Νέα

Ρωσική ψυχολογία και προσέγγιση μέσω internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 837
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PUTANIKOS

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα οταν παει καποιος ανθρωπος να διαβασει απο την αρχη το θρεντ τρωει μεγαλη ταλαιπωρια και χρονο...ωραια η κουβεντουλα και τα διαφορα ασχετα ποστ αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα μετα απο ενα χρονικο διαστημα να συμμαζευεται λιγο το θρεντ σβηνοντας τα πιο παλια ποστ που ειναι εκτος θεματος;  :think:

Αυτο το σαιτ ειναι εγκυρο για τσεκαρισμα fake προφιλ;    ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα οταν παει καποιος ανθρωπος να διαβασει απο την αρχη το θρεντ τρωει μεγαλη ταλαιπωρια και χρονο...ωραια η κουβεντουλα και τα διαφορα ασχετα ποστ αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα μετα απο ενα χρονικο διαστημα να συμμαζευεται λιγο το θρεντ σβηνοντας τα πιο παλια ποστ που ειναι εκτος θεματος;  :think:

Ποσο χρονων εισαι φιλε;Λεφτα εχεις;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτα τα εχω πει πολλες φορες.Καταρχην στην Ρωσσια Ουκρανια ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ (πανω απο 90% του πλυθισμου) οσες γκομενες ξερουνε και ψαχνουνε για ξενους ή εχουν καποιο προβλημα στο χαρακτηρα τους ή θελουνε καποιον με λεφτα.Εκτος αυτου σε αυτα τα Αγγλοφωνα σα'ι'τ ειναι ζητημα αν υπαρχουν 10% πραγματικες γκομενες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εκανα καινουργιο λογαρισμο στο Badoo κατι κινειται αν και της βλεπω πολυ εξευρωπα'ι'σμενες δηλαδη γκομενες που δεν γουσταρουν το  :knockinb: αλλα θελουν σχεσεις και  :jerking:.Αν εχω καποια νεα θα σας γραψω σχετικα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εκανα καινουργιο λογαρισμο στο Badoo κατι κινειται αν και της βλεπω πολυ εξευρωπα'ι'σμενες δηλαδη γκομενες που δεν γουσταρουν το  :knockinb: αλλα θελουν σχεσεις και  :jerking:.Αν εχω καποια νεα θα σας γραψω σχετικα

Χαλάσανε και τα ρωσίδια, δήλαδη;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαλάσανε και τα ρωσίδια, δήλαδη;
Παντα υπηρχαν οι εξευρωπα'ι'σμενες  ή Ευρωπα'ι'ζουσες (ετσι της χαρακτηριζω εγω) που μαθαινουν Αγγλικα και τους αρεσει ο δυτικος τροπος ζωης και θελουν να ειναι Ευρωπαιες αλλα το προβλημα με αυτες ειναι οτι θελουνε σχεση για να  :knockinb: και δεν εχουνε την καθαρα Ρωσσικη νοοτροπια οτι ο αντρας ειναι φυσιολογικο να παει να πιει και να παει να  :knockinb:.Στο badoo επειδη ειναι διεθνες σα'ι'τ και οχι καθαρα Ρωσσικο πολυ φοβαμαι οτι πολλες ειναι τετοιες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσοι απο 'σας ειναι γραμμενοι στο vkontakte σημερα το μεσημερι και το απογευμα θα σας ηταν πολυ δυσκολο εως αδυνατον να μπειτε στη σελιδα σας και να ανοιξετε της φωτογραφιες σας.Στην Αγία Πετρούπολη που ειναι το σέρβερ του vkontakte τα'παιξε απο την ζεστη σημερα η θερμοκρασια ηταν 28-29 βαθμους  :headbang: :headbang: :headbang:.Ευτυχως που η μερα μικρηνε λιγακι εχουνε 5-6 ωρες νυχτα γιατι θα τρελενομασταν αν ειχαμε μονο τρεις ωρες νυχτα και τετοιες θερμοκρασιες  :rockon: :rockon: :rockon:.
    Τωρα πρεπει να το εχουν επισκευασει γιατι το σα'ι'τ δουλευει κανονικα  :)

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Αυτες τις μερες στην Ελλαδα εχει ανεβασει πολυ ζεστη δυστυχως...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εχω γραψει για το antiscam εκει που λεει για το ιτερνετ και τι παιζει.στο antiscam ειναι μονο οσες καταγγηλαν οι αγγλοι,αμερικανοι,γερμανοι,αλλες τοσες εκατομυρια υπαρχουν χαχαχα,εχει πλακα αν διαβασεις τις ιστοριες τους.εγραψα για εναν γερμανο που της εστελε λεφτα και τον πηρε 2 φορες απο ρωσια και γερμανια ταχα να της βαλει λεφτα γιατι πεθανε η μανα της να παει πισω χαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω κατα πασα πιθανοτητα ειναι ενα καινουργιο ειδος απατης!Αυτη η γκομενα (που κατα πασα πιθανοτητα εχει κατεβασμενες της φωτογραφιες της απο το ιντερνετ)  

Σας βαζω το διαλογο

вчера в 18:51 dimitris | вчера в 18:51
(ενα smile με γατα που χαμογελα)

вчера в 20:06 ТАТЬЯНА | вчера в 20:06
привет пойдем в кино 89110878240

вчера в 20:29 dimitris | вчера в 20:29
Насчёт сегодня не успеваю.Сейчас мне надо уходить зашел в интерент с телефоном не надолго.Попозже как буду в компьютере напишу

вчера в 21:23 ТАТЬЯНА | вчера в 21:23
звони

Συνημμένα

• apati1.jpg
    apati1.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 53
  • apati2.jpg
    apati2.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 40

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χωρις να δει το λογαριασμο μου!Μου εγραψε παμε σινεμα παρε με τηλεφωνο και μου αφησε το τηλεφωνο της  :think:
  Μου φενεται πολυ περιεργο  :think:.Και να εβλεπε της φωτογραφιες μου μπορει να πιστευα οτι ειναι ο τυπος γυναικας που δεν γουσταρει να γραφει και σου αφηνει αμεσως το τηλεφωνο της (πολυ λιγες συμβαινει αυτο περιπου μια φορα το μηνα).
  Οταν αφηνουν το τηλεφωνο τους χωρις καν να εχουνε δει τη σελιδα σου συνηθως δινουν ενα τηλεφωνο που οταν παιρνεις σε χρεωνει 200-300 ρουβλια.Βεβαια μετα πηγαινεις απο την εταιρια κανεις μια δηλωση και σου επιστρεφουν τα λεφτα στο λογαριασμο γιατι συμφωνα με το νομο για να σου χρεωσει ενα τηλεφωνο παραπανω απο μια απλη κληση προς κινητο πρεπει με το που παρεις τηλεφωνο να σε προηδοποιησει ενας τηλεφωνιτης απο πριν σχετικα με το κοστος της κλησης αυτο συνηθως δεν γινεται.Αλλα γιατι να μπλεξεις και να τρεχεις να γραφεις χαρτια  :jerking:δεν παιρνεις τηλεφωνο απλος βρισκεις την επομενη γκομενα που θα σου γραψει :)

Συνημμένα

• apati3.jpg
    apati3.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 43
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Βλεπεις τις επισκεψεις στην σελιδα σου, και συμπεραινεις οτι δεν ειδε καν τις φωτο σου;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Χωρις να δει το λογαριασμο μου!Μου εγραψε παμε σινεμα παρε με τηλεφωνο και μου αφησε το τηλεφωνο της  :think:
  Μου φενεται πολυ περιεργο  :think:.Και να εβλεπε της φωτογραφιες μου μπορει να πιστευα οτι ειναι ο τυπος γυναικας που δεν γουσταρει να γραφει και σου αφηνει αμεσως το τηλεφωνο της (πολυ λιγες συμβαινει αυτο περιπου μια φορα το μηνα).
  Οταν αφηνουν το τηλεφωνο τους χωρις καν να εχουνε δει τη σελιδα σου συνηθως δινουν ενα τηλεφωνο που οταν παιρνεις σε χρεωνει 200-300 ρουβλια.Βεβαια μετα πηγαινεις απο την εταιρια κανεις μια δηλωση και σου επιστρεφουν τα λεφτα στο λογαριασμο γιατι συμφωνα με το νομο για να σου χρεωσει ενα τηλεφωνο παραπανω απο μια απλη κληση προς κινητο πρεπει με το που παρεις τηλεφωνο να σε προηδοποιησει ενας τηλεφωνιτης απο πριν σχετικα με το κοστος της κλησης αυτο συνηθως δεν γινεται.Αλλα γιατι να μπλεξεις και να τρεχεις να γραφεις χαρτια  :jerking:δεν παιρνεις τηλεφωνο απλος βρισκεις την επομενη γκομενα που θα σου γραψει :)
Αν σε εβλεπε ακόμα θα ξερνούσε  :2funny:

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.464
Πόντοι
216
Παντως το καμακι μαλλον ειναι σε μεγαλο βαθμο ιντερνετικο, και στην Ρωσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατι σχετικο με το καμάκι μεσω ιντερνετ.Με βρηκαν αυτες οι 2 γκομενες η μια ειναι απο Αγία Πετρούπολη γραφει 32 ετων (πιθανοτατα ειναι λιγακι παραπάνω) εχει 4 φωτογραφιες,η τριτη φωτογραφια που ειναι με το μαγιό της εχει σιγουρα φωτοσόπ  :2funny: γιατι στην τεταρτη φωτογραφια αν τη δειτε που ειναι απο το πλά'ι' θα δειτε οτι τα βυζια της δεν πρεπει να ειναι μεγάλα  :think:

Το πρόβλημα που ειναι?

вчера в 22:50 dimitris | вчера в 22:50
Если у принцессы есть желание может найти меня вконтакте и добавить кдрузьям
http  vk.com....
в 07:19 Aнютка | в 07:19
Меня там нет

Οταν της ειπα να με βρει στο βκοντάκτε και να με βαλει στους φίλους.Με σκοπό φυσικα να δω κ'αλλες φωτογραφιες της και να εχω πλήρη αποψη  :think:.Πηρα την απαντηση οτι δεν έχει σελιδα στο Βκοντάκτε  :think: λιγακι δυσκολο να το πιστέψω στην εποχή μας  :think: ή λέει αλήθεια (1% πιθανοτητες) ή το πιθανοτερο δεν θελει να μου δειξει τη σελιδα της γιατι ειναι χάλια  :2funny: (εχει υψος 1.60 ζυγιζει 45 κιλα ετσι γραφει τουλάχιστον.Το πιθανοτερο ειναι να ειναι άβυζη 35αρα και αρκετά ασχημη)....

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Κατι σχετικο με το καμάκι μεσω ιντερνετ.Με βρηκαν αυτες οι 2 γκομενες η μια ειναι απο Αγία Πετρούπολη γραφει 32 ετων (πιθανοτατα ειναι λιγακι παραπάνω) εχει 4 φωτογραφιες,η τριτη φωτογραφια που ειναι με το μαγιό της εχει σιγουρα φωτοσόπ  :2funny: γιατι στην τεταρτη φωτογραφια αν τη δειτε που ειναι απο το πλά'ι' θα δειτε οτι τα βυζια της δεν πρεπει να ειναι μεγάλα  :think:

Το πρόβλημα που ειναι?

Если у принцессы есть желание может найти меня вконтакте и добавить кдрузьям
http  vk.com....
в 07:19 Aнютка | в 07:19
Меня там нет

Οταν της ειπα να με βρει στο βκοντάκτε και να με βαλει στους φίλους.Με σκοπό φυσικα να δω κ'αλλες φωτογραφιες της και να εχω πλήρη αποψη  :think:.Πηρα την απαντηση οτι δεν έχει σελιδα στο Βκοντάκτε  :think: λιγακι δυσκολο να το πιστέψω στην εποχή μας  :think: ή λέει αλήθεια (1% πιθανοτητες) ή το πιθανοτερο δεν θελει να μου δειξει τη σελιδα της γιατι ειναι χάλια  :2funny: (εχει υψος 1.60 ζυγιζει 45 κιλα ετσι γραφει τουλάχιστον.Το πιθανοτερο ειναι να ειναι άβυζη 35αρα και αρκετά ασχημη)....

Αυτή δεν είναι 32 με καμιά Παναγία! Ακόμα και στις 4 φωτος που έχει δεν φαίνεται να είναι η ίδια γυναίκα.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom