Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχω και ενα αλλο παρομοιο παραδηγμα αυτη την κοπελα απο Ουκρανία που στο dating.ru βλεπει τη σελιδα μου 4-5 φορες τη μέρα!Της έγραψα και αυτης να με βρει στο βκοντάκτε και πηρα μια παρομοια απαντηση

Lady написала вам Lady 18 марта 13:19
я не пользуюсь соц сетями.
Lady прочитала ваше сообщение dimitris 18 марта 13:11
Тут я вконтакте у меня по больше фото и видео со мной.Если есть желание маленькая принцесса может добавить меня кдрузьям

Lady прочитала ваше сообщение dimitris 18 марта 13:10
vk.com/...

Δεν χρησημοποιω αυτα τα σά'ι'τ!Παλι μου φενεται δυσκολο να το πιστέψω  :think:.

Αυτης οι φωτο πρέπει να ειναι εντελώς ψευτικες κατεβασμένες απο το ιντερνέτ  :rockon:.

Θα σας συμβούλευα αν μια κοπελα σας πει τετοιες  :jerking: οτι δεν εχει σελιδα στο βκοντάκτε ή στο facebook (πολλες πιο εξευρωπα'ι'σμένες που προτιμανε και τους ξένους προτιμάνε το Facebook) να μην συνεχίσετε τη γνωρημια μαζι της γιατι ή θα ειναι προβληματικο ατομο που φοβαται να βαλει της φωτογραφίες της στο ιντερνετ  :think: ή το πιθανοτερο εχει σελιδα αλλα δεν θελει να σας την δωσει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή δεν είναι 32 με καμιά Παναγία! Ακόμα και στις 4 φωτος που έχει δεν φαίνεται να είναι η ίδια γυναίκα.  :2funny:
Συμφωνώ μαζι σου το εγραψα και παραπάνω οτι καποιο λάκκο εχει η φάβα  :) γ'αυτο και δεν μου δίνει το βκοντάκτε της  :think: γιατι ή δεν ειναι οι φωτο της αληθινες ή εχουν πολυ φωτοσόπ.Και θα σου ερθει κανενα τέρας της φύσεως στη συναντιση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Συνηθως οποιες γραφουν 27-28 ειναι λιγακι πανω απ 30 συνηθως μεχρι 32-34 αν γραψουν οτι ειναι 32 ειναι πανω απο 35.
  Η δευτερη που έβαλα απο Ουκρανία ειναι ακομα πιο μούφα! :2funny:Καθαρα κλεμμένες φωτογραφίες! :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Δημητρακη συμφωνω με οσα λες.
Παντως, για το facebook, εγω δεν θα ημουν τοσο απολυτος. Πχ οταν βλεπω οτι καποια εχει fb πλεον το μυαλο μου παει μαλλον στο κακο, οτι ειναι καμια αργόσχολη που ολη την ωρα τσαταρει και ποσταρει στο fb.
Δηλαδη, για μενα η υπαρξη fb ειναι μαλλον αρνητικο στοιχειο, προσωπικη αποψη παντα, καθως ολοι σχεδον αγαπουν τον 'ρουφιανο', οπως τον ελεγε ενας γνωστος μου...
Καλυτερα μία να εχει ενα προφιλ σε ενα dating site, παρα να ψαχνεται σε ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη, και να ποσταρει και να ποζαρει ολημερις και ολονυχτις (υπαρχουν και τα fb apps στα κινητα...) στο facebook...
Εχει καταντησει πολυ αηδια ολη η φαση με το fb, αυτο πιστευω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη συμφωνω με οσα λες.
Παντως, για το facebook, εγω δεν θα ημουν τοσο απολυτος. Πχ οταν βλεπω οτι καποια εχει fb πλεον το μυαλο μου παει μαλλον στο κακο, οτι ειναι καμια αργόσχολη που ολη την ωρα τσαταρει και ποσταρει στο fb.
Δηλαδη, για μενα η υπαρξη fb ειναι μαλλον αρνητικο στοιχειο, προσωπικη αποψη παντα, καθως ολοι σχεδον αγαπουν τον 'ρουφιανο', οπως τον ελεγε ενας γνωστος μου...
Καλυτερα μία να εχει ενα προφιλ σε ενα dating site, παρα να ψαχνεται σε ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη, και να ποσταρει και να ποζαρει ολημερις και ολονυχτις (υπαρχουν και τα fb apps στα κινητα...) στο facebook...
Εχει καταντησει πολυ αηδια ολη η φαση με το fb, αυτο πιστευω.
Δεν καταλαβες καλα.Οι απλες γκομενες εχουν σελιδα στο βκοντάκτε.Αν μια γκόμενα εχει Facebook συνηθως ανηκει στην κατηγορία των εξευρωπα'ι'σμένων (ετσι της χαρακτηρίζω) που εχουν μια πιο δυτικη κουλτούρα και πηγαινουν εξωτερικο αρκετα συχνα και ψαχνουνε για ξένο.Αυτες εχουν το αρνητικο οτι θελουνε σχεσεις,δεν αντεχουν το κέρατο,και εχουν αλλη αντιληψη της σχεσης αν της συγκρίνεις με της απλες γκομενες που ανεφερα παραπάνω.Εγω αυτες της εξευρωπα'ι'σμένες δεν της γουστάρω ειναι ξενερωτες,την εχουνε δει και επειδη τα ζωα οι ξενοι της θεοποιουνε εχουνε μεγαλη ιδεα για τον εαυτό τους!
  Αν βλέπατε πως φερότανε στον εναν Ελληνα που σας ελεγα οτι ειναι εδω η γυναίκα του θα  :rockon:.Οταν ειπε οτι μπορει και αυτη να δουλεψει πηγε να τον κατασπαράξει!Του ειπε με εναν τόνο αυστηρό:εγώ θα μεγαλώνω τα παιδιά μας εσύ θα δουλεύεις! :rockon: :rockon: :rockon:.Και μιλαμε για μια 30αρα 160υψος και πολυ γεμάτη  :headbang: :headbang:.Και οταν ειπα σε ενα αλλο Ελληνα πως ανεχεται να του φέρονται ετσι αυτος μου απαντησε θα βρει αλλον αν της πει τιποτα....Οταν του ειπα οτι ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατον να βρει καποιον  :2funny: αυτος μου απαντησε ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Ελληνα σιγουρα μπορει να βρει  :2funny: :2funny:.Ο ξενος μπορει να ανεχτει πραγματα που ο Ρωσσος αν τα ακουγε θα την ειχε πλακωσει στα χαστούκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Πολυ μένος ορισμένων αρθρογράφων βλεπω, για τις αγνες ρωσιδες   κορασιδες   της ρωσικής επαρχίας!
Οτιδηποτε περα απο την ποζερια και γκλαμουρια, το στιγματιζουν!
Που κατοικοεδρευουν αυτες ρε παιδια;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολυ μένος ορισμένων αρθρογράφων βλεπω, για τις αγνες ρωσιδες   κορασιδες   της ρωσικής επαρχίας!
Οτιδηποτε περα απο την ποζερια και γκλαμουρια, το στιγματιζουν!
Που κατοικοεδρευουν αυτες ρε παιδια;
Δε χρειαζεται να πας πολυ μακριά στο Νόβγκοροντ γεμάτο τέτοιες ειναι  :2funny:Την αλλη βδομαδα αν εχει καλο καιρο θα παω εκει  :2funny:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Μόσχα έχω δοκιμάσει Tinder και Blendr, με αρκετά καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς, α) δε μιλάω τη γλώσσα, και β) είμαι συνέχεια με γκόμενα όταν πάω πάνω, οπότε δεν έχω ελευθερία κινήσεων. Καλύτερο το Tinder. Επίσης, οι Ρωσίδες θέλουν μια υπόσχεση σχέσης, εμένα δε μου έχει κάτσει καμία σε στυλ μόνο για γαμήσι, δεν είναι όπως οι βόρειες και δυτικές χώρες.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Αυτο το πραγμα, να μη μιλανε αγγλικα, ειναι μεγαλο εμποδιο.
Και Κινα να πας, θα βρεις να μιλανε αγγλικα. Οπου και να πας, θα βρεις να μιλανε αγγλικα. Στη Ρωσια τι κολημα τραβανε με τα αγγλικα, ειναι η παγκοσμια γλωσσα της εποχης μας, τοσο δυσκολο ειναι να μαθουν κατι που τους λυνει τα χερια σε ολα τα επιπεδα;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Αυτο το πραγμα, να μη μιλανε αγγλικα, ειναι μεγαλο εμποδιο.
Και Κινα να πας, θα βρεις να μιλανε αγγλικα. Οπου και να πας, θα βρεις να μιλανε αγγλικα. Στη Ρωσια τι κολημα τραβανε με τα αγγλικα, ειναι η παγκοσμια γλωσσα της εποχης μας, τοσο δυσκολο ειναι να μαθουν κατι που τους λυνει τα χερια σε ολα τα επιπεδα;

Πως ακριβώς τους λύνει τα χέρια σε όλα τα επίπεδα  :think:  γενικά τύπε δεν τα χρειάζονται τα αγγλικά. Τα μαθαίνουν στο σχολείο, αλλά είναι έτσι η κοινωνία τους που δεν τα χρειάζονται και η συντριπτική πλειοψηφία τα ξεχνά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως ακριβώς τους λύνει τα χέρια σε όλα τα επίπεδα  :think:  γενικά τύπε δεν τα χρειάζονται τα αγγλικά. Τα μαθαίνουν στο σχολείο, αλλά είναι έτσι η κοινωνία τους που δεν τα χρειάζονται και η συντριπτική πλειοψηφία τα ξεχνά.
Καλά το πως τα μαθαίνουν στο σχολείο ειναι για  :2funny:.Η ωρα των Αγγλικών ειναι η ωρα του παιδιου  :2funny:.Μου θυμίζει στο γυμνάσιο την ώρα της μουσικής  :2funny:.Δεν τα μαθαινουνε για να τα ξεχάσουνε! :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Ποια η επιρροη του φεμινισμου, στην Ρωσία;

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.448
Πόντοι
506
Ποια η επιρροη του φεμινισμου, στην Ρωσία;
Εξαρταται πως ερμηνευει κανεις τον ορο.
Ενδεικτικα παντως θα σου πω πως η Ρωσιδα πεθερα, ειναι 100 φορες χειροτερη απ την Ελληνιδα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εξαρταται πως ερμηνευει κανεις τον ορο.
Ενδεικτικα παντως θα σου πω πως η Ρωσιδα πεθερα, ειναι 100 φορες χειροτερη απ την Ελληνιδα.
Γιά τον Έλληνα γαμπρό είναι πιθανόν  :2funny: μ'εμένα πάντος δεινοπάθησαν  :2funny: θυμάμαι στη μάνα της γίδας μου μιά φορά στη σακούλα με τα σκουπίδια της είχα βάλει μέσα μιά κοτρώνα πάνω από 10 κιλά  :2funny: και την έσερνε τη σακούλα (γιάτι δεν μπορούσε να τη σηκώσει) ιδρωμένη  :2funny: και εγώ φώναζα από το παράθυρο:κοιτάχτε κόσμε πηγαίνουμε τα σκουπίδια μας  :2funny: ή θυμάμαι όταν ήταν ξαπλωμένη πήγαινα από πάνω και την έκλανα  :2funny:της έλεγα ήρθα να κλάσω  :2funny: Έμεινα κοντά 40 μέρες στο ίδιο σπίτι μαζί της γιατί είχα πουλίσει το ένα διαμέρισμα και περίμενα να τελειώσει το άλλο που χτιζόταν.Δασκάλα σε σχολείο ήταν και έπαιρνε πολυ λίγα λεφτα τότε (1996) και είχαμε συμφωνίσει να της δώσω τα κοινόχρηστα  :2funny: και την ανάγκασα γιά να της δώσω τα λεφτά να την βγάλω φωτογραφίες κρατώντας σκισμένες σακούλες με σκουπίδια  :2funny:.Στην Πολωνία έδωσα στον μικρό Γιέντρεκ ένα κουτί με κίντερ σουρπρίζ γιά να χέσει στο στεγνωτήριο του  πλυντηρίου της  :2funny: που άνοιγε από πάνω  :2funny: (αντιγραφή ενός τέτοιου πλυντηριου Πολωνικής συναρμολόγισης).Βεβαια μιλαω για τη δεκαετια του '90.Εχεσε....και έβαλε τα σεντόνια να στεγνώσουνε και πασαλιφθηκαν με τα σκατά  :2funny: :2funny: :2funny:Στη μάνα μιάς άλλης φίλης μου ήθελα να ρίξω καθαρτικό   αλλα η φίλη της το κατάλαβε και δεν με άφησε γιατί της είχα ρίξει 2 φορές καθαρτικό και είχε τρελαθεί στο χέσιμο:2funny: Τωρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τα κάνω αυτά? :2funny:Πάντος της είχα πεθάνει  :2funny:.Οι Ελεηνίδα πεθερά πιστεύω δεν θα καθόταν να της τα κάνεις αυτά  :think: :2funny:

Συνημμένα

• c06ddd8f7f1495a5efed781a6799e6ef.jpg
    c06ddd8f7f1495a5efed781a6799e6ef.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 79

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη υπαρχει περιπτωση να γινει παρτουζα με μανα και κορη στην Ρωσια[εστω στο μεθυσι τους απανω]??? :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη υπαρχει περιπτωση να γινει παρτουζα με μανα και κορη στην Ρωσια[εστω στο μεθυσι τους απανω]??? :2funny: :2funny: :2funny: :grin:
Παλιά γινόταν αν τους εδινες να πιουνε.Τωρα δεν ξερω.Τελευταια φορα εγινε το 2003 με μια Εσθονη και την κόρη της η μάνα 38  η κορη 17-18.Τωρα πιστευω ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν πινουν οπως παλιά.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Παλιά γινόταν αν τους εδινες να πιουνε.Τωρα δεν ξερω.Τελευταια φορα εγινε το 2003 με μια Εσθονη και την κόρη της η μάνα 38  η κορη 17-18.Τωρα πιστευω ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν πινουν οπως παλιά.
  Με αδερφες?ονειρο μου να τις  :pipa2: και τις δυο μαζι  :2funny: Γενικοτερα,τριο κανουν οι ρωσιδες?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση η Ρωσιδα να σου φερει φιλη της η να της το ζητησεις εσυ και να γινει???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Με αδερφες?ονειρο μου να τις  :pipa2: και τις δυο μαζι  :2funny: Γενικοτερα,τριο κανουν οι ρωσιδες?Δηλαδη υπαρχει περιπτωση η Ρωσιδα να σου φερει φιλη της η να της το ζητησεις εσυ και να γινει???
Δύσκολο γιατι ολες θέλουν σχέση και το παιζουν σοβαρεςΜιλαω για της ηλικιες που κυνηγαω μεχρι 25-27 χωρις παιδια.Δε μιλάω για τα πρεζάκια που πληρωσαν για να γαμησουν οι κακομοιρηδες στην Οδησσό μιλαω για κανονικες γκόμενες.Ουτε για 30+ ετων σουργελα με μούλικα.

Επισκέπτης
Αυτο παλι αγαπητε Δημητριε που φευγουν απο Ελλαδα για να ανεβουν επιπεδο επιλογης γυναικων για συνουσια και,αυτοι πανε και γαμανε κατι πατσαβουρια πουτανες που τους τα παιρνουνε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:
συν ενα

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Αυτο παλι αγαπητε Δημητριε που φευγουν απο Ελλαδα για να ανεβουν επιπεδο επιλογης γυναικων για συνουσια και,αυτοι πανε και γαμανε κατι πατσαβουρια πουτανες που τους τα παιρνουνε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ τον πορδομεταναστη άκου για να πας μπροστά.  :2funny: Ένας ψεύτης και μυθομανής είναι 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom