Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 131 18,8%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,3%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 32 4,6%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    696

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Καλά τα έλεγε ο Τσίπρας ότι θα μπούμε στις αγορές  :grin: :grin: :grin:

ΥΠΟΠΤΟ ΒΑΝΑΚΙ ???  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...ψάχνοντας τον πλουραλισμό στην ικανοποίηση

...η διέγερση απο την 24ωρη υπηρεσία για την γαμημένη κοινωνία σας και οι αυθόρμητες αντιδράσεις μια γυναίκας , μεταφράστηκαν σε έναν 10ωρο πριαπισμό και σε πολλαπλές εκκρίσεις αιδοιϊκών χυμών...
...όμως τα υπολείμματα διέγερσης και η ανάγκη μου να ακουμπήσω το σώμα και κάποιας άλλης γυναίκας , έσυραν το κρέας μου στο μετάξι για καφέ και ηδονοθηρία...
...ανέβηκα τα σκαλάκια του οικισκου και βάλθηκα να καυλαντίζω με την Σάρα κοιτάζοντας τα χυτά βυζιά της...
...η αυθόρμητη και χαρούμενη συμπεριφορά της στο σαλόνι πάγωσε λίγο στο δωμάτιο, πήρε την επαγγελματική της όψη,  αλλά ήταν άκρως δεκτική...
...ήθελα απλά να εκσπερματίσω απλά πιάνοντας τις καμπυλότητές της τπτ άλλο...
...ψυχρές χειλεοχειλικές παρατρίψεις ...προσπαθώντας να ξεχάσω το πόσες ακάθαρτες υγρές
γλώσσες ήρθαν σε επαφή με τη γλώσσα της σάρας για να φτάσει στο σημείο να την έχει ερμητικά κλειστή στην στοματική της κοιλότητα...
...λίγος θηλασμός των μαστών της ...και η τσατσά άρχισε να φωνάζει "σάααααρα" ερεθίζοντας τον κροταφικό λοβό μου...
άρχισα χειροκίνητα να παρατρίβω τον φαλό μου με το άγχος της βιασύνης να υποκλέβει πεϊκή αιμάτωση...αλλά έφτασα σε μια 85άρα στύση η οποία απο την αγχώδη διέγερση του συμπαθητικού ήταν έτοιμη να απεκκρίνει το περιεχόμενο των σπερμοκύστεων...
...η Σάρα καβάλησε την 85άρα στύση ...και μετά απο 2-3 πιστονιές εξέκρινα το υγρό ...το οποίο συμπαρέσυρε την έκκριση λίγων ευφοριστικών οπιοειδών στο λιμβικό σύστημα του εγκεφάλου μου...
...το παρασυμπαθητικό μου προκάλεσε μια έπειξη προς ουροδόχοεκκένωση την οποία ανέστειλα μέχρι να φτάσω στην τουαλέτα του σπιτιού μου και έτσι πιο ανάλαφρος να σας γράψω αυτές τις ηλεκτρονικές γραμμές...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
:orchestra:

Το καλτ πορνο-μπουντρούμι που συνουσιάστηκα με την Ντόνα
Μ. Αλεξάνδρου 25  :rockon:
Το είχα τεράστια ανάγκη.........

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Το καλτ πορνο-μπουντρούμι που συνουσιάστηκα με την Ντόνα
Μ. Αλεξάνδρου 25  :rockon:
Το είχα τεράστια ανάγκη.........

Μύστη τι παίχτηκε με την τύπισσα,είχαμε παράνομα εξτραδάκια  :think: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon:.Πάντως το ρομαντικό περιβάλλον αυτού του τσαρδιού δένει ιδανικά μ'έναν ακα κρεμπιέ  :cum: :cum: :grin: :grin:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μύστη τι παίχτηκε με την τύπισσα,είχαμε παράνομα εξτραδάκια  :think: :wanker: :wanker: :rockon: :rockon:.Πάντως το ρομαντικό περιβάλλον αυτού του τσαρδιού δένει ιδανικά μ'έναν ακα κρεμπιέ  :cum: :cum: :grin: :grin:

Τύπε στην συστήνω.
Το τσαρδί αυτό πλημμυρίζει από ρομαντισμό !!!      :orchestra:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Το Κολωνού 27 ισόγειο στηρίζει Βασίλη Λεβέντη !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Όπως βλέπεται το Μεταξουργείο είναι και στέκι ανταλλαγής πολιτικών απόψεων
καθώς σε πολλά τσαρδιά γίνονται πολύωρες πολιτικές συζητήσεις για την χώρα και το τι μας ξημερώνει.

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Τύπε στην συστήνω.
Το τσαρδί αυτό πλημμυρίζει από ρομαντισμό !!!      :orchestra:

Σ ευχαριστώ μύστη μου αλλά έχω ήδη δοκιμάσει  :rockon: :rockon: :hi:.Στο τσαρδί αυτό όπως το λες έχω κάνει παράνομο εξτραδάκι με την μαρία την τσιγγανορουμούνα ακόμα και όταν είχε βάρδια ως τσατσά  :orchestra: :rockon: :rockon: :grin: :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

[size=30pt]BOUEFA[/size]

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 

billy13 – tramountana

Legolas33aris - master21

Picker - dimitrakis29

Kostakis27 - alex71

haker301978(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2011
Κριτικές
54
Like
648
Πόντοι
361
Χθεσινή ενημέρωση στην πρώτη βάρδια φυλής με μια ρομαντική ιστορία που εξελίσσεται στην δίδυμου.
Φωκαίας 27Β όροφος Καμέλια  με φουλ όπου έγινε η πρώτη κατάθεση και τα πήρε στην μάπα  Erection ισόγειο η Αθήνα με ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 27α υπόγειο δυο κοπέλες Βιολέτα και Σοφί με φουλ και οι δύο.
Φυλής 40 μονικα και Εύα φουλ.
Φιλιππιδου 11α η αννυ με τσατσο τον Άρη όπου έγινε η δεύτερη κατάθεση με πολύ καλες εντυπώσεις.
Φυλής 69 α Τζουλιάννα με κώλο όπου έγινε η τρίτη κατάθεση.
Τέλος διδυμου 18 υπόγειο Καρολίνα με φουλ πρόγραμμα  όπου εδώ εξελίσσεται η ρομαντική ιστορία.
Μπαίνοντας στον οίκο δίνω το παράβολο στην τσατσα και μπαίνω στο μεσαίο δωμάτιο,στο δίπλα δεξιά ρομαντικός αλοδαπος συναγωνιστής έλεγε στην Καρολίνα να φέρει δονητή να του γαμησει τον κώλο  Grin όπως και έγινε και μάλιστα έλεγε να του τον βάλει βαθιά  Grin και να τον λεει  πουστρακι όπου μετά απο αρκετή ώρα ξεκωλιασματος η τσατσα χτύπησε την πόρτα και μετά απο λίγο προέτρεψε την κοπέλα να του παίξει μαλάκια να τελειωσει στα βυζια όπως και έγινε, μάλιστα της την είπε κιόλας γιατί έχει μικρά βυζια και πρέπει να τα μεγαλώσει  2funny.
Μετά είχε σειρά το αριστερό από μένα δωμάτιο όπου σε κάποια φάση της συνουσιας ,ο συναγωνιστής λέει στην κοπέλα πανικοβλητος τι είμαι αυτό αίμα και δεν πήρε απάντηση, έχεις περίοδο ρωτάει και η απάντηση ήταν αρνητική,δεν κατάλαβα βασικά σε ποια φάση στης πράξεις ήταν αν έκανε γλυφομουνι ή την γαμουσε την ρωτουσε αν το αίμα είναι δικό της ή δικό του η Καρολίνα είπε δεν ξέρω και μετά έφυγε από το δωμάτιο.Τωρα τι ακριβώς πεχτηκε δεν ξέρω παντός εγώ ντυθηκα και έφυγα λέγοντας στην τσατσα ότι κάτι μου έτυχε επιστρεφοντας βέβαια το 20ρικό. Ελπίζω το παιδί να είναι καλά και η Καρολίνα να είναι ποιο προσεκτική,εμένα ηταν στανταρακι αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
ξημερώματα Τρίτης πρός Τετάρτη πήρα ξανά την Νικόλ στο Κωνσταντινουπόλεως 166α

φώτος απο το δωμάτιο

166.jpg
166_2.jpg

166_3.jpg
166_4.jpg

166_5.jpg
166_6.jpg

166_7.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
φύγαμε καρφί και πηγαμε Ρεμούνδου 21α οπου  δοκιμασα το ξανθο κοντοπουτανο Όλγα που το είχα βάλει στο μάτι, θα ακολουθησει κριτικη καθώς και φωτος του δωματιου.

image.jpg
21_4.jpg

21_5.jpg

21_2.jpg

21_3.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
πριν από μερικά λεπτά τιμησα την πιτσιρικα Λορα στο Δίδυμου 20, καστανη και όχι μελαχρινη που γράφουν όλοι.... κοντη με κανονικο σωμα μικρο βυζι, θα ακολουθήσει κριτικη και φωτος του δωματιου

20_3.jpg
20_4.jpg

20_5.jpg
20_6.jpg

20_2.jpg
20_7.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom