Νέα

Ρωσία sex & vodka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
ο φουκαρας ο γαριδακης εχει μια τηλεοραση στο δωματιο που μενει προπολεμικη.Να του στειλω μια πλασμα που εχω περισευουμενη;

Επισκέπτης
ο φουκαρας ο γαριδακης εχει μια τηλεοραση στο δωματιο που μενει προπολεμικη.Να του στειλω μια πλασμα που εχω περισευουμενη;

αμαν με το γαριδ  εεε πουλι του δημητρακη
κατσε το γαριδακι σου να γινει παφ και μετα τα λες στον τιτανομεγιστο προεδρο
(για να μαθεις να λες οτι μονο ο νυκτερος τον ακουμπαει)

ΥΓ ποιο σαρανταρης σαν εμενα θυματε τα παφ;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αμαν με το γαριδ   εεε πουλι του δημητρακη
κατσε το γαριδακι σου να γινει παφ και μετα τα λες στον τιτανομεγιστο προεδρο
(για να μαθεις να λες οτι μονο ο νυκτερος τον ακουμπαει)

ΥΓ ποιο σαρανταρης σαν εμενα θυματε τα παφ;;;;
τι ειναι τα παφ;εγω τον πουφ θυμαμαι μονο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
       ta prota δυο αεροπορικα φουνταρισματα  του 2013  σας το χο γραψει 1000 φορες  μακρυα απο ανατολικες ετεριες το χειμονα!!!!  καλητερα με τρενακι !!!   και απο τι διαβαζο  :jerking: :jerking: δεν φτενε τα αεροπλανα!!!!!! οι ανθροποι ειναι μαλακες  τελειοσ  μα τελειος  ουτε τα βασικα  δεν τιρουντε απο τα αεροδρομια  που παντα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι η κιριοτερη αιτια τον ατηχηματον  μιλαμε γελαδαριδεσ τελειοσ ακομα και το καλοκαιρη εγο προτιμο το αμαξι  :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και επιδι ειναι βαλενταινσ σιμερα  δορακι!!!!!  χαιβανοασχετοπαπαρολογοι  εδο και ενα χρονο ο καλητεροσ  μπεστ βαλευ φορ μανεη  :grin: :grin: :grin:  προορισμος για ολους τουσ ανατολικους ειναι η κεντρικοανατολικη βουλγαρια πενταστερα  τσαμπα με χαιλικια τεζα γιακουζια πισινες κτλ δυο βουνα και δυο θαλλασα βρειτε τα!!!!!! ολο το χειμονα οπα απο ρουμανοροσομολδαβοουκρανοισραιλινοαχλαμπαδες τεζααα τσαμπαα και της γυνεκες της φερνουν απο την χορα τους με ταξιδιοτικα γραφεια με τουριστικες βιζεσ  τους κοστιζει πολι λιγοτερα απο ιδια χα-ιλικια στην χορα τους γινετε οπα λεμε !!! πολις κοσμος!!! και μιλαμε επιπεδο ντουμπαι!!!! γαμο το μπανανισταν γαμο!! αντε χρονια πολλα και καλλα κρασια ασχετοπαπαρολογοι!!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
και επιδι ειναι βαλενταινσ σιμερα  δορακι!!!!!  χαιβανοασχετοπαπαρολογοι  εδο και ενα χρονο ο καλητεροσ  μπεστ βαλευ φορ μανεη  :grin: :grin: :grin:  προορισμος για ολους τουσ ανατολικους ειναι η κεντρικοανατολικη βουλγαρια πενταστερα  τσαμπα με χαιλικια τεζα γιακουζια πισινες κτλ δυο βουνα και δυο θαλλασα βρειτε τα!!!!!! ολο το χειμονα οπα απο ρουμανοροσομολδαβοουκρανοισραιλινοαχλαμπαδες τεζααα τσαμπαα και της γυνεκες της φερνουν απο την χορα τους με ταξιδιοτικα γραφεια με τουριστικες βιζεσ  τους κοστιζει πολι λιγοτερα απο ιδια χα-ιλικια στην χορα τους γινετε οπα λεμε !!! πολις κοσμος!!! και μιλαμε επιπεδο ντουμπαι!!!! γαμο το μπανανισταν γαμο!! αντε χρονια πολλα και καλλα κρασια ασχετοπαπαρολογοι!!  :2funny: :2funny:
ε και τι μας νοιαζει εμας;;;; δεν επεσαν στην Ρωσσια  :2funny:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στειλτου καλυτερα κανενα σκυλακι, αφου γκομενα δεν του καθεται,παρα μονο Φιλιππινεζες πουτανες απο Σαλουν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΣΚΥΛΙΑ,ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στειλτου καλυτερα κανενα σκυλακι, αφου γκομενα δεν του καθεται,παρα μονο Φιλιππινεζες πουτανες απο Σαλουν.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ,ΣΚΥΛΙΑ,ΜΟΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε μου πας καλα το ρωτας το καημενο το σκυλακι τι σοκ θα παθει αμα του βαλει χερι ο τριχωτος πιθηκος??!! δεν το λυπασαι το καημενο το ζωντανο!!? :headbang:

judasisthekey34

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου πας καλα το ρωτας το καημενο το σκυλακι τι σοκ θα παθει αμα του βαλει χερι ο τριχωτος πιθηκος??!! δεν το λυπασαι το καημενο το ζωντανο!!? :headbang:
συγγνωμη. θα του δημιουργηθει ψυχολογικο προβλημα. τι φταιει το σκυλακι?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
garida-400x300.jpg
640px-Australian_State_Route_29.svg.png

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
image.ashx

σε πρωτη παρουσιαση η αποδειξεις οτι ο γαριδακης γαμαει.Εδω τον βλεπουμε με τις γκομενες του στο καναπε που κοιμαται γιατι δεν εχει λεφτα για κρεβατι ο φουκαρας.Για αυτο τον βλεπουμε μονιμως πιασμενο να κανει κινηση του ομου αλα Μητσοτακης.

Επισκέπτης
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΘΕΟΝ

εγω παντος δεν εχω δουλεψει ποτε μου και ουτε προκειται.οι γονεις μου ειναι αναγκασμενοι να μου στελνουνε για να μην παω να μενω Ελλαδα μονιμα και να τους φερνω τραβεστι και πουτανες στο σπιτι και να τους ξευτηλιζω.και η Ουγγαρεζα μου που εχω παιδι μαζι της ολο και κατι μου στελνει με λιγο τσακωμο απο το τηλεφωνο καθε φορα.δεν ειμαι εκατομμυριουχος.αλλα ειμαι ευτυχισμενος!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΟΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ  

Εγω οταν μεγαλωσω ηθελα να γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς.η Μπε'ι'μπι σιτερ μου η Θεια Μαρω θεος χωρεστην ητανε πρω'ι'ν ΤΣΑΤΣΑ.θυμαμαι οταν ημουνα περιπου 8 χρονων που γυριζαμε το σπιτι και μου ελεγε τη θα ητανε το καθε δωματιο εαν ητανε μπουρδελο!εδω μου ελεγε θα περιμενουν οι πελατες στην κουζινα θα τους ψηνουνε τον καφε!της ελεγα θεια Μαρω εσυ θα ψηνεις τους καφεδες?τοτε μου ειχε απαντισει δυστηχως δεν θα ζω εγω τοτε να σε θαυμασω ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να ψηνω τους καφεδες στους πελατες!!!!και οταν με ρωταγανε τι θα γινω οταν μεγαλωσω ελεγα θα γινω ΝΤΑΒΑΤΖΗς!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Αλλα τελικα ουτρε Νταβατζης δεν καταφερε να γινει

καλη τυχη στο ρωσσοφιλο κομμα ρε

με τα μαλλια τελειωσα!εκανα 2 μεταμοσχευσεις και δεν ειμαι πια καραφλος!ειμαι 33 χρονων.και σιγα σιγα θα αρχισω να εχω ριτηδες.οπως αναγκαστηκα να κανω μεταμοσχευση μαλλιων αργα η γρηγορα θα αναγκαστω να κανω και λιφτινγκ.

δεν ειναι πια καραφλος οχι δεν ειναι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΦΟΥΡΝΙΣΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ
Φουρνιστή μακαρονάδα

Υλικά:

½ κιλό μακαρόνια κοφτά
    5 αβγά
    6 ποτήρια γάλα
    1/3 του ποτηριού ελαιόλαδο
    200 γραμ. φέτα
    200 γραμ. έμμενταλ
    200 γραμ. γκούντα

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα μακαρόνια ωμά στο ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα αβγά το λάδι και το γάλα.
    Τρίβουμε τα τυριά πάνω από τα μακαρόνια και στη συνέχεια τα περιχύνουμε με το περιεχόμενο του μπολ. Προσέχουμε να έχουμε καλύψει καλά όλα τα μακαρόνια ώστε να ψηθούν.
    Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 190 C για 45-50 λεπτά και μετα στο στομα του stinokolara.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom