n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 240.100
- Πόντοι
- 46.232
ξέχασα να πώ ότι στην βόλτα που έκανα με τον λουστ....του άρεσαν τουλάχιστον 5 τσατσάδες
Μολις επικοινωνησα με Στρατηλατη Μακη μου...
Κατεβηκα γρηγορα το μεσημερι και δεν μιλησα με κανεναν γιατι τελευταια στιγμη μου το πε π Λαστ οτι θα κατεβαιναν...
Ισως ξαναπω 3η βαρδια να γαμησω Ερρικα
τα διαβασα..
ποιος ειναι ο πρωτος στοχος??
Βικυ???
κοιμηθηκα λιγο τελικα και συνηλθα...παιζει να κατεβω κι εγωΜολις επικοινωνησα με Στρατηλατη Μακη μου...
Κατεβηκα γρηγορα το μεσημερι και δεν μιλησα με κανεναν γιατι τελευταια στιγμη μου το πε π Λαστ οτι θα κατεβαιναν...
Ισως ξαναπω 3η βαρδια να γαμησω Ερρικα
η ερρικα ποια ειναι ρε?ε εγω για τριτη βαρδια Φυλης λεω...
κατα τις 11+ να μαστε εκει αν θες..
η ερρικα ποια ειναι ρε?
χαχαχαμια που γάμησε στο Φωκαίας 25 και τον απειλούσε ο νταβάς της με πμ γιατί την φίλησε
ναι σ αυτη την ερρικα πηγε το μυαλο μου ;)Ισως την ξερεις απο Ιασωνος 1Γ που ηταν μεχρι πριν κανα μηνα...
Τωρα Φωκαίας 27Β κατω...
Ξανθια με κοντα μαλλια ωραια φατσουλα μικρο βυζι
Πραγματικά έχω αρχίσει και υποφέρω από τις τσάρκες στην Φυλής,όπου όλο βλέπω τα ίδια τα και τα ίδια ,δηλαδή κορίτσια με μικρά πλαστικά βυζιά,σώμα μοντέλου και ωραίες φάτσες με καλοχτενισμένα μαλλιά .Είμαι σίγουρος ότι μόνο ο τιτανομέγιστος ΣΠΙΝΤ μπορεί να με νιώσει ;) ;) ;).Ευτυχώς υπάρχουν και 5-6 καυλοτσατσάδες για να πάρω κι εγώ λίγο υλικό για πιρφόρισμα ,γιατί εκεί που με πάει ο μπεμβε για να φτιαχτεί αυτός,εμένα δεν μου σηκώνεται καθόλου .Εχθές η ρομαντική τσατσά του Φ.19 είπε στον μπεμβε ότι ξέρει ένα συγγενικό του πρόσωπο(γένους θυληκού) που είναι πολύ όμορφο :o :o :o.Σε ερώτησή μου αν θα μου την γνωρίσει είπε ''σε καμια 20αρια χρόνια,γιατί τώρα δεν θα σου αρέσει αφού μοιάζει με τα περισσότερα κορίτσια στην Φυλής ''.
Δαγκωτο εκει που σου λεω,θα ξανανοιωσης!!Πραγματικά έχω αρχίσει και υποφέρω από τις τσάρκες στην Φυλής,όπου όλο βλέπω τα ίδια τα και τα ίδια ,δηλαδή κορίτσια με μικρά πλαστικά βυζιά,σώμα μοντέλου και ωραίες φάτσες με καλοχτενισμένα μαλλιά .Είμαι σίγουρος ότι μόνο ο τιτανομέγιστος ΣΠΙΝΤ μπορεί να με νιώσει ;) ;) ;).Ευτυχώς υπάρχουν και 5-6 καυλοτσατσάδες για να πάρω κι εγώ λίγο υλικό για πιρφόρισμα ,γιατί εκεί που με πάει ο μπεμβε για να φτιαχτεί αυτός,εμένα δεν μου σηκώνεται καθόλου .Εχθές η ρομαντική τσατσά του Φ.19 είπε στον μπεμβε ότι ξέρει ένα συγγενικό του πρόσωπο(γένους θυληκού) που είναι πολύ όμορφο :o :o :o.Σε ερώτησή μου αν θα μου την γνωρίσει είπε ''σε καμια 20αρια χρόνια,γιατί τώρα δεν θα σου αρέσει αφού μοιάζει με τα περισσότερα κορίτσια στην Φυλής ''.
Πραγματικά έχω αρχίσει και υποφέρω από τις τσάρκες στην Φυλής,όπου όλο βλέπω τα ίδια τα και τα ίδια ,δηλαδή κορίτσια με μικρά πλαστικά βυζιά,σώμα μοντέλου και ωραίες φάτσες με καλοχτενισμένα μαλλιά .Είμαι σίγουρος ότι μόνο ο τιτανομέγιστος ΣΠΙΝΤ μπορεί να με νιώσει ;) ;) ;).Ευτυχώς υπάρχουν και 5-6 καυλοτσατσάδες για να πάρω κι εγώ λίγο υλικό για πιρφόρισμα ,γιατί εκεί που με πάει ο μπεμβε για να φτιαχτεί αυτός,εμένα δεν μου σηκώνεται καθόλου .Εχθές η ρομαντική τσατσά του Φ.19 είπε στον μπεμβε ότι ξέρει ένα συγγενικό του πρόσωπο(γένους θυληκού) που είναι πολύ όμορφο :o :o :o.Σε ερώτησή μου αν θα μου την γνωρίσει είπε ''σε καμια 20αρια χρόνια,γιατί τώρα δεν θα σου αρέσει αφού μοιάζει με τα περισσότερα κορίτσια στην Φυλής ''.