dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ποσο καθυστερημενοι εισαστε καπιοι.Έχεις γνωρίσει τον DR LOVE από κοντά Δημητρακη;
Φαίνεται πολύ δυνατός στο καμάκι, ίσως να λέει και μερικά ψέματα προκειμένου να της ρίξει....
Το Καραμελκι υπάρχει αλλά δεν έχει τίποτα πιά να γαμίσεις απλός δεν διαφημείζετε πιά στο Amurspb το Μαρκίζοι έχει κλείσει εδώ και καιρό.Η πλάκα είναι ότι ο ιδιοκτήτης του Μαρκίζοι ήταν ο πρώην σύζηγος της ιδιοκτήτριας του Καραμέλκι .Εγώ ξέρω ότι οι δύο αγαπημένες μου αλυσσίδες με σαλόν έκλεισαν.
Έκλεισε η Μαρκίζα πέρυσι και τώρα βλέπω έκλεισε και η Καραμέλκι.
Κρίμα και είχα περάσει πολύ καλά και στις δύο αλυσσίδες.
Βλέπω άνοιξε ένα καινούργιο σάιτ με έσκορτ, το Φράουμ, το οποίο δεν το ξέρω και δεν το έχω δοκιμάσει. Οι τιμές στο δεκαχίλιαρο, διπλάσιες από τα σαλόν δηλαδή. Φοβάμαι ότι πάει προς το έσκορτινγκ το πράγμα και στο Πίτερ. Ελπίζω να πέσω έξω.
Доброго вечера...
Θυμάμαι τότε που μου είχες βάλει παλιά κάτι φώτο από γκόμενες από σαλόν και με ρώταγες αν της ξέρω?Και σου είχα απαντήσει ότι τη μία την είχα πηδήξει πριν μιά βδομάδα και την άλλη πριν 2 μέρες και είχες γράψει τότε:Άτιμη ζωή εγώ της ονειρεύομαι και αυτός της γαμάει
Αν λες αυτη τη σχιστομάτα την Αλιόνα,μετά έκανε σιλικονάτα βυζιά (όχι τίποτα το τρομερό) θυμάμαι μου είχες γράψει ότι έψαχνες μία κοπελίτσα με θλυμένο προσωπάκι.Είχα πει στην Αλιόνα να μου την βρει που είναι αν ξέρει αλλά μου είπε ότι δυσκολο γιατί η κοπελίτσα με το θλυμένο προσωπάκι της είχε φάει κάτι λεφτά (μη νομίσεις κανα τρομερο ποσό) και την απέφευγεΔεν το θυμάμαι αλλά για να το λες έτσι θα είναι
Επίσης να σου θυμίσω ότι έχουμε γαμήσει την ίδια γκόμενα, πριν από πολλά χρόνια σε ένα σαλόν από τη Ιστορική αλυσσίδα фотомодели που βρισκόταν στην ефимова проспект νομίζω νούμερο 1. Ήταν μία ξανθιά, late 20s, με μικρό βυζάκι και πεταχτή ρόγα.
Вообще то, спасибо за информацию ;)
Περιμένω το καινούργιο παράθυρο στο σπίτι που έχω της γάτες γ'αυτό είμαι εδώ αυριο θα μου το φέρουν και λογικά μεθαυριο θα το τοποθετήσουν μετά θα φύγω ΠορνοεκδρομήΜιας και σε Έχουμε πάλι εδώ θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρείς μια ..ταση των νεαρών Ρώσων κυρίως στις μεγάλες πόλεις να παρακαλάνε και να τρέχουν πίσω από τις γυναίκες..Εδώ στο νησί βλέπω πολλά ζευγάρια που ο άντρας ρώσος φέρεται σαν πιρφόρος!
Είναι δυνατόν οι Ρώσοι να γίνονται μουνόδουλοι? Το κάνουν μόνο στις διακοπές ή και εκεί?
Επίσης βλέπω πολλές παντρεμένες που έχουν έρθει μόνες διακοπές με λεφτά του άντρα και αυτοί μένουν με τα παιδιά! Γιατί το κάνουν? Για να παίξουν με άλλες?
Μιας και σε Έχουμε πάλι εδώ θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρείς μια ..ταση των νεαρών Ρώσων κυρίως στις μεγάλες πόλεις να παρακαλάνε και να τρέχουν πίσω από τις γυναίκες..Εδώ στο νησί βλέπω πολλά ζευγάρια που ο άντρας ρώσος φέρεται σαν πιρφόρος!
Είναι δυνατόν οι Ρώσοι να γίνονται μουνόδουλοι? Το κάνουν μόνο στις διακοπές ή και εκεί?
Επίσης βλέπω πολλές παντρεμένες που έχουν έρθει μόνες διακοπές με λεφτά του άντρα και αυτοί μένουν με τα παιδιά! Γιατί το κάνουν? Για να παίξουν με άλλες?
Εν μέρη ναι,βεβάια με της ιδιετιρότητες της Ρωσσίας.Οι γκόμενοι που βρίσκουν είναι καθαροί καμία σχέση με τους αραπάδες,τους μουσάτους με τα τατουάζ που πάνε οι Ελεηνίδες Απλός θα μπορούσαν να βρούνε κάτι καλύτερο γιά τα κυβικά τους.Ουτε και να πηδηχτούνε της πολυνοιάζει ένας μινιμαλισμός θα έλεγα.Mε λιγα λογια Μητσο οι μικρες Ρωσιδες πλεον κυνηγανε την πουτσα και οχι τα λουσα. Εκδυτικιστηκαν.
Η ένοια Ρώσσος είναι πάρα πολύ αόριστη σα να λέμε Ευρωπαίους!Οι διαφορές από πόλη σε πόλη είναι τεράστιες.Στη Νότια Ρωσσία είναι ακριβώς έτσι της κυνηγάνε και αν βρουνε μία γίνοται δούλοι τους όπως λες κεντρική Ρωσσία είναι πιό αδιάφοροι δε σκάνε ιδιέταιρα.Δοριοδυτική Ρωσσία της έχουν εντελώς γραμμένες σας έχω πει ότι ο γκόμενος που μένει μαζί η σκιουρίνα της λέει αν του κολλάει ότι θα την καταγγείλει στο αλοδαπών (η Σκιουρίνα έχει Ουκρανικό διαβατήριο) ή μιά άλλη φορά όταν αυτή ήταν μαζί μου την παίρνει τηλέφωνο και της λέει:μπορείς σήμερα να μην έρθεις?Μπορώ να φέρω μιά φίλη μου?Η Σκιουρίνα του απαντάει ναι να φέρεις!Μου λέει μετά:τι να του πω δικό του διαμέρισμα είναι! Στην Ουκρανία και τη Μολδαβία αυτά δε γίνονται ούτε στη φαντασία θα έχεις μία και αν την κερατώσεις και το μάθει θα σε στείλει .Οταν εδώ αν καποιος εχει γκόμενα απο αλλη πολη και μενει μαζι του συνεχεια την απηλει οτι θα την πετάξει έξωΣε πληροφορω οτι ο μεσος Ρωσος ειναι μουνοδουλος οσο δεν φανταζεσαι.
Οι Ρώσσοι συνήθως πάνε διακοπές χωριστά από της γυναίκες τους.Συνήθως με της γκόμενες τους ή με παρέα φίλων τουςΜιας και σε Έχουμε πάλι εδώ θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παρατηρείς μια ..ταση των νεαρών Ρώσων κυρίως στις μεγάλες πόλεις να παρακαλάνε και να τρέχουν πίσω από τις γυναίκες..Εδώ στο νησί βλέπω πολλά ζευγάρια που ο άντρας ρώσος φέρεται σαν πιρφόρος!
Νομίζω πως αυτά που περιγράφεις με τους νέους της Ρωσίας είναι σημάδια πτώσης του βιοτικού επιπέδου, φτωχοποίησης και επιρροής απο δύση! Μάλλον οι κοπέλες δεν έχουν ελπίδα για κάποιον πολύ ανώτερο! Αυτό συμβαίνει και με τις Ευρωπαίες που έχουν κάτι τέτοια παιδάκια και νομίζουν πως έχουν γκόμενο γι αυτό η Ευρώπη πάει κατα διαβόλου!Σήμερα έβγαλα αυτή τη φωτογραφία στο μετρό σαν παράδειγμα.Η γκόμενα μου έριξε μερικές κρυφές ματιές αλλά δεν ψαχνόταν και ιδιέταιρα.Είναι ένα ζυγάρι η κοπελίτσα αυτή έχει αυτό το απλό παιδί όπως βλέπετε είναι ένας απλός νέος.Θα μου πείτε σε σχέση με το 70%-80% της νεολαίας της Ελλάδας είναι χιλιάδες φορές καλύτερος!Δε διαφωνώ αυτός τουλάχιστον είναι καθαρός,ούτε μούσια έχει ούτε σκουλαρίκια ούτε είναι χάλια ντυμένος.Η προηγούμενη γενιά όμως ηταν διαφορετική π.χ. πριν από 10 χρόνια μιά τέτοια κοπέλα θα έψαχνε να βρει έναν να είχε ένα αμάξι όσο γίνεται καλύτερο,να μη μένει με τους γονείς του,θα ήθελε να παντρευτεί,να μένει μαζί του,να κάνει παιδιά κλπ...κλπ.Τώρα δεν είναι έτσι,συναντιούντε πάνε με το μετρό τρώνε χάμπουργκερ και κάνουν και βόλτα στο πάρκο.
Η κόρη μου είχε έναν παρόμοιο φίλο (του έμοιαζε κάπως) με αυτόν.Μας τον είχε φέρει και μας τον είχε γνωρίσει συνήθως 2-3 μέρες έμεναν σε μας,και 2-3 μέρες στους γονείς του και συνήθως τα σαββατοκύριακα την έπαιρναν και πηγαίναν με τους γονείς του στο εξωχικό του.Είχαν ένα τριάρι διαμέρισμα με τους γονείς του ο πατέρας του είχε ένα Suzuki Rav 4 (προηγούμενης γενιάς 5-6 ετών) και η μητέρα του ένα Mazda3 (νομίζω ή κατί παρόμοιο δε θυμάμαι) και αυτό 5-6 ετών.Μιά τυπική οικογένεια της Αγίας Πετρούπολης.
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει στην Ελλάδα είναι ότι ο κόσμος αλλάζει και όποιος θέλει να μη μείνει πίσω και να έχει γκόμενες πρέπει να μπορεί να προσαρμώζετε στις καινούργιες συνθήκες .
Αυριο θα έρθουν να τοποθετήσουν το παράθυρο και μετά θα μπορέσω να φύγω να πάω την Πορνοεκδρομή μου Ο καιρός είναι καλός αν και κάνει λίγο ζέστη η θερμοκρασία φτάνει τους 22 βαθμους και στον ηλιο δεν είναι και τοσο ευχάριστα,το καλό είναι ότι αυτή η ζέστη είναι από της 14.00-18.00 από της 10.00-14.00 και από της 18.00-23.00 έχει γύρω στους 17-19 βαθμούς.Τη νύχτα μετά βάζει λιγάκι κρύο.Τώρα νυχτώνει κατα της 21.30
Ελπίζω με τη φώτο να σας έδωσα να καταλάβαιτε τι παίζει με της γυναίκες το έτος 2019
Ο τύπος στη φωτογραφία όμως για να λέμε την αλήθεια μοιάζει με οπισθοκίνητο Αγγλάκι!Σήμερα έβγαλα αυτή τη φωτογραφία στο μετρό σαν παράδειγμα.Η γκόμενα μου έριξε μερικές κρυφές ματιές αλλά δεν ψαχνόταν και ιδιέταιρα.Είναι ένα ζυγάρι η κοπελίτσα αυτή έχει αυτό το απλό παιδί όπως βλέπετε είναι ένας απλός νέος.Θα μου πείτε σε σχέση με το 70%-80% της νεολαίας της Ελλάδας είναι χιλιάδες φορές καλύτερος!Δε διαφωνώ αυτός τουλάχιστον είναι καθαρός,ούτε μούσια έχει ούτε σκουλαρίκια ούτε είναι χάλια ντυμένος.Η προηγούμενη γενιά όμως ηταν διαφορετική π.χ. πριν από 10 χρόνια μιά τέτοια κοπέλα θα έψαχνε να βρει έναν να είχε ένα αμάξι όσο γίνεται καλύτερο,να μη μένει με τους γονείς του,θα ήθελε να παντρευτεί,να μένει μαζί του,να κάνει παιδιά κλπ...κλπ.Τώρα δεν είναι έτσι,συναντιούντε πάνε με το μετρό τρώνε χάμπουργκερ και κάνουν και βόλτα στο πάρκο.
Η κόρη μου είχε έναν παρόμοιο φίλο (του έμοιαζε κάπως) με αυτόν.Μας τον είχε φέρει και μας τον είχε γνωρίσει συνήθως 2-3 μέρες έμεναν σε μας,και 2-3 μέρες στους γονείς του και συνήθως τα σαββατοκύριακα την έπαιρναν και πηγαίναν με τους γονείς του στο εξωχικό του.Είχαν ένα τριάρι διαμέρισμα με τους γονείς του ο πατέρας του είχε ένα Suzuki Rav 4 (προηγούμενης γενιάς 5-6 ετών) και η μητέρα του ένα Mazda3 (νομίζω ή κατί παρόμοιο δε θυμάμαι) και αυτό 5-6 ετών.Μιά τυπική οικογένεια της Αγίας Πετρούπολης.
Αυτό που δεν έχετε καταλάβει στην Ελλάδα είναι ότι ο κόσμος αλλάζει και όποιος θέλει να μη μείνει πίσω και να έχει γκόμενες πρέπει να μπορεί να προσαρμώζετε στις καινούργιες συνθήκες .
Αυριο θα έρθουν να τοποθετήσουν το παράθυρο και μετά θα μπορέσω να φύγω να πάω την Πορνοεκδρομή μου Ο καιρός είναι καλός αν και κάνει λίγο ζέστη η θερμοκρασία φτάνει τους 22 βαθμους και στον ηλιο δεν είναι και τοσο ευχάριστα,το καλό είναι ότι αυτή η ζέστη είναι από της 14.00-18.00 από της 10.00-14.00 και από της 18.00-23.00 έχει γύρω στους 17-19 βαθμούς.Τη νύχτα μετά βάζει λιγάκι κρύο.Τώρα νυχτώνει κατα της 21.30
Ελπίζω με τη φώτο να σας έδωσα να καταλάβαιτε τι παίζει με της γυναίκες το έτος 2019