Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
187
Πόντοι
1
Δημητρακη υπαρχει περιπτωση να γινει παρτουζα με μανα και κορη στην Ρωσια[εστω στο μεθυσι τους απανω]??? :2funny: :2funny: :2funny: :grin:
Στα μπουρδέλα που πάει ο πεπόνης έχει ότι θέλεις,μέχρι και καγγουρο γαμάς  :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ουτε για 30+ ετων σουργελα με μούλικα.

Μιλάς σαν ελληνίδα κυρά Κατίνα μικροαστή (που θα μου πεις Ελληνίδα κυρα Κατίνα είσαι και συ, σε αυτή την κοινωνία μεγάλωσες).

υπάρχουν πολύ αξιοπρεπείς γυναίκες με παιδιά σε αυτές τις χώρες. επειδή όμως δεν είχαν την θρησκοληψία και τον συμβατικό συντηρητισμό της δικής μας κοινωνίας μπορεί να κάνουν και παιδί χωρίς γάμο. Λόγω του κομμουνισμού και την επίσημης παλιά αθεΐας έχουν άλλο κώδικα αξιών από εμάς.

Εσύ όμως λόγω περιορισμένου μορφωτικού επίπεδου και ευηθείας δεν μπορείς να τα καταλάβεις αυτά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλάς σαν ελληνίδα κυρά Κατίνα μικροαστή (που θα μου πεις Ελληνίδα κυρα Κατίνα είσαι και συ, σε αυτή την κοινωνία μεγάλωσες).

υπάρχουν πολύ αξιοπρεπείς γυναίκες με παιδιά σε αυτές τις χώρες. επειδή όμως δεν είχαν την θρησκοληψία και τον συμβατικό συντηρητισμό της δικής μας κοινωνίας μπορεί να κάνουν και παιδί χωρίς γάμο. Λόγω του κομμουνισμού και την επίσημης παλιά αθεΐας έχουν άλλο κώδικα αξιών από εμάς.

Εσύ όμως λόγω περιορισμένου μορφωτικού επίπεδου και ευηθείας δεν μπορείς να τα καταλάβεις αυτά.
Αν ειχες εστω και μια μικρή σχεση με τη Ρωσσία δεν θα τα έγραφες αυτα!Ολες παντρευονταν αλλα γρηγορα χωριζαν.Παρτες εσυ αυτες με τα μούλικα και μεγάλωνε τα εγώ δεν τα θέλω  :2funny:.

Αυτο παλι αγαπητε Δημητριε που φευγουν απο Ελλαδα για να ανεβουν επιπεδο επιλογης γυναικων για συνουσια και,αυτοι πανε και γαμανε κατι πατσαβουρια πουτανες που τους τα παιρνουνε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:
Το κακό είναι οτι τωρα πια δεν ερχονται εδω γ'αυτό!Ερχονται με μια γυναικα τελειωμένη που γνωρίσαν στην Ελλάδα και ερχονται εδω για να δουλέψουν!Ευτυχως τωρα με την κριση οι δουλειες θα τελειωσουν και σχεδον ολοι θα γυρισουν Ελλάδα για ενα καλητερο μέλλον  :2funny:.

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Δύσκολο γιατι ολες θέλουν σχέση και το παιζουν σοβαρεςΜιλαω για της ηλικιες που κυνηγαω μεχρι 25-27 χωρις παιδια.Δε μιλάω για τα πρεζάκια που πληρωσαν για να γαμησουν οι κακομοιρηδες στην Οδησσό μιλαω για κανονικες γκόμενες.Ουτε για 30+ ετων σουργελα με μούλικα.
Αυτο παλι αγαπητε Δημητριε που φευγουν απο Ελλαδα για να ανεβουν επιπεδο επιλογης γυναικων για συνουσια και,αυτοι πανε και γαμανε κατι πατσαβουρια πουτανες που τους τα παιρνουνε κιολας  :2funny: :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ολες παντρευονταν αλλα γρηγορα χωριζαν.Παρτες εσυ αυτες με τα μούλικα και μεγάλωνε τα εγώ δεν τα θέλω 

Βρε δυσλειτουργικέ (dysfunctional),

αν είναι παντρεμένες και χωρισμένες τότε αυτά δεν θεωρούνται καν μούλικα.

εγώ σου μιλούσα για τέκνα γεννημένα εκτός γάμου (που και τέτοια υπάρχουν).

σου είπα και άλλη φορά, βρες μια κοπέλα να αποκατασταθείς να χαλαρώσεις.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ο ελληνας θελει να ανεχεται διαταγες απο 40 αρα με μουλικο δεν γινετε αλλιως :2funny: :2funny: :2funny:

Παίκτη, την πρόταση μάς την κάνεις λίγο φραγκοδίφραγκα γιατί μας έπεσε λίγο δίσπεπτη;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οτι ναι να λετε ολοι,ακομα και αν διαφωνειται ο δημητρακης εχει δικιο... Ο ελληνας θελει να ανεχεται διαταγες απο 40 αρα με μουλικο δεν γινετε αλλιως :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτο το ειπε και ο Ιωσηφ οταν αρχισε να γραφει του λεγαν ειμαι 25-30 ετων και εχω μια φιλη 35+ με παιδι  :2funny: και ο Ιωσηφ τους έριχνε μπινελίκια  :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μαλιστα κυριε! εχω μεγαλη εμπειρεια στο ζητημα,οχι λογω ηλικιας αλλα λογω περιβαλλοντος... Ο Ρωσος για παραδειγμα δεν παιρνει μια 40αρα με μουλικο να την ανεχεται,ο Ελληνας ομως το κανει!  :2funny: τυχαιο ειναι που οι Ρωσιδες στην Ρωσια μετα τα 28 δυσκολα βρισκουν εστω και δουλεια??? Και μην μου μιλας μαγκικα  γιατι ειμαι Πειραιωτης και δεν το ανεχομαι...γκεγκε? ;)

Eίσαι και ντερμπεντέρης, σίδερο στο χέρι, άσος στην μπουνιά;  :2funny: :2funny:

Kαλά αλλά μην μας κάνεις να ξεχάσουμε τα γραπτά ελληνικά μας.

Έχετε πολλές ξεπερασμένες νοοτροπίες σε έναν κόσμο που αλλάζει και θα μείνετε πίσω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μαλιστα κυριε! εχω μεγαλη εμπειρεια στο ζητημα,οχι λογω ηλικιας αλλα λογω περιβαλλοντος... Ο Ρωσος για παραδειγμα δεν παιρνει μια 40αρα με μουλικο να την ανεχεται,ο Ελληνας ομως το κανει!  :2funny: τυχαιο ειναι που οι Ρωσιδες στην Ρωσια μετα τα 28 δυσκολα βρισκουν εστω και δουλεια??? Και μην μου μιλας μαγκικα  γιατι ειμαι Πειραιωτης και δεν το ανεχομαι...γκεγκε? ;)
Απάντησες και σ'αυτόν για μένα  :2funny: δεν φτάνει που της παίρνουνε λένε η γυναίκα μου  :jerking: και τα παιδιά μου  :2funny:Οι δε Ελληνες που εχουν ερθει εδω ειναι συνεχεια με της γυναικες τους  :jerking: στις 6 πρεπει να ειναι σπιτι γιατι θα φάνε παντόφλα  :2funny: λένε οτι αν θελαν θα γαμούσαν αλλα δεν θέλουν  :2funny: γενικα δε μιλανε καθολου για γαμήσι αλλα μόνο για δουλειες  :jerking:που θελουν να κάνουν για να βγαλουν λεφτα  :2funny:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αν ειχες εστω και μια μικρή σχεση με τη Ρωσσία δεν θα τα έγραφες αυτα!Ολες παντρευονταν αλλα γρηγορα χωριζαν.Παρτες εσυ αυτες με τα μούλικα και μεγάλωνε τα εγώ δεν τα θέλω  :2funny:.
  Το κακό είναι οτι τωρα πια δεν ερχονται εδω γ'αυτό!Ερχονται με μια γυναικα τελειωμένη που γνωρίσαν στην Ελλάδα και ερχονται εδω για να δουλέψουν!Ευτυχως τωρα με την κριση οι δουλειες θα τελειωσουν και σχεδον ολοι θα γυρισουν Ελλάδα για ενα καλητερο μέλλον  :2funny:.

Οτι ναι να λετε ολοι,ακομα και αν διαφωνειται ο δημητρακης εχει δικιο... Ο ελληνας θελει να ανεχεται διαταγες απο 40 αρα με μουλικο δεν γινετε αλλιως :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχετε πολλές ξεπερασμένες νοοτροπίες σε έναν κόσμο που αλλάζει και θα μείνετε πίσω.
Ναι και ήμαστε και ομοφοβικοί!Ευτυχώς η Ρωσσία εχει αυτη τη νοοτροπία και δεν ειναι γεματη αραπάδες οπως κατάντισε η Ελλάδα! :vomit:εδω κανουν τα πάντα για να μην μπορεσει ενας ξένος να ερθει να μείνει....και παντρεμένος να εισαι 9-10 μηνες μεχρι να παρεις την αδεια παραμονής θα σε σταυρώσουνε!Ευτυχως που τωρα με τον καινουργιο νομο τους υποχρεωνουν να δινουν εξετασεις στην Ρωσσική γλώσσα και κουλτούρα και τους εχουν δυσκολεψει πολυ την αδεια εργασιας και εχει αδειασει απο ξενους!Ουζμπέκο πια πολυ σπάνια βλέπεις!Θα ελεγα οτι τωρα το 99% ειναι Ρωσσοι!
Γιατι δεν συμφωνεις μαζι μας αγαπητε γειτονα? [ ολοι το γνωριζουν οτι οι Ανατολικες εχουν σηκω κατσε τους Ελληνες] Μηπως ομως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που περιγραφουμε και ερχεσαι σε δυσκολη θεση συναισθηματικα?  :hi:  :2funny:
Ετσι ειναι βλεπω απο τους Ελληνες εδω!Τους εχουνε αυτες οι τελειωμένες που εχουν για γυναικες  :2funny:τους καταδυναστευουν  :2funny: στις 5 αρχιζουν τα sms και στις 6 πρεπει να ειναι σπίτι  :2funny:.
  Εγω εχω πει οτι η δουλεια μου ειναι η ντίσκο  :2funny: ωραια η παρεα σας αλλα πρεπει να παω και ντίσκο να δω τι παίζει :)

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Παίκτη, την πρόταση μάς την κάνεις λίγο φραγκοδίφραγκα γιατί μας έπεσε λίγο δίσπεπτη;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=54392.msg6701906#msg6701906 date=1451514826]
Στα 53 του τον συντηρεί η μαμά και δεν έχει ούτε μια μέρα εργάσιμη στην ζωή του.
[/quote]29 ειναι ο μιτσος... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
σκυλοπηδιοντουσαν 

οι γυναίκες σκυλοπηδιούνται ενώ εσύ ιπποτοπηδιέσαι;

αυτές είναι τα βρωμόμουνα ενώ εσένα η πούτσα σου είναι πεντακάθαρη, ε;

μήπως είσαι του ισλαμικού κράτους και δεν το ξέρεις φίλε μου;  :grin:

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εσύ έχεις δουλειά;
Γιατι δεν συμφωνεις μαζι μας αγαπητε γειτονα? [ ολοι το γνωριζουν οτι οι Ανατολικες εχουν σηκω κατσε τους Ελληνες] Μηπως ομως εισαι και εσυ ενας απο αυτους που περιγραφουμε και ερχεσαι σε δυσκολη θεση συναισθηματικα?  :hi:  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οι γυναίκες σκυλοπηδιούνται ενώ εσύ ιπποτοπηδιέσαι;

αυτές είναι τα βρωμόμουνα ενώ εσένα η πούτσα σου είναι πεντακάθαρη, ε;

μήπως είσαι του ισλαμικού κράτους και δεν το ξέρεις φίλε μου;  :grin:
re jay?μηπως εισαι κι ολιγον gay?? :think:
περιεργα μας τα λες... :o :o :o

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=54392.msg6701945#msg6701945 date=1451516330]
Μεγάλη μαλακία έκανε που γαμήθηκε πριν σε γνωρίσει  :headbang: Και μόνο με την υποψία ότι εσύ υπάρχεις κάπου σ αυτών τον πλανήτη έπρεπε να περιμένη βάζοντας ζώνη αγνότητας  :headbang: Εντωμεταξύ αυτή είναι ούτε 30 και εσύ 50  :2funny: Δεν κανείς για Πολωνία τυπε η Ράκα του ισλαμικού χαλιφάτου είναι είναι η πόλη της καρδιάς σου  
[/quote]ωχ ωχ ..παλι σε gay pride επεσα...την κανω.... :sleeping:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Stories