dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Της εγραψα οτι δεν θελω σεξ απο την πρώτη φορά και τέτοιες οτι θελω να γνωριστουμε πρωτα....εγω απ'αυτην το μονο που ηθελα ηταν να παιξει στο βιντεάκι μου .Αφου δεν δεχτηκε σιγα μη τη συναντισω!εκει που σου δειξε τα βυζακια τι απαντησες;χαχα
Δεν ξερω αν ειναι εγγυος απο τον πρώτο που εχει και το παιδι ή απο καποιον αλλον?Και ουτε και με νοιάζει κιόλας Εγω οπως εγραψα ηθελα να την βάλω να παιξει τη γάτα στο βιντεάκι μουTην χωρισε ο γκομενος;
Και εχει ηδη 1 παιδι, και ειναι εγκυος στο 2ο? Την παρατησε ο αλλος κι ας ηταν κι εγκυος;
Και εχει και απαιτησεις ε????
Παντος για μια τέτοια ενας απο Ελλάδα σαν τον ψευτη θα πηγαινε 3000χλμ. και θα πέρναγε μαζι της 3-4 μέρες (αν και αυτος ουτε τετοιες βγαζει 35+ του καθονται ) και μετά θα μας το καυχιόταν εδω οτι εβγακε γκόμενα .
Ρωσσο αυτη ειναι αδυνατον να βρει!Πρεπει να ειναι και σπαστική οπως καταλαβα,να κανει ζηλιες και μαλακίες!Παντος Ελληνα άνετα βρίσκει,εδω κυνηγάνε της 35-40 ετων βαλανε στο αλλο Thread μια γιαγιά και γράφανε οτι ειναι γκομενάρα ειχε πλάκα που κ'εδω λ'αποιοι Ελληνες (28-30 ετων) κυνηγαγανε μια 35αρα και λεγαν οτι ειναι κουκλάρα και αυτή δεν τους καθοταν κιόλας