Νέα

Ρωσιδάκια στην Ανίτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fotis25

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
0
Παιδια εκανα σημερα τυχαια ζαπινγκ στο αλτερ και ειδα 3 τρελλα αλλοδαπα μωρα να χορευουν με κατι σουργελλα στην Αννιτα Πανια..ξερει κανεις σε ποιο στριπτιζαδικο μπορουμε να τα βρουμε?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια εκανα σημερα τυχαια ζαπινγκ στο αλτερ και ειδα 3 τρελλα αλλοδαπα μωρα να χορευουν με κατι σουργελλα στην Αννιτα Πανια..ξερει κανεις σε ποιο στριπτιζαδικο μπορουμε να τα βρουμε?

athens number one!αμφιθεας και ποσειδωνος γωνια!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εκείνη η κ@υλα τελικά με το tatoo στο γαρδούμπα video ποια είναι και που δουλεύει; Είχες πει Depy νομίζω, αλλά οι γνώμες δυίστανται

Επισκέπτης
α ρε αλανι φραπεδιαρι βασο!!!!!!ολα τα ξερεις!!!!χεχε!!respect!!

Επισκέπτης
αλανια!!!!πουτανες στα κρεβατια σασ!!!ερχονται οι χιστες του mpourdela.com!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχω πάει 3 φορές τελευταία και δεν την έχω πετύχει. Για πέστε καλλιτεχνικό.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6

Δεν ήταν σούργελα.

Ηταν καλεσμένοι και καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο εν λόγω show για λόγους που σχετίζονται με την προώθηση του νέου τους μουσικού υλικού

Τα πραγματικά σούργελα εμφανίζονται σε καθως πρέπει τηλεοπτικά παράθυρα με ύφος σοβαρό ή και θλιμμένο μερικές φορές.

Προτιμώ ειλικρίνια κάτμαν από θλιμμένο ύφος γιώργου αυτιά.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Ρε παιδια μιλησε ο δασκαλος Vasos ειπε αμφιθεας και ποσειδωνος γωνια τι να λεμε τωρα.......παντως εγω προτεινω αντι ο βαθμος του να ειναι Ο παλιος ειναι Αλλιως να τον κανουν οι mod "No 1 Φραπεδιαρης"!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εκείνη η κ@υλα τελικά με το tatoo στο γαρδούμπα video ποια είναι και που δουλεύει; Είχες πει Depy νομίζω, αλλά οι γνώμες δυίστανται

ναι αυτη την ειχα πρωτογνωρισει ως ντεπυ στο λιντο και μετα ως αννα και αντζελα νομιζω στο athens number one!μιλαμε για αυτη την γυναικα εσταζα ολα τα μου τα υγρα ακομη και εν υπνωσει!

Επισκέπτης
μεγαλε χιστι βασο!!!αμολα το ιγρο σου πιρ στο ατιθασο πουτανακι να το τρελανεις!!!!σταξεεε!!!!respect!!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ναι αυτη την ειχα πρωτογνωρισει ως ντεπυ στο λιντο και μετα ως αννα και αντζελα νομιζω στο athens number one!μιλαμε για αυτη την γυναικα εσταζα ολα τα μου τα υγρα ακομη και εν υπνωσει!

Ειλικρινής και ευθύς.

Βαθύς γνώστης του θέματος.

Είσαι φοβερός

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Όχι φίλε μου - αυτό που έγραψα αυτό και εννοώ.

αμα με ηξερες θα καταλαβαινες........ευτυχως ομως που δεν με ξερεις...ιδιως αν παρασυρεσαι ευκολα σαν τον αλλο.......

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Από τις τρεις χθεσινές στο Ζετέμ, η μία που άξιζε ήταν η κοντή με το στρινγκάκι και τη σιλικόνη. Η δεύτερη μια ψηλή νταρντάνα μελαχρινή ήταν αρκετά καυλιάρα, ενώ η τρίτη με το γλυκό πρόσωπο και το ροζ μπλουζάκι από σώμα ήταν επιεικώς απαράδεκτη ... Ονόματα ξέρουμε ?

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τελικα ρε παιδια ξερουμε ονομα που εμφανιζεται η μελαχρινη με το σπαστο μαλλι που ηταν και σημερα στην Ανίτα ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τελικα ρε παιδια ξερουμε ονομα που εμφανιζεται η μελαχρινη με το σπαστο μαλλι που ηταν και σημερα στην Ανίτα ?

καλα ρε συ....ουτε στην ιδια σελιδα δεν "τολμας" να βρεις την απαντηση που την εχω δωσει απλοχερα?μεχρι και ιστορικο εγραψα!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Οχι ρε φιλε, απλα ηθελα να βεβαιωθω οτι αναφερομαστε στην ιδια γκομενα

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
μάγγες την πεμπτη η καυλιαρα του σις κεμπαπ δεν ηταν εκει.και αποτι βλεπω και αλλοι δεν την εχουν πετυχει..σιγουρη η πληροφορια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom