ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.223
- Πόντοι
- 506
λοιπον μαγγες καποια πραγματακια που εχω να πω για αυτη τη χωρα και συγκεκριμενα για το βουκουρεστι στο οποιο πηγα.Στο κεντρο τις πολης πολλα μασατζιδικα τα οποια προσφερουν αποστιρομενο μασαζ και μαλακια.Ξεπετα ολικης.Και αυτο απο 20-30 ευρω και πανω.Πιατσα δεν εχω βρει πουθενα οποως εχω διαβασει εδω μεσα.Για κριφα μπουρδελα.Δεν εχω βρει σπιτι μποθρδελο.Αν ρωτησεις ταξιτζη ο οποιος ειναι λιγο της φασης του κανεις λιγο χαβαλε και δωσεις και κατι εξτρα θα σε παει διαφορετικα δεν εχουν ιδεα για τιποτα.Ενας τυπος με πλησιασε για να μου δωσει χαρτακι για μασατζιδικο και επειδη ημουν μονος εκεινη την ωρα (η παρεα περιμενε στο μπαρ το οποιο και θα πω αργοτερα τι γινεται εκει) του λεω για σεχ και μου λεει οτι σε αυτο το μασατζιδικο το προγεαμμα περιλαμβανει και σεχ στα 80 ευερω.πηγα με την παρεα ετυχως δεν μπηκα εγω αλλα ενας φιλος.Το προγραμμα αποστιρομενο μεχρι αηδιας.Ψευτικα βογγιτα του ελεγε μη με γαμας δυνατα δεν τον αφηνε να πιασει την καποτα και απο την ξενερα τελεωσε με μαλακια.το μετανιοσε πικρα που πηγε.Τωρα οσο αναφορα τα μπαρ.Εκει θα βρεις μουναρες γκομενες οι οποιοες παιζει το ματακι τους.Θα αρχισετε την παρλα με αφορμη να την κερασετε ποτο.Το ενα ποτο θα φερει το δευτερο και παει λεγοντας.Οι γκομενες αυτες εναι βιζιτες οπου τις κερνας ποτα εκει και μετα τις παιρνεις σπιτι εννοειτε με εξτρα λευτα.Αν τις παρατηρισεται θα δειτε οτι πολυ πιθανον να μην πινουν ποτο και απλα να στεκονται στο μαγαζι και να χορευουν.Γενικα δεν παιζει τιποτα αξιολογο στη ρουμανια.οποιος εχει σκοπο να παει σε αυτην την χωρα με σκοπο να γαμησει πολυ απλα να μην παει