Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χτες κερασα βοτκα σε ενα ζευγαρι απο σαμαρα.οι μισθοι στην σαμαρα μου ειπαν ειναι 500 ευρο,εκει δεν υπαρχουν οι εταιρειες it και αλλες με τους μισθους μοσχας,πετρουπολης.ετσι σιγουρα οπως λεει ο διμητρακης πολεις σαν το νοβγοραντ ειναι ακομα παραδεισος.
Εγω στα λεω αλλα εσυ  :jerking:!η ντισκο Ночной Океан ειναι σαν το ё που πηγαιναμε στην Οδησσό με τη διαφορα οτι δεν εχει αναλογια γυναικων αντρων 1 προς 1 αλλα εχει 3-4 γυναικες για καθε αντρα και οι Ουκρανοι ειναι πολυ πιο σεξουαλικοι απο τους Ρωσσους και καμακωνουνε ενω οι Ρωσσοι δεν καμακωνουν καθολου.Και οι γκομενες δεν ζητανε λεφτα οπως στην Οδησσό αλλα θελουν να πηδηχτουνε για την καβλα τους και δεν εχει καθολου ξενους!Τη βδομαδα που ερχεται θα βγαλω το Lada απο το γκαραζ και θα παω προς τα'κει  :).Πρεπει να 'ρθεις,πιστευω οτι εκει θα εχεις επυτηχια γιατι και να πας να κανεις το μαγκα δεν φοβιζεις της γκομενες.Το επιπεδο τους ειναι σαν του ё της Οδησσου μην περιμενεις τιποτα θεές.Αλλα Νοβγκοροντ Θα εχεις 3-4 γκομενες που θα της εχεις και θα της γυριζεις.δωματιο 500 ρουβλια τη μερα μην περιμενεις ομως κανενα 5αστερο ξενοδοχειο ενα απλο δωματιο σαν φοιτητικης εστιας (ειχα βαλει σε παλια ποστ φωτογραφιες).
  Ενα αλλο αρνητικο για σενα ειναι πως αν ερθεις εδω ομως το κατουριμα απο την πριγγηπισσα μου που δεν θα το γλυτωσεις  :2funny: εχω τωρα και ενα καινουργιο μικρο πουτανακι που δεν ξερει να κατουραει και αν ερθεις μπορει να της κανω μαθηματα κατουριματος με 'σενα  :2funny:Μπορει να σ'αρεσει που το ξερεις? :think:.Αν ομως πας Μολδαβια και αγαμητος θα φυγεις και θα καθεσαι στο ΟΠΑ που θα ειναι τιγκα στην τσιγαριλα με κακομοιρηδες και γέρους και  ειναι πολυ πιθανον να στην πεσει ο Γερμενής για να τον γαμισεις  :2funny:οποτε Αγια Πετρουπολη- Νοβγοροντ ειναι πολυ καλητερη επιλογη για σενα. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η νοοτροπια των γυναικων εδω ειναι εντελως διαφορετικη.Στην Ελλαδα που ειναι χαβούζα εχουνε θεοποιησει ολα τα μπάζα! :headbang:.Βουλγαρια δεν ξερω τι γινεται γιατι εχω να παω πολλα χρόνια και δεν μπορω να εχω γνωμη για το τι συμβαινει εκει τωρα.
  Σχετικα με τη Μολδαβια πηγα και σας το ειπα εκει οι γκομενες εχουν το μουνι τους σαν ειδος για διαπραγματευση απεναντι στον ξενο!Σου λενε θες να με  :knockinb: και θα πρεπει να κατακτισει το μουνι μου! :2funny:
  Ουκρανια δεν μου αρεσαν που ειναι εντελως πουλημενες!Το μονο που της ενδιαφερει ειναι τα λεφτα! :headbang:Αν Π.Χ. ειναι ενας 25αρης εμφανησιμος που δεν θελει να τους δωσει λεφτα και ενας αθλιος 45-50 που ειναι ετοιμος να σκασει τρελλα λεφτα για να  :knockinb: οι περισσοτερες Ουκρανες θα προτιμησουν τον αθλιο 45-50 χωρις να το σκεφτουνε! :rockon:.Γ'αυτες ο ξενος ειναι το ψωμι τους!
  Σχετικα με το τι συμβαινει στη Ρωσσια σας εχω βαλει καποια παραδηγματα απο σελιδες απο κοπελες για να βγαλετε καποια συμπερασματα.Βρηκα σημερα αλλο ενα παραδηγμα για να καταλαβετε λιγακι τον τροπο σκεψης των Ρωσσων.

Εδω ειναι μια κοπελα απο Μόσχα 27 ετων κατοικος Μοσχας (ετσι γραφει) το πιο ενδιαφερον στην σελιδα της ειναι αυτο

Родилась и живу в Москве.
Не имею жилищных и материальных проблем.

Γεννηθηκα και μενω στη Μόσχα .
    Δεν εχω οικονομικα προβληματα και προβλημα κατοικιας (παρακατω γραφει οτι μενει με τους γονεις της)

Αυτο δεν σας το βαζω για να κρινουμε αν η κοπελα λεει αληθεια δεν ειναι εδω το θεμα μας.Το σημαντικο ειναι αυτες οι 2 γραμμες τονιζει απο πριν οτι δεν ειναι απο αλλη πολη και ειναι γεννημα θρεμα Μοσχοβιτισα.Οπως σας εχω πει παρα πολλες φορες οι Ρωσσοι γονεις απο αγορια και κοριτσια απο την Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατον να δεχτουνε η κορη τους ή ο γιος τους να παντρευτει με καποιον που δεν ειναι απο την πολη αλλα εχει ερθει απο καπου αλλου και δεν εχει δικο του διαμερισμα.Ενα αλλο που σας εχω πει πολλες φορες ειναι η ηλικια.Ελλαδα και η 40χρονη γυναικα μπορει να βρει αντρα εδω μια γυναικα ανω των 25 ειναι τελειωμενη στην καλητερη περιπτωση να βρει εναν πολυ μεγαλητερο της να την  :knockinb: και θα ειναι και ευχαριστημενη  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
σωστα διμητρακι,πρεπει να ερθω νοβγοραντ.τα επαιξα τωρα με την τρελη θα ειναι σεβαστουπολη οταν θα παω με την οικογενοια της εκει.σε αλλες που περιμενουν ειπα σπιτι μου καμια δεν μενει και οταν μπορω θα τους τηλεφωνω χαχαχα.θα ειναι και η μικρουλα που ειδες σκαυπ απο πολταβα οδεσσα,μπορει να την φερω καμια νυχτα.χαθηκες τελαιταια ,αργα μονο εισαι σκαυπ.η μαλακια που με απωθει απο την ρωσια ειναι να παω να βγαζω βιζα αλλιως θα εκανα βολτα περμ,εκατερινιμπουργ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Η νοοτροπια των γυναικων εδω ειναι εντελως διαφορετικη.Στην Ελλαδα που ειναι χαβούζα εχουνε θεοποιησει ολα τα μπάζα!Βρηκα σημερα αλλο ενα παραδηγμα για να καταλαβετε λιγακι τον τροπο σκεψης των Ρωσσων.

Εδω ειναι μια κοπελα απο Μόσχα 27 ετων κατοικος Μοσχας (ετσι γραφει) το πιο ενδιαφερον στην σελιδα της ειναι αυτο

Родилась и живу в Москве.
Не имею жилищных и материальных проблем.

Γεννηθηκα και μενω στη Μόσχα .
   Δεν εχω οικονομικα προβληματα και προβλημα κατοικιας (παρακατω γραφει οτι μενει με τους γονεις της)

Αυτο δεν σας το βαζω για να κρινουμε αν η κοπελα λεει αληθεια δεν ειναι εδω το θεμα μας.Το σημαντικο ειναι αυτες οι 2 γραμμες τονιζει απο πριν οτι δεν ειναι απο αλλη πολη και ειναι γεννημα θρεμα Μοσχοβιτισα.Οπως σας εχω πει παρα πολλες φορες οι Ρωσσοι γονεις απο αγορια και κοριτσια απο την Μοσχα και Αγια Πετρουπολη ειναι παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατον να δεχτουνε η κορη τους ή ο γιος τους να παντρευτει με καποιον που δεν ειναι απο την πολη αλλα εχει ερθει απο καπου αλλου και δεν εχει δικο του διαμερισμα.Ενα αλλο που σας εχω πει πολλες φορες ειναι η ηλικια.Ελλαδα και η 40χρονη γυναικα μπορει να βρει αντρα εδω μια γυναικα ανω των 25 ειναι τελειωμενη στην καλητερη περιπτωση να βρει εναν πολυ μεγαλητερο της να την  :knockinb: και θα ειναι και ευχαριστημενη  :2funny:!  

Αυτο που γραφει η κοπελα ειναι τιμια εξηγηση, δειχνει αξιοπρεπεια.
Αξιοπρεπης βεβαια μπορει να ειναι και η φτωχη, ΑΝ το θελει.
Δηλαδη, να μην ανοιγει τα ποδια σε οποιον τις σκασει τα περισσοτερα, αλλα οταν πραγματικα γουσταρει καποιον (οπως στο παραδειγμα με τον 25χρονο που δεν εχει λεφτα και τον αθλιο 50αρη που τα χωνει).

Οσο για τις ηλικιες πολυ καλα τα λες.
Εδω
υπαρχει και εξειδικευμενο θεμα.

Οταν βλεπω ξυνισμενη μετρια ελληνιδα (απο καθε αποψη), και να το 'παιζει' καποια (μιλαμε για 35αρες, 40ρες, τετοια χαλια...), δεν τους το λεω αλλα απο μεσα μου λεω οτι δεν εχουν παρει χαμπαρι τι γινεται.
Ζουν σε δεκαετια του 80 και νομιζουν οτι ειναι οπως τοτε που ο ελληνας επρεπε να γινει ο 'μπρουνο'-το καμακι της Ροδου, για να βρει γκομενα, αφου αυτες το δινουν πολυ δυσκολα οι αχρηστες.
Σημερα ο ελληνας, λογω τουρισμου, δυνατοτητων επικοινωνιας-συγκοινωνιας, ευρωπαϊκης ενωσης - μετακινησεις χωρις visa,  κλπ   απειρες δυνατοτητες.
Αν νομιζουν οτι ο ελληνας ακομη θα παρακαλα, ειναι γελασμενες.
Εχουν χασει επισοδεια σε ποια εποχη βρισκομαστε.
Κανονικα πρεπει να μας παρακαλανε να παμε μαζι τους, κι εμεις να σκεφτουμε αν θα κανουμε το ψυχικο.
Γιατι που να βγει η μέση ελληνιδα σε συμπεριφορα και ομορφια μπροστα σε ξένες που ειναι αιώνες μπροστά...

Αθλιες ελληνιδες, καβαλα το καλαμι.
Οταν βλεπω οτι πχ. στην Ιαπωνία - Κίνα, ονομάζουν ως 'milf', 25αρες σαν τα κρύα τα νερά!!!!!!
Αντι οι ελλεεινίδες να βγαλουν τον σκασμο και την ουρα κατω απ'τα σκελια, μιλανε κι απαιτουνε απο πανω! Στα τσακίδια ολες τους!

Ευτυχως στο θεμα 'γυναικες' ζουμε πλεον σε πολυ καλυτερες εποχες απο παλιοτερα...

Επισκέπτης
από όσους γράφουν εδώ, μήπως υπάρχει και κανένας ρώσος για μένα? :) γουστάρω κι εγώ ρώσους, ρουμάνους και αλβανούς.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.687
Πόντοι
26.096
από όσους γράφουν εδώ, μήπως υπάρχει και κανένας ρώσος για μένα? :) γουστάρω κι εγώ ρώσους, ρουμάνους και αλβανούς.

Σε λάθος thread αναζητείτε την τύχη σας, κύριε. Υπάγετε εις το thread του κ. Λίλα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Δεν θα θελα να κανω μπανιο στη .....Σιβηρία!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη ποσταρε φωτο καμια ρωσσιδα να παρουμε ματι  :grin:
Γεματο ειναι το ιντερνετ απο φωτο :2funny: Εχει και σελιδα για Πιρφορους στο Facebook με πολλες φωτο   :2funny:

/photos_stream  

Εδω μας εχει γαμισει η ζεστη ο καιρος θυιζει Ελλαδα τωρα ειμαι αγκαλια με τον ανεμιστηρα  :2funny: καθε 2-3 ωρες μπαινω στ'αμαξι πηγαινω βολτα και ανοιγω το αρκουδισιον στο τερμα μετα απο 20-25 λεπτα μπορει να ριξει τη θερμοκρασια στους 11,5-13 βαθμους (εξαρταται απο την εξωτερικη θερμοκρασια).

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γεματο ειναι το ιντερνετ απο φωτο :2funny: Εχει και σελιδα για Πιρφορους στο Facebook με πολλες φωτο   :2funny:

/photos_stream  

Εδω μας εχει γαμισει η ζεστη ο καιρος θυιζει Ελλαδα τωρα ειμαι αγκαλια με τον ανεμιστηρα  :2funny: καθε 2-3 ωρες μπαινω στ'αμαξι πηγαινω βολτα και ανοιγω το αρκουδισιον στο τερμα μετα απο 20-25 λεπτα μπορει να ριξει τη θερμοκρασια στους 11,5-13 βαθμους (εξαρταται απο την εξωτερικη θερμοκρασια).

βαλε καμια ριαλ φοτο  ρε οπως ο σχινοχαρας  :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βαλε καμια ριαλ φοτο  ρε οπως ο σχινοχαρας  :grin: :grin:
Αφου σας εχω πει οτι θεωρω βλαχιά να λεω στις γκομενες να φωτογραφιθουμε ξενερωνουν!Φωτο σας ειχα βαλει για να μη λεει κανενας  :jerking:.Γεματο ειναι το ιντερνετ απο φωτογραφιες για Πιρφορους :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μονο που δεν ειναι Lada.Το μοτερ του θα ειναι το 2000 κυβικα της Renault η πλακα ειναι οτι στο Duster 4Χ4 το ιδιο μοτερ σε συνδιασμο με το αρχαιο αυτοματο κυβωτιο τεσσαρων ταχυτητων καιει 15 λιτρα στα 100χλμ.  :2funny:.Δες εδω στη φωτογραφια το καινουργιο αυτοκινητο της Lada το Lada Largus  :2funny:

Συνημμένα

• 1332345303_lada_largus_1.jpg
    1332345303_lada_largus_1.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • Lada-Largus-10-575x383.jpg
    Lada-Largus-10-575x383.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και βρες μου 10 διαφορες με το Dacia  :2funny:

Συνημμένα

• 42-Dacia-07.jpg
    42-Dacia-07.jpg
    70,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Dacia-Logan-MCV.jpg
    Dacia-Logan-MCV.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 24

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
........

Εδω μας εχει γαμισει η ζεστη ο καιρος θυιζει Ελλαδα τωρα ειμαι αγκαλια με τον ανεμιστηρα  :2funny: καθε 2-3 ωρες μπαινω στ'αμαξι πηγαινω βολτα και ανοιγω το αρκουδισιον στο τερμα μετα απο 20-25 λεπτα μπορει να ριξει τη θερμοκρασια στους 11,5-13 βαθμους (εξαρταται απο την εξωτερικη θερμοκρασια).
Βρε Δημητράκη, γιατι δεν βάζεις ένα "αρκουδίσιον" στο σπίτι σου, ώστε να μη χρειάζεται νια πιάνεις τα βουνά και τα λαγκάδια;  :think:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.490
Πόντοι
2.356
Και βρες μου 10 διαφορες με το Dacia  :2funny:

Γεια σου Δημητράκη απο Ελλάδα, πάρε και εμάς για τις business σου στη Ρωσία ρε. Εδώ δε παλεύεται ούτε επαγγελματικά ούτε "γκομενικά" ρε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε Δημητράκη, γιατι δεν βάζεις ένα "αρκουδίσιον" στο σπίτι σου, ώστε να μη χρειάζεται νια πιάνεις τα βουνά και τα λαγκάδια;  :think:
Εδω ζεστη εχει 7-8 μερες το πολυ μια φορα στα 2-3 χρονια (μιλαω για 27-29 βαθμους) οπως ειναι στην Ελλαδα το μα'ι'ο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom