Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα παιδιά.. Γνώρισα μια Ρουμάνα από cam site. Δεν είναι πουτανάκι φαίνεται πολύ νορμάλ...μιλάμε στο viber αρκετούς μήνες χωρίς να την έχω βοηθήσει οικονομικά.  Με κάλεσε να πάω βουκουρέστι να συναντηθούμε...Λέω να πάω Ιούλιο με ryanair, είναι αρκετά φθηνά αλλά είναι κάπως μόνος μου στη Ρουμανία, δεν έχω ξαναπάει...Να το επιχειρήσω λέτε? Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο να φανταστώ ταξί?

Καλά να περάσεις  ;)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά.. Γνώρισα μια Ρουμάνα από cam site. Δεν είναι πουτανάκι φαίνεται πολύ νορμάλ...μιλάμε στο viber αρκετούς μήνες χωρίς να την έχω βοηθήσει οικονομικά.  Με κάλεσε να πάω βουκουρέστι να συναντηθούμε...Λέω να πάω Ιούλιο με ryanair, είναι αρκετά φθηνά αλλά είναι κάπως μόνος μου στη Ρουμανία, δεν έχω ξαναπάει...Να το επιχειρήσω λέτε? Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο να φανταστώ ταξί?

Κοίτα να της δώσεις το μουνί στο χέρι τύπε ...

Καλά να περάσεις ρε γκαβλιάρη ...

:hi:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ευχαριστώ παιδιά... Απλά να επισημάνω αν και το έχουν πει κι άλλοι ότι οι Ρουμάνες της Ρουμανίας δεν έχουν καμία σχέση με τις Ρουμάνες της Ελλάδας...Εδώ είναι τα ρουμανογυφτάκια :P
Θα γράψω εντυπώσεις μόλις επιστρέψω :hi: Μια άλλη Ρουμάνα που είχα γνωρίσει από constanta ήταν 27, χωρισμένη με παιδί και ήταν απίστευτη σε όλα :P Να δούμε πως θα είναι οι άλλες :)
Και κάτι τελευταίο...Αν και δέχονται ευρώ φαντάζομαι καλύτερα είναι να έχω λέι μαζί μου έτσι? από που να αγοράσω συνάλλαγμα?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ε καλά δεν πάω στο Βιετνάμ :grin: Σίγουρα θα έχω κοπέλες εκεί που με περιμένουν έχω κάνει τις γνωριμίες μου...Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα φέρει μια ρουμάνα στην Ελλάδα και περάσαμε καλά..Αυτή δηλαδή έκανε ολόκληρο ταξίδι στην Ελλάδα μόνη της και είναι και κοπέλα .Απλά δεν το επιχείρησα να πάω εγώ Ρουμανία...ένα 200αρι θα βγει όλο το ταξίδι αεροπορικα+ξενοδοχείο δε νομίζω να είναι τόσο ρίσκο...Εσύ δηλαδή στη θέση μου δε θα πήγαινες? Τι πείρα πρεέπει να έχεις δηλαδή για να πας στη Ρουμανία μόνος σου :think:
Πειρα δεν θελει να πας Ρουμανία. Αν δεν βρεις την γκομενα, τότε θα σου πω εγω πως θα βγάλεις άκρη .....  Οσο αφορά το Βιετναμ!!!! Ατυχεστατος ο παραλληλισμός σου. Στο Βιετναμ βγάζεις άκρη, δεν χρειαζεται να έχεις ξαναπαει... Χα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Και ξαναρωτω για πολλοστη φορα, τους ρουμανογνωστες:
υπαρχει free dating site για την ρουμανια;
Χωρις κρυφες χρεωσεις, πχ να πληρωνεις για να διαβασεις μηνυματα και αλλα τετοια συναφη.

Αν δεν υπαρχει, πειτε το!

Επισκέπτης
Ευχαριστώ παιδιά... Απλά να επισημάνω αν και το έχουν πει κι άλλοι ότι οι Ρουμάνες της Ρουμανίας δεν έχουν καμία σχέση με τις Ρουμάνες της Ελλάδας...Εδώ είναι τα ρουμανογυφτάκια :P

Σημείωσις: Οἱ γύφτοι ὑπέροχοι Σίντι καὶ Ρομὰ ποὺ τόσο πολὺ ἐμπλουτίζουν τὸν πολιτισμό, στὴν Ἑλλάδα διακρίνονται ἀπὸ 1 χλμ. μακρυά. Στὴ Ρουμανία δὲν συμβαίνει τὸ ἴδιο. Ὅμως ἡ νοοτροπία τους εἶναι ἴδια. Συνεπῶς προσοχή.

JohnPAPAS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Κριτικές
12
Like
247
Πόντοι
291
Καλησπέρα παιδιά
Έκατσε ξαφνικά ταξίδι για Constanta σήμερα το βράδυ
Επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει χρόνος να διαβάσω 100 σελίδες οποίος έχει την καλοσύνη και θέλει. Να μου πει δύο πράγματα  τι παίζει και ΠΟΥ/ΠΩΣ θα ήμουν Υποχρεώς
Ευχαριστώ

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Καλησπέρα παιδιά
Έκατσε ξαφνικά ταξίδι για Constanta σήμερα το βράδυ
Επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει χρόνος να διαβάσω 100 σελίδες οποίος έχει την καλοσύνη και θέλει. Να μου πει δύο πράγματα  τι παίζει και ΠΟΥ/ΠΩΣ θα ήμουν Υποχρεώς
Ευχαριστώ

Mamaia Nord παικτη

αν θες περισσοτερες ινφο, στειλε πμ

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Για περιοχή καλαρασι ξέρει κάποιος κάτι?  Πουττάνεςε κάθε μορφής?  Κανονικές γυναίκες?

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ να ενημερώσω ότι πήγα τελικά και γύρισα..Πέρασα πολύ ωραία και πήγα και μόνος μου πρώτη φορα..Έμεινα κοντά στην παλιά πόλη..Φαγητό πολύ καλό, άνθρωποι φιλικοί, γενικά είναι αρκετά φθηνά συγκριτικά με την Ελλάδα. Θα ξαναπήγαινα άνετα. Τα εισιτήρια είναι πολύ φθηνά με ryanair, 35 ευρώ πήγαινε-ελα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ να ενημερώσω ότι πήγα τελικά και γύρισα..Πέρασα πολύ ωραία και πήγα και μόνος μου πρώτη φορα..Έμεινα κοντά στην παλιά πόλη..Φαγητό πολύ καλό, άνθρωποι φιλικοί, γενικά είναι αρκετά φθηνά συγκριτικά με την Ελλάδα. Θα ξαναπήγαινα άνετα. Τα εισιτήρια είναι πολύ φθηνά με ryanair, 35 ευρώ πήγαινε-ελα
αλλα δεν γαμησεσ χαχαχαχαχ.αυτα λενε οσοι πηγαν για μαλι και φυγαν κουρεμενοι

ydroxoos27

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
συνάλλαγμα που ειναι καλύτερο να αλλάξουμε στο Βουκουρεστι?

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
συνάλλαγμα που ειναι καλύτερο να αλλάξουμε στο Βουκουρεστι?
οπου βρεις καλυτερη τιμη.. δηλαδη τραπεζες κ ανταλακτηρια υποχρεουντε να εχουν τις τιμες συναλλαγματος σε εμφανη σημειο, συνηθως τις εχουν μπροστα στην τζαμαρια .
Επισης εγω εια καρτα της ALPHA BANK  Κ οταν εβγαζα λεφτα απο ΑΤΜ της ALPHA στην Ρουμανια ειχε μικροτερη προμηθεια τοτε (πριν 2 χρονια)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
επειδη θα ειμαι εκει σε λιγες μερες παιζει κατι καλο?εχετε να προτινεται τιποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom