Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι μας ελκει?

• Αναγκη?

Ψήφοι: 129 18,6%
  • Συνηθεια?

Ψήφοι: 52 7,5%
  • Δεν μπορω διαφορετικα?

Ψήφοι: 41 5,9%
  • Βαρεθηκα την γυναικα μου!

Ψήφοι: 45 6,5%
  • δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 9,0%
  • Η γυναικα μου δεν τα κανη ολα!

Ψήφοι: 56 8,1%
  • Γουσταρω κατουρλιλα?

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μεταξι και ξερο ψωμι?

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουδελα για παντα?

Ψήφοι: 51 7,4%
  • Αλλο?

Ψήφοι: 31 4,5%
  • Γαμαμε σε μπουρδελα αλλα δεν θελουμε να το πουμε?

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκεδαση?

Ψήφοι: 127 18,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    692

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Είσαι οφ τοπικ, μιλάμε για ρομαντισμό και μπουρδέλα, όχι για ρομαντισμό και πουτανόπιατσες

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πριν λίγο (αφού έφευγα από Φυλής) πέρασα και από το "αμαρτωλό τρίγωνο" - Καποδιστρίου κτλ.....δεν είχε πολύ μπατσαρία.......αλλά από γκόμενες/πουτανοπρεζούδες......χαμός! Να πω και ρομαντικό σκηνικό....!!!
Ηλικιωμένος κυριούλης με χαίτη...... :2funny: :2funny: :2funny: μπροστά στο ATM της EUROBANK,έβαζε ρομαντικό κωλοδάχτυλο σε ξανθιά ζάκι -γκόμενα,πού βάραγε ντάγκλες από "Mπούμπλε/...ζα-πρέ"....... :2funny: :2funny: :2funny:    Σε μια φάση αυτή ξενταγκλάρει και πάει να την κάνει.......  Τότε ο ρομαντικός κυριούλης αποκρίθηκε..... -"Έλα...κάτσε-κάτσε,δεν θα ξανακάνω μαλακίες"............    Ακόμα γελάω ρε.................έλεος!!! :2funny:

Θα παθει ρομαντικη γαγγραινα στο δαχτυλο

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σε τυχαιο χρονο και χωρο βρεθηκα στην....
Ακομινατου 2 ισογ.η ευγενης υπηρεσια μας εδειξε μια ρουμανα, με αδυνατο σωμα,μικρο στηθος, κοντο μαυρο μαλι και αδιαφορο προσωπο,βουβολικου υφους, ηταν ομως αρκετη ωρα στο δωματιο,και στα 10 που ηταν το εισιτηριο,ειχε ακαποτο.
Λεωνιδου 6 η τσα εδινε εγγυηση παρουσιαζοντας μας μια ευτραφη νεαρα μικρου στηθους και συσσωρευσει κιλων στην κοιλιακη χωρα,αδιαφορου προσωπου με απλανες βλεματος.
Ξαφνικα ομως και λογω ωρας,βρεθηκα στα εξωτερικα ιατρεια της Διδυμου...
8 ισογ.Βικτωρια απο μολδαβια αν ακουσα ορθα με 20ε,1,65 υψος με κανονικο σωμα και μικρο στηθος,μαυρο μαλι μακρυ,και ενα τατου ακριβως στην μεση της κωλοχαραδρας μεγαλο.
7αρ.Νατασσα ρωσις συμφωνα με τσα,1,70,με παραπανω κιλακια .
7 δεξι,1,70 με μποτες μεχρι το γονατο και αυτη γεματουλα και μικρου στηθους.
16 Νικη γκιλφ με αιθεριες κινησεις που σκοπο ειχαν να μας μαγεψουν για να περασουμε,αλλα δεν μας εδωσε να πιουμε το κρασι με το μαγικο :grin:.
Σχετικα καλο σωμα για την ηλικια της με καλο κωλο,τον οποιο μας εδειξη ανασηκωνοντας ενα σιθρου που φορουσε,φορωντας κορδονι,στηθος μικρο,νομιζω φοραγε και ασπρες ζαρτιερες.
18 Φωτεινη κλασσικα με τα πυροβολα παρατεταμενα και την πολυ καλη πιπα της ως ατου.
18 ισογ.Αλιονα με ακαποτο λαρυγγοτο.τα δωματια γεματα.
20 Νικα ειπε η τσα,δλδ.Βερονικα απο Αγκυρας αδυνατο σωμα με καλο κωλο και σιθρου απο επανω,μαλλον ειναι μοδα..
Αυτα απο την 2η βαρδεια..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
βόλτα 3ή βάρδια στο μετάξι μετά τις 00.00 μαζί με τον μπέμπα....

Ιάσωνος 1α μελαχρινή λεπτή άβυζι μίλφ ελαφρός χαμηλοκώλα ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 20β Κορίνα μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο αλλά το πιο καβλωτικό είναι τα 2αράκια βυζιά της που οι ρόγες της είναι προς τα μέσα ,απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 30α μιά ξανθιά κανονικό σώμα μικρό βυζί , τατού χαμηλά στη μέση ,απλό.
Ιάσωνος 30β Αλίνα μελαχρινή κοντή παχουλή με μεσαία ωραία βυζάκια
Ιάσωνος 31 Στέλλα μαυρούλα κοντή χοντρούλα με μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10.
Ιάσωνος 31β Τζοάννα μαυρούλα κοντή παχουλή με μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
Ιάσωνος 36 το μελαχρινό κοντό γκίλφ , με κώλο στα 10.
όλα τα υπόλοιπα στην Ιάσωνος ήταν κλειστά....
Κολωνού 11β Μαρία η μελαχρινή  μίλφ με το πίρσινγκ στη μύτη 2.5 πεσμένα βυζιά με τεράστιες ρόγες και κωλάρα ,απλό στα 15.
Κολωνού 27 Τζούλια μελαχρινή Ρουμάνα 23 χρονών κανονικό σώμα με κωλάρα και 2αράκια βυζία ωραίο πρόσωπο  , απλό στα 15(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
Κολωνού 27β υπόγειο Βίκυ μελαχρινή λεπτή με μικρό στητό στήθος ωραίο σώμα και κώλο ,απλό στα 10.(το στανταράκι μου στο μετάξι)
Κολωνού 30α Αννα το μίλφ με τα καρέ μαύρα μαλλιά ψηλή κανονικό σώμα με κωλάρα και μικρά βυζιά ,απλό στα 10.
Κολωνού 32β Καρίνα μελαχρινή κανονικό σώμα 2αρακια σιλικονάτα βυζιά απλό πρόγραμμα στα 15 και Αννα(απο Κ15) ξανθοκάστανη κατσαρομάλλα ασχημούλα αλλά με ωραίο λεπτό κορμί με 1.5 βυζί και πολύ ωραίο κώλο ,απλό στα 15 κάνουν και παρτούζα.
Κολωνού 47 κάτω μια τεράστια μελαχρινή με μεγάλα βυζία ,απλό στα 10.
Κολωνού 47 πάνω δεν ανεβήκαμε.
Κολωνού 48 Κατερίνα κοντό ξανθό μιλφογκίλφ λεπτό άβυζο ,απλό στα 10.
Κολωνού 53 Αιμιλία καστανή λεπτή κοπελίτσα μικρό βυζί και ωραίο κωλαράκι(μπήκε στα προσεχώς)απλό στα 10.
Κολωνού 11α αριστερα , 11β δεξια , 15 , 27α , 30β ,32α και 32γ κλειστά.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά μια μελαχρινή παχουλή άβυζι , με κώλο στο 10.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά , 22α , 22β , 28α ,15 ήταν ανοιχτά αλλά δεν μπήκαμε , ενώ το 17 ήταν κλειστό.
Περδίκα 3 αριστερά Σασα μαυρούλα με ξανθιά μαλλιά μικρα μικρά κοτσιδάκια καλό κορμί , μεσαίο βυζί ,απλό στα 10.
Περδίκα 3 δεξιά Αντελίνα ξανθιά μούναρος για τα στάνταρ του Μεταξουργείου κανονικό σώμα μικρό στητό στήθος ωραίο κώλο πίρσινγκ στη μύτη ,απλό πρόγραμμα.
Λεωνίδου 28 κάτω Νικόλ το ξανθό ζυμαράκι κοντούλα κανονικό σώμα μικρό στητό βυζί , απλό στα 10. ένας αρκετά νεαρός κοντά στα 18 ρώτησε για παρτούζα , η τσα τσα του απάντησε ρώτα την κοπέλα και αυτή του απάντησε με την πολύ παιδική φωνή που έχει κάνω.
αυτά καλό ξημέρωμα. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα το μεσημεράκι Φυλής και Μετάξι , επειδή βαριέμαι να γράψω αναλυτικά θα γράψω μόνο κάποια που μου έμειναν.
Στο Φυλής 136 δουλεύει όπως έχει γραφεί η Νταιάννα απο Αλκιβιάδου 16α σαν Τζούλια αλλά η είδηση έινα ότι ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66α πήγα να δώ την καινούργια την κοπελίτσα που έχει έρθει , είναι μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους μετρίου αναστήματος λεπτή με 2αράκια βυζιά , ρώτησα την τσα τσα πώς την λένε(την χοντρή που είναι τα πρωινά)και άλλη μια φορά έτσι αγενέστατη όπως είναι τις περισσότερες φορές απάντησε νευριασμένα να περάσεις μέσα να μάθεις πως την λένε....κάνω στην κοπέλα , γλυκιά μου πώς σε λένε και τις λέει η τσα τσα΄μην απαντήσεις μην απαντήσεις......συναγωνιστής που καθόταν στον καναπέ έμεινε άναυδος και ενώ είχε πληρώσει για να περάσει ζήτησε τα λεφτά του πίσω και έφυγε...εύγε μάγκα μου αν είσαι μέλος πες μας ποίος είσαι....
Γενικά Φυλής και Φωκαίας βαρούσανε μύγες....στη διάρκεια της βόλτας  ζήτημα είναι αν είδα 6-7 άτομα , καλά ρε όλοι την Μέρκελ πήγατε να υποδεχθείτε....
Έφυγα για μετάξι , και εκεί πολύ λίγος κόσμος και οι πιο πολλοί αλλοδαποί....στο Ιάσωνος 33 είχε μια κοπελίτσα λεπτή κοντή με 2αρακια βυζιά καλή περίπτωση φαινόταν...στο αριστερά δίπλα στο υπόγειο Ιάσωνος 31β είδα
αυτή την πιτσιρίκα που έχει γραφτεί ότι είναι ανήλικη...δεν ξέρω αν είναι αλλά δεν μοιάζει για πάνω απο 16...κοντή πολύ λεπτή και άβυζι.....πέρασα με την Ντάρια στο Κολωνού 30α(θα ακολουθήσει κριτική)ξανθιά λεπτή με ωραίο κορμί και καλοσχηματισμένα 2άρια στητά βυζιά , απλό στα 10.
φωτογραφίες απο το δωμάτιο στο Κολωνού 30α
0454.jpg
0455.jpg

