n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.701
- Πόντοι
- 46.232
για μένα ήταν αυτό ιππότη μου?
για μένα ήταν αυτό ιππότη μου?
αρα και για μένα...δεν παρεξηγούμαι....
το ξέρεις καλά εσύ ότι έχω κάνει πυρφοριές τελευταία
Εμένα ρε δε μου έχει ρίξει καμία "το" Νικολέτα..........και μη ξεχναμε ότι η νικολέτα βαράει είναι άγρια η ρουφιάνα!!αχ μή αχ μήηηη καλέ!
Την είχα δει και εγώ πριν λίγο καιρό....με τα λευκά................πολύ μουνάρα γυναίκα......το κολάν,το είχε ρουφήξει όλο η κωλάρα "να'ούμε".......................να σημειώσω ότι εκείνη την ώρα έφευγε η
μουνάρα η Καρολίνα και φορούσε ένα καβλωτικό άσπρο κολάν και άσπρη κολλητή μπλούζα που άφηνε λίγα για να τα φανταστείς.....
μπήκαν και οι 5 στο δωμάτιο με την Λάουρα
Η περιπέτεια τους ήταν σχετικά σύντομη στα ενδότερα αλλά η έκφραση και των 5 όταν βγήκαν παρέα με την Λάουρα από το δωμάτιο ήταν απερίγραπτη είχαν ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
Η Λάουρα σε ρόλο δασκάλας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης...
δυστηχως δεν χω πετυχει ποτε τετοια φαση... :-χρόνια είχα να συναντήσω τέτοιο σκηνικό σε στούντιο.....5 άτομα μαζί στο δωμάτιο
δυστηχως δεν χω πετυχει ποτε τετοια φαση... :-
Τελείως άσχετο με ρομαντισμό το σκηνικό όμως. Το αντίθετο θα 'λεγα...
κλειστο ητανΦωκαιας 25 το κατω κλειστο ηταν?
???? Χάρη θεωρείς ότι σου έκανα;δεν πειράζει τύπε καλή καρδιά αρκεί που έκανες τον κόπο να το διαβάσεις και να απαντήσεις φτάνει ;)
Όντως.....δεν υπάρχει ρομαντισμός..............εντάξει δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο αλλά το έχω συναντήσει και παλαιότερα
δεν πειράζει τύπε καλή καρδιά αρκεί που έκανες τον κόπο να το διαβάσεις και να απαντήσεις φτάνει ;)
???? Χάρη θεωρείς ότι σου έκανα;