.....Θα μου πείτε γιατι καθόμουν και της απαντουσα?
γιατί ήθελα να παίξει στο ρόλο της γάτας βιντεάκι που θέλω να φτιάξω
Της έγραψα θα εισαι η γκρι γάτα μου και θα παίξεις χωρίς λουράκι
Δεν το δέχτηκε!Και παρεξηγηθηκε
!Πολλοι θα λέγατε οτι αυτη η κοπελα θα τα δεχτεί όλα
αλλά οπως βλέπετε δεν είναι έτσι....μια κοπέλα που δεν εχει στον ηλιο μόίρα δεν σημαινει οτι θα κάτσει να κανει τα πάντα το αντιθετο θα έλεγα αν της δειξετε καλοσυνη θα σας κάνει τη ζωη μαρτηριο
.Και σκεφτομαι αν την εβρισκε αυτη την κοπελα καποιος αγαμητος φουκαράς σαν τον ψευτη της Μολδαβίας θα ετρεχε σαν το σκυλάκι απο πισω της και θα εγραφε εδω οτι πηδηξε μια γκομενάρα
.
Τι δε μου άρεσε σ'αυτη την κοπέλα:οτι ειναι εντελως απερηποιητη και το κυριοτερο θα βγάλει κακία αν την πηδηξεις δεν φευγει μετα!
μαλιστα φοβομουν οτι αν την φερω σπιτι και γυρισω το βιντεακι θα ηθελε μετα να την πηδήξω
.Εγω της εγραφα πρωτο ραντεβου δεν θελω σεξ πρεπει να ξερω τον ανθρωπο και τετοια
....Εμενα μου αρεσουν οι γκόμενες που ειναι περηποιημένες δεν εχουν πρόβλημα επιβίωσης αν ειναι τετοιου στυλ της αποφευγω γιατι δεν θελω προβληματα!
Ειλικρινά δεν περίμενα να αρνηθει να παίξει στο βιντεάκι μου το ρόλο της γάτας
νομιζα οτι στην απελπησία της μπας και καταφέρει να με έχει θα δεχόταν να παίξει τη γάτα στο βιντεάκι μου.
Αυτή η μικρη ανάλυση σχετικά με την ψυχολογία των χρεωκοπημένων και προβληματικών Ρωσσίδων.Ειναι μια κοπέλα 23 ετων με ενα παιδι 2 ετων και γκαστρωμένη στο δευτερο μήνα πολυ αγαθη και ηλίθια.Εχει δε μια κακιά ηλιθιότητα και πρέπει να κάνει ζήλιες γ'αυτό και την έστειλε στο διάολο ο γκομενος της
οι Ρωσσοι σας εχω πει ειναι σοφοί δεν ειναι μαλακες σαν τους Ελληνες Πιρφόρους .
Το οτι ειναι γκαστρωμένη ειναι οτι χρειάζομαι γιατι ηθελα στο βιντεάκι μετα απο λιγο καιρο να γυρισω μια σκηνη με την γκαστρωμένη γάτουλα του κτηνοβάτη που θα γεννησει γατόπαιδα
και θελω να κανω μαζι της συμφωνιτικό διαβίωσης