Νέα

Ρομαντισμός Και Μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τί μας έλκει;

• Ανάγκη;

Ψήφοι: 133 19,1%
  • Συνήθεια;

Ψήφοι: 52 7,4%
  • Δε μπορώ διαφορετικά;

Ψήφοι: 42 6,0%
  • Βαρέθηκα τη γυναίκα μου!

Ψήφοι: 45 6,4%
  • Δεν ξερω !

Ψήφοι: 62 8,9%
  • Η γυναίκα μου δεν τα κάνει όλα!

Ψήφοι: 56 8,0%
  • Γουστάρω κατουρλίλα;

Ψήφοι: 22 3,2%
  • Μετάξι και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 28 4,0%
  • Μπουρδέλα για πάντα!

Ψήφοι: 50 7,2%
  • Άλλο

Ψήφοι: 33 4,7%
  • Γαμάμε σε μπουρδέλα αλλά δε θέλουμε να το πούμε

Ψήφοι: 48 6,9%
  • Διασκέδαση;

Ψήφοι: 127 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    698

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Μπέμπα δεν βρήκα το ''ΔΕΣΠΟΙΝΑ''  :headbang: :headbang:,αλλά της αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι  :grin: :grin:

Σε παρακαλώ να της το μεταφέρεις ;) ;) για να κάνω κι εγώ το πρώτο βήμα :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Πλουσια ενημερωση βλεπω και συνεχιζω περνωντας σκυταλη.......
Πανω η σχεδον κοντα στην αλλαγη 2ης με 3ης βαρδειας...
Φυλης
66 Δ Αλεξανδρα και Νικολετα,αγωνιστης της παρτουζωνε χτυπωντας δυνατα,ευγε!!
74 υπογειο Αλεξανδρα,εχη ξεψαρωση τελειως,εβαλε το χερι της μεσα στο παντελονι του χλεχλεκια και αρχισε να του τον παιζη!!
59 ισογειο,ρεσιταλ του τσατσου που του δωσαμε πασα λεγοντας οτι θελουμε ανανεωση κυταρων,Νaντια!!
65 ισογειο Αλεξανδρα και Ειρηνη απο το φ.84 οροφος!!
65 επανω Η Μιραντα το μπισκοτακι 3η βαρδεια!!
67 Αλεξια καινουργια 1,70 με 1,5 και πιασηματα,την αντικατεστησε στην 3η βαρδεια η Αντινα απο διδυμου 8 επανω!!
69 επανω σταθερη αξια Χριστινα!!
71 ισογειο το κλειδωνε η ευα!!
71 υπογειο κλειστο εδω και καιρο!
71 οροφος η Σαντρα!!
92 πηγαινε σφαιρα η Μαιρη και φοραγε ενα καυλωτικο πρασινο μπλουζακι με τα βυζια εξω!!
84 κατω η Σονια η ιταλιδα,οπου μας καυλαντισε και ο χλεχλε ις εριξε μερικα κολοσκαμπιλα!
84 επανω η Αντριαννα!!
86 επανω ρωξανη νομιζω αν δεν κανω λαθος απο κολωνου 11 υπογειο,που ηταν ντουετο με την αλλη ξανθια με τα 2αρια!!
86 κατω Καρολαιν και Σαμανθα διχως παπουτσια,ετρωγε σουβλακι με τζατζικη μιας και μας πηρε το αρωμα!!
80 Αννα Μαρια 3η που αλλαζε την Εμιλυ 2η!!
Φωκαιας
17 κλειστα,αλλαγη βαρδειας συνηθως η κοντη Μαρια!
19 Ρωξανα που περπατα σαν να χη καταπιη ελατηριο και Αννα το δυδιμο της συμφορας!!
Mετα μπηκαμε στο υπογειο του ..
22 Μαρια με τις βυζαρες και λιγα κιλακια παραπανω οπου μας καυλαντησε!!
22 επανω δεξια η Αννα με τα βαμενα χειλια!!
Στα αλλα δεν μπηκαμε θεωρωντας οτι δεν εχη αλλαξη τιποτα στην 3η βαρδεια,νομιζω οτι ακουσα την Νιαου Μονικα στο ισογειο του 25,επανω ρωτησα συναγωνιστη και μου ειπε μια χοντρη,οποτε Αννα.
Υπογειο πηγαινη η Αγαπη και ισογειο η Ερρικα απο Ιασωνος του 27 και επανω η δυο σοκολατες τα τελευταια με επιφυλαξη καθοσον εισαν εχθες!!
Φευγωντας με τον χλεχλεκια συναντησαμε την Εμανουελα,οποτε πρεπη να ηταν 2η βαρδεια στο φ.65 επανω!!
Επισης συναντησαμε και τον ιπποτη της ηδονης ο οποιος το ειχε αναγκη οπως μας ειπε!!
Αυτα απο την Φυλης οπου μεγαλες ομαδες απο πιτσιρικαρια ανεβακατεβαινε στα σπιτακια κρατωντας μαλιστα και τσαντες,πιθανως τους πηγαν πορνοεκδρομη  :grin: :grin: :grin:.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα στους κυρίους :grin:

Υ.Γ Στρατηλάτη ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου ;) :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Καλημέρα στους κυρίους :grin:

Υ.Γ Στρατηλάτη ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα μάκη :sunglasses: :sunglasses:.Ελπίζω με την καλή έννοια :grin: :grin:.Ρομαντικό τραγουδάκι για αρχή

Αφιερωμένο σε κάποια εργαζομένη του μπαρ ''ΓΙΟΥΡΟΠΑ'' στην Τρούμπα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημέρα μάκη :sunglasses: :sunglasses:.Ελπίζω με την καλή έννοια :grin: :grin:.Ρομαντικό τραγουδάκι για αρχή

Αφιερωμένο σε κάποια εργαζομένη του μπαρ ''ΓΙΟΥΡΟΠΑ'' στην Τρούμπα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερά Στρατηλάτη :grin:

εννοείται με την καλή έννοια άλλος θα ακούσει την καραμούζα του ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλημερα χυστες...
Σας εχω ενα πολυ δυσαρεστο νεο..  :-
Τραμπουκησα την αδερφη μου να μου δωσει λεφτα να πορνιασω, αλλα ουτε και αυτη εχει τιποτα...
Εχω μεινει με 3 ευρω  :headbang: :headbang:
Αυριο μπαινει το τσεκ  :-

Ααααα αυτο δεν ειναι προβλημα. Αλληλεγγυη. Συμβαλω τον οβολο μου.

Αλλα ειναι τα προβληματα :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλημερα χυστες...
Σας εχω ενα πολυ δυσαρεστο νεο..  :-
Τραμπουκησα την αδερφη μου να μου δωσει λεφτα να πορνιασω, αλλα ουτε και αυτη εχει τιποτα...
Εχω μεινει με 3 ευρω  :headbang: :headbang:
Αυριο μπαινει το τσεκ  :-

πάλι άφραγκος έμεινες ρε συ :headbang: :headbang:

κάνε λίγο κράτει στα χρήματα σε έφαγαν τα γαμήσια :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ξερόχυσα με αφιέρωση από Στρατηλάτη  :cum: :cum: :cum: :cum:

αλλά η Σόνια φίλε μας τελείωσε εδώ και καιρό τώρα βάλαμε πλώρη για άλλες διαδρομές ;)

Υ.Γ τσέκαρε πμ σε 2 λεπτά ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη αφου το ξερεις οτι οτι εχω στα κοριτσια τα δινω δεν γινεται αλλιως το εχω αναγκη..  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα βγάλουμε έρανο να σου μαζέψουμε κανένα δίφραγκο για να μας ακολουθήσεις μιας και θα ειναι πολύ μεγάλη η σημερινή νύχτα ;) :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.477
Πόντοι
7.885
Ξεκινάει εβδομάδα διαβολο-πορνιάσματος :rockon: :rockon: :rockon:

Μπέμπα αφιερωμένο

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ξεκινάει εβδομάδα διαβολο-πορνιάσματος :rockon: :rockon: :rockon:

Μπέμπα αφιερωμένο

ξερόχυσα μύστη μου με το βιντεάκι που πόσταρες :cum: :cum: :cum: :cum:

αλλά στο υπογραμμισμένο γελάνε :2funny: :2funny: :2funny: όταν θα ρωτήσει ο Λοχαγός είναι κάποιος που θέλει να εγκαταλείψει????

Ο μπέμπας θα σηκώσει το χέρι του και θα πεί θέλω να φύγω να γυρίσω πίσω στις πουτάνες μου :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
μπέμπα σε φαντάζομαι φαντάρο να πηγαίνεις στο επιλοχάδικο για να αιτηθείς άδεια....όταν θα σε ρωτάει ο επιλοχίας γιατί θες άδεια

εσύ θα του απαντάς γιατί μου λείπουν τα κορίτσια της Φυλής και της Φωκαίας :tooth: :tooth:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
:2funny: :2funny: :2funny:
Ελπιζω να μου δινουν συχνα πορνοαδειες  :rockon: :rockon:
Αλλιως θα μαραζωσω..

βλέπω να σε τρέχουν στα ΣΤΕΠ στον ψυχολόγο γιατί θα είσαι σε βαριά μελαγχολία :tooth: :tooth:

η πολύμηνη απουσία σου από τα τσαρδιά της Φυλής και της Φωκαίας θα σου δημιουργήσουν σύνδρομο στέρησης :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.098
Πόντοι
46.232
βόλτα σήμερα(1300-15.00) στη φυλής μαζί με το φανταράκι μας τον λουστ ,ενώ πρός το τέλος της βόλτας ήρθε και ο πρόεδρος με τον χλεχλάκια....

Διδύμου 20 Βαλέρια η μίλφ με την απίστευτη κορμάρα , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18β Αντριάννα ξανθό γκίλφ , ακα τελειωτικό.
Διδύμου 18α Σύλβια μετρίου αναστήματος ξανθιά παχουλή με τεράστια βυζιά ,φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 16 Σόνια(Ευα) η μιλφάρα με τα μεγάλα  βυζιά με την ρόγα πιρόγα ,ακα.
Διδύμου 8β Γιασμίν η ξανθιά άβυζι κορμάρα , απλό πρόγραμμα.(ακόμα στα 25 ευρώ  :jerking: :jerking: :jerking:)
Φυλής 40 Αναστασία καστανή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα , φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 54β Γιάννα το μελαχρινό τουμπανάκι και Ναταλί μελαχρινή χοντρή  και οι δύο με απλό πρόγραμμα.
Φυλής 66α Νικολέτα ξανθιά κοντή με ωραίο κορμί(δουλεύει non stop)και Μαρία μελαχρινή κανονικό ωραίο σώμα άβυζι και οι δυο απλό και κάνουν και παρτούζα.
Φυλής 66δ Αννα μελαχρινή λεπτή άβυζι με φούλ.
Φωκαίας 17α Μαρία μελαχρινή λεπτή με μικρά μητέρα στητά βυζάκια , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 19 Ρωξάνα  μελαχρινή λεπτή με μεγάλα βυζία που έχουν πάρει την κατιούσα , ακα τελειωτικο , σήμερα παρουσιάστηκε με στριγκάκι και αντικαυλέ λαστιχένιες σαγιονάρες.
Φωκαίας 22 κατω Μόνικα μελαχρινή λεπτή ασχημόφατσα ,φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 αριστερα Αννα(η ασχημουλα)κοντή άβυζι μελαχρινή , φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 22 δεξιά Αννα(με το συμπαθητικό προσωπάκι) κοντή μελαχρινή μικρό στήθος ,φουλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 25α Μαργαρίτα , μελαχρινή με ωραίο σωματάκι και στητό βυζάκι , ακα
Φωκαίας 25β Τζούλια το μελαχρινό κοντό τουμπανάκι με τα τατου και τα πίρσινγκ , φούλ πρόγραμμα.
Φωκαίας 27α Αννα(η πολωνέζα) κοντή λεπτή με μικρό στήθος , ακα
Φωκαίας 27Β κάτω Γιάννα καστανη λεπτή ψηλή μικρό στήθος , ακα τελειωτικο και Βικτόρια ξανθιά με ωραίο κορμάκι και ακόμα ποιο ωραία βυζιά με ακα.
Φωκαίας 27Β πάνω Αγάπη το ξανθό μίλφ με τα κοντά μαλλιά(απο φω27α)με ακα ,η κοπέλα αργούσε να βγει απο το δωμάτιο και η τσα τσα(με το Πάρκινσον)μας έπιασε την συζήτηση για δίαφορα...τα ποίο σημαντικά...
έθαβε την Μπάρμπορα και μας είπε ότι πέρσι που είχε εξαφανιστεί για κανα  2μηνο δεν έιχε παέι στην Πάτρα που έλεγε αλλά έκανε θεραπεία/αγωγή για ηπατίτιδα!!!!!
Φυλής 74 αριστερά ξανθιά λεπτή ψηλή(ψιλοκαλή)απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Ναταλία(η ελληνίδα)μελαχρινή με μικρό στήθος και ωραίο μουτράκι ,απλό πρόγραμμα.(δούλευε και στο Θησέως 79)
Φυλής 59 κάτω μελαχρινή κανονικό σώμα(την είδα και πρόν μια βδομάδα που πρωτοέπιασε  δουλεία )δεν θυμάμαι το ονοματάκι της, ακα
Φυλής 80 Αννα το λεπτό αλβανάκι με τα σιλικονάτα βυζια ,ακα
Φυλής 84α Ξανθιά(συνήθως δουλεύει Κολωνού 11)   άβυζι κανονικό σώμα αλλά με κοιλίτσα ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Ιρένα μελαχρινή ψηλή τσιγγανόφατσα με ωραίο κόρμι και μεγάλα βυζιά ,φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 86α Σίσυ μελαχρινό κοντό άβυζο με ωραίο κορμάκι ,φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 86β Ξένια καστανή κατσαρομάλλα με στητά βυζια , ακα
Φυλής 65α Μαίρη η μελαχρινή μουνάρα κορμάρα , απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β Αλεξάνδρα το ξανθό πολύ λεπτό πίπίνι απο  την "σερβία" , ακα    
Φυλής 67 Αλεξία το τούμπανο μελαχρινό που δούλευε ποιο παλιά πάλι έδω και στο φ66δ ,φούλ πρόγραμμα.
Φυλής 69α Χριστίνα τα λόγια είναι περιττά ,απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β Τάνια μιλφάκι με δυνατό κορμί , ακα
Φυλής 71α Ρόζα μελαχρινή πολύ λεπτή και κοντή πιπίνα με 2,5+ βυζιά ,απλό πρόγραμμα.(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση , θέλει πολύ πολύ δουλειά)
Φυλής 71β Εμμανουέλα λεπτή μελαχρινή ρουμάνα με ωραίο κωλαράκι , φουλ πρόγραμμα(ανακοινώνεται),τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική/ενημέρωση.
Φυλής 92α Λαρίσα ξανθιά με μικρό στήθος και κανονικό σώμα ,ασπρουλίαρα με τατουάζ , φουλ πρόγραμμα.      

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom