Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Απ'ότι φαίνεται στην περίπτωση σου απέτυχε παταγωδώς.

Όσο αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις συνεχίζεις να δείχνεις το πόσο ηλίθιος είσαι (μάλλον τελικά εις τη νιοστή δύναμη) αφού χαρακτηρίζεις (εκ του ασφαλούς στο πληκτρολόγιο σου βεβαίως- βεβαίως ) δικούς μου και όχι εμένα. Καλά τώρα λογικό αυτό με τις ανοησίες που γράφεις δεν μπορούμε να περιμένουμε και κάτι περισσότερο απο εσένα.
Εμαθες και τη νιοστη, βοδαρα? Ενω εσυ απο πού μας βριζεις ολους, οχι απο το πληκτρολογιο, αμορφωτε μπαμπουινε?
Για την αγνοια σου, ευθυνεσαι εσυ. Μονος σου εκτιθεσαι οταν βριζεις, δε χρειαζεται να πω κατι εγω.
Για την ανατροφη σου ευθυνονται οι γονεις σου. Αποντες προφανως, εξου η ανεπαρκης επαφη με στοιχειωδεις κοινωνικες νορμες, οπως του να απευθυνεσαι στον αλλον με σεβασμο. Σε τρια μηνυματα σου, χρησιμοποιησες 7 φορες τη λεξη ηλιθιος και 3 τη λεξη βλακας. Αυτα ακουγες σε ο,τι σπιτι μεγαλωσες, αυτα αναπαραγεις. Μαλλον ετσι σε αποκαλουσε ο πατερας σου, αυτο κανεις κι εσυ. Και επειδη εισαι περιορισμενων νοητικων δυνατοτητων, δε βρηκες ποτε τη δυναμη να ξεφυγεις και να αλλαξεις.
Κοιτα να συμμορφωθεις πριν κανεις παιδια, ή τουλαχιστον πριν αυτα αρχισουν και καταλαβαινουν, και πληγωνονται απο τις ανεπαρκειες σου.
Φτιαξε ο,τι εχει μεινει απο τον εαυτο σου και μαθε να μιλας στους αλλους με σεβασμο. Ναι, ακομα και πισω απο το πληκτρολογιο, και ναι, ακομα και στο bou.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Δεν θυμάμαι ποιος το είχε πει αλλά θυμάμαι πως πήγαινε κάπως έτσι : "Αν θες να βρείς ποιος πραγματικά ευθύνεται για έναν πόλεμο, δες ποιος πραγματικά ωφελείται".
Όσο και να συζητάμε η πραγματικότητα είναι μία έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, χαμένοι είναι σίγουρα οι Ουκρανοί σαν κράτος/λαός ακόμα και να κερδίσουν ολοκληρωτικά, οι Ρώσσοι και να μείνουν όλα ως έχει στην καλύτερη των περιπτώσεων θα έχουν στα χέρια τους μία Πύρρεια νίκη με άπειρες μη αναστρέψιμες επιπτώσεις στις σχέσεις με τον Δυτικό κόσμο.

Εμείς (Ευρώπη) πληρώνουμε τα σπασμένα αγοράζοντας αέριο σε 7πλάσια τιμή ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ από τους Αμερικάνους οι οποίοι κατάφεραν να 1)Ξεστοκάρουν όπλα και σαβούρα και να πουλάνε σαν τρελοί, 2)να πουλάνε ενέργεια στην άλλη άκρη του ατλαντικού, 3)να βρούν δικαιολογία να ξαναφτιάξουν υπερ-στρατό οι Γερμανοί ώστε να ξοδεύουν λιγότερα οι ίδιοι(καλά πήγε αυτό στο παρελθόν), 4)να βάλουν ακόμα περισσότερες συνορεύουσες χώρες με την Ρωσσία στο Νατο (τεράστια ήττα του Πουτινάρα αυτό) κλπ.κλπ.
Πού ήταν το USD πριν τον πόλεμο και οι προβλέψεις για την οικονομία τους και που είναι τώρα ...

Με λίγα λόγια εγώ βλέπω μία έμμεση μεταφορά πλούτου από Ευρώπη προς τα Δυτικά, με διάφορους ευκαιριακούς παίχτες τύπου Ερντογάν να προσπαθούν να φάνε κάνα ψίχουλο από το περίσευμα και όλους τους δικούς μας (με ελάχιστες εξαιρέσεις εντός ΕΕ ) να μας πουλάνε φούμαρα ενώ είναι προφανές, κάνω τόσο λάθος ?

Ειλικρινά λυπάμαι και τους Ουκρανούς και του Ρώσσους που σκοτώνονται για μαλακίες άλλων και φοβάμαι πολύ ότι με τους προδότες καριόληδες που έχουμε και εμείς εδώ και οι απέναντι στις κυβερνήσεις μας δεν θα ήταν αδιανόητο πλέον να συμβεί και σε εμάς αυτό αν αλλάξουν τα συμφέροντα και γιαυτό μου φαίνονται "χαζά" τα debate τύπου "ποιος φταίει" , "Ζελέσκι ή Πούτιν" κλπ.
Πολυ σωστα. Εξηγησε μου ενα πραγμα που ειλικρινα δεν καταλαβαινω: τον παροξυσμο, τη φανατιλα καποιων εδω μεσα, υπερ των μεν ή των δε. Μπορεις? Ενα νημα που αφορα στο απολυτο γεγονος των καιρων μας, εχει γινει πεδιο μαχης με βρισιδια εκατερωθεν. Πώς εξηγεις τοσο φανατισμο, που ουτε σε ντερμπι παο-οσφπ δεν υπαρχει?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Εμαθες και τη νιοστη, βοδαρα? Ενω εσυ απο πού μας βριζεις ολους, οχι απο το πληκτρολογιο, αμορφωτε μπαμπουινε?
Για την αγνοια σου, ευθυνεσαι εσυ. Μονος σου εκτιθεσαι οταν βριζεις, δε χρειαζεται να πω κατι εγω.
Για την ανατροφη σου ευθυνονται οι γονεις σου. Αποντες προφανως, εξου η ανεπαρκης επαφη με στοιχειωδεις κοινωνικες νορμες, οπως του να απευθυνεσαι στον αλλον με σεβασμο. Σε τρια μηνυματα σου, χρησιμοποιησες 7 φορες τη λεξη ηλιθιος και 3 τη λεξη βλακας. Αυτα ακουγες σε ο,τι σπιτι μεγαλωσες, αυτα αναπαραγεις. Μαλλον ετσι σε αποκαλουσε ο πατερας σου, αυτο κανεις κι εσυ. Και επειδη εισαι περιορισμενων νοητικων δυνατοτητων, δε βρηκες ποτε τη δυναμη να ξεφυγεις και να αλλαξεις.
Κοιτα να συμμορφωθεις πριν κανεις παιδια, ή τουλαχιστον πριν αυτα αρχισουν και καταλαβαινουν, και πληγωνονται απο τις ανεπαρκειες σου.
Φτιαξε ο,τι εχει μεινει απο τον εαυτο σου και μαθε να μιλας στους αλλους με σεβασμο. Ναι, ακομα και πισω απο το πληκτρολογιο, και ναι, ακομα και στο bou.
Αντε ρε αποτυχημενε, που μας λες οτι εχεις παει και πανεπιστημιο. Ποια σχολη τελειωσες ρε αποτυχημενε, ηλιθιε εις τη νιοστη και εισαι ετσι? Και μονο που ξεκινας και βριζεις μαναδες και πατεραδες δειχνει ποσο αποτυχημενος εισαι. Ξεφτιλα.

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
δυστηχώς η Ελλάδα το έχει χάσει το παιχνίδι με τους Τούρκους με δική της αυτοκαταστροφική ευθύνη. Όταν οι δύο χώρες είχαν ισορροπία δυνάμεων εμείς επιλέξαμε την προσωπική βόλεψη, την διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις ενώ οι Τούρκοι την αυτάρκεια και την υπεράσπιση των εθνικών τους συμφερόντων ! Κάτι επικοινωνιακοί εξοπλισμοί τύπου ραφάλ και φρεγατών δεν σώζουν μια παρηκμασμένη και γερασμένη χώρα που
Βρε Κυριακο
1)Ποτε χρονικα τοποθετεις την καταλληλη στιγμή στο παρελθόν?
2)Ποιο θα ηταν το κερδος? (εδαφικο , απελευθερωση ελληνικων πλυθησμων, υποδουλωση Τουρκων)
3)Εαν ειχαμε κανει οτι λές τωρα δεν ειμασταν παρηκμασμενη και γερασμενη χωρα ?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Συνεχιζεις και κρινεις αδιακριτα. Με ποια ομως εχεγγυα? Πως θεωρεις εαυτον αξιο να κρινει? Καποιος που μονο την προσφωνηση ''ηλιθιε'' γνωριζει, μονο κερδισμενος μπορει να βγει διαβαζοντας το προηγουμενο μου μηνυμα. Δε νομιζω να εκατσαν ποτε μαζι σου γονεις και να σου εμαθαν να διαβαζεις, ή να φερεσαι. Δραξε την ευκαιρια, μαθε ακομα και με τον τροπο αυτο, να μην κρινεις, για να μην κριθεις εσυ ή οι προγονοι σου. Αν δεν κατανοεις οσα γραφω, ρωτα. Δε θα σε χαρακτηρισω ποτε ηλιθιο για οσα σου στερησαν οι αποτυχημενοι σουγονεις. Ουτε για την πνευματικη σου ανεπαρκεια να αλλαξεις.
Ρε ηλιθιε αναρχιδε ξεφτιλα, συνεχιζεις το ιδιο τροπαρι. Γι αυτο και εισαι ξεφτιλας και αναρχιδος. Βριζεις τους γονεις μου και οχι εμενα. Αυτο και μονο δειχνει οτι εισαι
Ξ
Ε
Φ
Τ
Ι
Λ
Α
Σ
Ποια σχολη τελειωσες ηλιθιε εις τη νιοστη δεν μας ειπες.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ρε ηλιθιε αναρχιδε ξεφτιλα, συνεχιζεις το ιδιο τροπαρι. Γι αυτο και εισαι ξεφτιλας και αναρχιδος. Βριζεις τους γονεις μου και οχι εμενα. Αυτο και μονο δειχνει οτι εισαι
Ξ
Ε
Φ
Τ
Ι
Λ
Α
Σ
Ποια σχολη τελειωσες ηλιθιε εις τη νιοστη δεν μας ειπες.
Οσο γραφεις, θα απαντω. Κριμα, δεν μπορεις να καταλαβεις. Ελπιζω τουλαχιστον να κατανοεις οτι για το χαμηλο σου επιπεδο, αυτοι ειναι που ευθυνονται. Οι αποντες γονεις. Που δεν σου διδαξαν τα αυτονοητα. Που προτιμησαν να δουν τηλεοραση απο το να σου διαβασουν ενα βιβλιο. Μια μανα που ηταν απουσα. Πατερας που δεν ενδιαφερθηκε ποτε, ενδεχομενως λογω προβληματων εθισμου. Αλκοολ? Μπορει.. Διαλυμενη οικογενεια? Ισως.. Μαθε να δειχνεις το σεβασμο που δεν ειχες ποτε απο εναν πατερα που δε νοιαστηκε. Δεν τα εχεις μαζι μου. Μαζι του τα εχεις. Αυτος ειναι ο ξεφτιλας, προσπαθω να στο δωσω να το καταλαβεις και αρνεισαι.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Οσο γραφεις, θα απαντω. Κριμα, δεν μπορεις να καταλαβεις. Ελπιζω τουλαχιστον να κατανοεις οτι για το χαμηλο σου επιπεδο, αυτοι ειναι που ευθυνονται. Οι αποντες γονεις. Που δεν σου διδαξαν τα αυτονοητα. Που προτιμησαν να δουν τηλεοραση απο το να σου διαβασουν ενα βιβλιο. Μια μανα που ηταν απουσα. Πατερας που δεν ενδιαφερθηκε ποτε, ενδεχομενως λογω προβληματων εθισμου. Αλκοολ? Μπορει.. Διαλυμενη οικογενεια? Ισως.. Μαθε να δειχνεις το σεβασμο που δεν ειχες ποτε απο εναν πατερα που δε νοιαστηκε. Δεν τα εχεις μαζι μου. Μαζι του τα εχεις. Αυτος ειναι ο ξεφτιλας, προσπαθω να στο δωσω να το καταλαβεις και αρνεισαι.
Μην κανεις προβολη της οικογενειας σου στη δικη μου, ηλιθιε.
:tooth: :tooth: :tooth:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Μην κανεις προβολη της οικογενειας σου στη δικη μου, ηλιθιε.
:tooth: :tooth: :tooth:
Ναι, φαινεται οτι εγω δε μπορω να εκφραστω και δεν εχω τελειωσει σχολειο. Εχεις δικιο
Φαπα απο πατερα, φαπα και στο μπου? Ποσα ''ηλιθιε'' πρεπει να πεις για να νιωσεις αντρας?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ναι, φαινεται οτι εγω δε μπορω να εκφραστω και δεν εχω τελειωσει σχολειο. Εχεις δικιο
Φαπα απο πατερα, φαπα και στο μπου? Ποσα ''ηλιθιε'' πρεπει να πεις για να νιωσεις αντρας?
Σχολη τελειωσες ή απλα περναγες απ εξω ?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Διαβασε οσα σου εγραψα και θα ωφεληθεις. Και να καταφερεις να σταματησεις να μιλας μονο με ''ηλιθιε'', κερδος σου θα ειναι.
Τα διαβασα paparoupas και στο λεω εκτος του πλαισιου της διαμαχης μας οτι πεφτεις εξω για την οικογενεια μου. Τλσπ. Παω να φυγω γιατι εχω δουλεια. Καλη συνεχεια τα λεμε αργοτερα.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Σου γραφω επειδη ακριβως δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες. Και οταν δεν καταλαβαινω κατι, μου μαθανε στο πανεπιστημιο - ειναι ενα μεγαλο κτηριο που σου μαθαινουν να σκεφτεσαι - να ρωταω και να μη μενω στην αγνοια.
Αλλα επειδη εισαι αλλου επιπεδου, θα σου μιλησω στη γλωσσα σου: Αν ψαχνεις για δυο φορες ηλιθιους, κοιτα τον πατερα σου που δεν εβαλε καποτα και βγηκες εσυ το απολιφαδι. Κοιτα τη μανα σου που τα εφαγε ολα χωρις να καταλαβει μαλλον ακομα και απο ποιον τα εφαγε. Αν δεν καταλαβες τον λογο που σου γραφω ετσι, δεν πειραζει. Οι υπολοιποι ξερουμε. Αντε βοδι που δεν ξερεις ουτε τα στοιχειωδη ως προς την ανθρωπινη επικοινωνια.

αν αναρωτηθεί κανείς γιατί έφαγε τιμωρία αυτό το αρχίδι είναι γιατί του έκανα αναφορά εγώ.
μαζέψου ρε σκουπίδι που θα βρίζεις και οικογένειες.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Βρε Κυριακο
1)Ποτε χρονικα τοποθετεις την καταλληλη στιγμή στο παρελθόν?
2)Ποιο θα ηταν το κερδος? (εδαφικο , απελευθερωση ελληνικων πλυθησμων, υποδουλωση Τουρκων)
3)Εαν ειχαμε κανει οτι λές τωρα δεν ειμασταν παρηκμασμενη και γερασμενη χωρα ?
1)Ότι ισχύει με το «μαζί τα φάγαμε» πολίτες και πολιτική ηγεσία, ισχύει ακριβώς και ως «μαζί αποστρατικοποιήσαμε τη χώρα». Σταδιακά και μεθοδικά μετά τη μεταπολίτευση μπήκαμε στην αντίστροφη πορεία που σχεδόν από θέση ισχύος φτάσαμε στην απόλυτη ισοπαλία στα Ίμια και έκτοτε μας πήρε η κάτω βόλτα σε αντίθεση με την Τουρκία που σε αυτό το διάστημα ξέφυγε και έχει καθιερωθεί ως περιφερειακή υπερδύναμη. Κανένα καμπανάκι κινδύνου στη πορεία δεν μας ξύπνησε και φτάσαμε ακόμα και τώρα να κοιμόμαστε στρατιωτικά έναντι των γειτόνων(μην μου πεις για ραφαλ και φρεγάτες γιατί είναι για γέλια βλέποντας το τι συμβαίνει ουκρανία)
2) Το ισραήλ πού είναι αστακός πχ έχει εδαφικές βλέψεις ή επέκταση των συνόρων? Η Αίγυπτος που εξοπλίζεται μανιωδώς έχει κάποια ατζέντα παραπέρα από την εθνική της άμυνα; Δεν νομίζω ..
3) Όχι δεν θα είμασταν διότι αν υπήρχε σαν κρατική στρατηγική η εθνική επιβίωση όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν επιμέρους σχεδιασμούς όπως τη λύση του δημογραφικού , υγιή πλυθησμό, λιγότερη διαφθορά περισσότερη ανεξαρτησία από διεθνείς οργανισμούς και πολλά άλλα που θέλουν τεράστια ανάλυση. Δυστηχως η έμπρακτη επιλογή σύσσωμης της χώρας είναι η αυτοκαταστροφή.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Κυριάκος σπάει όλα τα ρεκόρ βλακείας, κάθε του ποστ η επιτομή της σαχλαμάρας...:coffee:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Αντε ρε αποτυχημενε, που μας λες οτι εχεις παει και πανεπιστημιο. Ποια σχολη τελειωσες ρε αποτυχημενε, ηλιθιε εις τη νιοστη και εισαι ετσι? Και μονο που ξεκινας και βριζεις μαναδες και πατεραδες δειχνει ποσο αποτυχημενος εισαι. Ξεφτιλα.

κανονικά θα έπρεπε να έχει πάει ήδη για χειμερινό μπανάκι.
Αλλά υποθέτω και συ όπως και γώ δείχνουμε την αναγκαία επιείκεια με τα άτομα με ειδικές ανάγκες

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
7.022
Πόντοι
3.446
1)Ότι ισχύει με το «μαζί τα φάγαμε» πολίτες και πολιτική ηγεσία, ισχύει ακριβώς και ως «μαζί αποστρατικοποιήσαμε τη χώρα». Σταδιακά και μεθοδικά μετά τη μεταπολίτευση μπήκαμε στην αντίστροφη πορεία που σχεδόν από θέση ισχύος φτάσαμε στην απόλυτη ισοπαλία στα Ίμια και έκτοτε μας πήρε η κάτω βόλτα σε αντίθεση με την Τουρκία που σε αυτό το διάστημα ξέφυγε και έχει καθιερωθεί ως περιφερειακή υπερδύναμη. Κανένα καμπανάκι κινδύνου στη πορεία δεν μας ξύπνησε και φτάσαμε ακόμα και τώρα να κοιμόμαστε στρατιωτικά έναντι των γειτόνων(μην μου πεις για ραφαλ και φρεγάτες γιατί είναι για γέλια βλέποντας το τι συμβαίνει ουκρανία)
2) Το ισραήλ πού είναι αστακός πχ έχει εδαφικές βλέψεις ή επέκταση των συνόρων? Η Αίγυπτος που εξοπλίζεται μανιωδώς έχει κάποια ατζέντα παραπέρα από την εθνική της άμυνα; Δεν νομίζω ..
3) Όχι δεν θα είμασταν διότι αν υπήρχε σαν κρατική στρατηγική η εθνική επιβίωση όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν επιμέρους σχεδιασμούς όπως τη λύση του δημογραφικού , υγιή πλυθησμό, λιγότερη διαφθορά περισσότερη ανεξαρτησία από διεθνείς οργανισμούς και πολλά άλλα που θέλουν τεράστια ανάλυση. Δυστηχως η έμπρακτη επιλογή σύσσωμης της χώρας είναι η αυτοκαταστροφή.
Aν η Τουρκία ήταν σίγουρη πως θα επικρατησει σε μια πολεμική συρραξη θα μας είχε επιτεθεί.Ο Ερντογαν απλά απειλεί.Σκυλι που γαβγίζει δεν δαγκώνει.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Και μία τελευταία ερώτηση για το 2022.

Καλά ότι οι πλούσιοι Ρώσοι αγοράζουν διαμερίσματα στην Φλώριδα, στο Λονδίνο και το Παρίσι, σπίτια στην Ελβετία και στην Κυανή Ακτή.

Το σημαντικό ερώτημα είναι:

Γιατί οι Ρώσικες ελίτ στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στα κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης;

Γιατί η κόρη του Λαβρόφ σπούδασε στο Κολούμπια;

Γιατί ο Πεσκόφ έστειλε την κόρη του να σπουδάσει νομικά στο Παρίσι;

Για απαντήστε να δω κάτι.....

παιδιά μπήκε νέο έτος και ακόμη ψάχνετε απαντήσεις σε αυτά που ρώτησε ο Βολταίρος ;

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Μην τα βλεπεις ολα μαυρα.
Γινε λιγο YOLO.
Ολοι μα ολοι οι ηγετες των χωρων στον κοσμο ειναι μετριοι οπως και οι υπηκοιοι τους . Προσπαθουν να κανουν διαχειριση καταστασεων μονο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom