Έχεις την εντύπωση, ότι αυτά είναι σοβαρά πλήγματα για τη Ρωσσία??? Την στιγμή που η Ουκρανία έχει χάσει ένα 25% της επικράτειας, το πιο πλούσιο κομμάτι της(Donetsk-Luhansk), ο Ικέτης "Hamster" Zelensky έχει ξεμείνει από πακέτα και οι Ουκρανοί λιποτακτούν σωρηδόν!
εγω δεν έχω καμία εντύπωση ούτε έγραψα καποιο συμπέρασμα για τις συγκεκριμένες επιθέσεις, απλή παραθεση των συμβαντων έκανα.
Τα οποία δεν είναι τα μόνα. Η Ουκρανία κάνει τέτοιες επιθεσεις συστηματικά και μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό, νομίζω από τα τέλη του 2023 σε διυλιστήρια, εγκαταστάσεις με δεξαμενες καυσίμου, αποθήκες πυρομαχικών και λοιπες εγκαταστάσεις βαθιά μεσα στη Ρωσία αλλά και στα κατεχόμενα εδάφη της Ουκρανίας
(όπως το καλοκαίρι του 2022 είχε επιδοθεί στη συστηματική καταστροφή των ρωσικών αποθηκων πυρομαχικών στην ευρητερη περιοχή του μετώπου).
το αν αυτά έχουν η θα έχουν επιδραση στο άμεσο ή μεταγενέστερο μέλλον ας το βρουν οι ειδικοί
Στα διυλιστηρια έχει γραφτεί πως στόχευε συγκεκριμένα τους πύργους απόσταξης οι οποίοι αν καταστραφούν δεν είναι εύκολο να ξαναγίνουν.
Εσύ τι λες που φαίνεσαι γνωστης ;
Για την πληρέστερη ενημέρωσή σου για αρχή μια λίστα με τις επιθέσεις μεσα στο 2025 (προσθεσε και την προχθεσινή στο Μπριανσκ και πριν λιγες μέρες στο Ριαζαν)
On January 4, drones flew more than 900 km and successfully hit the largest seaport in russia, Ust-Luga, in russia's Leningrad region.
On January 8, drones flew about 1,000 km and hit an oil depot in Engels that provides fuel for a military airfield.
On January 10, fires broke out in russia's Rostov region due to "drone debris".
On January 11, Russian-occupied Crimea and a number of russian cities were under attack. There was a fire in the port area in Novorossiysk, which is 500 km from the border.
On January 14, drones attacked an oil depot in Engels, the Orgsintez plant in Kazan, the Saratov oil refinery and the Bryansk chemical plant.
On January 15, an oil depot started burning in russia's Voronezh region, about 200 km from the Ukrainian border.
On January 16, having flown more than 400 km, drones reached the Tambov gunpowder plant.
On January 17, drones again attacked the oil depot in Engels, where russians had just managed to put out a six-day fire. It was the third attack in two weeks.
On January 18, drones attacked oil depots in russia's Tula and Kaluga regions.
On January 20, facilities of an aircraft plant in Kazan (1000 km from the border) came under drone attack. Drones also paid a visit to a familiar oil depot in russia's Voronezh region.
On January 21, drones hit military industry facilities in the russian city of Smolensk, 300 km from the border.
- το φθινόπωρο του 2024 επληξε τρεις μεγάλες αποθήκες πυρομαχικών μεσα στη Ρωσία. Με "μεγαλα" αποτελέσματα
- στο ακόλουθο λινκ οι επιθέσεις το πρωτο μισό του2024
Ukraine has startedattacking Russia's oil refineries. But how and with what impact? Is it too early to say? Read on.
wavellroom.com
- δες και τις ακολουθες απεικονισεις
Το δικό σου συμπέρασμα λοιπόν από όλα αυτά είναι πως " όλα αυτά δεν αποτελούν σοβαρά πλήγματα για τη Ρωσία "
Εγώ σε πιστεύω γιατί φαίνεσαι γνώστης, απλές μικροζημιές είναι. Ενα περασματάκι με μίνιο μονο χρειάζεται (όλη η Ρωσία
)