Για το σκουπιδι που ξερογλυφεις δεν εχω να πω κατι, να ναι καλα να προσφερει γελιο με τις βλακειες που γραφει. Αλλα τι θα πεις για τον προστατη σου που ηρθε να κανει report, για θεμα που δεν τον αφορα, αλλα αφορα τον μονο που του κανει λαικ παντου? Σε θεωρει μαλλον περιορισμενης, γι αυτο εσπευσε. Αυτος, οχι εγω. Ενω ο ιδιος βριζει χυδαια και εκμεταλλευεται το γεγονος οτι κανεις δεν κανει αναφορα, ηρθε το σκουπιδαριο να τρεξει κλαιοντας για τον θαυμαστη του
Βεβαια μου εκλασε δυο μαντρες, ενω ανακοινωσε και σε ολους με περισσιο θαυμασμα αυτο που νομιζε ως κατορθωμα του. Θραδυδειλο σκουπιδαριο του σαιτ, οπως ολοι τον ξερουμε, ετσι και το 2023
Εσυ λοιπον, που βριζεις αδιακριτως αλλα θιγεσαι οταν σου λενε οτι εχεις κακη ανατροφη, λες σε εμενα οτι δεν εχω λογικη. Εσυ. Σε εμενα. Που παροτι τα ελλειινα βρισιδια σου, ουτε φυσικα αναφορα εκανα, ουτε σε εβρισα. Ουτε την οικογενεια σου εβρισα. Ειπα πουανα τη μανα σου? οχι. ΑΥΤΟ θα ηταν βρισιμο. Να αποκαλεις ηλιθιο και βλακα, και αποτυχημενο καποιον που δεν ξερεις, ειναι βρισιμο. Και μαλιστα το κανεις και ανωνυμα, βεβαιως βεβαιως, οπως ειπες κι εσυ. Σου ειπα οτι εχεις κακιστη ανατροφη απο την οικογενεια σου. Αυτο δεν ειναι βρισιμο, ειναι η αιτια της συμπεριφορας σου. Ζητησες καπου συγνωμη? οχι. Αντι αυτου τι κανεις? Με ρωτας, εσυ, εμενα, ποια σχολη εχω τελειωσει. Το οποιο τι θα σου προσφερει ως πληροφορια? Τιποτα. Γιατι αν εχεις συνηθισει να συμπεριφερεσαι με τετοιο τροπο στους ανθρωπους, να τους βριζεις χυδαια, να μη ζητας συγνωμη, και μετα να περιμενεις απο τον ξυδιαρη κασιδιαρη να σε ξελασπωσει, απο μενα δε θα παρεις τιποτα, ποσο μαλλον να σου προσφερω οποιαδηποτε πληροφορια για εμενα που δε μπορεις ετσι κι αλλιως να αξιολογησεις. Μεινε στο μαθημα που ελπιζω να ελαβες απο τη συντομη ''γνωριμια'' μας, αν και δε νομιζω να αλλαξεις ποτε.