Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κακά τα ψέμματα οι γκόμενες με παιδί σε Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία είναι οι πιο ευάλωτες στους σπονσοράδες.Τεράστιες ανάγκες το δίνουν αβέρτα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Βρε αυτες καλα κανουν. Αν εσυ γουσταρεις να τρως τα αποφαγια των εκαστοτε ντοπιων και να μεγαλωνεις τα παιδια τους, εμενα μου περισσεύει. Απλα λεω πως εχουν τα πραγματα :grin:

Όλες κάποιοι άλλοι τις ξεπαρθενιάζουν φίλε, σε μας έρχονται έτοιμες.

εγώ σε παρθένα δεν έπεσα ποτέ μου. σε καμμία χώρα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Κακά τα ψέμματα οι γκόμενες με παιδί σε Ουκρανία,Ρωσία,Πολωνία είναι οι πιο ευάλωτες στους σπονσοράδες.Τεράστιες ανάγκες το δίνουν αβέρτα.

Καλώς τα μάτια μας τα δυό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακούτε τι λέει ο εξπέρ;  :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μιλάς σαν ελληνίδα κυρά Κατίνα μικροαστή (που θα μου πεις Ελληνίδα κυρα Κατίνα είσαι και συ, σε αυτή την κοινωνία μεγάλωσες).

υπάρχουν πολύ αξιοπρεπείς γυναίκες με παιδιά σε αυτές τις χώρες. επειδή όμως δεν είχαν την θρησκοληψία και τον συμβατικό συντηρητισμό της δικής μας κοινωνίας μπορεί να κάνουν και παιδί χωρίς γάμο. Λόγω του κομμουνισμού και την επίσημης παλιά αθεΐας έχουν άλλο κώδικα αξιών από εμάς.

Εσύ όμως λόγω περιορισμένου μορφωτικού επίπεδου και ευηθείας δεν μπορείς να τα καταλάβεις αυτά.

Koινως πηγαιναν και σκυλοπηδιοντουσαν οταν ηταν νεες με ντοπιους  και τωρα που οι ντοπιοι τις απαξιωνουν ψαχνουν να βρουν το κοροιδο να μεγαλωσει το παιδι του αλλου που τις πηδαγε. Τη βλεπεις ως συμφερουσα συναλλαγη? :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλώς τα μάτια μας τα δυό.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακούτε τι λέει ο εξπέρ;  :uglystupid:

Ετσι και κάνουν παιδί πέφτουν και οι αναστολές και οι ντροπές και όλα.Πάνε βουρ για τον πατσά.Το μουνί γίνεται πλέον μέσο επιβίωσης και κάνουν τα πάντα για να κολλήσεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Εντάξει,ας πούμε εγώ κάνω μία θεωρητική προσέγγιση σε επίπεδο sexual politics και double standards μεταξύ ανδρών γυναικών, if you know what I mean man.

Αλλά δεν το συνεχίζω, είδες οτι με περάσαν και για πούστη,  :2funny: :2funny:

και όπως σωστά λες, έχουμε και δουλειές.

και το περί ισλαμικού κράτους ήταν κάπως uncalled for που λέμε εμείς οι Πόντιοι, ανακαλώ.

Pazdravliayiu s novim godom.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ετσι και κάνουν παιδί πέφτουν και οι αναστολές και οι ντροπές και όλα.Πάνε βουρ για τον πατσά.Το μουνί γίνεται πλέον μέσο επιβίωσης και κάνουν τα πάντα για να κολλήσεις.
ισχυει 101%

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Chevalier απλά δεν έχει το στυλ κλαρινογαμπρού που περνάει στο ανατολικό μπλοκ.Για αυτό η εμεπιρία του είναι αρνητική.Το ανατολικό μπλοκ δεν είναι για εναλλακτικούς τύπους είναι για straight γαμιάδες,σπονσοράδες,καμάκηδες,μουνάκηδες γενικώς πρέπει να είσαι λίγο γουρούνι για να γουστάρεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εχουν και τη δικαιολογία δε θέλω τα λεφτά για εμένα τα θέλω για το παιδί.Ευτυχώς οι Σλάβοι άντρες τις έχουν στα αρχίδια τους δεν πληρώνουν alimenty δηλαδή γονική διατροφή και οι γκόμενες δεν μπορούν να βρουν δουλειά όταν έχουν παιδί.Οπότε ψάχνουν απεγνωσμένα το σπόνσορα γαμιά να τις σώσει.
Είναι πολύ ωραίο το νομικό σύστημα στις σλαβικές χώρες ούτε φεμινισμοί ούτε τίποτα.Οι γκόμενες πρέπει να στηριχτούν στο μουνί τους για να επιβιώσουν δεν υπάρχει κρατική μέριμνα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι γυναίκες σκυλοπηδιούνται ενώ εσύ ιπποτοπηδιέσαι;

αυτές είναι τα βρωμόμουνα ενώ εσένα η πούτσα σου είναι πεντακάθαρη, ε;

μήπως είσαι του ισλαμικού κράτους και δεν το ξέρεις φίλε μου;  :grin:

Βρε αυτες καλα κανουν. Αν εσυ γουσταρεις να τρως τα αποφαγια των εκαστοτε ντοπιων και να μεγαλωνεις τα παιδια τους, εμενα μου περισσεύει. Απλα λεω πως εχουν τα πραγματα :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όλες κάποιοι άλλοι τις ξεπαρθενιάζουν φίλε, σε μας έρχονται έτοιμες.

εγώ σε παρθένα δεν έπεσα ποτέ μου. σε καμμία χώρα.

Φιλε μου δεν ειπαμε αυτο. Αν μπορεις να το ξεχωρισεις τι ειπαμε εχει καλως. Να το ξαναπω αλλη μια φορα. Οταν ειναι νεες, και καλες και εχουν περαση ακομη απαξιωνουν τον ξενο και το παιζουν βαρυ πεπονι. Με τον ξενο θα πανε οταν τις πεταξει στην ακρη ο ντοπιος. Και δε μπορει να βρει αλλον.
Ετσι παει με τον ξενο ως λυση αναγκης. Με αλλα λογια, ο ντοπιος γαμαει, ο ξενος μεγαλωνει παιδια . Ετσι εχει το πραγμα. Τωρα πως τα εμπλεξες ετσι με παρθενιες και ρακες και ισλαμικα κρατη, μονο εσυ ξερεις. Αν το καταλαβες τι θελω να πω εχει καλως. Αν οχι, καλη καρδια, δε θα φαμε ολο το βραδυ εδω. Εχουμε και δουλειες αυριο

Επισκέπτης
Παράθεση από: Chevalier Fidèle στις σήμερα στις 01:20
σκυλοπηδιοντουσαν 

οι γυναίκες σκυλοπηδιούνται ενώ εσύ ιπποτοπηδιέσαι;

αυτές είναι τα βρωμόμουνα ενώ εσένα η πούτσα σου είναι πεντακάθαρη, ε;

μήπως είσαι του ισλαμικού κράτους και δεν το ξέρεις φίλε μου;

re jay?μηπως εισαι κι ολιγον gay?? :think:
περιεργα μας τα λες... :o :o :o

απλα σας αποκαλει πουτανες, αρσενικες πουτανες μεν, πουτανες δε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Chevalier απλά δεν έχει το στυλ κλαρινογαμπρού που περνάει στο ανατολικό μπλοκ.Για αυτό η εμεπιρία του είναι αρνητική.Το ανατολικό μπλοκ δεν είναι για εναλλακτικούς τύπους είναι για straight γαμιάδες,σπονσοράδες,καμάκηδες,μουνάκηδες γενικώς πρέπει να είσαι λίγο γουρούνι για να γουστάρεις.

Δεν υπαρχει η εννοια που λες "ανατολικο μπλοκ". Η Πολωνια ειναι πολυ διαφορετικη απο την Ρωσσια, και οι δυο αυτες πολυ διαφορετικες απο τη Ρουμανια, οι 3 τους πολυ διαφορερικες απο την Αλβανια και παει λεγοντας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Δεν υπαρχει η εννοια που λες "ανατολικο μπλοκ". Η Πολωνια ειναι πολυ διαφορετικη απο την Ρωσσια, και οι δυο αυτες πολυ διαφορετικες απο τη Ρουμανια, οι 3 τους πολυ διαφορερικες απο την Αλβανια και παει λεγοντας.

Μην τον κουρντίζεις γιατί θα αρχίσει σε λίγο,

οι Πολωνές αρκούνται με Σάμσουνγκ ενώ οι Ουκρανές θέλουν Αιφον
οι Πολωνές τρώνε σασίμι ενώ οι Ουκρανές σούσι
οι Πολωνές ακούνε βιολιά ενώ οι Ουκρανές βιολοντσέλα κλπ κλπ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Μην τον κουρντίζεις γιατί θα αρχίσει σε λίγο,

οι Πολωνές αρκούνται με Σάμσουνγκ ενώ οι Ουκρανές θέλουν Αιφον
οι Πολωνές τρώνε σασίμι ενώ οι Ουκρανές σούσι
οι Πολωνές ακούνε βιολιά ενώ οι Ουκρανές βιολοντσέλα κλπ κλπ

Αι Ρωσίδαι πάντως θέλουν αϊ φον. Γνωστόν αυτό.

Επισκέπτης
Το ανατολικό μπλοκ δεν είναι για εναλλακτικούς τύπους είναι για straight γαμιάδες,σπονσοράδες,καμάκηδες,μουνάκηδες γενικώς πρέπει να είσαι λίγο γουρούνι για να γουστάρεις.

Ἰσχύει.

Οι γκόμενες πρέπει να στηριχτούν στο μουνί τους για να επιβιώσουν δεν υπάρχει κρατική μέριμνα.

Δὲν ἰσχύει.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom