geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
Έχω ακριβά γούστα εγώ μωρή τσιντσιλά...Ενώ εσύ δεν ξοδεύεις τίποτα και ιδού τα αποτελέσματα.
έλεγαν καλή χρονιά με τα κινητά και εντοπίστηκαν, διάβασα...Καμία 500αρια ρωσοι εξαυλωθηκν, δε θα βρει ο παπάς να θάψει
Απ οτι καταλαβαινω αυτη ειναι η επισημη εκδοχη των Ρωσων ωστε υποσυνειδητα να πεσει η ευθυνη στους σπλους φανταρους και οχι στην ανικανοτητα της ιεραρχειας του στρατευματος που εστω και αν αυτο ηταν η αιτια δεν θα επρεπε να το ειχαν επιτρεψει να συμβει ποσο μαλλον να εχουν σαν κοιτωνα αποθηκη πυρομαχικων.έλεγαν καλή χρονιά με τα κινητά και εντοπίστηκαν, διάβασα...
έλεγαν καλή χρονιά με τα κινητά και εντοπίστηκαν, διάβασα...
Και ειχαν αποθηκευμενα δίπλα πολλα πυρομαχικα, μιλαμε για επαγγελματισμο ο ρωσικός στρατος...έλεγαν καλή χρονιά με τα κινητά και εντοπίστηκαν, διάβασα...
δε ξερω τι φαση παιχτηκε αλλα εγω μια φορα το δημοσιευσα.....αν και χτες ειχα ενα θεματακι με το λογαριασμο μουΦίλε ξαναγράψω ακόμα μια φορά γιατί δεν αναρτήθηκε
Ιστορία: οι εδαφικές προσαρτήσεις της Ουκρανίας
Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!
Οι ιδιοι οι Τσαροι και πουστρολενιν εδωσαν εδαφη που ειχε ουκρανικη πλειοψηφια
πλην Κριμαιας που δωθηκε για οικονομικους λογους
ευχαριστω τον @τασος3 που μου θύμισε ποστ μου του 2014
αυτο εσυ καταλαβες απο το ποστ μου;μόνο που δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. ξεκάθαρα φθηνή ρωσική προπαγάνδα.
Mythbuster: No, Lenin did not ‘create’ Ukraine
communistcrimes.orgHistory of Ukraine - Wikipedia
en.wikipedia.org
αυτο εσυ καταλαβες απο το ποστ μου;
οτι ο Λενιν ιδρυσε την Ουκρανια;
αυτα που παραθετεις σε εμενα τα εχω παραθεσει σε κατι μυρωδιαδες που ελεγαν οτι η ουκρανια ειναι τεχνητο εθνος καο τεχνητο κρατοςμάλλον δεν διάβασες τα λινκ που έβαλα ή δεν τα κατάλαβες. μην μένεις μόνο στον τίτλο, διάβασε και το υπόλοιπο.
(ο τίτλος είναι τέτοιος γιατί ουσιαστικά απαντάει σε συγκεκριμένο άρθρο που έχει και τον χάρτη που μας έβαλες: Ukraine: made by Lenin, unmade by Putin? δεν αναφέρεται όμως μόνο σε αυτό ούτε αποκλειστικά στην εποχή Στάλιν).
αυτα που παραθετεις σε εμενα τα εχω παραθεσει σε κατι μυρωδιαδες που ελεγαν οτι η ουκρανια ειναι τεχνητο εθνος καο τεχνητο κρατος
ο χαρτης ειναι αντικειμενικοςε παρεξήγηση τότε. νόμιζα υποστήριζες αυτά που λέει ο χάρτης.
ο χαρτης ειναι αντικειμενικος
λεει τα ορια της Ουκρανιας σαν κρατικο υποκειμενο εντος της Ρωσσικης Αυτοκρατοριας και μετεπειτα της Σοβιετικης Ενωσης
παντοτε οι Ουκρανοι ειχαν δικια τους γλωσσα και δικη τους γη. Αν και ποτε ανεξαρτητοι
κατι σαν τους Κουρδους και τους Ασσυριους στην παρουσα φαση της ιστοριας
Η δε ουκρανια ειχε και εδρα στον ΟΗΕ σαν ουκρανια οσο ηταν υποκειμενο ομοσπονδο κρατος εντος ΣΕ
τυπε μην αμφιβαλλεις,αδικηθηκες στον διαγωνισμο,οσο για την ρωσια αν υπηρχε στο λεξικο φωτο διπλα απο τη λεξη ξεβρακωμα αυτη θα ειχε τη μουρη του ψυχακια πουτιν.....τα υπολοιπα θα τα αποδειξει σε λιγα χρονια η ιστορια ....ενας κλοουν και ενας ψυχοπαθης πρακτορας εχουν βαλει φωτια στην ευρωπη,για λογαριασμο τριτων!Συμφωνώ με αυτά και με έβγαλες και από τον κόπο να γράψω σεντόνι στους άλλους καταλήγοντας πάνω κάτω σε αυτά που λες. Άντε με μόνη διαφορά πως η Ρωσία δεν έχει φάει παραπάνω ξεβράκωμα από αυτό που θα τρώγαν και οι Νατοικοί σε παρόμοια κατάσταση.
Περίμενε όμως γιατί η απάντησή σου δεν θα αρέσει στους γνωστούς διακριθέντες στον διαγωνισμό