Доброе утро!!!
Здравствуйте, куклы!!
ελπίζω να τα έγραψα σωστά
Доброе утро!!!
ορθογραφικά είσαι σωστός!Здравствуйте, куклы!!
λοιποοοοοοοοον
καλημερα- доброе утро (dobroe utro)
καλησπερα- добрый вечер (dobrij vecher)
τι κανεις?- как дела? (kak dela?)
εισαι πολυ ομορφη- ты очень красивая (ti ochen' krasivaja)
παμε για καφε- пойдем на кофе (poidem na kofe)
ορθογραφικά είσαι σωστός!
xaxaxaxa πολλες ειμαστε κουκλες εδω?)))) λοιπον, οταν ειναι μια κουκλα - кукла, αμα ειναι πολλες τοτε куклы. Και αντι το Здравствуйте (που ειναι η πληθυντηκο η οταν μιλας με ανωτερο) μπορεις να πεις Привет (privet)Здравствуйте, куклы!!
γιατί δεν υπάρχουν πολλές κούκλες εδώ μέσα? μονότερμα το έχεις πάρει?xaxaxaxa πολλες ειμαστε κουκλες εδω?)))) λοιπον, οταν ειναι μια κουκλα - кукла, αμα ειναι πολλες τοτε куклы. Και αντι το Здравствуйте (που ειναι η πληθυντηκο η οταν μιλας με ανωτερο) μπορεις να πεις Привет (privet)
xaxaxaxa πολλες ειμαστε κουκλες εδω?)))) λοιπον, οταν ειναι μια κουκλα - кукла, αμα ειναι πολλες τοτε куклы. Και αντι το Здравствуйте (που ειναι η πληθυντηκο η οταν μιλας με ανωτερο) μπορεις να πεις Привет (privet)
xaxaxaxa πολλες ειμαστε κουκλες εδω?)))) λοιπον, οταν ειναι μια κουκλα - кукла, αμα ειναι πολλες τοτε куклы. Και αντι το Здравствуйте (που ειναι η πληθυντηκο η οταν μιλας με ανωτερο) μπορεις να πεις Привет (privet)
αφου τωρα εδω ειναι μια κοπελα1. ευχαριστώ για την διόρθωση
2. τι να κάνω που θεωρώ πολλές κοπέλες κούκλες?
ρε παιδι μου ρωσιδα ειμαι, δεν ηξερα πως να το πω σωστα σοριδεν υπάρχει ανώτερος και κατώτερος άνθρωπος.
Πληθυντικός ευγενείας λέγεται........
Εδώ στην Ελλάδα έχομεν καταργήσει τις κοινωνικές διακρίσεις εδώ και χρόνια....
αφου τωρα εδω ειναι μια κοπελα
ρε παιδι μου ρωσιδα ειμαι, δεν ηξερα πως να το πω σωστα σορι
εδω τωρα τι πας να πεις?? θα σου πω τωρα ακριβως τι ειπες... "το αμαξι μου.... παω βολτα..."οκ να δούμε αν αυτό το λέω σωστά : моя машина ... и пойти на прогулку;
ρε παιδι μου ρωσιδα ειμαι, δεν ηξερα πως να το πω σωστα σορι
εδω τωρα τι πας να πεις?? θα σου πω τωρα ακριβως τι ειπες... "το αμαξι μου.... παω βολτα..."
εδω τωρα τι πας να πεις?? θα σου πω τωρα ακριβως τι ειπες... "το αμαξι μου.... παω βολτα..."
πιζ ντιέτς......
νομίζουν μερικοί ότι με τους μεταφραστές του νετ θα συνεννοηθούν ρώσσικα όπως κάνουν με τα αγγλικά.....
μάγκες.....
με 2 μεταφράσεις σας στο γούγλη έχουν καταλάβει ότι δε σκαμπάζετε γρι...
το "παμε για βολτα" θα'ναι пойдем гулять (με τα ποδια)(poidem guliat'), αμα ειναι με το αμαξι- поедем гулять(poedem guliat')σορρυ αλλά ακόμα μαθαίνω!!
ήθελα να πω У меня есть автомобиль, и (έχω και αμάξι) пойти на прогулку (πάμε μια βόλτα)..
αν και τώρα δεν το έγραψα καλά μάλλον θέλω πολλά μαθήματα ακόμα