Νέα

Ρουμανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romouniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 272K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Για πειτε κανενα καλο dating site για Ρουμανια ρε παιδια.

Το sentimente.ro ειναι συνδρομητικο;
Εννοω οχι για την εγγραφη, εγγραφη κανεις, αλλα αμα χρεωνει για να μπορεις να ανταλλαξεις μηνυματα, ειναι με χρηματα.
Ξερει κανεις;
Μεινε μακρια, μουφα ειναι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
Αν και κανεις δεν θα ξερει να απαντησει, παροτι πολλοι μπορει να εχουν την καλη διαθεση,
να ρωτησω:
υπαρχει κανενα καλο ρουμανικο dating site, δωρεάν;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν και κανεις δεν θα ξερει να απαντησει, παροτι πολλοι μπορει να εχουν την καλη διαθεση,
να ρωτησω:
υπαρχει κανενα καλο ρουμανικο dating site, δωρεάν;
χρεισημοποιησε το badoo,εχουν καποια δικα τους αλλα εχουν περιορισμενο κοινο
η ερωτηση ειναι τι το θες ομως??? :think:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το ξερετε εξυπνακηδες οτι η Ρουμανια εχει (ειχε το 2015) το ταχυτερο ιντερνετικο δυκτιο στην Ευρωπη και το 4ο ταχυτερο στον Κοσμο, μετα απο Κορεα, Ιαπωνια και Σινγκαπουρη; εεε;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.266
Πόντοι
2.356
Το ξερετε εξυπνακηδες οτι η Ρουμανια εχει (ειχε το 2015) το ταχυτερο ιντερνετικο δυκτιο στην Ευρωπη και το 4ο ταχυτερο στον Κοσμο, μετα απο Κορεα, Ιαπωνια και Σινγκαπουρη; εεε;
da :grin: σφαιρα παει,το ιδιο και μολδαβια.στο σπιτι ενω εχω απλη συνδεση 9 ευρω το μηνα σε ταχυτητα ειναι σαν vdsl
και στο κινητο με moldcell πιανεις 4G σε ολο το κισιναου,και αυτο παμφθηνο με 7 ευρω εχεις 10GB το μηνα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.716
Πόντοι
6.515

να τους στειλουμε τον τσιπρα να το φορολογησει τυπε  :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.255
Πόντοι
41.129
αχ ποτε θα γινουμε και εμεις ρουμανια !!  :smitten:

να γινουν ολες οι ελληνιδες πορνες και να εχουμε και γρηγορο ιντερνετ !

στο ένα από τα δυο ο τσιπρας τα παει καλα παντως.  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Το προηγούμενο άβαταρ ήταν καλύτερο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.620
Πόντοι
216
χρεισημοποιησε το badoo,εχουν καποια δικα τους αλλα εχουν περιορισμενο κοινο
η ερωτηση ειναι τι το θες ομως??? :think:

τι το θελω??? γνωριμιες!

Το badoo πρεπει να ειναι απατη ρε παιδια, πολυ μουφα και ψευτικα προφιλ, ετσι δεν ειναι;

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
213
Πόντοι
21
28 λει τον μηνα εδινα για νετ το 2014 στο Πιτεστι κ ταχυτητεσ κατσε καλα επαθα πλακα στο download . Οσο για το badoo αν εχεις πακετο ''χτυπα''  αυτες που γραφουν στο προφιλ ''δεχομαι προτασεισ'''  κ '' θελω να κανω dating 22 μεχρι 60 '' . οταν βλεπεισ κοριτσακια να ψαχνουν μεγαλεσ ηλικιεσ για dating ψαχνουν φραγκα . κ μην κανεισ το λαθος κ στειλεισ λεφτα για εισητηριο. 50 ευρω εχει λεωφορειο βουκουρεστη θεσ/νικη

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
:rockon: :rockon:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά.. Γνώρισα μια Ρουμάνα από cam site. Δεν είναι πουτανάκι φαίνεται πολύ νορμάλ...μιλάμε στο viber αρκετούς μήνες χωρίς να την έχω βοηθήσει οικονομικά.  Με κάλεσε να πάω βουκουρέστι να συναντηθούμε...Λέω να πάω Ιούλιο με ryanair, είναι αρκετά φθηνά αλλά είναι κάπως μόνος μου στη Ρουμανία, δεν έχω ξαναπάει...Να το επιχειρήσω λέτε? Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο να φανταστώ ταξί?

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Πηγαινε με το ποδια να κανεις  και γυμναστικη και οταν την συναντησης  :pipa3:

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Δεν πειραζει ξεκινα εσυ και οπου κουραστεις κανεις και ΟΤΟΣΤΟΠ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Καλησπέρα παιδιά.. Γνώρισα μια Ρουμάνα από cam site. Δεν είναι πουτανάκι φαίνεται πολύ νορμάλ...μιλάμε στο viber αρκετούς μήνες χωρίς να την έχω βοηθήσει οικονομικά.  Με κάλεσε να πάω βουκουρέστι να συναντηθούμε...Λέω να πάω Ιούλιο με ryanair, είναι αρκετά φθηνά αλλά είναι κάπως μόνος μου στη Ρουμανία, δεν έχω ξαναπάει...Να το επιχειρήσω λέτε? Από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο να φανταστώ ταξί?
Πας καλά τυπε; θα κανεις ολοκληρο ταξιδι για να βρεις μια που μιλουσατε στο βάιμπερ;Αν δεν βρεις την τυπισα τι θα κανεις; Που θα γυριζεις μοναχος εκει περα. Μη βλεπεις εμας που εχουμε αναστυλωσει τις οικονομιες των πρωην  Σοβιετικων Δημοκρατιων. Θα βρουμε άκρες κουτσα στραβά. Εσυ χωρις πειρα που θα πας ξυπολυτος στ αγγουρια; ε;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

νομιζω πως ηδη εκανες παρα πολλα ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πας καλά τυπε; θα κανεις ολοκληρο ταξιδι για να βρεις μια που μιλουσατε στο βάιμπερ;Αν δεν βρεις την τυπισα τι θα κανεις; Που θα γυριζεις μοναχος εκει περα. Μη βλεπεις εμας που εχουμε αναστυλωσει τις οικονομιες των πρωην  Σοβιετικων Δημοκρατιων. Θα βρουμε άκρες κουτσα στραβά. Εσυ χωρις πειρα που θα πας ξυπολυτος στ αγγουρια; ε;
Ε καλά δεν πάω στο Βιετνάμ :grin: Σίγουρα θα έχω κοπέλες εκεί που με περιμένουν έχω κάνει τις γνωριμίες μου...Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα φέρει μια ρουμάνα στην Ελλάδα και περάσαμε καλά..Αυτή δηλαδή έκανε ολόκληρο ταξίδι στην Ελλάδα μόνη της και είναι και κοπέλα .Απλά δεν το επιχείρησα να πάω εγώ Ρουμανία...ένα 200αρι θα βγει όλο το ταξίδι αεροπορικα+ξενοδοχείο δε νομίζω να είναι τόσο ρίσκο...Εσύ δηλαδή στη θέση μου δε θα πήγαινες? Τι πείρα πρεέπει να έχεις δηλαδή για να πας στη Ρουμανία μόνος σου :think:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Ε καλά δεν πάω στο Βιετνάμ :grin: Σίγουρα θα έχω κοπέλες εκεί που με περιμένουν έχω κάνει τις γνωριμίες μου...Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα φέρει μια ρουμάνα στην Ελλάδα και περάσαμε καλά..Αυτή δηλαδή έκανε ολόκληρο ταξίδι στην Ελλάδα μόνη της και είναι και κοπέλα .Απλά δεν το επιχείρησα να πάω εγώ Ρουμανία...ένα 200αρι θα βγει όλο το ταξίδι αεροπορικα+ξενοδοχείο δε νομίζω να είναι τόσο ρίσκο...Εσύ δηλαδή στη θέση μου δε θα πήγαινες? Τι πείρα πρεέπει να έχεις δηλαδή για να πας στη Ρουμανία μόνος σου :think:

φυγε για ρουμανια
αντε καλο βολι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.266
Πόντοι
2.356
Καμια πειρα δεν χρειαζεται ειδικα για Βουκουρεστι,καλα να περασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom