Προσωπικά η μοναδική μου εμπειρία με Ρωσίδα, δηλαδη κανονική μη ιερόδουλη, είναι μια με την οποία γνωριστήκαμε μέσω facebook πριν έπτά και κάτι χρόνια. Γενικά τότε μιλήσαμε πολύ (τέλη 2010) και απαντούσε γραφοντας πολλά πράμαματα με emoticons και όχι μονολεκτικά, μάλιστα με ειπε πως κάποιες φορές νομιζει πως δεν είμαι Έλληνας επειδή είμαι ξανθος/γαλανομάτης και ρώτησε εάν και οι δύο γονείς μου είναι απο Ελλάδα, που ειναι. Εγώ οπως βλέπω δεν της απάντησα σε αυτο, δεν θυμάμαι για ποιο λόγο, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πως εκείνο τον καιρό κυνηγούσα μια ελλεηνίδα, με την οποία δεν έγινε και τίποτα στο τέλος lol, και ίσως δεν έδωσα και πολύ σημασία απο κάποια στιγμή και μετά στη Ρωσίδα. Μετά από ένα και κάτι μήνα με ξαναστέλνει μήνυμα, αντί να γράψει στον τοίχο, για τα γενέθλια μου. Και πάλι έγραψε καμια 3-4 σειρές όχι απλο happy birthday. Τέλος πάντων και γώ δεν το συνέχισα, δεν ειχα και λεφτά τότε, λέω που να τρέχω σε Ρωσίες. Δεν γράφαμε στο τσατ αλλα με βάζε like σε καμια φώτο που ανέβαζα. Και ξαφνικά στο τέλος του 2011 με στέλνει πάλι μονη της στο τσατ να μου ευχηθεί καλή χρονιά. Εγώ δεν θυμάμαι την ψυχολογία μου τότε, αλλα της απάντησα με ενα σκέτο eh thanks happy new year, με το σκεπτικο σιγά να μην έστειλε μόνο σε μένα, δεν τρέχει και κάτι. Στα επομενα χρονια δεν επικονωνούσαμε, αλλα αυτο δεν σημαινει απο μεριάς μου πως δεν μου άρεσε και καμια φορά έβαζε like σε καμια φώτο που ανέβαζα απο θάλασσα ή στις ευχές το περασμένο Πάσχα. Και αυτή ανεβαζε φωτο, όχι ομως πολλές, έχει πολυ λιγους φίλους και όχι στρατιες όπως οι ελληνιδες, αν και εχει φοβερή ομορφιά και είναι μορφωμένη. Στη Μοσχα μένει. Ενώ λοιπόν τις προηγούμενες χρονιες της έγραφα για τα γενέθλια της στον τοίχο, φέτος λέω θα της στειλω μήνυμα μπας και γίνει κάτι όπως είπα την ειχα σε μια από τις άκρες του νου μου. Άλλωστε έβλεπα πως ποτε δεν είχε ανέβασει φωτογραφία με άλλον, λέω μόνη θα είναι. Ε πριν τα περασμένα Χριστουγεννα, της έστειλα μήνυμα για τα γενεθλία της, και μου απαντάει
Kalispera, ονομα μου!!!
Thank you for your kind words and wishes!
I am ok, in Moscow. And you? How are you doing?
της απανταω και εγώ και στο τέλος λέω πολύ οι ωραίες οι φωτογραφίες που ανέβασες προσφατως εισαι πραγματικά πολύ όμορφη. Ειδα πως το διάβασε αλλα΄δεν μου απάντησε. Ούτε εγώ ύστερα έγραψα κάτι αλλο, δεν θέλω και να παρακαλάω. Μετά όμως είδα στον τοίχο της τι έγραψαν καμια δεκαρια άτομα, και μια λέει να σε χαιρεται και ο γιος lol! Λέω καλά έκανε παιδι; πότε; δεν έδειξε ποτε πως ειναι με κάποιον ούτε κανα παιδι. Ε λίγο έμεινα ξερος εκεί lol. Λέω λες να ειναι απο τις Ρωσιδες που καναν παιδι και μετά αυτος που της γκάστρωσε δεν σε ξέρω δεν σε είδα. Γιατι βλέπω πως αυτο ειναι κάτι το σύνηθες εκεί. Και πριν λιγες μέρες ρωτούσε αν ξέρει κανεις οδοντιατρο για παιδιά, ο δάσκαλος Δημητράκης ας επιβεβαιώσει τα λεγόμενα, "хорошего Детского зубного врача". Επισης χωρις να παιρνω και όρκο ισως μιλησε για μένα σε καμιά φίλη της, γιατι την βλέπω πολύ συχνά στην κορυφή απο τους προτεινόμενους φίλους, οπως και σε δυο Ρωσιδες αδελφές που ειναι φίλες της, καθως εμφανιζονται στην κορυφη του search στο fb. Aλλά με αυτά οπως είπα δεν μπορεις να είσαι και 100% σιγουρος. Επισης στην λιστα των φιλων μου αυτη ειναι τέρμα πάνω, πάντα στους πέντε πρώτους αν αυτο λεέι κάτι.
Ε, τελικά για να ξεδώσω πήγα και γάμησα πριν λίγες μέρες μια 30αρα Ρωσιδα σε studio και μάλλον θα ξαναπάω
Kalispera, ονομα μου!!!
Thank you for your kind words and wishes!
I am ok, in Moscow. And you? How are you doing?
της απανταω και εγώ και στο τέλος λέω πολύ οι ωραίες οι φωτογραφίες που ανέβασες προσφατως εισαι πραγματικά πολύ όμορφη. Ειδα πως το διάβασε αλλα΄δεν μου απάντησε. Ούτε εγώ ύστερα έγραψα κάτι αλλο, δεν θέλω και να παρακαλάω. Μετά όμως είδα στον τοίχο της τι έγραψαν καμια δεκαρια άτομα, και μια λέει να σε χαιρεται και ο γιος lol! Λέω καλά έκανε παιδι; πότε; δεν έδειξε ποτε πως ειναι με κάποιον ούτε κανα παιδι. Ε λίγο έμεινα ξερος εκεί lol. Λέω λες να ειναι απο τις Ρωσιδες που καναν παιδι και μετά αυτος που της γκάστρωσε δεν σε ξέρω δεν σε είδα. Γιατι βλέπω πως αυτο ειναι κάτι το σύνηθες εκεί. Και πριν λιγες μέρες ρωτούσε αν ξέρει κανεις οδοντιατρο για παιδιά, ο δάσκαλος Δημητράκης ας επιβεβαιώσει τα λεγόμενα, "хорошего Детского зубного врача". Επισης χωρις να παιρνω και όρκο ισως μιλησε για μένα σε καμιά φίλη της, γιατι την βλέπω πολύ συχνά στην κορυφή απο τους προτεινόμενους φίλους, οπως και σε δυο Ρωσιδες αδελφές που ειναι φίλες της, καθως εμφανιζονται στην κορυφη του search στο fb. Aλλά με αυτά οπως είπα δεν μπορεις να είσαι και 100% σιγουρος. Επισης στην λιστα των φιλων μου αυτη ειναι τέρμα πάνω, πάντα στους πέντε πρώτους αν αυτο λεέι κάτι.
Ε, τελικά για να ξεδώσω πήγα και γάμησα πριν λίγες μέρες μια 30αρα Ρωσιδα σε studio και μάλλον θα ξαναπάω