάς.

Μετά πλυθήκαμε, γυρίσαμε στο ταξιτζή που μας περίμενε κάτω. Με πήγαν στο ξενοδοχείο μου και αυτή γύρισε στο κλαμπ.

Την επόμενη μέρα έφυγα από το ξενοδοχείο εκείνο κάνοντας παράπονα στη ρεσεψιόν. Πήγα στο Marriott. Εκεί όλα επιτρέπονται. Το βράδυ ξαναπήγα στο ίδιο κλαμπ. Μόλις μπήκα μέσα η Dana χαμογέλασε, ήρθε επάνω μου με αγκάλιασε και με φίλησε. Ανταλλάξαμε δυο λέξεις. Ήρθε και κάθισε αμέσως δίπλα μου. Της είπα: «Dana, I would like to try another girl tonight». Μου είπε: «Of course, I’m not your wife!» και μου χαμογέλασε γλυκά. Όλη τη νύχτα δεν με ξαναενόχλησε. Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε. Όταν ήρθε η σειρά της να χορέψει μου χαμογελούσε. Πολύ ξεχωριστή συμπεριφορά για επαγγελματία.

Μετά από 2 χρόνια ξαναβρέθηκα στο Βουκουρέστι. Ξανά σε κάποιο κλάμπ να συζητάω με μία στρίπερ και να διαπραγματεύομαι τιμή και υπηρεσίες. Της λέω στη συζήτηση για την εμπειρία μου με την Dana από εκείνο το κλαμπ. Μου είπε ότι την ήξερε, και ότι πλέον δε δούλευε. Είχε παντρευτεί.

Χάρηκα πραγματικά για τη Dana.  Μερικές κοπέλες είναι αξιαγάπητες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ την πρώτη φορά που είχα πάει Βουκουρέστι, πρέπει να ήταν το 2002 (αν θυμάμαι καλά), το πρώτο βράδυ είχα πάει σε ένα κυριλέ στριπτιτζάδικο λίγο έξω από τη πόλη, ακολουθώντας τις συμβουλές του ταξιτζή. Το μέρος (δεν θυμάμαι πως το λένε) μόλις είχε ανοίξει, ήταν πολύ προσεγμένο μέσα, πολύ φιλικό το προσωπικό και πολύ όμορφες οι κοπέλες. Αφού τις είδα όλες να χορεύουν ζήτησα από τη γκαρσόνα να μου φέρει την πιο ωραία. Την λέγαν Dana. Ήταν πάρα πολύ όμορφη με τέλειο 4-5άρι στήθος στητό (ναι, μεγάλο και σκληρό στήθος) και κοντά αγορέ μαλιά. Ηα κοπέλα ήταν πολύ άνετη και πολύ φιλική. Η συζήτηση στα Αγγλικά ήταν πολύ ευχάριστη. Κάθε 20 λεπτά έπρεπε να παρεγέλνω καινούργια σαμπάνια για να την έχω δίπλα μου. Επειδή εγώ έπινα μόνο το ποτό μου, και επειδή ερχόταν η διευθύντρια και τη μάλονε ότι το μπουκάλι δεν τελειώνει η καημένη έπινα ολόκληρα ποτήρια μόνη της. Όταν μου εξήγησε γιατί το κάνει της ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο. Μου είπε ευχαρίστως και ότι είναι 100€ για μία ώρα.

Την πήρα και φύγαμε. Τότε έμενα στο Hotel Bukuresti το οποίο είναι το καλό ξενοδοχείο των Ρουμάνων, δεν είναι για τουρίστες, μου το είχε κλίσει το γραφείο. Η ασφάλεια δεν την άφηνε να περάσει. Η Dana ντρεπόταν πολύ που είχε γίνει θέμα και την έβλεπε ο κόσμος. Μου είπε συγνώμη και ότι δεν μπορεί να περάσει. Δεν μπήκα ούτε εγώ στο ξενοδοχείο μου. Είπε η ίδια στο ταξιτζή της να μας πάει σε ένα μικρό και πολύ φτηνό ξενοδοχείο για να το κάνουμε. Εγώ την ακολούθησα πολύ ευχαρίστως και πήγαμε σε ένα μικρό, και ξεπεσμένο ξενοδοχείο. Αυτή αισθανόταν πολύ περήφανα που την ακολούθησα και δεν την άφησα στο Hotel Bukuresti όπου της είχαν φερθεί άσχημα. Αισθανόταν λίγο άσχημα που θα πλήρωνα και ξενοδοχείο (το μικρό) επειδή δεν τη δέχτηκαν στο προηγούμενο.

