Εγω ηθελα να θιξω το θεμα σχετικα με τη νεα κατηγορία Ελληνων στη Ρωσσια η Σρβικη φετα και το Τουρκικό ελαιολαδο ηταν απλος παραδηγματα για να δειτε οτι τα Ελληνικα προ'ι'οντα δεν ειναι ανταγωνηστικα στη Ρωσσια λογω Ευρω!και για να κανει καποιος δουλεια θελει πολλα λεφτα.Ολοι αυτοι μου λενε για δουλειες αλλα οταν τους λες οτι χρειαζονται καποια λεφτα σταματανε να μιλανε
.
Ο μικρομεσαιος εδω παει να σβίσει η μικρη επιχειρηση δεν μπορει να ανταγωνιστει της μεγαλες εταιριες καθως το συστημα ειναι εναντιον της.και τα επιτόκια για να παρει κανεις δανειο εξωπραγματικα (22%-29%)
.
Η νεα φουρνια Ελληνων που εχει ερθει εδω ειναι να τους λυπασαι.Μένουν κατω απο άθλιες συνθηκες,θυμιζουν τους Ελληνς μεταναστες στη Γερμανία.Δεν εχουνε 70-80 Ευρω να πανε να παρουνε ενα κινητο,καποιοι πεταξαν για Ελλαδα μεσω Μοσχας ενω ειχε απευθειας πτηση Αγια Πετρουπολη Αθήνα εννοειται οτι στη Μόσχα πηγανε με λεωφορείο
(9 ωρες) ολα αυτα για να γλυτωσουν 100-120 Ευρω
.Μιλαμε οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι 40-50 ετων αν εισαι πιτσιρικας 18-19 ετων το κανεις αν ομως ειναι σε μια καποια ηλικια θελεις να εχεις και καποια άνεση στη ζωη σου.
Δεν εχω καταλαβει γιατι ηρθαν εδω αυτοι?
Ελλαδα αν μεναν με τους γονεις τους θα περνάγαν πολυ καλήτερα εδω απλος ταλαιπορουντε και δεν εχουνε και κανενα μέλλον.Οταν τους λεω τι κανετε εδω?Μου απαντανε εσυ πως ηρθες?
Η διαφορα μας ειναι οτι εγω οτι και να γινει (εκτος απο πυρηνικο πολεμο
) εχω ενα εισοδημα που μου επιτρεπει να ζω σχετικα άνετα καθως και ολη την υποδομη (διαμερισματα,υπηκοοτητα) για να ζησω εδω και δεν ηρθα εδω για να κατσω με μια γυναικα οπως αυτοι
.Αυτοι ολοι Ελλαδα θα ζουσαν πολυ καλητερα δε νομιζω να ταλαιπορουνταν οπως ταλαιπορουντε εδω!
Ενα αλλο λαθος τους ειναι οτι κουβαλανε μαζι τους την Ελληνικη μιζερη νοοτροπία.Οι Ρωσσοι αυτη τη
του Ελληνα να λενε η γυναικα μου
και να την κουβαλανε μαζι παντου δεν την εχουνε,ακομα και διακοπες το καλοκαιρι πανε με της γκομενες τους!Οι Ελληνες εδω εχουνε μαζεψει για γυναικες καποιες που δεν μπορεσαν να βρουνε Ρωσσο ειτε εμφανησικα ειτε λογω του οτι ειναι απο αλλες πολεις και γ'αυτο κανενας δεν της παντρευτηκε ειτε λογω χαρακτηρα τους εχουν απο κατω
και της κουβαλανε μαζι οπου πανε και καυχιούνται οτι εχουν γυναικα
.Οταν μαζευοντε εχουν μια βλαχία σαν να πηγαινουν σε τιποτα οικογενειακες ταβερνες
.
Δεν ξερω τι λενε Ελλαδα σχετικα με τη ζωη τους εδω?Μπορει να λενε στους φιλους τους οτι
καθε μερα γκομεναρες?