n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.492
- Πόντοι
- 46.232
στον ρομαντισμό δεν γράφουμε αν είπαμε κάτι "ρομαντικό" με την κοπέλα ,αλλά και διάφορα γεγονότα που μπορεί να έγιναν στην τσάρκα κλπ............
στον ρομαντισμό δεν γράφουμε αν είπαμε κάτι "ρομαντικό" με την κοπέλα ,αλλά και διάφορα γεγονότα που μπορεί να έγιναν στην τσάρκα κλπ............
...όπως αν είχε ρομαντικά χύσια και καπότες στο πάτωμα................στον ρομαντισμό δεν γράφουμε αν είπαμε κάτι "ρομαντικό" με την κοπέλα ,αλλά και διάφορα γεγονότα που μπορεί να έγιναν στην τσάρκα κλπ............
ακριβός...όπως αν είχε ρομαντικά χύσια και καπότες στο πάτωμα................
και το "υπερσύγχρονο"σύστημα κλιματισμού
Οκ, εσείς μπορείτε να μου πείτε τίποτα ρομαντικά λόγια για καυλάντισμα; Υπάρχει άλλο σχετικό θρεντ ή θα πρέπει να ανοίξω εγώ;στον ρομαντισμό δεν γράφουμε αν είπαμε κάτι "ρομαντικό" με την κοπέλα ,αλλά και διάφορα γεγονότα που μπορεί να έγιναν στην τσάρκα κλπ............
Άνοιξε νέο.............Οκ, εσείς μπορείτε να μου πείτε τίποτα ρομαντικά λόγια για καυλάντισμα; Υπάρχει άλλο σχετικό θρεντ ή θα πρέπει να ανοίξω εγώ;
τον ρομαντισμό ή τον έχεις ή δεν τον έχειςΟκ, εσείς μπορείτε να μου πείτε τίποτα ρομαντικά λόγια για καυλάντισμα; Υπάρχει άλλο σχετικό θρεντ ή θα πρέπει να ανοίξω εγώ;
Μιλάμε δεν κρατιόσουν(α).....................ωραίος............σχεδόν σίγουρος ότι θα ανοίξουν τα σπιτάκια 3 βάρδια κατέβηκα στη φυλής.....σιγά σιγά γύρω στις 00.45 άρχισαν να ανοίγουν ένα ένα..........
Φωκαίας 27Β πάνω Τζένη το τούμπανο μαυράκι ψήλη κανονικό σώμα πεταχτώ κώλο και 2+ βυζί ,απλό πρόγραμμα και Τζόι κανονικό σώμα πιο ωραίο κώλο αλλά άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β κάτω Ερρικα ξανθιά μπουτού άβυζι με πολλά τατού βγήκε στο σαλόνι μέσα στη μουτζουφλιά , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αγάπη το μίλφ με τα κοντά ξανθά μαλλιά κανονικό σώμα 2αράκια βυζιά , με ακα και Έλενα facebook απο το πάνω μελαχρινή κοντή με τα πιασηματάκια της και τεράστια βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25β Μόνικα νιάου νιάου μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαίο βυζί , απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Αννα τα πάντα όλα , ξανθιά χοντρή πρασινομάτα με μεγάλα βυζιά ,κώλο και ακα τελειωτικό.
Φυλής 66α όλα τα λεφτά επέστρεψαν Ντενίσα η ξανθιά λεπτή μουνάρα με το στητό βυζί και η Νικολέτα η κοντή ξανθιά μουνάρα με τον ωραίο κώλο και τα 2αράκια βυζιά , και οι δυο με ίδιου χρώματος σομόν φωσφόριζε εσώρουχα , απλό πρόγραμμα και οι δυο , γύρισαν με πάρα πολύ καλή διάθεση και ειδικά η Ντενίσα που χόρευε στο σαλόνι , έφυγα αλλά τελικά ξαναγύρισα και πήρα την Ντενίσα(θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 59 κάτω Ρωξάνα η 19χρονη Ουγγαρέζα ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα ωραίο κώλο και μεσαίο στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 80 Εμμι ξανθιά λίγα κιλά παραπάνω μικρό στήθος , με κώλο.
Φυλής 84α Ζωή η ελληνογερμανίδα , ξανθιά με πλούσιο μαλλί κανονικό σώμα και σιλικονάτα βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλιονα η ξανθιά μίλφ κανονικό σώμα σιλικονάτα βυζιά ,ακα τελειωτικό.
Φυλής 86α Ελενα(Σοφια/Ρομπέρτα)καστανή κοντή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μεσαία βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 86β Σόνια(απο φ84α) μελαχρινή κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Κατερίνα(άλλη μια επιστροφή σήμερα)καστανή ψηλή με μεσαίο βυζί και λίγη κοιλίτσα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά κανονικό σώμα σφιχτό ωραίο κώλο μικρό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71β Μπάρμπαρα κλασσικά μελαχρινή κοντή λεπτή με παιχνιδιάρικο κωλαράκι και 2αράκια στητά βυζιά ,απλό πρόγραμμα.
στην προηγούμενη παραθεσή μου όπου Φωκαίας 25α είναι 27β,έκανα λάθος με τα νούμερα,σόρρυ παίδες.ωραία φάση μόνο που η Ερρικα δεν έχει δουλέψει ποτέ στο μπουρδέλο που λές...απο τότε που έφυγε απο το μετάξι δουλεύει στο Φωκαίας 27Β κάτω..............
Άλλος με δυσμορφίες.................Μην βααρατε τον συναγωνιστη,γουστα ειναι αυτα,αλλος χοντρη,αλλος καμενη,αλλος αδυνατη .