dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω στα λεω αλλα εσυ !η ντισκο Ночной Океан ειναι σαν το ё που πηγαιναμε στην Οδησσό με τη διαφορα οτι δεν εχει αναλογια γυναικων αντρων 1 προς 1 αλλα εχει 3-4 γυναικες για καθε αντρα και οι Ουκρανοι ειναι πολυ πιο σεξουαλικοι απο τους Ρωσσους και καμακωνουνε ενω οι Ρωσσοι δεν καμακωνουν καθολου.Και οι γκομενες δεν ζητανε λεφτα οπως στην Οδησσό αλλα θελουν να πηδηχτουνε για την καβλα τους και δεν εχει καθολου ξενους!Τη βδομαδα που ερχεται θα βγαλω το Lada απο το γκαραζ και θα παω προς τα'κει .Πρεπει να 'ρθεις,πιστευω οτι εκει θα εχεις επυτηχια γιατι και να πας να κανεις το μαγκα δεν φοβιζεις της γκομενες.Το επιπεδο τους ειναι σαν του ё της Οδησσου μην περιμενεις τιποτα θεές.Αλλα Νοβγκοροντ Θα εχεις 3-4 γκομενες που θα της εχεις και θα της γυριζεις.δωματιο 500 ρουβλια τη μερα μην περιμενεις ομως κανενα 5αστερο ξενοδοχειο ενα απλο δωματιο σαν φοιτητικης εστιας (ειχα βαλει σε παλια ποστ φωτογραφιες).χτες κερασα βοτκα σε ενα ζευγαρι απο σαμαρα.οι μισθοι στην σαμαρα μου ειπαν ειναι 500 ευρο,εκει δεν υπαρχουν οι εταιρειες it και αλλες με τους μισθους μοσχας,πετρουπολης.ετσι σιγουρα οπως λεει ο διμητρακης πολεις σαν το νοβγοραντ ειναι ακομα παραδεισος.
Ενα αλλο αρνητικο για σενα ειναι πως αν ερθεις εδω ομως το κατουριμα απο την πριγγηπισσα μου που δεν θα το γλυτωσεις εχω τωρα και ενα καινουργιο μικρο πουτανακι που δεν ξερει να κατουραει και αν ερθεις μπορει να της κανω μαθηματα κατουριματος με 'σενα Μπορει να σ'αρεσει που το ξερεις? .Αν ομως πας Μολδαβια και αγαμητος θα φυγεις και θα καθεσαι στο ΟΠΑ που θα ειναι τιγκα στην τσιγαριλα με κακομοιρηδες και γέρους και ειναι πολυ πιθανον να στην πεσει ο Γερμενής για να τον γαμισεις οποτε Αγια Πετρουπολη- Νοβγοροντ ειναι πολυ καλητερη επιλογη για σενα.