http://[URL unfurl="true"]www.omniglot.com/images/writing/russian.gif[/img[/URL]]
[/quote]το'χω στειλει πιο πριν...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρώσικη Γλώσσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 132
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
και πλακα αρχιζει παιδια οταν παω στη ρωσια και αρχιζω να μιλαω... μεταφραζοντας καποιες εκφρασεις απο τα ελληνικα γιατι εδω πιο πολυ ελληνικα μιλαω και εχω συνηθησει... ολοι με κοροιδευουνε
Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαααα ναι, αυτά έχουν πολύ πλάκα, μου έλεγε τα ίδια ένας φίλος μου (όχι ρώσος, αλλά το ίδιο έπαθε)
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
το θα σε παρω ομως εχει την ιδια σημασια. πχ θα σε παρω στα 4 ή στην καρεκλα ή στον καναπε ή στο πλυντηριο. ετσι δεν ειναι?????θα σε περασει για τρελο
ετσι με περνανε και εμενα οταν λεω "θα παρω τρενο", "θα σε παρω τηλ", "θα κανω μπανιο","θα κατεβω για μια βολτα" και τλπ... αλιος το λεμε εμεις
Μουνο-Boss
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως ;) ;)το'χω στειλει πιο πριν...
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
αν δεν ηταν ρωσος τοτε τι ηταν????Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαααα ναι, αυτά έχουν πολύ πλάκα, μου έλεγε τα ίδια ένας φίλος μου (όχι ρώσος, αλλά το ίδιο έπαθε)
ΘΑ ΠΑΡΩ- ναι, το ιδια ειναι.. αλλα θα ΣΕ παρω ειναι ακριβως αυτο που ειπες.. πχ στα 4το θα σε παρω ομως εχει την ιδια σημασια. πχ θα σε παρω στα 4 ή στην καρεκλα ή στον καναπε ή στο πλυντηριο. ετσι δεν ειναι?????
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
και στα ορθια και στα πλαγιαΘΑ ΠΑΡΩ- ναι, το ιδια ειναι.. αλλα θα ΣΕ παρω ειναι ακριβως αυτο που ειπες.. πχ στα 4
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
για ριχτην......α, και το αλλο, δεν υπαρχει "στα 4", αλλη εκφραση εχουμε για αυτο
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αν δεν ηταν ρωσος τοτε τι ηταν????
Αυστραλός :S
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μην το λες..)) και εγω καποιες φορες δεν μπορω να μεταφρασω κατι απο ρωσικα στα ελληνικα για να καταλαβει ο ελληνας.. εχουμε κ'εμεις τα δικα μας
όσο και να ψάξεις, όσο και να ζητήσεις την ευρηματικότητα του ελληνικού μπινελικώματος δεν θα τη βρεις πουθενά.
απλά πράγματα....
Δεν υπάρχει μέρος του πλανήτη που μπορεί να σε μπινελικώσουν, να ακούσεις μια απίστευτη νέα βρισιά και να πέσεις κάτω από τα γέλια.
το μπαζόλα ας πούμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.... Ούτε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ;)
ναι αλλα τα ιδια υπαρχουν και σε αλλες γλωσσες.. αυτα που καταλαβαινουν μονο αυτοι μου ειναι μητρικη τους γλωσσα...όσο και να ψάξεις, όσο και να ζητήσεις την ευρηματικότητα του ελληνικού μπινελικώματος δεν θα τη βρεις πουθενά.
απλά πράγματα....
Δεν υπάρχει μέρος του πλανήτη που μπορεί να σε μπινελικώσουν, να ακούσεις μια απίστευτη νέα βρισιά και να πέσεις κάτω από τα γέλια.
το μπαζόλα ας πούμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.... Ούτε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ;)
Ένα πολύ καλό σαιτ για αγγλομαθείς είναι το παρακάτω..
Βέβαια έχει άλλη γλύκα να στα μαθαίνει η Νταρια..!
Αυτά..
Βέβαια έχει άλλη γλύκα να στα μαθαίνει η Νταρια..!
Αυτά..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ναι αλλα τα ιδια υπαρχουν και σε αλλες γλωσσες.. αυτα που καταλαβαινουν μονο αυτοι μου ειναι μητρικη τους γλωσσα...
όχι.
επίσης το χιούμορ των ρωσων είναι για τομπούτσο όπως και των εγγλέζων.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Ωρε κοπελα μου αμα ησουν κινεζα δηλαδη τι θα τραβαγαμε;; Εδω τα ισπανικα εχω με το TELL ME MORE κατεβασμενο και βαριεμαι να διαβασω...
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K