0456.jpg
0457.jpg

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απο μεταξι Αγ.Παντελεημωνα σε ανυποπτη ωρα και στιγμη και φυλης γυρω στις 22,30....
66 δεξ.Ντενιζα-Νικολετα το καυλωτικο διδυμο.
66 αρισ.Καμελια αδυνατο 1,65 με μικρο στηθος.
59 ισ.Ρωξανη η ουγγαρεζα.
80 Μαρια η ποντια,απλο προγραμμα,κοντοπαυτανο μεσα σε ολοσωμο δυχτυωτο και Εμμυ η οποια μου φανηκε πως εκανε καλυτερη κωλαρα και στηθος,πιθανως να πηρε κανα κιλακι και επιασε τοπο, με κωλο.
71 αριστ.ανοιξε υστερα απο πολυ καιρο ο χωρος αλλα η τσα μας ειπε σε ενα τεταρτο.
84 Σονια η αλβανιδα ε ιταλιδα ηθελα να πω καυλαντιζε συναγωνιστη εξω στην πορτα.
84 ορ.Αλμπινα η δυμετρη καυλα.
86 ορ.η Μαργαριτα κοντη αδυνατη.
86 ισογ.Μονικα στα λευκα οπως παντα.
Φωκαιας
25 ορ.αδυνατο πιθανως γυφτορουμανακι ,κοντο με μικρο στηθος,συμπαθητικο προσωπο.
25 ισ.μια ακομα ρουμανα με το 1,5 εξω και καλτσοδετα λευκη στο ποδι που πηγαινε σετ με το συνολο και τις λευκα ασημενια ισως μποτακια που φορουσε,αδυνατο σωμα.
27 υπογειο Χριστινα ειπε ο υπηρετης,ηταν το τσιγγανοηδες που εντοπιστηκε το σαβατο πανω στο 59!!
27 ισογειο η Βικτωρια που  βγηκε απο το δωματιο χωρις να φορεσει το σουτιεν της και το κρατουσε στο χερι ως τσαντα,εκανε μια περιστροφη χαμογελαστη για να δουμε και κωλο και την εκανε στο δωματιο υπηρεσιας,μου φανηκε ποιο αδυνατη!
Η ωρα κοντευε 12 και μερικες ψιχαλες αρχισαν να πεφτουν,δινωντας τον ρομαντισμο του φθινωπορου στο τελος της βολτας,με συνοδεψε στο δρομο το....

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Ένα ρομαντικό σκηνικό που θέλω να αναφέρω έγινε το Σάββατο το βράδυ μετά την ζαχαροπλαστική ηδονή, στο Διδύμου 20 με την ξανθιά Αλεξάνδρα. Μου έκανε ακάποτη πίπα μέχρι που έχυσα. Μία πηχτή όμως κόλλησε πάνω στο αριστερό της μάγουλο και κρεμόταν. Αυτή δεν το είχε καταλάβει και συνέχισε να μου μιλάει και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Δεν της είπα τίποτα και βγήκε από το δωμάτιο. Ελπίζω μετά να σκουπίστηκε και να μην πήγε έτσι στον επόμενο συναγωνιστή!!!  :pipa1: :pipa1: :pipa1:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Διδυμου 2η βαρδεια...
16 Νικη, γκιλφ με καλο σωμα 1,5 στηθος και καλο κωλο.Φορουσε ασπρες ζαρτιερες ως νοσοκομα εξωτερικων ιατρειων της διδυμου και ασπρο σιθρου απο πανω.
18 υπογειο η Μαργαριτα απο φυλης 84-86 ανακοινωθηκε ακαποτο και κωλος.
18 ισ.Πωλινα νταρτανοειδες μιλφογκιλφ με μικρο στηθος.
20 Αννα με τα σιλικονε διαρια.
Φωκαιας
27 ορ..Ελενα.
27 ισ.Βαλερια.
27 υπ.Σαρα αδυνατο 1,65 με μικρο στηθος!
25 ορ.Αντριαννα απο φυλης 84 ορ.
25 ισ.Ιωαννα με μικρο στηθος και κωλαρα 1,65.
Φυλης
66 δεξ.Ντενιζα Νικολετα.
66 αρ.Τατιανα-Λουβα απο φυλ.40.
59 ισ.Ρωξανη.
74 η Αννα με το μουστακακι απο φωκ.22.
84 ισ.Σονια.
86 ισ,Καρολινα πρωην Αλμπινα.
69 ορ.Μαγια.
69 ισ.Καμελια απο φυλ 66 αρ.
71 ορ.Ελενα.
71 ισ.Μπαρπαρα ιχχαα!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ένα ρομαντικό σκηνικό που θέλω να αναφέρω έγινε το Σάββατο το βράδυ μετά την ζαχαροπλαστική ηδονή, στο Διδύμου 20 με την ξανθιά Αλεξάνδρα. Μου έκανε ακάποτη πίπα μέχρι που έχυσα. Μία πηχτή όμως κόλλησε πάνω στο αριστερό της μάγουλο και κρεμόταν. Αυτή δεν το είχε καταλάβει και συνέχισε να μου μιλάει και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Δεν της είπα τίποτα και βγήκε από το δωμάτιο. Ελπίζω μετά να σκουπίστηκε και να μην πήγε έτσι στον επόμενο συναγωνιστή!!!   :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Ηθελα να ξερα δεν ντρεπεσε  :2funny:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
μπαίνοντας στο Άγκυρας δεξί, συναντώ στο σαλόνι να κάθετε στο καναπέ έναν παππού, ο οποίος με τα βίας προσπαθούσε να κουμπώσει το παντελόνι του και το πουκάμισό του, ότι είχε περάσει οδοστρωτήρας από πάνω του, η Σοφία και ερχόταν προς το μέρος μου, με χούφτωσε και μου είπε, "όπως βλέπεις τα δωμάτια είναι γεμάτα και το κάνουμε στο σαλόνι"  :uglystupid:

σάστισα, φοβήθηκα, γύρισα 90 μοίρες, κοίταξα τον παππού ο οποίος ακόμα προσπαθουσε να μαζευτεί, ξαναγύρισα, και ΛΟΚ στο αριστερό  :badair:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ένα ρομαντικό σκηνικό που θέλω να αναφέρω έγινε το Σάββατο το βράδυ μετά την ζαχαροπλαστική ηδονή, στο Διδύμου 20 με την ξανθιά Αλεξάνδρα. Μου έκανε ακάποτη πίπα μέχρι που έχυσα. Μία πηχτή όμως κόλλησε πάνω στο αριστερό της μάγουλο και κρεμόταν. Αυτή δεν το είχε καταλάβει και συνέχισε να μου μιλάει και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω τα γέλια μου. Δεν της είπα τίποτα και βγήκε από το δωμάτιο. Ελπίζω μετά να σκουπίστηκε και να μην πήγε έτσι στον επόμενο συναγωνιστή!!!   :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Ρε συναγωνιστή! Που ξαμολάς έτσι άκαρδα τα παιδιά σου; Στο πρόσωπο της μιας και της άλλης;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπαίνοντας στο Άγκυρας δεξί, συναντώ στο σαλόνι να κάθετε στο καναπέ έναν παππού, ο οποίος με τα βίας προσπαθούσε να κουμπώσει το παντελόνι του και το πουκάμισό του, ότι είχε περάσει οδοστρωτήρας από πάνω του, η Σοφία και ερχόταν προς το μέρος μου, με χούφτωσε και μου είπε, "όπως βλέπεις τα δωμάτια είναι γεμάτα και το κάνουμε στο σαλόνι"  :uglystupid:

σάστισα, φοβήθηκα, γύρισα 90 μοίρες, κοίταξα τον παππού ο οποίος ακόμα προσπαθουσε να μαζευτεί, ξαναγύρισα, και ΛΟΚ στο αριστερό  :badair:

κάλτ σκηνικό δικέ μου αν και δεν στο είχα ότι είσαι τόσο σκληρός παίχτης :tooth:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
μπαίνοντας στο Άγκυρας δεξί, συναντώ στο σαλόνι να κάθετε στο καναπέ έναν παππού, ο οποίος με τα βίας προσπαθούσε να κουμπώσει το παντελόνι του και το πουκάμισό του, ότι είχε περάσει οδοστρωτήρας από πάνω του, η Σοφία και ερχόταν προς το μέρος μου, με χούφτωσε και μου είπε, "όπως βλέπεις τα δωμάτια είναι γεμάτα και το κάνουμε στο σαλόνι"  :uglystupid:

σάστισα, φοβήθηκα, γύρισα 90 μοίρες, κοίταξα τον παππού ο οποίος ακόμα προσπαθουσε να μαζευτεί, ξαναγύρισα, και ΛΟΚ στο αριστερό  :badair:
έτσι είναι αυτή...εμένα τις προάλλες μου πήρε πίπα ακριβός στην πόρτα για κανα 2λέπτο......και μετά έφυγα δεν πέρασα  :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.701
Πόντοι
46.232
βόλτα πρίν απο λίγο μαζί με συναγωνηστή απο νησί ,ενημέρωση μόνο απο όσα μπήκαμε...

ΦΩΚΑΙΑΣ

27β πάνω Ελένα μελαχρινή κοντή γεματούλα με τεράστια σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
27β κάτω Ειρήνη καστανή κοντή κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα.
27α Σάρα ξανθιά λεπτή άβυζι ,απλό πρόγραμμα ,πέρασε ο φίλος μου και ήταν φόλα
25β Ιωάννα(απο Φ84α)ξανθοκάστανη παχουλή με 3άρια βυζία , με κώλο.
27α Αντριάννα(παλία δούλευε στα Φ84-86)καστανή κοντή γεματούλα με πεταχτώ κώλο , με κώλο.
19 Εμμυ(από Φ80)ξανθοκάστανη παχουλή πια(έχει παχύνει)με μικρό βυζί , με κώλο

ΦΥΛΗΣ

66α Ντενίσα η ξανθιά ψιλόλιγνη Ρουμάνα , ωραίο κορμί μικρό στήθος ,απλό προγραμμα.
66δ Λώρη μελαχρινή λεπτή με μικρό στήθος , ακα και κώλο.
59 κάτω Ρωξάνα η ξανθιά νταρντάνα με τον ωραίο κώλο καιτο μεσαίο στητό βυζί , απλό πρόγραμμα.
74 αριστερά Στέλλα η αλήθορη...μελαχρινή καρέ κοντη μικρό βυζί , με κώλο
80 Κατρίν ψηλή νταρντάνα με σκούρα πολύ καστανα μαλλία μακριά , με 3άρια βυζία ,απλό πρόγραμα.
84α Σόνια μελαχρινή λεπτή μικρό στήθος ωραίο κώλό ,απλό πρόγραμμα.
84β Τζούλια καστανή πια κοντή με ωραίκώλο 2.5 βυζια πιρσινγκ κ τατου , με κώλο.
86α Μαργαρίτα μεάχρινή λέπτή ωραίο κορμί και ωραίο κώλο , μικρό στήθος , με κώλό.
86β Ελενη/Σοφιά/Ρομπερτα καστανη λεπτή με 1.5 βυζί , απλό πρόγραμμα(τιμηθηκε μετά απο καιρό , θα ακολουθήσει κριτική και φώτος στον ρομαντισμό)
65α Εμμανουέλα μελαχρινη λεπτή με ωραίο κώλο άβυζιμε μεγάλες ρόγες , με ακα.
65β Αλεηάνδρα κοντή ξανθιά λεπτή άβυζί  και Τζούλια μελαχρινή ψηλη μικρό στήθος κοιλίτσα και οι δυο απλό πρόγραμμα και κάνουν και παρτούζα.
67 Τζούλι(α) ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο , με κώλο.
69α Μάγια κοντή μελαχρινή κανονικό γυμνασμένο κορμί , ωραία μπούτια και κώλο 2άρια βυζία ,απλό πρόγραμμα.
69β Λάουρα μελαχρινή κανονικό σώμα με 2.5 βυζιά ,με ακα.
71α Ελενα ξανθιά με κοντό μαλλί πια κανονικό σώμα πολύ ωραίο ωραίο κώλο μεσαίο στητό βυζί , με ακα.
71β Μπάρμπαρα μελαχρινή κοντή με πεταχτώ κωλαράκι και λόρδοση στη μέση 2άρια στητα βυζία , απλό πρόγραμμα. Η Ευα είπε σε συναγωνηστή(κρατάμε και πισινή)ότι την Τρίτη πάεινα παραλάβει απο το αεροδρόμιο την Τζούλια/Αννα/Τζουλιάνα
αυτά τώρα live απο την πιάτσα περισσότερα μάλλόν πάλι το βράδυ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom