dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Έχω και ενα αλλο παρομοιο παραδηγμα αυτη την κοπελα απο Ουκρανία που στο dating.ru βλεπει τη σελιδα μου 4-5 φορες τη μέρα!Της έγραψα και αυτης να με βρει στο βκοντάκτε και πηρα μια παρομοια απαντηση
Lady написала вам Lady 18 марта 13:19
я не пользуюсь соц сетями.
Lady прочитала ваше сообщение dimitris 18 марта 13:11
Тут я вконтакте у меня по больше фото и видео со мной.Если есть желание маленькая принцесса может добавить меня кдрузьям
Lady прочитала ваше сообщение dimitris 18 марта 13:10
vk.com/...
Δεν χρησημοποιω αυτα τα σά'ι'τ!Παλι μου φενεται δυσκολο να το πιστέψω .
Αυτης οι φωτο πρέπει να ειναι εντελώς ψευτικες κατεβασμένες απο το ιντερνέτ .
Θα σας συμβούλευα αν μια κοπελα σας πει τετοιες οτι δεν εχει σελιδα στο βκοντάκτε ή στο facebook (πολλες πιο εξευρωπα'ι'σμένες που προτιμανε και τους ξένους προτιμάνε το Facebook) να μην συνεχίσετε τη γνωρημια μαζι της γιατι ή θα ειναι προβληματικο ατομο που φοβαται να βαλει της φωτογραφίες της στο ιντερνετ ή το πιθανοτερο εχει σελιδα αλλα δεν θελει να σας την δωσει.
Lady написала вам Lady 18 марта 13:19
я не пользуюсь соц сетями.
Lady прочитала ваше сообщение dimitris 18 марта 13:11
Тут я вконтакте у меня по больше фото и видео со мной.Если есть желание маленькая принцесса может добавить меня кдрузьям
Lady прочитала ваше сообщение dimitris 18 марта 13:10
vk.com/...
Δεν χρησημοποιω αυτα τα σά'ι'τ!Παλι μου φενεται δυσκολο να το πιστέψω .
Αυτης οι φωτο πρέπει να ειναι εντελώς ψευτικες κατεβασμένες απο το ιντερνέτ .
Θα σας συμβούλευα αν μια κοπελα σας πει τετοιες οτι δεν εχει σελιδα στο βκοντάκτε ή στο facebook (πολλες πιο εξευρωπα'ι'σμένες που προτιμανε και τους ξένους προτιμάνε το Facebook) να μην συνεχίσετε τη γνωρημια μαζι της γιατι ή θα ειναι προβληματικο ατομο που φοβαται να βαλει της φωτογραφίες της στο ιντερνετ ή το πιθανοτερο εχει σελιδα αλλα δεν θελει να σας την δωσει.