Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
παντως δημητρακη με τις οικονομικες σου αναλυσεις δεν σπουδασες μονο ψυχολογια και δικηγορια.εισαι σαν οικονομικος αναλυτης με ολες αυτες τις χρηματικες λεπτομερειες που μας μοιραζεσαι!!αυτο μου αρεσει προσωπικα διοτι ζυγιαζεις γενικα στη ζωη το value for money.επιπλεον και ο θανος πιστευω λεει σωστα πραγματα και αυτος.
υγ.θανο, επειδη τον εχω γνωρισει προσωπικα τον δημητρακη εδω στην ελλαδα ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.τον δεχεσαι η' οχι.προσωπικα μου κανει!!κριμα που δεν θα ερθεις δημητρακη εδω διοτι θα βγαιναμε μπουρδελοτσαρκα ξανα!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντως δημητρακη με τις οικονομικες σου αναλυσεις δεν σπουδασες μονο ψυχολογια και δικηγορια.εισαι σαν οικονομικος αναλυτης με ολες αυτες τις χρηματικες λεπτομερειες που μας μοιραζεσαι!!αυτο μου αρεσει προσωπικα διοτι ζυγιαζεις γενικα στη ζωη το value for money.επιπλεον και ο θανος πιστευω λεει σωστα πραγματα και αυτος.
υγ.θανο, επειδη τον εχω γνωρισει προσωπικα τον δημητρακη εδω στην ελλαδα ετσι ειναι ο χαρακτηρας του.τον δεχεσαι η' οχι.προσωπικα μου κανει!!κριμα που δεν θα ερθεις δημητρακη εδω διοτι θα βγαιναμε μπουρδελοτσαρκα ξανα!
μαλλον θα ερθω τον Οκτωβρη.αν οχι την ανοιξη.οπωσδηποτε αν ερθω θα παμε Φυλης!!!σχεδον καθε απογευμα εκει θα ειμαι!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
μαλλον θα ερθω τον Οκτωβρη.αν οχι την ανοιξη.οπωσδηποτε αν ερθω θα παμε Φυλης!!!σχεδον καθε απογευμα εκει θα ειμαι!!!!!

Μήτσο σε έχει συγκινήσει ποτέ κανένα κοριτσάκι εκεί πάνω;
Εμένα μου φαίνονται αξιαγάπητες και ερωτεύσιμες.
Ακόμα και τα κοριτσάκια στα σαλόν. Πολύ γλυκά ρε γαμώτο!
Μήπως είναι η μαλακία που με δέρνει;
Εσύ έχεις κάνει μακροχρόνιο δεσμό με κάποια στη Πετρούπολη;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Παντως συμφωνω με τον Θανοςςς. Ειναι δυσκολο να κανεις τον γκασταρμπαιτ . Και μην ακουω παραμυθια για τους ελληνες που εφυγαν στο εξωτερικο και πλουτισανε, και οπου πανε οι ελληνες γαμανε και δερνουνε και αλλα τετοια.[size=10pt][size=10pt] ΕΙναι πικρο το ποτηρι της ξενιτιας[/size][/size] . Πουθενα δεν χασανε λεφτα για να τα βρουν οι ελληνες και ολοι οι οικονομικοι μεταναστες γενικα  :'(
ακριβως φιλε....το τι λεει ο καθενας ο θεος και η ψυχη του....!    (το διαβατηριο ξεχασες)

ναι οκ το εχω καταλαβει αυτο...απλα αν δεις λιγο και τι ελεγα στις προηγουμενες σελιδες....οτι οκ ολλα καλα χρυσα ανθηρα αλλα ρωσσια ειναι οχι στα bora bora....τεσπα εγω απλα ελεγα για τις τιμες που ακουγα και για τα ποσα που χαλαει αλλα στην τελικη δικο του θεμα δεν τα τρωει απο την τσεπη μας...εχοντας και γω εμπειρια απο ανατολικο μπλοκ!

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ακριβως ειναι!!!η Αγια Πετρουπολη δεν συγκρινεται με τιποτα με τη Μοσχα!ολα ειναι 2 φορες πιο φτηνα.αλλα πιστευω οτι οι Ρωσσοι αυτοι πλουτισανε απο της ιδιοτηκοποιησεις των κρατικων εργοστασιων.οταν καποιος αγοραζε ενα εργοστασιο αξιας εκατομμυριων $ για μερικες χιλιαδες $.και μετα απο 1-2 χρονια το πουλαγε στην πραγματικη του αξια.η το φτωχεναι επητιδες και πουλαγε ολα τα μηχανηματα.Π.Χ.το εργοστασιο АЗЛК που εφτιαχνε τα αυτοκηνιτα Μοσκβιτς.επι Γκορμπατσοφ πηρε δανεια 800 εκατομυρια $ και αγορασε εξωπλησμο και μηχανιματα.επητιδες το φτωχηνανε!!!τα μηχανηματα πουληθηκανε πριν τη φτωχευση.και η Γη σχεδον στο κεντρο της Μοσχας(μιλαμε για τεραστια εκταση)θα γινει οικοπεδα μαγαζια.απο αυτο καποιοι τα κονομανε χοντρα!!η το αλλο που ειναι για γελια!!!η γυναικα του Λουσκοφ του δημαρχου της Μοσχας ειναι διευθυντρια της μεγαλητερης κατασκευαστικης εταιριας για σπιτια στη Μοσχα.και εννοειται οτι παιρνει ολες της  εργολαβιες!!!!ειχε γινει σκανδαλο πριν κανα χρονο.ενα παρκο το κανανε σπιτια!!!!και η εταιρια της το αγορασε για ενα γελειο ποσο.100.000$!!!!!η πραγματικη αξια του χωρου με της τιμες της Μοσχας ητανε πανω απο 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ $.μιλαμε για τρελλα κερδη!!!!!!!!
Ρε παιδιά αυτό συνέβαινε και συμβαίνει σε όλες τις οικονομίες που βρίσκονται στο μεταβατικό στάδιο από αναπτυσόμενες σε αναπτυγμένες. Δεν θυμάστε τι έγινε και στην Ελλαδίτσα σε μία νύχτα έγιναν παμπλουτοι τα λαμόγια. Ασχετο που η Ελλαδιτσα ακομα προσπαθει να γίνει αναπτυγμένη χώρα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Aγαπητε Thano μαλλον εισαι εκτος τοπου και χρονου. Εκτος χρονου σιγουρα και καπου στα late 80's που γαμουσαμε ακομα στη Ρωσια με τσιχλες και ...καλτσον.
Προσφατα ημουνα Αγια Πετρουπολη και μαλιστα συναντηθηκα με τον αγαπητο Δημητρακη.
Η Ρωσια αυτη τη στιγμη ειναι απο τις ακριβοτερες χωρες του κοσμου (Σιγουρα ακριβοτερη απο τη Γαλια) η δε Μοσχα κατεχει το ακριβοτερο κοστος διαβιωσης στον κοσμο, ξεπερνοντας ακομη και το Τοκυο που μεχρι προσφατα κατειχε τα σκηπτρα.
Επειδη δεν μου αρεσε το ξενοδοχειο που εμενα (ψιλοαθλιο και πληρωνα και 130 Ευρω τη βραδυα, που σε αντιστοιχο στη Αθηνα δεν θα πληρωνα πανω απο 60 Ευρω) ζητησα να κλεισω δωματιο στο Holiday in. Ξερεις ποσο μου ζητησαν; 600 δολλαρια τη βραδυα για κοινο δωματιο. Ψαξε σε οποιο μερος του κοσμου θελεις - πλην Ρωσσιας, και αν το βεις πανω απο 400 δολλαρια εμενα να μου τρυπησεις την μυτη.
Το να συγκρινεις την Ρωσια με τη Σερβια, η την Ουκρανια η δεν ξερω και εγω με καποια αλλη χωρα του πρωην ανατολικου μπλοκ ειναι σαν να συγκρινεις βουρτες με ....
μαλον φιλε μου δεν εχεις καταλαβει ή μπορει να μην εχεις δει τα ποστ μου σε ρωσια ρουμανια κλπ.....
δεν αντιλεγει κανεις με αυτα που λες!! συμφωνω και επυαξανω!! κανεις δεν ειπε οτι πλεον με ενα καλτσον γαμας κλπ..!! αυτα τα εχω (χιλιο)πει....οντας και γω σε κρατος του ανατολικου μπλοκ γνωριζω πολυ καλα τι παιζει και απο τιμες και απο μισθους και απο μαφια και απο κομπινες και απο ανθρωπους αξιολογους (ελαχιστους)
οσο για τις τιμες που λες οχι απλα σε πιστευω απλα με λιγα λογια το ζω.....βλεποντας ειδησεις σε αυτα τα κρατη τις τιμες τον βασικο μισθο αναρωτιεμαι και με φιλαρακια ελληνες αλλα και ντοπιους πως αυτοι οι ανθρωποι τα βγαζουνε περα....απο νοικια κοινοχρηστα ψωνια προσωπικα εξοδα.....απλα απο μαυρα λεφτα ειτε δουλεμενα μαυρα ειτε απο κομπινες....! ΑΛΛΑ οχι οτι θες και 3.000 για να ζεις ρωσια ουτε 1.500-2.000 που μας λεει ο φιλος ο Δημητρακης!! με αυτα τα λεφτα στην ελλαδα ζουνε οικογενεις!! οντας και σε ανατολικο μπλοκ και σε τουριστικο θερετρο σας πληροφορω οτι τον καφε (ο θεος να τον κανει καφε) τον πληρωνω οσο στην ελλαδα! καλυτερα χαλκιδικη ή σε ενα νησακι....και το ΓΑΜΑΤΟ? σε αυτα τα κρατη το νερο τους δεν πινεται της βρυσης και οχι απλα αγοραζουμε 5λιτρα για το σπιτι στο καφε που πας μαζι με τον καφε παραγκελνεις και νερο και σου φτανει ο καφες με το νερο 4,5 σχεδον ΕΥΡΩ!! ΕΛΕΟΣ!! δεν ειναι ελλαδα που θα παρεις 10 μπουκαλακια νερο η 10 κανατες και θα πληρωσεις 3 ευρω (μεσο ορο)!!
τεσπα ξερω πολυ καλα τι γινεται θα το πω για 3η φορα και στν ζιμπαμπουε να πας και να σου δινουνε 5.000 το μηνα θα τα τρως!! απο την τσεπη μας δεν τα παιρνει ο ανθρωπος!
αυτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΛΛΑ οχι οτι θες και 3.000 για να ζεις ρωσια ουτε 1.500-2.000 που μας λεει ο φιλος ο Δημητρακης!! με αυτα τα λεφτα στην ελλαδα ζουνε οικογενεις!! οντας και σε ανατολικο μπλοκ και σε τουριστικο θερετρο σας πληροφορω οτι τον καφε (ο θεος να τον κανει καφε) τον πληρωνω οσο στην ελλαδα! καλυτερα χαλκιδικη ή σε ενα νησακι....και το ΓΑΜΑΤΟ? σε αυτα τα κρατη το νερο τους δεν πινεται της βρυσης και οχι απλα αγοραζουμε 5λιτρα για το σπιτι στο καφε που πας μαζι με τον καφε παραγκελνεις και νερο και σου φτανει ο καφες με το νερο 4,5 σχεδον ΕΥΡΩ!! ΕΛΕΟΣ!! δεν ειναι ελλαδα που θα παρεις 10 μπουκαλακια νερο η 10 κανατες και θα πληρωσεις 3 ευρω (μεσο ορο)!!
το νερο ειναι σκατα αλλα το βραζεις!!ζεις και με 500 ευρω!!!αλλα πως ζεις????αν ειναι να μην εχεις αμαξι,να μην βγαινεις ποτε εξω,να εχεις ΜΙΑ γκομενα.και να τρως στο σπιτι πατατες και λουκανικα.πας και μενεις και Ελλαδα και εκει ΜΙΑ γκομενα θα την εχεις!!!!!1500-2000 θελει καποιος για μια ζωη χωρις υπερβολες.αν πας με τον Ελληνικο τροπο ζωης ενα 3000ρω το θελεις σιγουρα.στο νησακι στην Ελλαδα δεν θα γαμας τιποτα ομως!!!!αφου ΄βλεπεις οτι ο Καφες εχει ιδια τιμη με την Ελλαδα γιατι ειναι υπερβολη τα 1500-2000 ευρω?γιατι στην Ελλαδα ποσα θες για να περασεις σχετικα καλα.πιστευω οχι λιγοτερα απο 2000!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πρακτικά σε αυτές τις χώρες για να περάσεις καλά θες 1000 ευρώ το τριήμερο αν είσαι τουρίστας και περίπου 3000-5000 ευρώ το μήνα αν μένεις μόνιμα(μιλάμε για πρωτεύουσες).Για επαρχία είναι τα μισά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρακτικά σε αυτές τις χώρες για να περάσεις καλά θες 1000 ευρώ το τριήμερο αν είσαι τουρίστας και περίπου 3000-5000 ευρώ το μήνα αν μένεις μόνιμα(μιλάμε για πρωτεύουσες).Για επαρχία είναι τα μισά.
για τον Ελληνικο τροπο ζωης ετσι ειναι.αν δηλαδη σπαταλας.θελεις 3000-5000!!!!εγω παντος οταν με το καλο θα φτασω να παιρνω 3000.θα ειμαι θεος!!!!!!και 2000 μου φτανουνε ανετα!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Φίλε Δημήτρη σου βάζω δουλειά.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σου είναι εύκολο να κάνεις ένα κατάλογο με τα στριπτ, τα σαλόν, τα κλαμπ και τις ντίσκο της Πετρούπολης έτσι για να υπάρχει στο αρχείο αυτού του θρεντ όπως βλέπω να γίνεται σε φόρουμς του εξωτερικού.

Αφού κάνεις τη λίστα μπορούμε να σχολιάζουμε ένα-ένα τιμές, υπηρεσίες, κορίτσια.

Βέβαια αυτό δε μπορείς να το κάνεις για όλα τα μαγαζιά, αλλά για αυτά που γνωρίζεις καλύτερα.

Τι λες; Έχεις όρεξη;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε Δημήτρη σου βάζω δουλειά.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σου είναι εύκολο να κάνεις ένα κατάλογο με τα στριπτ, τα σαλόν, τα κλαμπ και τις ντίσκο της Πετρούπολης έτσι για να υπάρχει στο αρχείο αυτού του θρεντ όπως βλέπω να γίνεται σε φόρουμς του εξωτερικού.

Αφού κάνεις τη λίστα μπορούμε να σχολιάζουμε ένα-ένα τιμές, υπηρεσίες, κορίτσια.

Βέβαια αυτό δε μπορείς να το κάνεις για όλα τα μαγαζιά, αλλά για αυτά που γνωρίζεις καλύτερα.

Τι λες; Έχεις όρεξη;;;
καλη ιδεα!!!αλλα το κακο ειναι οτι μονο ο Λευτερης ηρθε Αγια Πετρουπολη για 2 μερες!για ντισκο πηγαινω βασικα σε 4-5 ντισκο που ,παινω τσαμπα!!!λεω για γυναικα πληρωνω δεν ειναι ντροπη αλλα να πληρωσω για ντισκο εισοδο μου κακοφενεται!!!!στριπτιτζαδικα ουτε απ'εξω δεν περναω!!!σς ολο τον κοσμο ειναι μια απατη!!!χαλας του κοσμου τα λεφτα και τελικα δε γαμας!!!!απο τα σαλον συνηθως πηγαινω στο Εμμανουελ στη Νιεφσκι.9743505.προτιμαω τη Βικα.αλλα ειναι αστερι και την θελουν ολοι!!!και ειναι δυσκολο να την πετυχεις.δυστηχως η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ.οι τιμες ειναι 2000-2500 μια ωρα και 3000-4000 2 ωρες.αν ερθεις τα λεμε απο κοντα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλη ειναι και η Ιρα η Κορεατισα αλλα δεν εχει βυζια και δεν ξερω γιατι δεν με καυλωνει.τωρα εχει φυγει για ενα μηνα σπιτι της στο Ουζμπεκισταν

Συνημμένα

• 9b082f09245553c26e8e.jpg
    9b082f09245553c26e8e.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η Χριστινα μου ειπαν οτι δε δουλευει πια.ηταν καλη αλλα λιγο μεγαλη σε ηλικια 25 περιπου και το στομα της μυριζε λιγο.μια φορα την πηρα μονο.παντος και να βγουμε ηταν προθυμη.και ειναι καλο κορητσακι.εχει παντος ωραια βυζια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η Ριτα φενεται καλη στη Φωτογραφια αλλα στη πραγματικοτητα δε λεει και τιποτα.δεν την πηρα ποτε!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τη Ναστια την εχω παρει μια φορα.ειναι πολυ καυλιαρα και καυτη!!!αλλα εγω εχω συνηθισει να τα κανω ολα εγω!!!και οχι η γκομενα.το αρνητικο της οτι δεν εχει καθολου βυζι!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
την Ολεσια εχω παρει μια φορα αλλα και αυτη ειναι χωρις βυζι.δεν με καυλωνουνε αν δεν εχουνε βυζια!!!!!ειναι καλη παντος.και σαν γυναικα και σαν ανθρωπος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
υπαρχει και το Εμμανουελ στην Βλαντημιρσκαγια ειναι φτηνο 1800-2800 1-2 ωρες.αλλα ειναι ολο μπαζα.αν και με τα σκατα και της πατσαβουρες που εχει στην Ελλαδα δε συγκρινονται!!!!ειναι ολες τους κουκλαρες!!!-----παλια πηγαινα στη ΝΤΙΑΝΑ στο DIADEMA ειναι απανω στη Μοσκοφσκι Προσπεκτ κοντα στο μετρο Μοσκοφσκι Βοροτα.ειναι καλη στο γαμησι αλλα λιγο στριγγλα.οταν χυνεις φευγει για κανα 5 λεπτο!!!τεχνικο διαλημα λεει.τωρα τελευταια δεν δουλευει πια.ειχα παρει πριν κανα μηνα.παλια ειχε 2000 την ωρα τωρα εχει 2500.η ΝΤΙΑΝΑ δεν αφηνει με τιποτα να της γλυψεις τα ποδια γαργαλιεται λεει.γλυφομουνι αφηνει αλλα ειναι λιγακι σφυγμενη θα ελεγα.ωραια κοπελα παντος.ειχα παει μερικες φορες.μια φορα ειχα παει με τη μαυρη καουμπο'ι'κη φορεσια πριν τη ντισκο και κομπλαρε λιγακι!!!!

Συνημμένα

• 17401_1.jpg
    17401_1.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτη ειναι η Ολια η ξαδερφη της Ντιανας.καλο γαμησι.αλλα λιγακι κρυα.ειναι και πολυ κουλτουριαρα.μου προτεινε να παμε ραντεβου σε κανενα μουσειο!!!!εχει ωραιο βυζακι και ειναι ψηλη δουλευει και αυτη στο Diadema.αυτο το σαλον εχει ακομα 3-4 μελαχρυνες αλλα δεν λενε και πολλα.οι πιο πολλες κρητικες για τη Ντιανα λενε οτι εγραψα και γω για την Ολια λενε πολυ καλα λογια.εμενα η Ολια δεν με τραβαει γιατι δεν εχει αυτο το εκφυλο που θελω!!!!ειναι παντος καλη σε ολα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα παρω φωτο της ντισκο απ'εξω και θα γραψω σχετικα αν οχι αυριο το σαββατο.να και μια λιγο πιο παλια φοτο της Ντιανας κριμα που σταματισε τη δουλεια.αλλα αυτο γινεται αρκετα συχνα σταματαει για 3-4 μηνες και μετα ξαναδουλευει!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Εύγε !

Να είσαι καλά. Πολύ καλές πληροφορίες.