Τα "φωτα" σας καυλιαριδες και ειδικα του τσαρου Δημητρακη.
Αλληλογραφω εδω και κανα 2 βδομαδες με ενα γκομενακι απο Ρωσια. Την γνωρισα σε dating site, δεν εχει σημασια σε ποιο. Ειναι 26 χρονων και στις φωτογραφιες φαινεται πολυ ομορφη. Οχι μοντελο, αλλα πολυ πανω απο το μεσο ορο ας πουμε.
Τα mail που μου στελνει ειναι ολοκληρα κατεβατα.
Μου γραφει οτι ποτε δεν εχει παντρευτει, δεν εχει παιδια, ζει με τη γιαγια της, κανει δυο δουλειες για να τα φερνουν βολτα, οτι εχουν κηπο, κοτες και διαφορες λεπτομεριες για την πολη της. Ειναι απο μια πολη διπλα στο Βολγα ποταμο. Γραφει επισης οτι την εχει κουρασει η μοναξια, θελει να κανει οικογενεια και παιδια, σε ενα mail με ρωτουσε αν θελω να κανω παιδια και ποσα και αλλα πολλα.
Απο την πλευρα μου της εχω γραψει την αληθεια, οτι ειμαι απο ενα μικρο χωριο της Ελλαδας, οτι ζω κι εργαζομαι στο Βερολινο και πως σε κανα 2 χρονια θα επιστρεψω στο χωριο μου.
Αυτη απαντα οτι θα ακολουθουσε τον αντρα της ζωης της παντου.
Εκ πρωτης οψεως ολα αυτα φιανονται ιδανικα. Τι με προβληματιζει ?
Πρωτον, οι φωτογραφιες της φαινονται στημενες. Ειναι ας πουμε επαγγελματικες. Δλδ σαν καποιος να την καθοδηγει κατα τη διαρκεια της φωτογραφησης. Εχω φιλο φωτογραφο κι εχω δει πως καθοδηγει τα "μοντελα" του ωστε να εχει το καλυτερο αποτελεσμα.
Δευτερο, γιατι μια τοσο νεα και ομορφη κοπελα να θελει να παει να ζησει σε ενα χωριο της Ελλαδας με καποιον που εχει σχεδον τα διπλά της χρόνια οσο εμφανισημος κι αν ειναι αυτος. Της εχω στειλει φωτογραφιες μου και μου εγραψε οτι της αρεσω πολυ, αλλα ταυτοχρονα εχω ξεκαθαρισει οτι δεν ειμαι πλουσιος.
Τι λενε οι πιο εμπειροι οσον αφορα τις Ρωσιδες και την ρωσικη ψυχολογια ?