Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Τα παλιά είναΙ τα διαμάντια. Μετά την είδε αλλιώς και μαζεύτηκε. Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε και τα αρχεία από το 2006 εκεί θα ήτανε το απόλυτο.
Αλλά εντάξη και με αυτά εδώ έχουμε:
1)Γουστάρει τραβέλια άρα είναι αδελφή.
2)Η θεία του ήταν τσατσά. Άρα η μάνα του; (ρητορικό, έχουμε ήδη καταλάβει)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
3)Αυτός ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του αλλά βγήκε αδερφή και τον αποκληρώσανε
4)Αποκαλήφθηκε που οφείλεται η πλούσια χέτη του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ΦΟΥΡΝΙΣΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
Φουρνιστή μακαρονάδα

Υλικά:

½ κιλό μακαρόνια κοφτά
   5 αβγά
   6 ποτήρια γάλα
   1/3 του ποτηριού ελαιόλαδο
   200 γραμ. φέτα
   200 γραμ. έμμενταλ
   200 γραμ. γκούντα

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα μακαρόνια ωμά στο ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα αβγά το λάδι και το γάλα.
   Τρίβουμε τα τυριά πάνω από τα μακαρόνια και στη συνέχεια τα περιχύνουμε με το περιεχόμενο του μπολ. Προσέχουμε να έχουμε καλύψει καλά όλα τα μακαρόνια ώστε να ψηθούν.
   Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 190 C για 45-50 λεπτά και μετα στο στομα του stinokolara.

μου ανοιξε η ορεξη
πραγματικα πιστευεις οτι με το να με λες χοντρο στεναχωριεμαι;;;; βρες κατι αλλο
οταν ερθω αγια πετρουπολη ελπιζω να μου μαγειρεψεις  :cool2:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 30

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
image.ashx

σε πρωτη παρουσιαση η αποδειξεις οτι ο γαριδακης γαμαει.Εδω τον βλεπουμε με τις γκομενες του στο καναπε που κοιμαται γιατι δεν εχει λεφτα για κρεβατι ο φουκαρας.Για αυτο τον βλεπουμε μονιμως πιασμενο να κανει κινηση του ομου αλα Μητσοτακης.
axaxaxaxaxε σε λατρευω μαστερ... χαχααχαχαχαχ    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΟΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ  
Φαντα σου ποσο ξεφτιλας ειναι για να ανεχεται να τον ταιζουνε οι δικοι του και μια γυναικα με παιδι δικο του -λεμε τωρα,που δεν ειναι. Με τι να το εκανε?Με το πακοτινι που εχει?-
Μιλαμε για πολυ ξεφτιλας. Βγαλε ρε τα παντελονια και φορεσε στρινγκακι και φουστιτσα, ή ακομα κανε κατι καλυτερο: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΞΕΦΤΙΛΑ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.292
Πόντοι
3.656
image.ashx

σε πρωτη παρουσιαση η αποδειξεις οτι ο γαριδακης γαμαει.Εδω τον βλεπουμε με τις γκομενες του στο καναπε που κοιμαται γιατι δεν εχει λεφτα για κρεβατι ο φουκαρας.Για αυτο τον βλεπουμε μονιμως πιασμενο να κανει κινηση του ομου αλα Μητσοτακης.
σε-βιασμο στον μεγα δημητριο29!!! :lheel:
που θα ξεχαρμιαναζετε χωρις τα θρεντ του μεγα ντημας?
ρισπεκτ λοιπον
αλλα τι λεω?εδω πηγατε να βγαλετε γκευ τον μεγα διδασκαλο ιωσηφ... :grin:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Παιδια ειμαι καινουργιος εδω,μπηκα στο θρεντ γιατι με ενδιαφερουν τα ανατολικα κρατη.Αυτο που γινεται εδω δεν περιγραφεται,  :2funny:  :2funny:   εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.Ειστε ολοι υπεροχη καλοι και κακοι.  

Επισκέπτης
Παιδια ειμαι καινουργιος εδω,μπηκα στο θρεντ γιατι με ενδιαφερουν τα ανατολικα κρατη.Αυτο που γινεται εδω δεν περιγραφεται,  :2funny:  :2funny:   εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.Ειστε ολοι υπεροχη καλοι και κακη.  

μαρκο
για να μην μαλιοτρβηχτουμε
πες μας εσυ εισαι καλο ή κακος;;; :2funny: :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ειμαι καινουργιος εδω,μπηκα στο θρεντ γιατι με ενδιαφερουν τα ανατολικα κρατη.Αυτο που γινεται εδω δεν περιγραφεται,  :2funny:  :2funny:   εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.Ειστε ολοι υπεροχη καλοι και κακη.  
Καλωσηρθες.Αλλα πες μας: Εισαι με το μερος μας ή με τον Γαριδακια?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φαντα σου ποσο ξεφτιλας ειναι για να ανεχεται να τον ταιζουνε οι δικοι του και μια γυναικα με παιδι δικο του -λεμε τωρα,που δεν ειναι. Με τι να το εκανε?Με το πακοτινι που εχει?-
Μιλαμε για πολυ ξεφτιλας. Βγαλε ρε τα παντελονια και φορεσε στρινγκακι και φουστιτσα, ή ακομα κανε κατι καλυτερο: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΞΕΦΤΙΛΑ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κριμα που θα βγω εξω.Τελικα τι εγινε την πηρες την κουκλα με προσωπο σαν της γυναικας σου που ειχες παραγγηλει? :2funny:Σε βλεπω ηρεμησες πιθανοτατα να  :knockinb:την κουκλα και να ξεκαβλωσες

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κριμα που θα βγω εξω.Τελικα τι εγινε την πηρες την κουκλα με προσωπο σαν της γυναικας σου που ειχες παραγγηλει? :2funny:Σε βλεπω ηρεμησες πιθανοτατα να  :knockinb:την κουκλα και να ξεκαβλωσες
Παλι τα ιδια για κουκλες και βλακειες? αμαν ρε γαριδακια. Σε βαρεθηκανε ολοι με τις κρυαδες που λες. Συνεχεια επαναλμβανεσαι.Να υποθεσω οτι τοσα ξερεις τοσα λες?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσυ;
κοντος;
χοντρος;
αφραγκος;
πες μας κατι για εσενα!!!
Απλα υποστηρικτης,τσα2κι του γαριδακια. Εχει την αντυπωση απο οτι φαινεται οτι  αμα τον υποστηριξει,θα του βρει γκομενες το καλοκαιρι στην Ρωσσια  :2funny: :2funny: :2funny:  Οταν θα τον παιρνει στα σαλουν ή στα μπουρδελα και θα τον βαζει να πληρωνει και τα δικα του,-οπως εκανε και σε αλλους- τοτε θα δουμε τι θα πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Απλα υποστηρικτης,τσα2κι του γαριδακια. Εχει την αντυπωση απο οτι φαινεται οτι  αμα τον υποστηριξει,θα του βρει γκομενες το καλοκαιρι στην Ρωσσια  :2funny: :2funny: :2funny:  Οταν θα τον παιρνει στα σαλουν ή στα μπουρδελα και θα τον βαζει να πληρωνει και τα δικα του,-οπως εκανε και σε αλλους- τοτε θα δουμε τι θα πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  
εεε..μας τα χαλασες εδω,,,αν περιμενα το καλοκαιρι να μου βρει ο προεδρος,,, :grin: :grin: :grin:
στα σαλουν κιολας.. :grin: :grin: :grin:
ειτε στα σαλον... :grin: :grin: :grin:
φεξε μου κ γλυστρησα.. :grin: :grin: :grin:
αλλα ειμαι φαν του προεδρου,εχω μια αδυναμια κι εγω,παροτι κατι φορες το παραγαμαει,, :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom