Σήμερα έβγαλα αυτή τη φωτογραφία στο μετρό σαν παράδειγμα.Η γκόμενα μου έριξε μερικές κρυφές ματιές αλλά δεν ψαχνόταν και ιδιέταιρα.Είναι ένα ζυγάρι η κοπελίτσα αυτή έχει αυτό το απλό παιδί όπως βλέπετε είναι ένας απλός νέος.Θα μου πείτε σε σχέση με το 70%-80% της νεολαίας της Ελλάδας είναι χιλιάδες φορές καλύτερος!Δε διαφωνώ αυτός τουλάχιστον είναι καθαρός,ούτε μούσια έχει ούτε σκουλαρίκια ούτε είναι χάλια ντυμένος.Η προηγούμενη γενιά όμως ηταν διαφορετική π.χ. πριν από 10 χρόνια μιά τέτοια κοπέλα θα έψαχνε να βρει έναν να είχε ένα αμάξι όσο γίνεται καλύτερο,να μη μένει με τους γονείς του,θα ήθελε να παντρευτεί,να μένει μαζί του,να κάνει παιδιά κλπ...κλπ.Τώρα δεν είναι έτσι,συναντιούντε πάνε με το μετρό τρώνε χάμπουργκερ και κάνουν και βόλτα στο πάρκο.
Η κόρη μου είχε έναν παρόμοιο φίλο (του έμοιαζε κάπως) με αυτόν.Μας τον είχε φέρει και μας τον είχε γνωρίσει συνήθως 2-3 μέρες έμεναν σε μας,και 2-3 μέρες στους γονείς του και συνήθως τα σαββατοκύριακα την έπαιρναν και πηγαίναν με τους γονείς του στο εξωχικό του.Είχαν ένα τριάρι διαμέρισμα με τους γονείς του ο πατέρας του είχε ένα Suzuki Rav 4 (προηγούμενης γενιάς 5-6 ετών) και η μητέρα του ένα Mazda3 (νομίζω ή κατί παρόμοιο δε θυμάμαι) και αυτό 5-6 ετών.Μιά τυπική οικογένεια της Αγίας Πετρούπολης.
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει στην Ελλάδα είναι ότι ο κόσμος αλλάζει και όποιος θέλει να μη μείνει πίσω και να έχει γκόμενες πρέπει να μπορεί να προσαρμώζετε στις καινούργιες συνθήκες
.
Αυριο θα έρθουν να τοποθετήσουν το παράθυρο και μετά θα μπορέσω να φύγω να πάω την Πορνοεκδρομή μου
Ο καιρός είναι καλός αν και κάνει λίγο ζέστη η θερμοκρασία φτάνει τους 22 βαθμους και στον ηλιο δεν είναι και τοσο ευχάριστα,το καλό είναι ότι αυτή η ζέστη είναι από της 14.00-18.00 από της 10.00-14.00 και από της 18.00-23.00 έχει γύρω στους 17-19 βαθμούς.Τη νύχτα μετά βάζει λιγάκι κρύο.Τώρα νυχτώνει κατα της 21.30
Ελπίζω με τη φώτο να σας έδωσα να καταλάβαιτε τι παίζει με της γυναίκες το έτος 2019