Νέα

Ρωσία sex & vodka

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
66
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά η μοναδική μου εμπειρία με Ρωσίδα, δηλαδη κανονική μη ιερόδουλη, είναι μια με την οποία γνωριστήκαμε μέσω facebook πριν έπτά και κάτι χρόνια. Γενικά τότε μιλήσαμε πολύ (τέλη 2010) και απαντούσε γραφοντας πολλά πράμαματα με emoticons και όχι μονολεκτικά, μάλιστα με ειπε πως κάποιες φορές νομιζει πως δεν είμαι Έλληνας επειδή είμαι ξανθος/γαλανομάτης και ρώτησε εάν και οι δύο γονείς μου είναι απο Ελλάδα, που ειναι. Εγώ οπως βλέπω δεν της απάντησα σε αυτο, δεν θυμάμαι για ποιο λόγο, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι πως εκείνο τον καιρό κυνηγούσα μια ελλεηνίδα, με την οποία δεν έγινε και τίποτα στο τέλος lol,  και ίσως δεν έδωσα και πολύ σημασία απο κάποια στιγμή και μετά στη Ρωσίδα. Μετά από ένα και κάτι μήνα με ξαναστέλνει μήνυμα, αντί να γράψει στον τοίχο, για τα γενέθλια μου. Και πάλι έγραψε καμια 3-4 σειρές όχι απλο happy birthday. Τέλος πάντων και γώ δεν το συνέχισα, δεν ειχα και λεφτά τότε, λέω που να τρέχω σε Ρωσίες. Δεν γράφαμε στο τσατ αλλα με βάζε like σε καμια φώτο που ανέβαζα. Και ξαφνικά στο τέλος του 2011 με στέλνει πάλι μονη της στο τσατ να μου ευχηθεί καλή χρονιά. Εγώ δεν θυμάμαι την ψυχολογία μου τότε, αλλα της απάντησα με ενα σκέτο eh thanks happy new year, με το σκεπτικο σιγά να μην έστειλε μόνο σε μένα, δεν τρέχει και κάτι. Στα επομενα χρονια  δεν επικονωνούσαμε, αλλα αυτο δεν σημαινει απο μεριάς μου πως δεν μου άρεσε και καμια φορά έβαζε like σε καμια φώτο που ανέβαζα απο θάλασσα ή στις ευχές το περασμένο Πάσχα. Και αυτή ανεβαζε φωτο, όχι ομως πολλές, έχει πολυ λιγους φίλους και όχι στρατιες όπως οι ελληνιδες, αν και εχει φοβερή ομορφιά και είναι μορφωμένη. Στη Μοσχα μένει. Ενώ λοιπόν τις προηγούμενες χρονιες της έγραφα για τα γενέθλια της στον τοίχο, φέτος λέω θα της στειλω μήνυμα μπας και γίνει κάτι όπως είπα την ειχα σε μια από τις άκρες του νου μου. Άλλωστε έβλεπα πως ποτε δεν είχε ανέβασει φωτογραφία με άλλον, λέω μόνη θα είναι. Ε πριν τα περασμένα Χριστουγεννα, της έστειλα μήνυμα για τα γενεθλία της, και μου απαντάει

Kalispera, ονομα μου!!!
Thank you for your kind words and wishes!
I am ok,  in Moscow. And you? How are you doing?

της απανταω και εγώ και στο τέλος λέω πολύ οι ωραίες οι φωτογραφίες που ανέβασες προσφατως εισαι πραγματικά πολύ όμορφη. Ειδα πως το διάβασε αλλα΄δεν μου απάντησε. Ούτε εγώ ύστερα έγραψα κάτι αλλο, δεν θέλω και να παρακαλάω. Μετά όμως είδα στον τοίχο της τι έγραψαν καμια δεκαρια άτομα, και μια λέει να σε χαιρεται και ο γιος lol! Λέω καλά έκανε παιδι; πότε; δεν έδειξε ποτε πως ειναι με κάποιον ούτε κανα παιδι. Ε λίγο έμεινα ξερος εκεί lol. Λέω λες να ειναι απο τις Ρωσιδες που καναν παιδι και μετά αυτος που της γκάστρωσε δεν σε ξέρω δεν σε είδα. Γιατι βλέπω πως αυτο ειναι κάτι το σύνηθες εκεί. Και πριν λιγες μέρες ρωτούσε αν ξέρει κανεις οδοντιατρο για παιδιά, ο δάσκαλος Δημητράκης ας επιβεβαιώσει τα λεγόμενα, "хорошего Детского зубного врача". Επισης χωρις να παιρνω και όρκο ισως μιλησε για μένα σε καμιά φίλη της, γιατι την βλέπω πολύ συχνά στην κορυφή απο τους προτεινόμενους φίλους, οπως και σε δυο Ρωσιδες αδελφές που ειναι φίλες της, καθως εμφανιζονται στην κορυφη του search στο fb. Aλλά με αυτά οπως είπα δεν μπορεις να είσαι και 100% σιγουρος.  Επισης στην λιστα των φιλων μου αυτη ειναι τέρμα πάνω, πάντα στους πέντε πρώτους αν αυτο λεέι κάτι.

Ε, τελικά για να ξεδώσω πήγα και γάμησα πριν λίγες μέρες μια 30αρα Ρωσιδα σε studio και μάλλον θα ξαναπάω :cheesy:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.712
Κριτικές
1
Like
4.497
Πόντοι
1.706
Κατερινα Γιακαλοβα
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Μηνύματα
3.373
Like
39
Πόντοι
16
Αν την περάσεις για τρισεγγονή του Αθανασίου Τσακάλοφ, τότε μπορεί να παραμείνει και Τσακάλοβα, τύπε.
Άσε δε που μπορεί να παίζουν, από κληρονομιά, και τίποτε ξεχασμένα ακίνητα στο Κολωνάκι... :grin:

:2funny: :2funny:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Στην Ελλάδα γίνεται Τσακαλίδου τύπε?

Αν την περάσεις για τρισεγγονή του Αθανασίου Τσακάλοφ, τότε μπορεί να παραμείνει και Τσακάλοβα, τύπε.
Άσε δε που μπορεί να παίζουν, από κληρονομιά, και τίποτε ξεχασμένα ακίνητα στο Κολωνάκι... :grin:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κύριοι πως διαβάζεται αυτό το όνομα? "Катерина Чакалова"
Καταρχήν αυτό το επίθετο δεν είναι Ρωσσικό στη Ρωσσία ενα από τα 10 πιό συνηθισμένα επίθετα είναι το СОКОЛОВ και δεν έχει σχέση με το Τσακάλι αλλά με το πουλί της φωτογραφίας.Το επίθετο ШАКАЛОВ που βγαίνει από το τσακάλι είναι πάρα πάρα πολύ σπάνιο.Ο Τσακάλωφ λεγόταν Τεκελής,Τσάκαλος και λογικά άλλαξε το επίθετο του.
  Στα Βουλγάρικα το ШАКАЛ γραφετε με Ч ЧАКАЛ.
 

Συνημμένα

  • sokol+sokol+ptitca+sokol+v+nebe+sokol+v+polete+letyashij+sokol+ptitci+51817003290.jpg
    sokol+sokol+ptitca+sokol+v+nebe+sokol+v+polete+letyashij+sokol+ptitci+51817003290.jpg
    235 KB · Εμφανίσεις: 76

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αποφάσισα να γράψω γιατί βρήκα χρόνο και έχουν γίνει κάποιες διαφορές στην Ρωσσία αυτά τα χρόνια.
  Η νέα γεννιά έχει αλλάξει λιγάκι είναι η γεννιά που δεν έχει ζήσει δυσκολίες και στερήσεις (μιλάω γιά της φίλες που έχω 18-19 ετών) έχουν όλες τα τηλέφωνα τους οι γονείς τους έχουν αυτοκίνητα κλπ. με γνωρίζουνε με της μανάδες τους πιό εύκολα από πριν και οι μανάδες είναι υπέρ της σχέσης μου! :2funny:.Και πριν από 15 χρόνια οι μανάδες δεν ήταν εναντίον οι κοπέλες δεν με γνώριζαν τόσο εύκολα με της μανάδες τους όπως τώρα!
  Μιά άλλη διαφορά είναι ότι το να μου πάρεις τσιγάρα κλπ. έχει κοπεί πιά.
  Γιά την Ελλάδα έχουν την ιδέα ότι εκεί ο κόσμος πεινάει  :2funny: γιά μένα λένε συχνά:εσύ έκλεψες τα λεφτά των συνταξιούχων και ήρθες εδώ και ζεις έτσι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Τώρα οι σχέσεις έχουν αλλάξει λίγο οι κοπέλες έχουν γίνει πιό διαλεκτηκές και έχει περισσότερες μοναχικές δε ζητάνε λεφτά αλλά να μετράει ο άντρας περισσότερο απ'όπως ζητάγαν πριν!Εγώ με τη διασημότητα μου τώρα έχω μεγαλήτερες επητυχίες  :)
  Οι Έλληνες εδω είναι ελάχιστοι και φουκαράδες!δεν τους βλέπω γιατι η μιζέρια τους μου χαλάει τη διάθεση και οι γυναίκες που τους κουβάλισαν εδώ είναι γιά κλάματα.Και αυτοι με αποφεύγουν γιατί γελάω μαζί τους  :2funny:.
  Τωρα με της ντίσκο δεν πολυβγαίνουν παλιά εβγαιναν πιό πολύ απ'ότι τωρα οι περισότερες θα έλεγα στις ντίσκο είναι από αλλες πόλεις.Τωρα το καλοκαίρι έχουν αρκετούς ξένους στις ντίσκο.Οι καλές μέρες γιά ντισκο ειναι οι καθημερινες γιατι και να έχει ανδρες στις 1-1.30 οι περισσότεροι φευγουν και μενουν μονο γκομενες :)Από άλλες πόλεις είναι πιό ευκολο να της καμακώσεις αλλά με αυτες αν δεν εχουν ερθει στην πολη για πολυ καιρο σε πιέζει ο χρονος να της πηδήξεις γιατι σε μερικες μερες θα φυγουν,οπότε γίνεται πιό δυσκολο γιατι αν η γκομενα σε δει πεινασμένο απλός πέφτεις στα μάτια της :vomit: και δυσκολα σου κάθεται....
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
........ο ξένος που θα έρθει εδώ είναι πρακτικά αδύνατον να  :knockinb: γκόμενα τωρα το τι  :jerking: έγραψε ένας πιθανόν κλώνος που μπορεί και να μην είχε έρθει ή να είχε έρθει 15 χρόνια πριν ότι πήγε στα μπαράκια ντυμένος όπως ντύνοντε στην Ελλάδα και έπαιρνε γκόμενες στο ξενοδοχείο είναι γιά  :2funny:είναι πρακτικά αδύνατον γκόμενα που δεν είναι πουτανα να παει στο ξενοδοχείο εκτός αν ειναι 35+ όπως αυτέ που πάνε οι φωστήρες του σά'ι'τ γιά να  :knockinb: στην Ουκρανία :jerking: :2funny:.
  Είχε έρθει εδώ ο Βασίλης ένας φίλος του ρολογά από τη Ρόδο πριν 4 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος) και δεν είχε πηδήξει καμία.Ακόμα και αυτη που ειχε γνωρισει στη Ρόδο και δεν είχε προλάβει να την  :knockinb: του ελεγε ότι ηταν απασχολημενη και μπορει να συναντηθει το σάββατο γιά λίγο.Μιλαμε γιά εμφανήσιμο και καλό καμάκι όχι σαν τους φουκαράδες που είδα στη Μολδαβία και αυτούς τους τελειωμένους που πανε Ουκρανία.
  Γιά κάποιον ξένο η μόνη λύση είναι τα σαλόν το κακό είναι ότι πρέπει να ξέρει Ρωσσικά αλλιώς ή θα πάει πέρνοντας τηλέφωνο από τα χαρτάκια που μοιραζουν στην Невский ή θα πάρει τηλέφωνο ένα από αυτά τα νούμερα που έχουν ζωγραφίσει στο δρόμο ή κρεμάσει σε καμιά κολώνα  :2funny:εκεί όμως το επίπεδο ειναι  :shit:η άλλη λύση γιά να  :knockinb: κάποιος είναι να πάει με κάποιον ταξιτζή (από μόνοι τους προτίνουν τη νυχτα καποιοι ταξιτζηδες εξω απο της ντισκο να σας πάνε σε σαλόν) τότε όμως δεν θα δώσετε 2000-3500 ρουβλια την ώρα αλλά 5000 ίσως και 6000 εξαρτάται από την όρεξη του ταξιτζή  :2funny:παντος οι περισσότερες γκόμενες αξίζουν είναι αυτές που πάνε city tour και της πληρώνουν 150 ευρώ την ώρα για να της  :knockinb:  :2funny:.Καμία σχέση με της βρωμιάρες Μολδαβές που το παίζουν Ρωσσίδες και της Ρουμάνες που είναι σα γύφτισες :vomit:.
  Ενας άλλος λόγος που ο Ελληνας θα δυσκολευτει να  :knockinb:είναι το χάλια ντύσιμο του και το στυλ του κακομοίρη που έχει και που οι γκόμενες δεν το γουστάρουν καθόλου!Εννοειται ότι και η συμπεριφορά των περισσότερων Ελλήνων ειναι χάλια!
  Τωρα σχετικα με την ασφάλεια είναι πολύ ασφαλείς.Οι 2 Ελληνες που έφαγαν ξυλο τα τελευταια χρόνια έφτεγαν αυτοί ο ένας ήταν στο στυλ του Παναγιώταρου της Μολδαβίας  :2funny:μιά κινητή αθλιότητα και πολύ κωλοσυμεριφορά και ο άλλος είναι αυτός που είχα γράψει με τη φακλάνα που άνοιξε Ελληνικο εστιατόριο στου διαόλου τη μάνα και έχασε τα λεφτα του :2funny:η δε φακλάνα του έκανε παιδί  :2funny: του είπε ή μου κανεις παιδί ή φεύγεις :2funny: και άρχισε να γραφει με Ελληνες στο Facebook  :2funny:αυτός χέστηκε και της το κανε  :2funny: :2funny: :2funny:και αυτός όλο μαγκιά ήταν εγώ του είχα πει πριν ακομα φαει το ξυλο:απορώ πως δεν έχεις φάει ξύλο με τέτοια συμεριφορά?
   
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα γιά τα σαλόν υπάρχει αυτό το σά'ι'τ  εδώ έχω γράψει γιά την Ελλάδα index.php?showtopic=72002&st=60  
   Τωρα με την κρίση στις σχέσεις Ελλάδας Ρωσσίας η Ελλάδα θα χάσει αλλά όχι τίποτα το τρομερό γιατί με την πτώση του ρουβλιού,την μείωση των εισοδημάτων των Ρώσσων και την απαγάρευση εξοδου από τη χωρα των δημοσίων υπαλλήλων που ήταν ένα μέρος της μέσης τάξης πολύ λιγοι πια ερχοντε Ελλάδα.Ελληνες εδώ έχει ελάχιστους οι περισσότεροι έρχοντε με μια τελειωμένη γυναικα που εχουν νομιζοντας οτι θα κανουν λεφτα και σε 2 μηνες φευγουν πισω Ελλάδα για ενα καλυτερο μελλον  :2funny:οποτε η κριση στις σχεσεις Ελλάδας Ρωσσίας δεν θα επηρεάσει ιδιέταιρα.
 

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Μηνύματα
3.755
Like
2.191
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν μίλησες με τον Βασίλη αλλά φέτος είναι ο μόνος που πάει περίφημα με τις Ρωσίδες!Έχει πάρει περίπου 5-10 και όλες βράδι στη θάλασσα μετά απο ιντερνετικά ραντεβού !
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom