την περίοδο 2014-2022 δεν γινόταν τιποτα όλα ήταν οκ.
και το νέο έτος τα ίδια δεν άλλαξε τίποτα. Μπιλ Κλίντον Γκορ κολλημένος με το ρεντιτ παρακολουθεί εκεί βιντεάκια και χαίρεται νομίζοντας πως ο πολεμος είναι βιντεογκειμ
αντίστοιχα χτυπήματα των Ρώσων σε κτίρια που είχαν καταλύσει μισθοφόροι του ουκρανικών δυνάμεων και Ουκρανοί στρατιώτες πολλά τον προηγούμενο χρόνο με πολλά θύματα επίσης. αυτά μάλλον το ρεντιτ δεν του τα βγάζει του Μπιλ.....τι διάολο
τώρα έσπευσε χαρούμενος να μας το πσταρει και να πουλήσει πνεύμα όπως ξέρει καλά να κάνει
επειδή βρίσκεσαι σε μια μικρή σύγχυση εγώ δεν έβαλα κανένα βίντεο που να δείχνει κάποιο χτύπημα, αυτά τα έβαλε ο px.
Στα λινκ μια γκομενα είναι που βγαίνει στο μπαλκόνι να δει τα πυροτεχνήματα και ένα himars με γιορτινά στολίδια, τώρα τι βλέπεις εσύ
αλλά θα μου πεις ακόμη δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει reddit/ combat footage ή πόσο χαζός είναι ο Λαδάκης τα άλλα σε μάραναν....
Οπότε συνιστώ να ξεκινήσεις από το βασικο βοήθημα, Google translate
άμα λύσεις το πρόβλημα της μετάφρασης ίσως καταλάβεις και γιατί κάποιοι όπως κι 'εγώ βλέπουμε το συγκεκριμένο subforum και όχι άλλα.
και φυσικά όλες οι παλιές επιθέσεις που αναφέρεις υπήρχαν στo reddit/ combat footage