n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
πρόεδρε μην ξεχάσεις να γράψεις για της συμβουλές που μας έδωσε η τσα τσα στο φυλής 59κατω.....
Σημερα σας πετυχα εξω απο το Φιλης 84 που γκαριζατε πριν κανα 45λεπτο! δε μου ξεφευγετε εμενα
Καλημερα,ο προεδρος ειναι εδω για ολους!!πρόεδρε έχασες που δεν μας ακολούθησες εχθές....σημεία και τέρατα στα κωλόμπαρα της Τρούμπας αλλά και εξερεύνηση της πιάτσας στην Συγγρού
Υ.Γ πάω να γράψω την κριτική μου για τα τεκτενόμενα!!
ΠΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςςς,νωτοχανγκ !!!δεν κρατιεμαι για πορνοντιζνευλαντ αποψε!!!!!!το ποσο αναγκη το εχω δε μπορω να το περιγραψω με λογια!!!!! δεν κρατιεμαι
ΠΠΠΠΠΠΠΠςςςςςςςςςςςς,νωτοχανγκ !!!
Ναι θα το γραψω σε αυτο με τις τσατσαδες-ους!!πρόεδρε μην ξεχάσεις να γράψεις για της συμβουλές που μας έδωσε η τσα τσα στο φυλής 59κατω.....
θενξ...καλό βόλι.....
Σε εχουν ενισχυση τα γαλακτομπουρεκα και τα πικαντικα φαλαφελ,βλεπω να γινετε χαμος .εχω κλεισει 48 ωρες ασφαιρος το βραδυ θα γινει χαμος
εχω κλεισει 48 ωρες ασφαιρος το βραδυ θα γινει χαμος
οχι, κρατιεμαι ακομαουφφφφφφφφφφφφφ αχχχχχχχχχχχχχχχ χυννννννννννννννννννννννννννν(χύσια στα πληκτρολόγια...δεν άντεξες έ?)
Σε εχουν ενισχυση τα γαλακτομπουρεκα και τα πικαντικα φαλαφελ,βλεπω να γινετε χαμος .
οχι, κρατιεμαι ακομα
στερητικο συνδρομο τυπε?εχω κλεισει 48 ωρες ασφαιρος το βραδυ θα γινει χαμος
ο προεδρος θα σου πει ,που ειναι πορνοεμπειρος σε ολα τα φασματα ηδονης!πιστεύετε ότι μπορώ να ενταχθώ στο πρόγραμμα ανταλλαγής πορνοπεριπτώσεων PSI?Να ανταλλαγούν στριποπερίεργοι και μαζαζόπληκτοι με μπουρδελιάρηδες και τανάπαλιν?
στερητικο συνδρομο τυπε?