Καλημέρα μάκη .Περιγράφω το σημερινό σχέδιο κωδικοποιημένο .Δεν ξέρω ακόμη για δική μου ώρα απάρσεως.Σημείο συνένωσης καθορίστηκε η Φυλής ;) ;)
Καλησπέρα Στρατηλάτη
εννοείται εκεί θα είμαστε όλοι το έχουμε ανάγκη άλλωστε
Καλημέρα μάκη .Περιγράφω το σημερινό σχέδιο κωδικοποιημένο .Δεν ξέρω ακόμη για δική μου ώρα απάρσεως.Σημείο συνένωσης καθορίστηκε η Φυλής ;) ;)
πιατσα θα κατεβω για τρουμπα ομως οχιχύστη millepetrozza θα είσαι πιάτσα το βράδυ?????
πιατσα θα κατεβω για τρουμπα ομως οχι
ο πιτσι μου ειπε για τρουμπα σημερα για αυτο το ειπα θα τα πουμε πιατσα τοτε. δεν με εχουν δαγκωσει πορνε μου απλως δεν μου πολυαρεσει και ειναι και μακρια απο μενα που σημαινει πολυ βενζινη και αυριο εχω να παω στο live των opeth που τουσ εχω αναγκη
ρε συ δεν είμαστε γραφικοί κάθε Σαββάτο Τρούμπα σήμερα θα κινηθούμε σε άλλα μονοπάτια ;)
βέβαια παίζει να κάνουμε και ένα πορνο-σκαουτινγκ προς Τρούμπα μεριά
Υ.Γ την φοβάσαι την δουλειά μην σε δαγκώσουν πάλι τα κορίτσια εεεε??????
ο πιτσι μου ειπε για τρουμπα σημερα για αυτο το ειπα θα τα πουμε πιατσα τοτε. δεν με εχουν δαγκωσει πορνε μου απλως δεν μου πολυαρεσει και ειναι και μακρια απο μενα που σημαινει πολυ βενζινη και αυριο εχω να παω στο live των opeth που τουσ εχω αναγκη
πιατσα θα ερθω για τρουμπα ομως οχιEλα ρε μεταλλο! Μπα θα σπασει κανας φουρνος! Πως και εγραψες?!!! Δεν έχει οπεθ και ξεοπεθ θαρθεις πιατσα! Τελείωσε!
Eλα ρε μεταλλο! Μπα θα σπασει κανας φουρνος! Πως και εγραψες?!!! Δεν έχει οπεθ και ξεοπεθ θαρθεις πιατσα! Τελείωσε!
πιατσα θα ερθω για τρουμπα ομως οχι
ιππότη θα είσαι στις επάλξεις σήμερα??????
με κάθε κόστος , βροχή, κρύο χιόνι , αέρα, καταιγίδα, η θέση μας είναι στις επάλξεις ;)
τραγουδαω opeth προετοιμαζομαι για αυριοΚαλα καλα... τραγούδα