Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.100
Πόντοι
46.232
ξέχασα να πώ ότι στην βόλτα που έκανα με τον λουστ....του άρεσαν τουλάχιστον 5 τσατσάδες  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δειγματοληπτικος ελενχος στην 3η βαρδεια του μεταξουργιου....
Ανεβαινωντας την Καλλεργη εριξα μια ματια πισω μου, με φοντο την  ερημη πλατεια Καραισκακη,και μια ομαδα ζητα να ειναι παρκαρισμενοι!!
Κολωνου 32 αδιαφορη καστανη 1,60,μικρο στηθος κανονικο σωμα στα 10!!
Κολωνου 27 υπογειο,Βικυ με την καλτσοδετα!!
Κολωνου 27 στριπτιζαδικο,Μιρελα,αδιαφορο κοντο τσιγγανοηδες με αγαρμπες κινησης!!
Ιασωνος 1Α,Αλεξια,1,65 κανονικου σωματος μικρου στηθους!!
Ιασωνος 19 ισογειο η γνωστη τσιγγανοηδες βουλγαρα με το τατου στην μεση,αδιαφορο προσωπο,πεσμενο στηθος!!
Ιασωνος 20 ισογειο κοντο καστανο,κανονικου σωματος,με μικρο στηθος,και μεγαλες θηλες στα 10!!
Ιασωνος 20 οροφος,η Ελενα ευτραφης βουλγαρα στα 10!!
Ιασωνος 30 υπογειο,Τζουλιανα στα 10!!
Ιασωνος 33 η αδυνατη καστανοκοκκινη με μικρο στηθος και βραχνη φωνη!!
Ιασωνος 44 παλιο,δυο κορασιδες η μια με ακα,σωμα κανονικο και οι δυο με μικρο στηθος με την μια κοντυτερη μαυρομαλα αν θυμαμαι καλα,η αλλη ξανθια,καυλαντηζαν στο σαλονι!!!
Ιασωνος 44 νεο,μολις ειχε πιαση βαρδεια κοντη ευτραφουλα με μικρο στηθος,αδιαφορο προσωπο!!
Ιασωνος 46,απεξω το γνωστο κοντο ρουμανακι,φορουσε τζην παντελονι και σουτιεν,ηταν εξω απο το οικημα και προσπαθουσε να ψηση πελατη!!
Περδικας 3 δεξιο,αδυνατη σοκολατα,Χριστινα!!
Μ.Αλεξανδρου 20 Β καινουργιο οικημα,η τσα ειπε οτι μιλαμε για γυναικα με φουλ στα 10 νομιζω,κοντη σχεδον κανονικου σωματος με 1,5!!
Μ.Αλεξανδρου 20 υπογειο,Μιλβα αν ακουσα καλα το ονομα της,1,60,με 2αρη και λιγα χερουλια στην μεση!!
Καλλεργη 33,Μιρελα με ακαποτο στα 15!!
Η κινηση περιορισμενη,με τα περισσοτερα σπιτακια αδεια,λογω της επιχειρησης σκουπας ισως,το σκηνικο συμπληρωθηκε στην Ιασωνος οταν 3 πρεζακια καναν χρηση,εριξα ακομα μια ματια στους αδειους δρομους,λογω του αερα ηρθε και μια γνωστη δυσοσμια για να δεση το σκηνικο!!
Μια ακομα εμπειρια λοιπον!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπέμπα ανεβαίνει ο Στρατηλάτης και εσύ γύρισες σπίτι :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μολις επικοινωνησα με Στρατηλατη Μακη μου...
Κατεβηκα γρηγορα το μεσημερι και δεν μιλησα με κανεναν γιατι τελευταια στιγμη μου το πε π Λαστ οτι θα κατεβαιναν...
Ισως ξαναπω 3η βαρδια να γαμησω Ερρικα  :cum: :cum:

θα ανέβεις πάλι μαζί του????χαρας το κουράγιο σου ρε χύστη έχασες πάντως εχθές έπαθα μεγάλη ζημιά :(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

Βίκυ και τα μυαλά στο μπλέντερ λέμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

άστα να πάνε λέρωσα το αμάξι εχθές με τις καύλες που είχα :- αλλά ο Στρατηλάτης αντάξιος στο καυλάντισμα εγώ απαξιωτικός καμία όρεξη :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μολις επικοινωνησα με Στρατηλατη Μακη μου...
Κατεβηκα γρηγορα το μεσημερι και δεν μιλησα με κανεναν γιατι τελευταια στιγμη μου το πε π Λαστ οτι θα κατεβαιναν...
Ισως ξαναπω 3η βαρδια να γαμησω Ερρικα  :cum: :cum:
κοιμηθηκα λιγο τελικα και συνηλθα...παιζει να κατεβω κι εγω :think:

για ενημερωσε τι εχει το προγραμμα...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.100
Πόντοι
46.232
σήμερα λόγο κορεσμού είπα να κάνω μια βόλτα σε σπιτάκια που δεν πηγαίνω συχνά.....ξεκίνησα μόνος μου πηγαίνοντας
Κωνσταντινουπόλεως 166β Ευα ξανθιά ψηλόλιγνη μουνάρα με μικρά στητά βυζιά , ξανθιά με κοντό μαλλί φράντζα , ακα τελειωτικό.
Κωνσταντινουπόλεως 166α μελαχρινή χοντρή με 3αρια βυζιά ,με κώλο.
επικοινωνία με τον πρόεδρο και δώσαμε ραντεβού στην Αττική για να συνεχίσουμε μαζί.......ιστορικό απόγευμα στα δύο επόμενα σπιτάκια
έχω να πάω σχεδόν 15 χρόνια..............
Ξανθίππης 2 Λίλιαν ξανθό μίλφ με ωραία πιασίματα ,ακα τελειωτικό
Κωνσταντινουπόλεως 206 Μελίνα ξανθοκάστανη με μαλλί ώς τους ώμους , ασπρουλιάρα με χυτό κώλο και μικρό στήθος ,απλό πρόγραμμα ,θέλω να πώ ότι τα δωμάτια ήταν πολύ καλά περιπλανημένα και καθαρά ενώ η τσα τσα που δεν την γνωρίζω ήταν πολύ ευγενική μας χαιρέτησε τόσο κατά την είσοδο μας όσο και κατά την έξοδο μας.
συνέχεια..............
Περγάμου 27β Εύα ξανθιά χοντρή γκίλφ σε στυλ Μις Πίγκυ ακα και Φωτεινή τρομακτικό καστανό γκίλφ με κοντό μαλλί τούμπανο για την ηλικία της ,ακα
Αλκαμένους 113 Λίλιαν ξανθό γκίλφ με τεράστια κωλάρα και πεσμένα βυζιά ,ακα τελειωτικό.
Αλκαμένους 117 Μαρία ξανθιά κατσαρομάλλα κοντή μπουτού με μεγάλα βυζιά ,φουλ πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)

στο παρακάτω κρεβατάκι έσπρωξα την Σαμάνθα......
Ρεμούνδου 21α Αννα μελαχρινή κοπέλα με 3αρια φυσικά στητά βυζιά ,φουλ πρόγραμμα.
Ρεμούνδου 21 Αννα(δεν είμαι σίγουρος δουλέυει πάντα έκει η κοπέλα)είνα πολύ ψηλή λεπτή ξανθιά με μικρά μητερά βυζάκια , ακα
Ρεμούνδου 20 Τάνια(απο φ66δ&φ61) νταρντάνα τσιγγανόφατσα , με ακα
Περγάμου 1πάνω Μικαέλα λεπτή μελαχρινή με ωραίο κωλαράκι άβυζι ,απλό πρόγραμμα και μασάζ!!!!
Αγιού Πέτρου 7 Λίλη μελαχρινή με μεγάλα μυτερά βυζιά με πτωτική τάση τσιγγανόβαλκάνια ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 200 Τζένη(απο φ59 κατω)μελαχρινή με κανονικό σώμα άβυζι ,απλό πρόγραμμα.
Πιπίνου 65β Λαρίσα . κοκκινομάλλα γκίλφ λεπτή ψηλή σε ολόσωμο κόκκινο διχτυωτό , με ακα
Φυλής 134β Ηρα(Ιρένα) ξανθιά με ωραία φάτσα μητερό στητό βυζί ,κανονικό σώμα με κάπως μεγάλο κώλο , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134α Ανναμαριά(απο φ80&φ67)ψηλή λεπτή ,απλό πρόγραμμα(δεν ανακοινώθηκε κώλος),έχει ισιώσει το μαλλί και όταν της είπα ότι έτσι της πάνε μου λέει ναι πρίν μαλλιά μου σαν σκούπα..... 
Φυλής 134 Ελενα ξανθιά με ωραίο κώλο κανονικό σώμα μετρίου αναστήματος άβυζι ,απλό πρόγραμμα και Μαρία μελαχρινή με ωραίο κορμί και ακόμα  ποίο ωραίο κωλαράκι , μικρό βυζί απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Αννα "πίτσος" πολύ λεπτή μελαχρινή , απλό πρόγραμμα(μέσα αν είσαι καθαρός και ξυρισμένος κάνει και ακα)
Φυλής 109α Μόνικα λεπτή ψηλή μελαχρινή με ωραία πόδια και καπούλια , στητό βυζί ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 92β Μαρία(απο φ71γ&φωκαίας22κάτω ) χοντρή με βυζάρες,φούλ πρόγραμμα.
Μονής Προδρόμου 16β μελαχρινή αδιάφορη ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 67 Αντίνα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα μικρό στήθος ωραίο κώλο , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 86β Καρολίνα μελαχρινή με ωραίο κώλο ,απλό πρόγραμμα και Σαμάνθα λεπτή με άσπρες λατεξ πορνομποτες μεχρι το γονάτο στητό μεσαίο βυζί ,απλό πρόγραμμα(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση)
Φυλής 84α Τζούλια κοντή μελαχρινή με ωραία βυζάκια ,φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 59 Ναντια έντυπωσιάκη ξανθιά ψηλή με ωραία πιασίματα ,απλό  πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Αννα(με την ωραία φάτσα)απο φωκαίας 22δεξια ,μελαχρινή κοντή ωραίο κορμάκι , φούλ πρόγραμμα.
αυτά συναγωνιστές , η ένημέρωση ήταν μόνο για αυτα που μπηκα......                 

Συνημμένα

• Φυλής 86β δωμάτιο.jpg
    Φυλής 86β δωμάτιο.jpg
    337,2 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πιστευω οτι τα γκιλφ του Περγαμου 27 και του πιπινου 65,θα ειναι οι επομενοι στοχοι του Κωστακη 27 και η επομενη δοκιμασια του μπεμβε  :grin: :grin: :grin:.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Πραγματικά έχω αρχίσει και υποφέρω από τις τσάρκες στην Φυλής,όπου όλο βλέπω τα ίδια τα και τα ίδια :jerking: :jerking: :jerking:,δηλαδή κορίτσια με μικρά πλαστικά βυζιά,σώμα μοντέλου και ωραίες φάτσες με καλοχτενισμένα μαλλιά :tickedoff: :headbang:.Είμαι σίγουρος ότι μόνο ο τιτανομέγιστος ΣΠΙΝΤ μπορεί να με νιώσει ;) ;) ;).Ευτυχώς υπάρχουν και 5-6 καυλοτσατσάδες για να πάρω κι εγώ λίγο υλικό για πιρφόρισμα :grin: :grin:,γιατί εκεί που με πάει ο μπεμβε για να φτιαχτεί αυτός,εμένα δεν μου σηκώνεται καθόλου :headbang: :headbang:.Εχθές η ρομαντική τσατσά του Φ.19 είπε στον μπεμβε ότι ξέρει ένα συγγενικό του πρόσωπο(γένους θυληκού) που είναι πολύ όμορφο :o :o :o.Σε ερώτησή μου αν θα μου την γνωρίσει είπε ''σε καμια 20αρια χρόνια,γιατί τώρα δεν θα σου αρέσει αφού μοιάζει με τα περισσότερα κορίτσια στην Φυλής :2funny: :2funny: :2funny:''.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πραγματικά έχω αρχίσει και υποφέρω από τις τσάρκες στην Φυλής,όπου όλο βλέπω τα ίδια τα και τα ίδια :jerking: :jerking: :jerking:,δηλαδή κορίτσια με μικρά πλαστικά βυζιά,σώμα μοντέλου και ωραίες φάτσες με καλοχτενισμένα μαλλιά :tickedoff: :headbang:.Είμαι σίγουρος ότι μόνο ο τιτανομέγιστος ΣΠΙΝΤ μπορεί να με νιώσει ;) ;) ;).Ευτυχώς υπάρχουν και 5-6 καυλοτσατσάδες για να πάρω κι εγώ λίγο υλικό για πιρφόρισμα :grin: :grin:,γιατί εκεί που με πάει ο μπεμβε για να φτιαχτεί αυτός,εμένα δεν μου σηκώνεται καθόλου :headbang: :headbang:.Εχθές η ρομαντική τσατσά του Φ.19 είπε στον μπεμβε ότι ξέρει ένα συγγενικό του πρόσωπο(γένους θυληκού) που είναι πολύ όμορφο :o :o :o.Σε ερώτησή μου αν θα μου την γνωρίσει είπε ''σε καμια 20αρια χρόνια,γιατί τώρα δεν θα σου αρέσει αφού μοιάζει με τα περισσότερα κορίτσια στην Φυλής :2funny: :2funny: :2funny:''.

πες ότι είναι αυτό που φαντάζομαι :new_shocked: :new_shocked:

μπέμπα τι γίνεται ρε συ σου τα φέρνει στο σπίτι το μεροκάματο :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δαγκωτο εκει που σου λεω,θα ξανανοιωσης!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

εχεις παρει ακόμα το σκληρό γκιλφ Μελίνα στη Τροφωνίου ή Καλύμνου να βρείς την υγεία σου;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.100
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι κατά τις 13.00 για να τιμήσω την Βαλέρια(θα ακολουθήσει κριτική)
μιας και η κοπέλα δεν βιάζεται καθόλου  με τον πελάτη είχα αρκετό χρόνο για να βγάλω 2-3 φώτος....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.100
Πόντοι
46.232
εδώ είναι ο νιπτήρας όπου έκανα το απαραίτητο "φρεσκάρισμα" στον πούτσο μου...αν και πάντα είμαι μπανιαρισμένος.......

Συνημμένα

• αλκαμένους 113 νιπτυρας.jpg
    αλκαμένους 113 νιπτυρας.jpg
    324,3 KB · Εμφανίσεις: 21

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.100
Πόντοι
46.232
εδώ είναι το κρεβάτι που έλαβε χώρα ο μαραθώνιος γλειψίματος αρχιδιών και το πρώτο μέρος του γαμησιού....

Συνημμένα

• αλκαμενους 113 κρεβατι.jpg
    αλκαμενους 113 κρεβατι.jpg
    297,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom