millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
επισης δεν εχω υπνο ακουω opeth παρτε ενα δειγμα
Καλως ηρθες στον Ρομαντισμο millepetrozza .Η τσα στο Κολωνου 32 επανω σου ειπε για την βελτιωση των τριχων οτι βελτιωθηκαν παντως .προεδρε αυριο πορνομεγαρο και μετα πορνιασμα μεχρι εσχατων
Απο αυτα που ειδες?επισης δεν εχω υπνο ακουω opeth παρτε ενα δειγμα
.προεδρε αυριο πορνομεγαρο και μετα πορνιασμα μεχρι εσχατων
Ενταξη ετσι και αλλιως δεν θυμωσουνα .καλα εγω αργησα 4-5 χρονια να γραψω
κατεβηκα μεταξι και βρηκα τους χυστες και τον προεδρο εξω απ το καλλεργη...
Εισται ολοι ηρωεςΜεγαλη καταδρομικη σημερα στο Μεταξι!Οι δυσκολες καιρικες συνθηκες απο την μια,και ο αερας απο την αλλη καναν το εργο μας δυσκολο!!Την καταδρομικη ομαδα αποτελουσαν,Ο ΜΠΕΕΜΒΕ παουερ,Ο πιτσιλιστης,ο οπεθ,ο ν.σμυρνη,ο μιλοπετροσα ο λαστφορ λαιφ,που ηρθε την τελευταια στιγμη,και που θα γραψη την ενημερωση ,και ενας νεος συναγωνιστης που δεν θυμαμαι νικ,και φυσικα ο γραφων!!
Γιναν σκηνες απειρου καλους με τσατσαδες να την πεφτουν σε συναγωνιστες και αλλα χιουμοριστικα επεισοδια!!
Η αναλυση θα γινη πιο κατω!!!
Η ομας αφου τελειωσε απο το Μεταξι συνεχιζη φυλης!!
Προεδρε παντα στην λεπτομερεια .Συνεχεια ενημερωσης....
Μ.Αλεξανδρου 15 Ζανα.
Μ.Αλεξανδρου 17 η κοντη σχιστοματα με 10 και φουλ!
Μ.Αλεξανδρου 22 κατω,αδιαφορο ευτραφης.
Μ.Αλεξανδρου 22 επανω,ευτραφης κοντοξανθη.
Μ.Αλεξανδρου 28,1,65 υψος μαυρομαλουσα,με 1,5 στηθος καλο κωλο και κορμι,μας καυλαντιζε για να περασουμε.
Κολωνου 53 Αδιαφορο,ψιλοευτραφες μιλφ.
Κολωνου 48 μιλφ αδιαφορο,Αλεξανδρα,αν θυμαμαι καλα.
Κολωνου 45 κατω,2 κορασιδες,η μια λιγο ευτραφης με 1,5 και υψος 165,και ενα κοντο πετιτ,ισως το πιο κοντο,1,40 θα ελεγα που εγω δη,Φωτεινη.
Κολωνου 45 επανω,η Αννιτα,η γαζελα και η βραζιλιανα μιλφ.
Η βροχη αρχισε παλι να δυναμωνη,χαιρετηθηκαμε και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για αυριο,ενω οι υπολοιποι πηγαιναν προς Φυλης...
Αυτα συνεβησαν σημερα στην υγρη πολη του μεταξουργιου,υπο αερα,δυνατης βροχης και αστραπων,κεραυνων,μια ενημερωση που θυμιζε θριλερ!!!!
Aνθρωπε μου...Αναβε τα καντηλια για εμας τους ρομαντικους αγωνιστες .Εισται ολοι ηρωες
Aνθρωπε μου...Αναβε τα καντηλια για εμας τους ρομαντικους αγωνιστες .
ναι...τι ειδα;;;;;η Αννα στο κολωνου 30 το κατεβασε στο δεκαρικο;;;;;; :oετσι εγραψε ο συναγωνιστης
ναι...
βεβαια στο δωματιο μου λεγε οτι απο μερικους παιρνει 15 γιατι δε μπορει να καθεται ενα τεταρτο μεσα με 10 ευρω
με λιγα λογια με 10 ειναι λιγο ξεπετα,με 15 θα χεις καλυτερη περιποιηση...
κι εμενα...αλλα στο 10ευρο δεν ηταν και τοσο καλη!!!ξερω την εχω τιμησει πολλες φορες,ειναι απο τα στανταρακια μου στο μεταξι
τα λεμε αυριο πρεπει να γινει δυνατο πορνιασμα για να αποχαιρετισουμε και τον opeth
σε ευχαριστω προεδρε σημερα παλι θα ειναι υγρη η πιατσαΚαλως ηρθες στον Ρομαντισμο millepetrozza .Η τσα στο Κολωνου 32 επανω σου ειπε για την βελτιωση των τριχων οτι βελτιωθηκαν παντως .
γιατι ρε προεδρε ειναι πολυ πορνικο συγκροτημαΑπο αυτα που ειδες?
Δεν ειπα για το συγκροτημα,τις τσατσαδες εννοουσα .γιατι ρε προεδρε ειναι πολυ πορνικο συγκροτημα
Ειναι η δυσκολη η μαχη στην αρενασε ευχαριστω προεδρε σημερα παλι θα ειναι υγρη η πιατσα