Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι λεω (μηπως βεβαια την παω μακρια τη βαλιτσα ) οτι μπορει να υπαρχει κινεζικος η κινεζικα χρηματοδοτουμενος δακτυλος πισω απο καποιες εξελιξεις για να προβοκαρουν και να υπονομευσουν τις σχεσεις Ρωσσιας- ΗΠΑ ,ωστε η Ρωσσια να στραφει προς Κινα.
Η Ρωσσια δεν ειχε καλες σχεσεις παραδοσιακα με την εκάστοτε κυριαρχη Ευρωπαικη δυναμη ( ειτε ηταν η Γαλλια ειτε η Γερμανια), ενω διατηρουσε καλες με την Αγγλία ή τις ΗΠΑ. Η Αγγλία και οι ΗΠΑ επίσης πηγαιναν κοντρα στην εκάστοτε κυριαρχη ευρωπαικη δυναμη και συνασπιζοταν παντα σχεδον με τη Ρωσσια για να εξισορροπήσουν τη δύναμή της.
Υπό μία προυπόθεση : η Ρωσσία να μένει στο " χώρο" της και να μη βγαίνει απο αυτον και κυρίως να μη πλησιάσει στην έξοδο προς τη θάλασσα. Εκεί την εμπόδιζαν και ξαφνικά η Ρωσσία γινόταν " κακή"¨.
Στους μεγάλους πολέμους η Ρωσσία ήταν παντα στο πλευρό της Αγγλίας ( και αργότερα και των ΗΠΑ ). Πχ Ναπολεόντιοι, πρώτος παγκόσμιος, δεύτερος παγκόσμιος. Επίσης και σε άλλους νωρίτερα ήταν στο ίδιο στρατόπεδο με την Αγγλία ( πχ ο πόλεμος της Αυστριακής Διαδοχής στα μέσα του 18ου αιώνα, από τους μεγαλύτερος της εποχής. H μονη περίπτωση στην οποία αντιπαρατέθηκαν στρατιωτικά η Αγγλία με τη Ρωσσία ήταν στον Κριμαικο πόλεμο , οταν δηλαδη απειληθηκε αμεσα η Οθωμανικη Αυτοκρατορία και η Ρωσσία έκανε επικίνδυνη " κάθοδο" προς τη Μεσόγειο. Επίσης μετά το 1945, ενώ παραχώρησαν αφειδώς όλη την Ανατολική Ευρώπη οι Αμερικάνοι στο Στάλιν, στην Ελλάδα και την Τουρκία του το ξέκοψαν αποφασιστικά.
Ετσι και τώρα ο πραγματικός γεωπολιτικός αντίπαλος των ΗΠΑ είναι η Κίνα. Με τη Ρωσσία μπορούν να έχουν ένα αντίβαρο εις βάρος της Κίνας, η οποία φυσικά έχει τη δυναμική να επεκταθεί εις βάρος της Ρωσσίας. Επομενως αν η Ρωσσία έχει ενταση σε σχέση με τις ΗΠΑ ( με την Ευρώπη παντα θα βρίσκεται σε ένταση γιατί εκ των πραγμάτων πάλι έχουν αντίθετα συμφέροντα, και για αυτό επίσης έχει και κακές σχέσεις με τους Πολωνούς ΠΑΝΤΑ η Ρωσσία, επειδη η Πολωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του  " ευρωπαικού" συστήματος ), τοτε η Ρωσσία θα στραφεί προς την Κίνα ( μια και οι κακές σχέσεις με αμερικάνους, επιδεινώνουν στην παρούσα φάση και τις σχέσεις με τους ευρωπαίους). Η Κίνα που ακολουθεί γενικά μια έξυπνη και πονηρή παγκόσμια πολιτική το παίζει φίλη με όλους και ουδέτερη, κοιτά να μην εκτίθεται και θέλει να διεισδύει παντού. Στα "κουφά" αλλά αποτελεσματικά.
Δε ξέρω σίγουρα αν υπάρχει " κινέζικος" δάχτυλος πίσω απο πολλά γεγονότα, ξέρω όμως οτι αμεσα ωφελημένη απο την ενταση στις σχέσεις Ρωσσίας -ΗΠΑ βγαίνει η Κίνα

Η Αγγλία δεν έχει σταθερές σχέσεις με καμία ευρωπαική δύναμη.Το δόγμα της Αγγλίας είναι να μην αφήνουν καμία ευρωπαική δύναμη να γίνει κυρίαρχη όταν νικούσε ο Ναπολέοντας συμμάχησαν με τους Ρώσους και τους Αυστριακούς εναντίον του,όταν ο τσάρος έγινε απειλητικός συμμάχησαν με τους Γάλλους να τον εξουδετερώσουν όταν οι Γερμανοί το έπαιζαν πρώτη μούρη και ήταν επικίνδυνοι να εγκαθιδρύσουν ηγεμονία στην Ευρώπη συμμάχησαν με τους Ρώσσους και τους Γάλλους.Συνεπώς το δόγμα των Αγγλων είναι η ισορροπία δυνάμεων στην ευρωπαική ήπειρο να μην υπάρχει κυρίαρχη δύναμη.Για αυτό και είχαν τις φιλικότερες σχέσεις με την ΕΣΣΔ και μπλόκαραν τις ΗΠΑ όταν θέλανε να το παίξουνε ηγεμόνες στην Ευρώπη.
Τώρα για τον ίδιο λόγο κοντράρουν τους Γερμανούς.
Η Ρωσσία είχε άριστες σχέσεις με τους Γερμανούς στο μεσοπόλεμο και βοηθήθηκαν αμοιβαία για να εξελίξουν τα οπλικά τους συστήματα.Οι Ρώσσοι τους βλέπουν όλους με δυσπιστία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάνει συνέχεια botox για να φαίνεται μικρούλης και να γαμεί ρωσιδάκια, γι αυτό έχει παραμορφωθεί..
Το οτι εχει πολλους σωσίες ειναι σιγουρο.Ετσι κ'αλλιως με τον πραγματικο Πούτιν ή χωρις η πολιτικη της Ρωσσιας δεν αλλαζει.Οπως δεν αλλαξε και η πολιτικη της Βενεζουέλας μετα το θανατο του Ούγκο Τσάβες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.533
Πόντοι
216
Δημητρακη, για τις ρωσικες χωρες της Βαλτικης, Λιθουανια-Λετονια-Εσθονια, ποιο site θα προτεινες για γνωριμιες;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
γαμω την ευρωπη,βλεπω πριν λιγο στο eyronews διαφημηση μιας χωρας,εικονες,ειμαστε μικρη αλλα οραια χωρα μακεδονια!ο μεγαλος βλαδιμηρος τον απειλησε τον ερτογαν,μπες συρια αν τολμας.δεκεβρη εσπευμενα θελει τον αναστασιαδη μοσχα,ετυχε προβλημα υγειας του νικαρου ετσι πριν την συναντηση 17 δεκεβρη της ευρωπης τον περιμενει ο βλαδιμηρος με ανεικτες αγγαλες.ας τους δωσουμε τσαμπα ενα οικοπεδο να προστατευουν την αοζ,ας τους προτεινουμαι ναυτικη βαση αντι συρια,το στρατιωτικο αεροδρομιο που παραχωρουμαι σε αγγλους και αμερικανους.οι φιλοι μας αμερικανοι κρυφτηκαν οταν κανουν περιπατο οι τουρκοι,παντα μενουν στα λογια,υποσχεσεις για να μην μπουμε στην ρωσικη σφαιρα επιροης,παντα κατι σκαρφιζωνται και μας κοροιδευουν.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
χαρη μια ερωτηση,,υποστηριζεις αναστασιαδη?δεν σε καταλαβα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη, για τις ρωσικες χωρες της Βαλτικης, Λιθουανια-Λετονια-Εσθονια, ποιο site θα προτεινες για γνωριμιες;
Δεν της γουσταρω καθολου.Εχουνε μια  :jerking: νοοτροπια το παιζουν Ευρωπαιες ενω ειναι πεινασμενες!Σχεσεις και καλα και  :jerking:.Σε ολα τα Ρωσσικα σα'ι'τ πολλες Ρωσσοφωνες απο'κει εχουν σελιδα.

Κατω απο 80 $ το βαρελι το Brent

Συνημμένα

• Безымянный2.png
    Безымянный2.png
    170,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
παραλληλα πανε...ρουβλι και πετρελαιο..καλα τα ελεγες μητσο

Συνημμένα

• bbb.png
    bbb.png
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 35

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
γαμω την ευρωπη,βλεπω πριν λιγο στο eyronews διαφημηση μιας χωρας,εικονες,ειμαστε μικρη αλλα οραια χωρα μακεδονια!ο μεγαλος βλαδιμηρος τον απειλησε τον ερτογαν,μπες συρια αν τολμας.δεκεβρη εσπευμενα θελει τον αναστασιαδη μοσχα,ετυχε προβλημα υγειας του νικαρου ετσι πριν την συναντηση 17 δεκεβρη της ευρωπης τον περιμενει ο βλαδιμηρος με ανεικτες αγγαλες.ας τους δωσουμε τσαμπα ενα οικοπεδο να προστατευουν την αοζ,ας τους προτεινουμαι ναυτικη βαση αντι συρια,το στρατιωτικο αεροδρομιο που παραχωρουμαι σε αγγλους και αμερικανους.οι φιλοι μας αμερικανοι κρυφτηκαν οταν κανουν περιπατο οι τουρκοι,παντα μενουν στα λογια,υποσχεσεις για να μην μπουμε στην ρωσικη σφαιρα επιροης,παντα κατι σκαρφιζωνται και μας κοροιδευουν.

Δεν τα λες άσχημα.

Στους Σερβους πάντως που αρνηθηκαν κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία, οι αμερικανοι τους δημιουργησαν προβλημα στελνοντας τους αλήτες των βαλκανιων τους αλβανους να κανουνε τσαμπουκα. Στο βελιγραδι το κλίμα ειναι αντιευρωπαϊκό, γεματοι οι δρόμοι απο μπλουζακια πουτιν και ρωσικες σημαιες. Ερχονται δύσκολες μερες για τα βαλκανια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν τα λες άσχημα.

Στους Σερβους πάντως που αρνηθηκαν κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία, οι αμερικανοι τους δημιουργησαν προβλημα στελνοντας τους αλήτες των βαλκανιων τους αλβανους να κανουνε τσαμπουκα. Στο βελιγραδι το κλίμα ειναι αντιευρωπαϊκό, γεματοι οι δρόμοι απο μπλουζακια πουτιν και ρωσικες σημαιες. Ερχονται δύσκολες μερες για τα βαλκανια.

Τωρα το θυμηθηκαν να εχουν το " αντι-ευρωπαικο" κλιμα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι εννοεις με το σχόλιο αυτό; Πότε ήταν ειλικρινά φιλοευρωπαιστες οι Σερβοι;

Τελευταια γλυφανε να μπουνε στην Ε.Ε. και ειχαν αρχισει να γλυφουν και τους αμερικανους.

Oι Κροατες που ρωτησες την αλλη φορα ειναι Σλαβοι. Και εγω νομιζα ειναι επιμειξια ειτε με Ουγγρους ειτε με Γερμανους ( μπορει και να ειναι βεβαια σε ενα βαθμο ). ιδιοι Κροατες μου χουν πει πως ειναι Σλαβοι και δεν εχουν επιμειξια. Φανταζομαι παντως αν συνεβαινε το αντιθετο, δε θα ειχαν λογο να μη το πουν αντιθετα μπορει να εκαναν και μαγκια.

Επισης ειναι το μονο σλαβικο εθνος που εχει αμοιβαια συμπαθεια με τους Πολωνους ( μια και το συζητουσαμε την αλλη φορα ). Με τους Σερβους δεν εχω δει οι Πολωνοι να εχουν συμπαθεια . Μαλλον αντιπαθεια, μια και οι τελευταιοι ειναι "αδερφια" με τους αιωνιους εχθρους ,Ρώσους.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τελευταια γλυφανε να μπουνε στην Ε.Ε. και ειχαν αρχισει να γλυφουν και τους αμερικανους.

Λίγο γενικά αυτά.

Επι Ταντιτς πράγματι είχαν παρει μια πορεία προς "την ευρώπη", η οποια διεκόπη απο 2 γεγονότα. Η κυβερνηση Vusic που ακολουθησε, ουσιαστικά δε μπορεσε να κυβερνησει. Παντα όμως οι αντιευρωπαιστές είχαν 35-40%

Αυτά που έγιναν με τους αλβανους μια μερα πριν την επίσκεψη Πουτιν στο Βελιγράδι, δημιουργησαν άσχημο κλίμα.

Οι αλβανοι εμφανιζονται προκλητικοί, προφανως εχοντας τις πλατες γερμανων και αμερικανων. Δε μπορει να συνεχίσει ετσι επι μακρόν, θα πρέπει η αλβανια να παρει μια απαντηση. Σήμερα εφτασε Βελιγράδι και ο Seselj. Αν και με σοβαρό πρόβλημα υγειας, πιθανον να ενωσει τους υπερεθνικιστες αλλα και όσους ρέπουν προς τα εκει αλλα δεν ειχαν αποφασίσει. Αν συσταθουν ξανα παραστρατιωτικές ομαδες, αυτο κανεις δεν το ξερει.

Αυτα και σορυ για το σπαμ

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

Oι Κροατες που ρωτησες την αλλη φορα ειναι Σλαβοι. Και εγω νομιζα ειναι επιμειξια ειτε με Ουγγρους ειτε με Γερμανους ( μπορει και να ειναι βεβαια σε ενα βαθμο ). ιδιοι Κροατες μου χουν πει πως ειναι Σλαβοι και δεν εχουν επιμειξια. Φανταζομαι παντως αν συνεβαινε το αντιθετο, δε θα ειχαν λογο να μη το πουν αντιθετα μπορει να εκαναν και μαγκια.

Επισης ειναι το μονο σλαβικο εθνος που εχει αμοιβαια συμπαθεια με τους Πολωνους ( μια και το συζητουσαμε την αλλη φορα ). Με τους Σερβους δεν εχω δει οι Πολωνοι να εχουν συμπαθεια . Μαλλον αντιπαθεια, μια και οι τελευταιοι ειναι "αδερφια" με τους αιωνιους εχθρους ,Ρώσους.

Δε συμφωνώ για τους κροατες τους οποιους σιχαινομαι, μαζι με τους αλβανους. Δεν ξερω καν εαν υπάρχει μια κροατία, και όχι 2 ή 3. Ιστρια και δαλματία σίγουρα ειναι πολύ διαφορετικές.

Μιλησα για το πως βλέπουν οι σερβοι τους πολωνους, δεν εχω εικόνα για το πως βλέπουν οι πολωνοι τους σερβους γι'αυτό και δεν έκανα σχόλιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δε συμφωνώ για τους κροατες τους οποιους σιχαινομαι, μαζι με τους αλβανους. Δεν ξερω καν εαν υπάρχει μια κροατία, και όχι 2 ή 3. Ιστρια και δαλματία σίγουρα ειναι πολύ διαφορετικές.

Μιλησα για το πως βλέπουν οι σερβοι τους πολωνους, δεν εχω εικόνα για το πως βλέπουν οι πολωνοι τους σερβους γι'αυτό και δεν έκανα σχόλιο

Για χωρα που δεν εχω παει δε μπορω να πω , οποτε επιφυλασσομαι και σου μεταφερω μονο τι εχω ακουσει απο πολιτες των χωρων αυτων η ατομα που εχουν παει.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Κροατες και Σλοβενοι ειναι εκγερμανισμενοι Σλαβοι. Οσο ανεβαινεις στα εδαφη της πρωην Γιουγκοσλαβιας καταλαβαινεις τη διαφορα στην καθημερινοτητα π.χ στο φαγητο. Σκοπια, Σερβια ειναι σαν τα δικα μας ντολμαδες, γεμιστα. Ανεβαινοντας θα δεις Σνιτσελ κτλ

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Για χωρα που δεν εχω παει δε μπορω να πω , οποτε επιφυλασσομαι και σου μεταφερω μονο τι εχω ακουσει απο πολιτες των χωρων αυτων η ατομα που εχουν παει.

και εγω το ίδιο κάνω, δεν εχω παει ποτε πολωνια και αρα δε μπορω να κανω σχολιο. Για κροατία που εχω εικόνα, κανω τα δικά μου σχόλια για τη σιχαμαρα που αισθανομαι για τους κροατες.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Κροατες και Σλοβενοι ειναι εκγερμανισμενοι Σλαβοι. Οσο ανεβαινεις στα εδαφη της πρωην Γιουγκοσλαβιας καταλαβαινεις τη διαφορα στην καθημερινοτητα π.χ στο φαγητο. Σκοπια, Σερβια ειναι σαν τα δικα μας ντολμαδες, γεμιστα. Ανεβαινοντας θα δεις Σνιτσελ κτλ

Δεν ξερεις τι λες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom