Αν κατάλαβα καλά πήραμε την ίδια κοπέλα στο ίδιο δωμάτιο μύστη rigomortis ... την Άννα, πρόκειται για Ρουμάνα κατά δήλωση της, ξανθιά, τσιγγανάκι, με ωραία μαστάρια, μικρό κωλαράκι και άψογο τσιμπούκι ....
Ξεκίνημα γύρω στις 22 00 για να πάω στο μαγευτικό
Μεταξουργείο να δω τις ομορφιές του, σπίτι είχα πυρφορίσει και είχαν φύγει τα χοντρά αλλά η καύλα για μουνί στριφογύριζε στο κεφάλι μου ...
Περπατώντας, και με όποιον πιθανό κίνδυνο κατηφόρισα στο αμαρτωλό κέντρο της Αθήνας, στον δρόμο Έλληνα δεν έβλεπες, μόνο Ρωμά, Βούλγαρους, Αλβανούς, Αφρικανούς και κάθε λογής φυλή.
Φτάνω στην οδού Καρόλου από την πάνω μεριά ( από Μάρνης ) και περνάω από το cinema adult theater, εκεί ομολογώ πως έπαθα ένα μικρό σοκ, καθώς υπήρχε μια μηχανή έξω και ένα ζευγάρι, μια ξανθιά 35-40 αρα με αρκετά ωραίο ντύσιμο ήταν με τον άντρα της, δυστυχώς ανέβαιναν στη μηχανή για να φύγουν, τυχεροί όσοι πρόλαβαν
να σφυρίξουν της μαντάμ μέσα στο σινεμά.
Φτάνω στην μαγευτική πιάτσα, εκεί λίγος κόσμος αλλά αρκετές ωραίες παρουσίες ...
Μπαίνω στο Κολωνού 11Α, όπου αντικρίζω την Άννα, η τσατσά μου όρμηξε με καυλιάρικο στυλ και της λέω πως θέλω εκείνη, γέλασε και μου έιπε το απλό πρόγραμμα της κοπέλας. Δεν μπορούσα να αντισταθώ καθώς ήταν ωραίο μουνάκι και ήταν και ωραία τα νέα δωμάτια του οίκου ...