thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
τα τα τατα! τ και α τα!!Τι να προχωρησουμε οι περισσοτεροι ειμαστε στα προ προνηπια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να λολα ενα μηλο!
τα τα τατα! τ και α τα!!Τι να προχωρησουμε οι περισσοτεροι ειμαστε στα προ προνηπια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο την Νταρια θελω να τα μαθω που ειναι ειδικη δασκαλατα τα τατα! τ και α τα!!
να λολα ενα μηλο!
οι σύγχονοι τρόποι εκμάθησης μιας γλώσσας επουδενί δεν ξεκινούν από το αλφάβητο......Διόρθωσε πρώτα το αλφάβητο ....και βλέπουμε.
θα συμφωνησω.Συντροφισσα Νταρια μη μας αφηνεις στο σκοταδι!!!!!!!!!!!!οι σύγχονοι τρόποι εκμάθησης μιας γλώσσας επουδενί δεν ξεκινούν από το αλφάβητο......
Απο την Νταρια θελω να τα μαθω που ειναι ειδικη δασκαλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ. Και εγώ από το Rosseta Stone διδάσκομαι. Απλά το ανέφερα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.οι σύγχονοι τρόποι εκμάθησης μιας γλώσσας επουδενί δεν ξεκινούν από το αλφάβητο...
Ειμαι καλος μαθητης μαθαινω γρηγοραΕ, τότε, θα τα μάθεις.... όλα!!!![]()
Τα απλά.... καλημέρα... καλησπέρα.... τί κάνεις? είσαι πολύ όμορφη... πάμε για έναν καφέ ;)?λοιπον, το αλφαβητο σας εχω δωσει...))) τι θελουμε για επομενο μαθημα?
Το επομενο "υποχρεωτικο" ,μαθημα θελουμε διαλειμμα !!!!!!!!λοιπον, το αλφαβητο σας εχω δωσει...))) τι θελουμε για επομενο μαθημα?
Как делА?Доброе утро!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιποοοοοοοοονΤα απλά.... καλημέρα... καλησπέρα.... τί κάνεις? είσαι πολύ όμορφη... πάμε για έναν καφέ ;)?
Доброе утро!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()