Στο δομάτιο δεν είπαμε πολλά, είχαμε γνωριστεί αρκετά από τη κουβέντα στο κλάμπ αλλά και στο ταξί. Αυτή πήγε και έκανε ντους αμέσως. Μετά πήγα και εγώ. Όταν γύρισα στο δωμάτιο ήταν ολόγυμνη στο κρεβάτι. Άρχισα να την φιλάω και να της γλύφω όλο το κορμί. Ήταν πανέμορφη. Τέλεια βυζιά. Της έγλυψα πολύ ευχάριστα το μουνάκι. Είχε οργασμό. Μετά άρχισε αυτή τη πίπα. Όσο έγλυφε χάιδευα τα υπέροχα βυζιά της. Μετά τη γάμησα. Την είχα από κάτω, μετά στα τέσσερα. Της ζήτησα να της το βάλω στο κόλο. Μου είπε ότι δεν ήθελε, δεν επέμενα. Όταν μου ερχόταν να χύσω της είπα: «Can I come in your mouth and in your face?» Μου απάντησε: «Yes, of course!». Ήμουν στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι και αυτή ξαπλωμένη με ανασηκωμένο το κεφάλι προς το πέος μου. Τον έπαιζα μπροστά στο πρόσωπό της. Είχε ανοιχτά τα μάτια και το στόμα. Μετά από λίγο είχα τελειώσει. Με είχε κάνει να νιώσω βασιλιάς.

Μετά πλυθήκαμε, γυρίσαμε στο ταξιτζή που μας περίμενε κάτω. Με πήγαν στο ξενοδοχείο μου και αυτή γύρισε στο κλαμπ.

Την επόμενη μέρα έφυγα από το ξενοδοχείο εκείνο κάνοντας παράπονα στη ρεσεψιόν. Πήγα στο Marriott. Εκεί όλα επιτρέπονται. Το βράδυ ξαναπήγα στο ίδιο κλαμπ. Μόλις μπήκα μέσα η Dana χαμογέλασε, ήρθε επάνω μου με αγκάλιασε και με φίλησε. Ανταλλάξαμε δυο λέξεις. Ήρθε και κάθισε αμέσως δίπλα μου. Της είπα: «Dana, I would like to try another girl tonight». Μου είπε: «Of course, I’m not your wife!» και μου χαμογέλασε γλυκά. Όλη τη νύχτα δεν με ξαναενόχλησε. Διάλεξα μια άλλη, επίσης πολύ ωραία, αλλά αυτό θα σας το πω σε άλλο ποστ αν θέλετε. Όταν ήρθε η σειρά της να χορέψει μου χαμογελούσε. Πολύ ξεχωριστή συμπεριφορά για επαγγελματία.

Μετά από 2 χρόνια ξαναβρέθηκα στο Βουκουρέστι. Ξανά σε κάποιο κλάμπ να συζητάω με μία στρίπερ και να διαπραγματεύομαι τιμή και υπηρεσίες. Της λέω στη συζήτηση για την εμπειρία μου με την Dana από εκείνο το κλαμπ. Μου είπε ότι την ήξερε, και ότι πλέον δε δούλευε. Είχε παντρευτεί.

Χάρηκα πραγματικά για τη Dana.  Μερικές κοπέλες είναι αξιαγάπητες.
φιλε μου εχεις και ταλεντο σαν συγγραφεας!!!!μπραβο!!!εγω τωρα παω ντισκο.ελπιζω να καμακωσω τιποτα καλο....

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
φιλε μου εχεις και ταλεντο σαν συγγραφεας!!!!μπραβο!!!εγω τωρα παω ντισκο.ελπιζω να καμακωσω τιποτα καλο....

Εσύ έχεις ταλέντο σε άλλα ... πιο σημαντικά.
Καλή διασκέδαση!

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
φίλε ειλικρινά μας συγκίνησες !

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πλεον μεχρι και στο βουκουρεστι στα στριπ σε κοροιδευουν κανονικα οπως εδω.. δυσκολο να γαμησεις!
Στα sexy club που γινεται δουλεια ,κρατηθειτε.. 200 ευρω το μαγαζι και 200 η κοπελα!
Για ποση ωρα ? για οσο κανει κεφι η κοπελα δηλαδη 2-3 ωρες(αν σε γουσταρει) και για οσα χυσιματα γουσταρει η κοπελα !

Γυρισα περιπου 10 διαφορετικα μερη,εννοειται με ρουμανο ταριφα .Με πηγε σε ολες τις κατηγοριες.

Ολα τα μασατζιδικα που πηγα δηλωναν ρητα οτι δεν επιτρεπεται το sex αλλα
η εκτονωση με καποιο τροπο ! Ισως να ηθελαν δωρακι αλλα ισως και οχι!

Στα στριπ σου ελεγαν κατσε να σου φερουμε ποτο πρωτα και μετα τα λεμε..

Οποτε πηγα σε 2-3 sexy clubs που θεωρουνται ακριβα..
Για μενα το καλυτερο απο αυτα που πηγα ηταν το Lady D το οποιο εχει 10 κοπελες απο τις οποιες οι 3 ειναι πολυ καλες,σιλικονατες,λεπτες,ψηλες και αρκετα ωραιες !
Στο Mariott κανενα προβλημα να μπει μεσα η κοπελα,το ιδιο και στο intercontinental .

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η Ρουμανια εχει γενικα ξεφυγει και αυτο θα δεις να σου το λενε και Ρουμανοι που λειπουνε εξωτερικο χρονια και μπορουνε να συγκρινουνε!!!!ενω οι μισθοι εχουνε μεινει στασιμοι οι τιμες ειναι ελλαδας....!πολοι εχουνε μεινει ακομη στα σκηνικα του 86 που τοτε οντως με ενα πακετο τσιγαρα γαμουσες!!
σε στριπτητζαδικα (και ενοειτε παντου)αν σε δουνε ξενο και να μιλας αγγλικα....!!την πουτσησες!!ετσι απλα και ωμα!!σε εχουνε αρμεξει!!καλα οχι οτι ελλαδα δε γινεται!!παντου!! αν παλι μιλας την γλωσσα αρκετα καλα παλι φενεται οτι εισαι ξενος (ασχετα που μπορει να ξερεις τι παιζει) αυτοματως σε θεωρουνε λεφτα!! οποτε καλο θα ειτανε ουτε ταριφες τιποτα να χεις εναν ρουμανο γνωστο παραμασχαλα και να μιλαει εκεινος και αν ειναι να κλεισει καμια φαση να την κλεισει ο ρουμανος....!!αυτοι που πανε για δουλεις??και δεν εχουνε γνωστους δεν εχω να προτενω κατι καλο μονο να μην χαλανε την πιατσα και αφηνουνε μεγαλα μπουρμπουαρ κλπ

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
!αυτοι που πανε για δουλεις??και δεν εχουνε γνωστους δεν εχω να προτενω κατι καλο μονο να μην χαλανε την πιατσα και αφηνουνε μεγαλα μπουρμπουαρ κλπ
[/quote]
αυτο ξαναπεστο!!!!!
+100000000000000000000000000000000000000000
μονοι μας χαλαμε την πιατσα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Παιδιά μην είστε επιφανειακοί.
«Μόνοι μας χαλάμε τη πιάτσα» και παπαριές. Αυτά το πολύ να ισχύουν για το Σαντάνσκι.
Πόλεις όπως το Βουκουρέστι, το Κίεβο, η Μόσχα έχουν προσελκύσει τεράστιες επενδυτικές εταιρίες που έχουν αναλάβει πολύ μεγάλα έργα αναδιάρθρωσης των υποδομών του κράτους.
Κατά συνέπεια σε αυτές τις πόλεις υπάρχουν πάρα πολλοί πλούσιοι δυτικοί οι οποίοι εργάζονται και έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν άνετα μεγάλα ποσά. Οι ντόπιοι δεν είναι μαλάκες. Το έχουν καταλάβει αυτό και σηκώνουν υπέρμετρα τις τιμές.

Ο καημένος ο Ελληνάκος που νομίζει ότι είναι «μούρη» και «ζόρικος» στην Ελλαδίτσα του δεν έχει καμία δύναμη να επηρεάσει τις τιμές ούτε στη Ρουμανία, ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Ρωσία, ότι πουρ-μπουάρ και να αφήσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
«Μόνοι μας χαλάμε τη πιάτσα» και παπαριές. Αυτά το πολύ να ισχύουν για το Σαντάνσκι.
Πόλεις όπως το Βουκουρέστι, το Κίεβο, η Μόσχα έχουν προσελκύσει τεράστιες επενδυτικές εταιρίες που έχουν αναλάβει πολύ μεγάλα έργα αναδιάρθρωσης των υποδομών του κράτους.
Κατά συνέπεια σε αυτές τις πόλεις υπάρχουν πάρα πολλοί πλούσιοι δυτικοί οι οποίοι εργάζονται και έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν άνετα μεγάλα ποσά. Οι ντόπιοι δεν είναι μαλάκες. Το έχουν καταλάβει αυτό και σηκώνουν υπέρμετρα τις τιμές.

Ο καημένος ο Ελληνάκος που νομίζει ότι είναι «μούρη» και «ζόρικος» στην Ελλαδίτσα του δεν έχει καμία δύναμη να επηρεάσει τις τιμές ούτε στη Ρουμανία, ούτε στην Ουκρανία, ούτε στη Ρωσία, ότι πουρ-μπουάρ και να αφήσει.
εγω δεν θα το λεγα οτι στην Αγια Πετρουπολη οι δυτικοι κανουνε μια τετοια ζωη.καταρχην οι Ευρωπαιοι ειναι φριχτοι τσιγγουνιδες.ημουνα με 2 φιλους μου Ιταλους στη ντισκο Rossi.θελαμε να φαμε.τους λεω να φαμε εδω.θα στοιχιζε 15 ευρω περιπου το ατομο.ε,μου ειπανε ειναι πανακρυβα!!!!πηγαμε σε ενα μαγαζι 24 ωρες.πηρανε ψωμι σαλαμι και τυρι με 3 ευρω και φαγανε!!!!μιλαμε για εισοδηματα ο Σερτζιο 3000-3500 ευρω το μηνα.και ο αλλος που μοιαζει με τον Κοκκοτα μπωρει και πανω απο 5000 διευθυντης σε Ιταλικο εργοστασιο επηπλων!!!!οι Αμερικανοι ειναι και κακοντυμενοι κιολας!!!!πιο φριχτοι ειναι οι Ισπανοι ειδηκα οι Καταλανοι ειναι φοβεροι ταλιροφωνιαδες!!!!βασικα οι τιμες ανεβηκανε διοτι κινηται η αγορα.και υπαρχει χρημα.οταν σου λεει ενηκιο στη Νιεφσκι μαγαζι 2000$ το τετραγωνικο!!!!μιλαμε για ενοικια 30.000-40.000$ το μηνα !!!η  μαγαζι στο Βασιλευσκι πρωτο οροφο με δικια του εισοδο 140 τετραγωνικα 1.300.000$.η Πολωνια που ειναι σε πτωση φτηνηνε παντος!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γενικα οι ξενοι στην Ρωσσια οσο πανε και λιγοστευουνε.καθε χρονο ερχονται 10% λιγοτεροι.τη Ρουμανια μπωρει να την χαλασανε οι ξενοι.που πανε χωρις βιζα.παντος για τη Ρωσσια δεν νομιζω οτι μετρανε.οταν σκαει ο Ρωσσος με το Hummer η με το Maybach τι να κλασει ο ξενος!!!!το πρω'ι'γουμενο σαββατο στο Rossi ητανε 2 Maybach παρκαρισμενα!που δεν ειναι και καμια ακριβη ντισκο!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γενικα οι ξενοι στην Ρωσσια οσο πανε και λιγοστευουνε.καθε χρονο ερχονται 10% λιγοτεροι.τη Ρουμανια μπωρει να την χαλασανε οι ξενοι.που πανε χωρις βιζα.παντος για τη Ρωσσια δεν νομιζω οτι μετρανε.οταν σκαει ο Ρωσσος με το Hummer η με το Maybach τι να κλασει ο ξενος!!!!το πρω'ι'γουμενο σαββατο στο Rossi ητανε 2 Maybach παρκαρισμενα!που δεν ειναι και καμια ακριβη ντισκο!!!
Eχεις ακουσει τι παιζεται τωρα στην Ελλαδα.......

Σκανε οι Ρωσσοι λεφταδες και αγοραζουν κτηματα-σπιτια.....
Και δινουν λεφτα.......οχι μαλακιες............

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
μα πλεον το ιδιο ισχυει και για Ρουμανια...! οταν σκανε οι ντοπιοι με αυτοκινητα διαστημικα τι να κλασει ο ελληνας? και προπαντως αυτοι που ειναι φοιτητες!!καποτε μετρουσανε....τωρα δεν κλανουν τιποτα!!!
οσο για τους ξενους που λες και γω ειχα φιλο απο προξενιο που μπορει να χε μισθο και 3.500 το μηνα αλλα κατα τα αλλα δεν εκανες σπαταλες οπως αλλοι...!τα μαζευε για να τα επενδυσει καπου στην ελλαδα μετα!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

κανεις λαθος....ποιο Σαντανσκι και πρασινα αλογα!! εκει ισχυει αυτο που λες για τον καθε καημενο που παει.....ναι αλλα...Ρουμανια αν πας μια Timisoara Cluj εχει της πουτανας τις ξενες εταιριες Constanta που ειναι λιμανι η μαφια που υπαρχει ειναι σχεδον 1η στην Ρουμανια!!τι να πουμε για τραπεζες? για εταιριες? για την αμερικανικη βαση?
με λιγα λογια ενας χαμος απο ξενους!! αυτοι εχουνε δυναμη που οι περισσοτεροι εχουνε κατι μισθους γαματα.....!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
φιλε θανο εισαι βουκουρεστι αυτη την στιγμη????

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ημουν ρουμανια, απλα τελεια!!!!  ειμαι φιλος του ερωτικου μασαζ  τα γυρισα ολλα ενα ομως που μου εμεινε στο μυαλο απο ολλα! και θα το παραθεσο ωστε οποιος συναγωνιστης ειναι ρουμανια η ταξιδεψει πρεπει να περασει απο εκει μια βολτα ολλες η γκομενες ειναι ντυμενες με στολες  ειχε 6 κοπελες μεσα οταν πηγα  εγω , προτηνο την γκομενα με τα μεγαλα βυζια φυσικα σταδιακα εκανα μασαζ με ολλες τις 20 μερες που εκατσα ρουμανια!!!!! +++ οχι μονο μασαζ.....με ενα δωρακι προχορας
ειδα τις φωτο της κοπελας με το μεγαλο βυζι για δωσε πιο πολλες πληροφοριες λεω αυριο να περασω μια βολτα απο εκει.... αυτη η κοπελα τι δωρο θελει για  σεξ???? ειπες πως εκανες μασαζ με ολλες οποτε περημενω απαντηση σου  η στο θρεατ η με πμ 
ευχαριστω  προκαταβολικα

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Τα μασατζίδικα στo Βουκουρέστι είναι τρελή παλιατζούρα και δεν αξίζουν.
Οι καλές πουτάνες είναι πανάκριβες και έχουν τιμές λίγο φτηνότερες από city tours Αθήνας.
Γενικά δεν λέει το Βουκουρέστι για sex-tourism.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom