Dirty ευχαριστώ για τις συμβουλες. Σε καμια περιπτωση δεν θα εστελνα λεφτά, δε πα να μου ελεγε οτι δεν έχει να φαει. Δεν ηρθα εγω να δουλεψω στη Γερμανία για να στελνω λεφτα σε αναξιοπαθούντες και απορες Ρωσίδες. Θα συνεχίσω την αλληλογραφια και σκεφτομαι αργοτερα να τις κανω δυο προτασεις.
1) Ερχετε το καλοκαιρι Ελλαδα με δικα της εξοδα για διακοπες. Την φιλοξενω, την ταιζω, την ποτιζω και αν τα βρουμε σε ολα και της αρεσει η ζωη κανονιζουμε για το μελλον.
2) Ερχετε Βερολινο, τη φιλοξενω, την ταιζω, την ποτιζω κι αν της αρεσω και της αρεσει και η ζωη εδω, της βρισκω δουλεια σε καμια κουζινα και μενουμε μαζι. Το δευτερο δεν ξερω τι δυσκολιες εχει αφου ειναι υποικοος χωρας εκτος Ε.Ε. αλλα πιστευω καποιος τροπος θα υπαρχει να μεινει.
Φιλαρακο Θα σου γραψω τη γνωμη μου.
Πριν 30 χρονια οι Δυτικοευρωπαιοι ταξιδευαν ( οσοι μπορουσαν ) σε ολο το Ανατολικο μπλοκ και το deal τοτε αφορουσε ανταλαγη σεξ με μπλουτζιν οδοντοκρεμες γυνακεια καλυντικα κλπ.
Οταν κατερευσε ο "υπαρκτος σοσιαλισμος" το deal αφορουσε ανταλαγη σεξ με υποσχεση για "ερωτα", για γαμο και για καλυτερη ζωη στο εξωτερικο.
Σημερα ζουμε στην εποχη του internet. Ολοι εχουν ξυπνησει, και η αθωοτητα πεθανε και την εθαψαν με τιμες.Το deal σημερα ειναι σεξ εναντι χρηματων, τελεια !! Ολοι το ξερουν και η αγαμια σε συνδυασμο με τη μουνοδουλιαση στη δυση σπρωχνουν τις τιμες προς τα πανω.
Παντα ομως στο πισω μερος του μυαλου ολων μας υπαρχει η ελπιδα στην εξαιρεση. Ειναι δικη μας ψυχολογικη αμυνα για να μην τρελαινομαστε. Ο ανθρωπος εχει αναγκη την ελπιδα και πολλες φορες αυτο τον οδηγει στη ψευδαισθηση.
Η ψευδαισθηση ειναι καλος οδηγος για να κανει καποιος διακοπες, για να κανει τεχνη και για να εμπνεεται γενικα προς τη κατευθυνση της διαφορετικοτητας και του νεωτερισμου.
Ειναι ομως πολυ κακος οδηγος οταν αφορα σποφασεις ζωής.
Ο ανθρωπος βεβαια οφειλει να καλλιεργει τις ψευδαισθησεις του αν θελει η ζωη του να φαινεται οτι εχει καποιο νοημα οπως πριν ανεφερα !!
Το ψαρεμα στο Ανατολικο Μπλοκ συνεχιζεται ενθεν κακειθεν με τους ρολους ψαρα και ψαριου συχνα να εναλασονται, στα πλαισια μιας συνεχους ιδιοτυπης συναισθηματικης και νοητικης ντριπλας.
Σιγουρα εχει ενδιαφερον. Η γνωμη μου ?? Ζησε το !! Αλλα μην πονταρεις σε αυτο !!
Ο Οδυσεας τις ακουσε τις σειρηνες !! Αλλα φροντισε πριν να τον δεσουν στο καταρτι !!
Ελπιζω να βοηθησα !! Καλη τυχη !@