paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Εμαθες και τη νιοστη, βοδαρα? Ενω εσυ απο πού μας βριζεις ολους, οχι απο το πληκτρολογιο, αμορφωτε μπαμπουινε?
Απ'ότι φαίνεται στην περίπτωση σου απέτυχε παταγωδώς.
Όσο αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις συνεχίζεις να δείχνεις το πόσο ηλίθιος είσαι (μάλλον τελικά εις τη νιοστή δύναμη) αφού χαρακτηρίζεις (εκ του ασφαλούς στο πληκτρολόγιο σου βεβαίως- βεβαίως ) δικούς μου και όχι εμένα. Καλά τώρα λογικό αυτό με τις ανοησίες που γράφεις δεν μπορούμε να περιμένουμε και κάτι περισσότερο απο εσένα.
Για την αγνοια σου, ευθυνεσαι εσυ. Μονος σου εκτιθεσαι οταν βριζεις, δε χρειαζεται να πω κατι εγω.
Για την ανατροφη σου ευθυνονται οι γονεις σου. Αποντες προφανως, εξου η ανεπαρκης επαφη με στοιχειωδεις κοινωνικες νορμες, οπως του να απευθυνεσαι στον αλλον με σεβασμο. Σε τρια μηνυματα σου, χρησιμοποιησες 7 φορες τη λεξη ηλιθιος και 3 τη λεξη βλακας. Αυτα ακουγες σε ο,τι σπιτι μεγαλωσες, αυτα αναπαραγεις. Μαλλον ετσι σε αποκαλουσε ο πατερας σου, αυτο κανεις κι εσυ. Και επειδη εισαι περιορισμενων νοητικων δυνατοτητων, δε βρηκες ποτε τη δυναμη να ξεφυγεις και να αλλαξεις.
Κοιτα να συμμορφωθεις πριν κανεις παιδια, ή τουλαχιστον πριν αυτα αρχισουν και καταλαβαινουν, και πληγωνονται απο τις ανεπαρκειες σου.
Φτιαξε ο,τι εχει μεινει απο τον εαυτο σου και μαθε να μιλας στους αλλους με σεβασμο. Ναι, ακομα και πισω απο το πληκτρολογιο, και ναι, ακομα και στο bou.