Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 271K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
λοιπον μαγγες καποια πραγματακια που εχω να πω για αυτη τη χωρα και συγκεκριμενα για το βουκουρεστι στο οποιο πηγα.Στο κεντρο τις πολης πολλα μασατζιδικα τα οποια προσφερουν αποστιρομενο μασαζ και μαλακια.Ξεπετα ολικης.Και αυτο απο 20-30 ευρω και πανω.Πιατσα δεν εχω βρει πουθενα οποως εχω διαβασει εδω μεσα.Για κριφα μπουρδελα.Δεν εχω βρει σπιτι μποθρδελο.Αν ρωτησεις ταξιτζη ο οποιος ειναι λιγο της φασης του κανεις λιγο χαβαλε και δωσεις και κατι εξτρα θα σε παει διαφορετικα δεν εχουν ιδεα για τιποτα.Ενας τυπος με πλησιασε για να μου δωσει χαρτακι για μασατζιδικο και επειδη ημουν μονος εκεινη την ωρα (η παρεα περιμενε στο μπαρ το οποιο και θα πω αργοτερα τι γινεται εκει) του λεω για σεχ και μου λεει οτι σε αυτο το μασατζιδικο το προγεαμμα περιλαμβανει και σεχ στα 80 ευερω.πηγα με την παρεα ετυχως  δεν μπηκα εγω αλλα ενας φιλος.Το προγραμμα αποστιρομενο μεχρι αηδιας.Ψευτικα βογγιτα του ελεγε μη με γαμας δυνατα δεν τον αφηνε να πιασει την καποτα και απο την ξενερα τελεωσε με μαλακια.το μετανιοσε πικρα που πηγε.Τωρα οσο αναφορα τα μπαρ.Εκει θα βρεις μουναρες γκομενες οι οποιοες παιζει το ματακι τους.Θα αρχισετε την παρλα με αφορμη να την κερασετε ποτο.Το ενα ποτο θα φερει το δευτερο και παει λεγοντας.Οι γκομενες αυτες εναι βιζιτες οπου τις κερνας ποτα εκει και μετα τις παιρνεις σπιτι εννοειτε με εξτρα λευτα.Αν τις παρατηρισεται θα δειτε οτι πολυ πιθανον να μην  πινουν ποτο και απλα να στεκονται στο μαγαζι και να χορευουν.Γενικα δεν παιζει τιποτα αξιολογο στη ρουμανια.οποιος εχει σκοπο να παει σε αυτην την χωρα με σκοπο να γαμησει πολυ απλα να μην παει

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
λοιπον μαγγες καποια πραγματακια που εχω να πω για αυτη τη χωρα και συγκεκριμενα για το βουκουρεστι στο οποιο πηγα.Στο κεντρο τις πολης πολλα μασατζιδικα τα οποια προσφερουν αποστιρομενο μασαζ και μαλακια.Ξεπετα ολικης.Και αυτο απο 20-30 ευρω και πανω.Πιατσα δεν εχω βρει πουθενα οποως εχω διαβασει εδω μεσα.Για κριφα μπουρδελα.Δεν εχω βρει σπιτι μποθρδελο.Αν ρωτησεις ταξιτζη ο οποιος ειναι λιγο της φασης του κανεις λιγο χαβαλε και δωσεις και κατι εξτρα θα σε παει διαφορετικα δεν εχουν ιδεα για τιποτα.Ενας τυπος με πλησιασε για να μου δωσει χαρτακι για μασατζιδικο και επειδη ημουν μονος εκεινη την ωρα (η παρεα περιμενε στο μπαρ το οποιο και θα πω αργοτερα τι γινεται εκει) του λεω για σεχ και μου λεει οτι σε αυτο το μασατζιδικο το προγεαμμα περιλαμβανει και σεχ στα 80 ευερω.πηγα με την παρεα ετυχως  δεν μπηκα εγω αλλα ενας φιλος.Το προγραμμα αποστιρομενο μεχρι αηδιας.Ψευτικα βογγιτα του ελεγε μη με γαμας δυνατα δεν τον αφηνε να πιασει την καποτα και απο την ξενερα τελεωσε με μαλακια.το μετανιοσε πικρα που πηγε.Τωρα οσο αναφορα τα μπαρ.Εκει θα βρεις μουναρες γκομενες οι οποιοες παιζει το ματακι τους.Θα αρχισετε την παρλα με αφορμη να την κερασετε ποτο.Το ενα ποτο θα φερει το δευτερο και παει λεγοντας.Οι γκομενες αυτες εναι βιζιτες οπου τις κερνας ποτα εκει και μετα τις παιρνεις σπιτι εννοειτε με εξτρα λευτα.Αν τις παρατηρισεται θα δειτε οτι πολυ πιθανον να μην  πινουν ποτο και απλα να στεκονται στο μαγαζι και να χορευουν.Γενικα δεν παιζει τιποτα αξιολογο στη ρουμανια.οποιος εχει σκοπο να παει σε αυτην την χωρα με σκοπο να γαμησει πολυ απλα να μην παει
:grin:    :thumbsup:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Φιλος μου με καλο κυκλο γνωριμιων στην Ελλαδα και γενικως αρκετα high society, θελω να πω οτι εχει και καλο κυκλο γυναικων στην Ελλαδα,
σε κουβεντα μας για το εξωτερικο και γυναικες, μου ειπε οτι ειχε παει Ρουμανια επαγγελματικο ταξιδι, και απο αυτα που ειδε σε εστιατορια και γενικως,
με τις Ρουμανες του πεσαν τα σαγονια, σε σχεση με τις Ελληνιδες....
Δεν ξερω τι να πιστεψω...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
Φιλος μου με καλο κυκλο γνωριμιων στην Ελλαδα και γενικως αρκετα high society, θελω να πω οτι εχει και καλο κυκλο γυναικων στην Ελλαδα,
σε κουβεντα μας για το εξωτερικο και γυναικες, μου ειπε οτι ειχε παει Ρουμανια επαγγελματικο ταξιδι, και απο αυτα που ειδε σε εστιατορια και γενικως,
δεν ειπα οτι δε θα σου πεσουν τα σαγονια απο ρουμανες και τουριστριες εκει αλλα για να γαμησεις εκει δε παιζει.εκτος αν τα σκασεις για να παρεις ενα γαμιση ξεπετα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
δεν ειπα οτι δε θα σου πεσουν τα σαγονια απο ρουμανες και τουριστριες εκει αλλα για να γαμησεις εκει δε παιζει.εκτος αν τα σκασεις για να παρεις ενα γαμιση ξεπετα
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς
η χωρα απο το 2005 τελειωσε για ξενους
οσο για μουναρες εχει αρκετες ακομα,φοβερα σωματα,σε φατσα χανουν λιγο βεβαια, ,αλλα  τις γαμανε μονο οσοι γαμανε  τις αντιστοιχες κ στην  ελλαδα
καναλαρχες, βιπ ατομα, πολυ πλουσιοι, αθλητες διεθνεις και..τελος
οπως ειπε κι ο ζορεν,αν πατε για βολτα αξιζει βασικα τα βουνα κ το δελτα δουναβη,για νιμου απλα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ...
ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΤΕς ΑΚΡΙΒΕς κ τιποτα αλλο
ασε που ουτε ξεπετες δεν θα βρειτε ευκολα..... ;)
οσοι φιλοι μου εχουν μεινει εκει λογω δουλειας ψαχνουν πως κ πως να κατεβουν καμμια σαλονικα η χαλκιδικη να κανουν κανα καμακι ...μιλαμε για ατομα ,που μιλανε απταιστα την γλωσσα,με 30 ως 70χιλ εισοδημα με εμφανιση καλη,ακριβα αυτοκινητα,δουλεια με γνωριμιες κλπ, ,αλλα οχι κοροιδα,να χωνουν 200 κ 300 για να γαμησουν μια πουτανα...
βγαλτε συμπερασματα μονοι σας εσεις που θα πατε και δεν θαχετε και  τιποτα απο αυτα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
λοιπον μαγγες καποια πραγματακια που εχω να πω για αυτη τη χωρα και συγκεκριμενα για το βουκουρεστι στο οποιο πηγα.Στο κεντρο τις πολης πολλα μασατζιδικα τα οποια προσφερουν αποστιρομενο μασαζ και μαλακια.Ξεπετα ολικης.Και αυτο απο 20-30 ευρω και πανω.Πιατσα δεν εχω βρει πουθενα οποως εχω διαβασει εδω μεσα.Για κριφα μπουρδελα.Δεν εχω βρει σπιτι μποθρδελο.Αν ρωτησεις ταξιτζη ο οποιος ειναι λιγο της φασης του κανεις λιγο χαβαλε και δωσεις και κατι εξτρα θα σε παει διαφορετικα δεν εχουν ιδεα για τιποτα.Ενας τυπος με πλησιασε για να μου δωσει χαρτακι για μασατζιδικο και επειδη ημουν μονος εκεινη την ωρα (η παρεα περιμενε στο μπαρ το οποιο και θα πω αργοτερα τι γινεται εκει) του λεω για σεχ και μου λεει οτι σε αυτο το μασατζιδικο το προγεαμμα περιλαμβανει και σεχ στα 80 ευερω.πηγα με την παρεα ετυχως  δεν μπηκα εγω αλλα ενας φιλος.Το προγραμμα αποστιρομενο μεχρι αηδιας.Ψευτικα βογγιτα του ελεγε μη με γαμας δυνατα δεν τον αφηνε να πιασει την καποτα και απο την ξενερα τελεωσε με μαλακια.το μετανιοσε πικρα που πηγε.Τωρα οσο αναφορα τα μπαρ.Εκει θα βρεις μουναρες γκομενες οι οποιοες παιζει το ματακι τους.Θα αρχισετε την παρλα με αφορμη να την κερασετε ποτο.Το ενα ποτο θα φερει το δευτερο και παει λεγοντας.Οι γκομενες αυτες εναι βιζιτες οπου τις κερνας ποτα εκει και μετα τις παιρνεις σπιτι ε
ννοειτε με εξτρα λευτα.Αν τις παρατηρισεται θα δειτε οτι πολυ πιθανον να μην  πινουν ποτο και απλα να στεκονται στο μαγαζι και να χορευουν.Γενικα δεν παιζει τιποτα αξιολογο στη ρουμανια.οποιος εχει σκοπο να παει σε αυτην την χωρα με σκοπο να γαμησει πολυ απλα να μην παε1
ι
να σας στειλω κι εγω μιλανο σε τρια κλαμπ να σας πεσει οχι το σαγωνι,αλλα κ τα αυτια με την περουκα παρεα απο το τι θα δειτε
απο κει κ περα?τι?
ΤΙΠΟΤΑ οπως κ στο Βουκουρεστι....αλλο τονα κι αλλο το αλλο φιλε
σημασια εχει τι μπορεις να παρεις,οχι τι βλεπεις...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
με καλυψες
θυμισου μονο οτι σταχα γραψει πριν πας κ δεν με πιστευες ποσο αποτυχια ειναι ΣΗΜΕΡΑ, ενας προ δεκαπενταετιας ερωτικος παραδεισος...
το βασικο χαρακτηριστικο ειναι τα εντελωε φεικ ,οταν κι αν συμβουν γαμησια
πιο ξενερωμα πεθαινεις...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
κου τοτ ρεσπεκτ πριετενε νου εστε ασα.....σι μαι αλες ντακα αι σι σοτσια ακολο,νου αι κουμ σα φι ιν πας κου μομεντουλ ιν ντομενιου..ορικουμ... :hi:
αςμας πει ο ζορεν μολις γυρισει πως τα βρηκε τα πραγματα ...
:hi:
Αδελφε μου μ αρεσει η κουβεντα μαζι σου γιατι σε βρισκω πολυ ενημερωμένο.Για αυτο θα ηθελα να σε πληροφορήσω ποσ εχουν τα πραγματα στην Θεσσαλονικη οπου ζω.Στα εδω ντελα το απλο ξεκιναει απο 30 ευρο με μια μετρια κοπελα που βαριεται αυτο που κανει και κοιταει να σε τελειώσει πιο γρήγορα.Στο δεκαλεπτο πανο γκρινιαζει για το χρονο.Και αυτο πιστεψε με ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.Αν παρεις πιο ακριβο προγραμα στα 80 η 100 ευρο παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασεις καλα και οχι περισοτερο απο 20 με 30 λεπτα.Ειμαι περισοτερο απο 30 χρονια στο αθλημα αλλα τον τελευταιο χρονο το εχω κοψει.Ειναι σκετη παρακμη.Καμια σχεση με την Αθηνα.Για αυτο προτιμω να βαζω στην ακρη 200 ευρο και οταν πηγαινω Ρουμανια περναω πολυ καλυτερα.Πιστεψε με ΕΓΩ ειδικα με 100 λει στην Βραιλα περναω μια ωρα καλα με ενα πιπινι ακομα και τώρα.     

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
με καλυψες
θυμισου μονο οτι σταχα γραψει πριν πας κ δεν με πιστευες ποσο αποτυχια ειναι ΣΗΜΕΡΑ, ενας προ δεκαπενταετιας ερωτικος παραδεισος...
το βασικο χαρακτηριστικο ειναι τα εντελωε φεικ ,οταν κι αν συμβουν γαμησια
πιο ξενερωμα πεθαινεις...
μαλακια μου που δε σε πιστεψα και αυτο επειδη δε μπορουσα να φανταστω οτι σε αυτη τη χωρα δε θα παιζει τιποτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
Αδελφε μου μ αρεσει η κουβεντα μαζι σου γιατι σε βρισκω πολυ ενημερωμένο.Για αυτο θα ηθελα να σε πληροφορήσω ποσ εχουν τα πραγματα στην Θεσσαλονικη οπου ζω.Στα εδω ντελα το απλο ξεκιναει απο 30 ευρο με μια μετρια κοπελα που βαριεται αυτο που κανει και κοιταει να σε τελειώσει πιο γρήγορα.Στο δεκαλεπτο πανο γκρινιαζει για το χρονο.Και αυτο πιστεψε με ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.Αν παρεις πιο ακριβο προγραμα στα 80 η 100 ευρο παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασεις καλα και οχι περισοτερο απο 20 με 30 λεπτα.Ειμαι περισοτερο απο 30 χρονια στο αθλημα αλλα τον τελευταιο χρονο το εχω κοψει.Ειναι σκετη παρακμη.Καμια σχεση με την Αθηνα.Για αυτο προτιμω να βαζω στην ακρη 200 ευρο και οταν πηγαινω Ρουμανια περναω πολυ καλυτερα.Πιστεψε με ΕΓΩ ειδικα με 100 λει στην Βραιλα περναω μια ωρα καλα με ενα πιπινι ακομα και τώρα.      
δεν εχω λογο να διαφωνησω
απλα το τι μπορεις να κανεις ΕΣΥ η ΕΓΩ η καποιος πολυ χωμενος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που κρινει την φαση εν συνολω
εν συνολω ειναι απλα τα πραγματα
οποιος παει θα φαει φολα εντελως
για να στο κανω κ πιο απλο
σε παω εγω,εσενα  αντι για μπραιλα η γαλατσι που λογω καποοιων γνωριμιων κλπ  εχεις πατηματα,σε παω πχ στο μπρασοφ η στην κραιοβα η στο μπακαου
τι αποτελεσμα θαχεις?
τιποτα σχεδον,η μαλλον κατι πιο πολυ απο αλλους αλλα στην ουσια τιποτα,οπως κι εγω  βεβαια στην μπραιλα η γαλατσι αν ερθω
αρα,δεν παρουσιαζει κατι η χωρα..αν παρουσιαζε οπως παρουσιαζε προ 2005,δεν θα ειχε σημασια που εισαι γιατι θα υπηρχε προθυμια κ προσφορα παντου,,που δεν υπαρχει
κ δεν μιλαω προσωπικα ,μιλαω γενικα,εξ ου κι εχει εγκαταληφθει απο ολους ιταλους ισπανους γαλλους κυπριους κλπ ,που παλια ερχονταν απειροι κ πλεον ελαχιστοι κ αυτοι για μια φορα κ δεν ξαναπατανε
κου σαλουταρι πριετενoaσε!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.399
Πόντοι
3.656
μαλακια μου που δε σε πιστεψα και αυτο επειδη δε μπορουσα να φανταστω οτι σε αυτη τη χωρα δε θα παιζει τιποτα
δικαιολογημενα,ουτε εγω μπορω να πιστεψω ποσο γρηγορα κι απολυτα ακυρωθηκε τετοιος ΠΡΩΗΝ τοπ προορισμος....

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
δεν εχω λογο να διαφωνησω
απλα το τι μπορεις να κανεις ΕΣΥ η ΕΓΩ η καποιος πολυ χωμενος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ που κρινει την φαση εν συνολω
εν συνολω ειναι απλα τα πραγματα
οποιος παει θα φαει φολα εντελως
για να στο κανω κ πιο απλο
σε παω εγω,εσενα  αντι για μπραιλα η γαλατσι που λογω καποοιων γνωριμιων κλπ  εχεις πατηματα,σε παω πχ στο μπρασοφ η στην κραιοβα η στο μπακαου
τι αποτελεσμα θαχεις?
τιποτα σχεδον,η μαλλον κατι πιο πολυ απο αλλους αλλα στην ουσια τιποτα,οπως κι εγω  βεβαια στην μπραιλα η γαλατσι αν ερθω
αρα,δεν παρουσιαζει κατι η χωρα..αν παρουσιαζε οπως παρουσιαζε προ 2005,δεν θα ειχε σημασια που εισαι γιατι θα υπηρχε προθυμια κ προσφορα παντου,,που δεν υπαρχει
κ δεν μιλαω προσωπικα ,μιλαω γενικα,εξ ου κι εχει εγκαταληφθει απο ολους ιταλους ισπανους γαλλους κυπριους κλπ ,που παλια ερχονταν απειροι κ πλεον ελαχιστοι κ αυτοι για μια φορα κ δεν ξαναπατανε
κου σαλουταρι πριετενoaσε!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου αδερφε μου 

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Υπαρχει λόγος παιχταράδες μου που οι ρουμάνες (σε γενικες γραμμές) εχουν ξενερώσει με τους ξένους. Δεν φταιει το γεγονος οτι και καλα τωρα έχουνε να φάνε, ενω το 2005 ψοφάγανε της πείνας. Αλλος ειναι ο λόγος.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Υπαρχει λόγος παιχταράδες μου που οι ρουμάνες (σε γενικες γραμμές) εχουν ξενερώσει με τους ξένους. Δεν φταιει το γεγονος οτι και καλα τωρα έχουνε να φάνε, ενω το 2005 ψοφάγανε της πείνας. Αλλος ειναι ο λόγος.
Μπορεις να το αναλύσεις το θεμα λιγο αδελφε?

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια, δν μου δινετε και εμενα τα φωτα σας;;
Θα παω Βουκουρεστι σε 2 εβδομαδες και ευτυχως εχω 2 φιλες απο εκει ντοπιες που θα με βγαλλουν. Το θεμα ειναι, να ελπιζω οτι αν βγω εξω στα club θα εχει θεμα και θα μπορω να κινηθω η θα τροω την χυλοπιτα την μια μετα την αλλη; Απο εμφανιση ειμαι μια χαρα, οταν βγαινω εδω Θεσνικη παντα κανω παιχνιδι, αλλα το  θεμα ειναι με την εκει νοοτροπια! Με τα λιγα που διαβασα προβληματιστηκα... οι κοπελες απο εκει μου λενε ελα και σε οποια σου αρεσει απλα πανε μιλα... ισχυει η μου λενε μαλακιες;; :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.223
Πόντοι
506
Θα παω Βουκουρεστι σε 2 εβδομαδες και ευτυχως εχω 2 φιλες απο εκει ντοπιες που θα με βγαλλουν. Το θεμα ειναι, να ελπιζω οτι αν βγω εξω στα club θα εχει θεμα και θα μπορω να κινηθω η θα τροω την χυλοπιτα την μια μετα την αλλη; Απο εμφανιση ειμαι μια χαρα, οταν βγαινω εδω Θεσνικη παντα κανω παιχνιδι, αλλα το  θεμα ειναι με την εκει νοοτροπια! Με τα λιγα που διαβασα προβληματιστηκα... οι κοπελες απο εκει μου λενε ελα και σε οποια σου αρεσει απλα πανε μιλα... ισχυει η μου λενε μαλακιες;; :think:
μπορεις να κανεις παιχνιδι πηγε μιλα σε γκομενες.να προβλιματιζεσε οταν θα ερθει κανενα μουνι σε εσενα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩς
η χωρα απο το 2005 τελειωσε για ξενους
οσο για μουναρες εχει αρκετες ακομα,φοβερα σωματα,σε φατσα χανουν λιγο βεβαια, ,αλλα  τις γαμανε μονο οσοι γαμανε  τις αντιστοιχες κ στην  ελλαδα
καναλαρχες, βιπ ατομα, πολυ πλουσιοι, αθλητες διεθνεις και..τελος
οπως ειπε κι ο ζορεν,αν πατε για βολτα αξιζει βασικα τα βουνα κ το δελτα δουναβη,για νιμου απλα ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ...
ΜΟΝΟ ΞΕΠΕΤΕς ΑΚΡΙΒΕς κ τιποτα αλλο
ασε που ουτε ξεπετες δεν θα βρειτε ευκολα..... ;)
οσοι φιλοι μου εχουν μεινει εκει λογω δουλειας ψαχνουν πως κ πως να κατεβουν καμμια σαλονικα η χαλκιδικη να κανουν κανα καμακι ...μιλαμε για ατομα ,που μιλανε απταιστα την γλωσσα,με 30 ως 70χιλ εισοδημα με εμφανιση καλη,ακριβα αυτοκινητα,δουλεια με γνωριμιες κλπ, ,αλλα οχι κοροιδα,να χωνουν 200 κ 300 για να γαμησουν μια πουτανα...
βγαλτε συμπερασματα μονοι σας εσεις που θα πατε και δεν θαχετε και  τιποτα απο αυτα..

Ουτε καμια ξεχασμενη σε κανενα απομερο χωριο δηλαδη;
Αλλα πες μου και πως μπορεις να κανει κονε εκει...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε cool και Ρουμανία!!!!!!!!!!!

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Θα παω Βουκουρεστι σε 2 εβδομαδες και ευτυχως εχω 2 φιλες απο εκει ντοπιες που θα με βγαλλουν. Το θεμα ειναι, να ελπιζω οτι αν βγω εξω στα club θα εχει θεμα και θα μπορω να κινηθω η θα τροω την χυλοπιτα την μια μετα την αλλη; Απο εμφανιση ειμαι μια χαρα, οταν βγαινω εδω Θεσνικη παντα κανω παιχνιδι, αλλα το  θεμα ειναι με την εκει νοοτροπια! Με τα λιγα που διαβασα προβληματιστηκα... οι κοπελες απο εκει μου λενε ελα και σε οποια σου αρεσει απλα πανε μιλα... ισχυει η μου λενε μαλακιες;; :think:
Φιλε αν μπορεις να κανεις παιχνίδι ελλαδα, τοτε ειναι πανευκολο ρουμανια.Δε σου λενε μαλακιες οι φιλες σου. Οι ρουμανες δεν ειναι ξινες σαν τις τρισκατάρατες σκατοελληνίδες.
Επισης να ξερεις οτι αν θελει η ρουμανα να σε πηδήξει θα το επιδιώξει η ίδια. Δεν υπαρχει η σκατοδηθενίλα η ελληνική.
Γουσταρουν να εισαι ομορφος και αρρενωπός ταυτοχρονα. Αν εχεις καλο και σοβαρο χαρακτήρα καψουρευονται χοντρά. Οταν καψουρευονται τα δινουν ολα ψυχή και σώματι. Οι ρουμανες ειναι οι μονες απο το ανατολικό μπλόκ που μπορει ο ελληνας να κανει χωριο, καθως η ιδιοσυγκρασία τους ειναι πολυ κοντα στην ελληνικη. Δεν εχουν το κερατο στο αιμα τους, οπως πχ οι ουκρανες και οι πολωνές.
Αν εχεις και ολίγα λεφτα, τοτε αυτομάτως ανηκεις στους αντρες που σπανίζουν στη χώρα αυτη.

Συναναστρέφομαι με ρουμανες 10 χρόνια τωρα,εχω και φιλες και ειχα και γκομενες καποιες απο εκει, ξερω και τα καλα τους και τα στραβα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom