Γιάννης Κρητικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1
χαιντε ρουμανια ρε γκαβλιαρι
σιιγα το ταξιδι
σιιγα το ταξιδι
Καλησπέρα παιδιά.. Γνώρισα μια Ρουμάνα από cam site. Δεν είναι πουτανάκι φαίνεται πολύ νορμάλ...μιλάμε στο viber αρκετούς μήνες χωρίς να την έχω βοηθήσει οικονομικά. Με κάλεσε να πάω βουκουρέστι να συναντηθούμε...Λέω να πάω Ιούλιο με ryanair, είναι αρκετά φθηνά αλλά είναι κάπως μόνος μου στη Ρουμανία, δεν έχω ξαναπάει...Να το επιχειρήσω λέτε? Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο να φανταστώ ταξί?
Καλησπέρα παιδιά.. Γνώρισα μια Ρουμάνα από cam site. Δεν είναι πουτανάκι φαίνεται πολύ νορμάλ...μιλάμε στο viber αρκετούς μήνες χωρίς να την έχω βοηθήσει οικονομικά. Με κάλεσε να πάω βουκουρέστι να συναντηθούμε...Λέω να πάω Ιούλιο με ryanair, είναι αρκετά φθηνά αλλά είναι κάπως μόνος μου στη Ρουμανία, δεν έχω ξαναπάει...Να το επιχειρήσω λέτε? Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο να φανταστώ ταξί?
Κοίτα να της δώσεις το μουνί στο χέρι τύπε ...
Καλά να περάσεις ρε γκαβλιάρη ...
Ωραίες εμπειρίες έτσι ?
Δεν έχω από εκεί και πρέπει να αποκτήσω Παράκμα ...
Και θέλω και Πολωνία οπωσδήποτε ...
Και κάτι τελευταίο...Αν και δέχονται ευρώ φαντάζομαι καλύτερα είναι να έχω λέι μαζί μου έτσι? από που να αγοράσω συνάλλαγμα?
Πειρα δεν θελει να πας Ρουμανία. Αν δεν βρεις την γκομενα, τότε θα σου πω εγω πως θα βγάλεις άκρη ..... Οσο αφορά το Βιετναμ!!!! Ατυχεστατος ο παραλληλισμός σου. Στο Βιετναμ βγάζεις άκρη, δεν χρειαζεται να έχεις ξαναπαει... ΧαΕ καλά δεν πάω στο Βιετνάμ Σίγουρα θα έχω κοπέλες εκεί που με περιμένουν έχω κάνει τις γνωριμίες μου...Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα φέρει μια ρουμάνα στην Ελλάδα και περάσαμε καλά..Αυτή δηλαδή έκανε ολόκληρο ταξίδι στην Ελλάδα μόνη της και είναι και κοπέλα .Απλά δεν το επιχείρησα να πάω εγώ Ρουμανία...ένα 200αρι θα βγει όλο το ταξίδι αεροπορικα+ξενοδοχείο δε νομίζω να είναι τόσο ρίσκο...Εσύ δηλαδή στη θέση μου δε θα πήγαινες? Τι πείρα πρεέπει να έχεις δηλαδή για να πας στη Ρουμανία μόνος σου
Ευχαριστώ παιδιά... Απλά να επισημάνω αν και το έχουν πει κι άλλοι ότι οι Ρουμάνες της Ρουμανίας δεν έχουν καμία σχέση με τις Ρουμάνες της Ελλάδας...Εδώ είναι τα ρουμανογυφτάκια
Καλησπέρα παιδιά
Έκατσε ξαφνικά ταξίδι για Constanta σήμερα το βράδυ
Επειδή όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει χρόνος να διαβάσω 100 σελίδες οποίος έχει την καλοσύνη και θέλει. Να μου πει δύο πράγματα τι παίζει και ΠΟΥ/ΠΩΣ θα ήμουν Υποχρεώς
Ευχαριστώ
αλλα δεν γαμησεσ χαχαχαχαχ.αυτα λενε οσοι πηγαν για μαλι και φυγαν κουρεμενοιΕγώ να ενημερώσω ότι πήγα τελικά και γύρισα..Πέρασα πολύ ωραία και πήγα και μόνος μου πρώτη φορα..Έμεινα κοντά στην παλιά πόλη..Φαγητό πολύ καλό, άνθρωποι φιλικοί, γενικά είναι αρκετά φθηνά συγκριτικά με την Ελλάδα. Θα ξαναπήγαινα άνετα. Τα εισιτήρια είναι πολύ φθηνά με ryanair, 35 ευρώ πήγαινε-ελα
συνάλλαγμα που ειναι καλύτερο να αλλάξουμε στο Βουκουρεστι?
οπου βρεις καλυτερη τιμη.. δηλαδη τραπεζες κ ανταλακτηρια υποχρεουντε να εχουν τις τιμες συναλλαγματος σε εμφανη σημειο, συνηθως τις εχουν μπροστα στην τζαμαρια .συνάλλαγμα που ειναι καλύτερο να αλλάξουμε στο Βουκουρεστι?